ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σοκ – Η Ουκρανία θα στείλει στο μέτωπο… 15χρονα – Δεν έχουν άλλους

· Κατοχικά Νέα

To μόνο που έχει να προσφέρει η Ουκρανία στη Δύση είναι το ανθρώπινο κεφάλαιο λέει Ρώσος αξιωματούχος
(upd) Η Ουκρανία αναπόφευκτα θα μειώσει το όριο ηλικίας για τη στρατολόγηση και θα φτάσει στη χρήση του δυναμικού των 15χρονων Ουκρανών εκτιμά ο πρέσβης με ειδικές αποστολές του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας για ζητήματα εγκλημάτων του καθεστώτος του Κιέβου, Rodion Miroshnik.

«Αν προσέξατε, η ποιότητα των επιστρατευμένων ατόμων στην Ουκρανία έχει αλλάξει σημαντικά.

Τώρα θεωρούν ότι είναι έτοιμοι για πόλεμο όσοι έχουν περάσει 42 ημέρες εκπαίδευσης και στέλνονται κατευθείαν στην πρώτη γραμμή.

Δεν έχουν άλλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Γι’ αυτό έχουν μειωθεί αισθητά τα κριτήρια σχετικά με την κατάσταση της υγείας και την ηλικία.
Όσο για την επιθυμία ή το κίνητρο του ανθρώπου, κανείς δεν ρωτάει τίποτα.

Η ζωντανή δύναμη είναι το μόνο «κεφάλαιο» ή το μόνο «προϊόν» που μπορεί να προσφέρει η Ουκρανία στις σχέσεις της με τη Δύση.

Τα χρήματα και τα όπλα τα παρέχει η Δύση, ενώ η Ουκρανία μπορεί να προσφέρει μόνο ανθρώπινο δυναμικό» υπογραμμίζει ο Miroshnik.

Θα απομυζήσουν την κοινωνία μέχρι τέλους

Σύμφωνα με τον ίδιο, «το σημερινό καθεστώς θα απομυζήσει αυτή τη δύναμη από την κοινωνία του μέχρι τέλους, μέχρι το σίδερο, μέχρι τον τελευταίο – δηλαδή οποιονδήποτε: κουτσό, στραβό, άρρωστο».

«Μειώνοντας σταδιακά τον πήχη, θα φτάσουν και στους 15χρονους, επειδή τώρα, όσο εξαντλείται κάθε ηλικιακή κατηγορία, θα κατεβάζουν κι άλλο το όριο» αναφέρει ο Miroshnik.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Και αυτή η διαδικασία είναι αναπόφευκτη, όσο κι αν κάνει «θόρυβο» ο Zelensky, όσο κι αν δηλώνει ότι δεν θα αφήσει τη νεολαία να πάει ή ότι δεν θα κάνει κάτι άλλο» εκτιμά ο Ρώσος αξιωματούχος.

Εκτιμάται ότι από την έναρξη του πολέμου οι Ουκρανοί έχουν χάσει πάνω από 1,7 εκατομμύρια στρατιώτες, ενώ μέσα στο 2025 ο αριθμός των απωλειών ξεπερνά τις 621.000.

www.bankingnwes.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Θρίλερ με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας, βρέθηκε νεκρός στα 44 του

ΔΙΕΘΝΗ

Λος Άντζελες: Συνετρίβη ειδησεογραφικό ελικόπτερο – Τρεις νεκροί

Πακιστάν, Σαουδική Αραβία και Τουρκία συγκροτούν τη «Συμμαχία Άμυνας της Μέκκας»ΔΙΕΘΝΗ

Σαουδική Αραβία και Υεμένη σε νέα κλιμάκωση: Επιθέσεις Χούθι και εκατοντάδες αεροπορικά πλήγματα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *