in

Σμήνος από 14 UFOs, τουλάχιστον, καταγράφηκε στην Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Ο μάρτυρας William Guy βρισκόταν σε πλοίο που ταξίδευε από το Ocracoke Village μέχρι το Swan Quarters της Βόρειας Καρολίνας στις ΗΠΑ στις 18 Σεπτεμβρίου 2019, όταν παρατήρησε ένα στόλο από παράξενες σφαίρες φωτός στον φωτεινό ακόμα ουρανό.

Ο Γουίλιαμ δήλωσε ότι ενώ ταξιδεύει με το πλοίο προς τα Swan Quarters, είδε ένα μυστηριώδες σμήνος από σφαίρες φωτός πάνω από τη θάλασσα, αλλά αποκλείει την περίπτωση να ήταν κάποιο είδος πυραύλων.

Δήλωσε ότι υπάρχουν περίπου 25 άτομα στο πλοίο μαζί του και ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι είδαν και μάλιστα καταχώρησαν το σμήνος των φώτων, τον οποίο κανείς δεν είχε δει ποτέ πριν.

Η αναφορά αυτής της παρατήρησης UFO γνωστοποιήθηκε στην MUFON η οποία σύμφωνα με την έρευνα που διεξήγαγε αποφάνθηκε ότι το φαινόμενο που παρατηρήθηκε στον ουρανό της Βόρειας Καρολίνας στις 18 Σεπτεμβρίου, δεν έπρεπε να αποδοθεί σε αεροπλάνα ή φωτοβολίδες.

Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό που θα το σμήνος που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά

2019 REAL UFO SIGHTING!!!!!!!!!!!!!!!!!!

diadrastika.com

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό που θα το σμήνος που θα δείτε στο

    ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ; ΠΟΙΑ Η ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ;

    ΖΗΣΕ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ, ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ ΤΣΙΤΑ ΓΚΡΟΥΒΙ.

    ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΕΡΓΟ……..!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Ρομπότ παίζουν πιάνο με την βοήθεια του 5G αλλά….

ΜΥΣΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ… ΕΛΛΗΝΩΝ