Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:19 - 15/10/2022

«Σκηνές αποκάλυψης» στα ποτάμια, προσάραξαν οι φορτηγίδες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

«Σκηνές αποκάλυψης» ξετυλίγονται καθώς τα ποτάμια ξεραίνονται καθηλώνοντας τις φορτηγίδες, αφήνοντας αγρότες και παραγωγούς χωρίς τρόπο μεταφοράς μετάλλων, εμπορευμάτων και προϊόντων.

Και ενώ νομίζαμε ότι ήταν ασφαλές να ξαναεπιστρέψουμε στα ύδατα, εκτυλίσσονται τώρα «σκηνές αποκάλυψης» που μπορεί να «ενοχλούν». Το πρόβλημα έχει τεράστιες παγκόσμιες επιπτώσεις που πολύ λίγοι άνθρωποι προέβλεψαν επειδή οι φορτηγίδες δεν προσελκύουν μεγάλη προσοχή γενικά, αλλά είναι ζωτικής σημασίας για την αποτελεσματική μεταφορά καλλιεργειών και άνθρακα. Όταν οι φορτηγίδες σταματούν να λειτουργούν, ο πλανήτης μας αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

Όπως εξηγεί η ιστοσελίδα «Φρέϊτ Γουέβς ντοτ κομ» (FreightWaves.com), οι φορτηγίδες είναι πολύ πιο σημαντικές για την παγκόσμια οικονομία από ό,τι φαντάζεστε:

 1. Περίπου το 60% των σιτηρών και το 54% των σπόρων σόγιας για εξαγωγή προς στις ΗΠΑ μεταφέρονται μέσω φορτηγίδων.
 2. Οι φορτηγίδες μεταφέρουν περισσότερο από το ένα τρίτο του εξαγόμενου άνθρακα της Αμερικής.
 3. Το 92% της γεωργικής παραγωγής των ΗΠΑ προέρχεται από την λεκάνη του ποταμού Μισισιπή.
 4. 15 φορτηγίδες μπορεί να μεταφέρουν τον ίδιο όγκο φορτίου όσο κάνουν 2 εμπορευματικά τρένα με 108 βαγόνια ή 1.050 ημιφορτηγά, σύμφωνα με την εταιρεία υδατικών μεταφορών «Αμέρικαν γουάτερ γουέις οπερέϊτορς» (American Waterways Operators).
 5. Με μόλις 1 γαλόνι καυσίμου, μια φορτηγίδα μπορεί να διασχίσει 616 τονο-μίλια, σε σύγκριση με 478 τονο-μίλια για τις σιδηροδρομικές γραμμές και 150 τονο-μίλια για τα φορτηγά.

Με άλλα λόγια, οι φορτηγίδες είναι μακράν ο πιο οικονομικός και οικονομικά αποδοτικός τρόπος μετακίνησης εμπορευμάτων. Αυτός είναι ο λόγος που, φυσικά, πολλές από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου βρίσκονται σε ποτάμια για λόγους εμπορίου και μεταφορών.

Αλλά όταν η γεωμηχανική επιδιώκει ενεργά (βλ. Προγράμματα γεωμηχανικής του Λευκού Οίκου, παρακάτω) να εξοπλίσει τον καιρό (κλιματικούς πολέμους ή weather wars) και να προκαλέσει ξηρασία, τα ποτάμια στεγνώνουν και οι φορτηγίδες προσαράζουν. Αυτό μετατρέπει το ποτάμι σε ένα γιγάντιο πεδίο από κολλημένες φορτηγίδες και αυτό ακριβώς αρχίζει να συμβαίνει στον ποταμό Μισισιπή.

Όπως εξηγεί η FreightWaves.com:

Η χαμηλή στάθμη νερού και βυθοκόρηση σταμάτησε την κυκλοφορία φορτηγίδων με κατεύθυνση βόρεια και νότια στον Μισισιπή την περασμένη εβδομάδα. Κάποια στιγμή, περισσότερα από 100 ρυμουλκά και 2.000 φορτηγίδες είχαν κολλήσει και ήταν σε αναμονή… Η κυκλοφορία περιορίζεται σε μία κατεύθυνση, σύμφωνα με τον υπαξιωματικό Χοζέ Χερνάντεζ (Jose Hernandez) της ακτοφυλακής των ΗΠΑ.

Αυτό είναι σαν να μετατρέπουμε μια μεγάλη διακρατική λεοφώρο σε μια μονής λωρίδας κατασκευαστική ζώνη όπου τα οχήματα πρέπει να εναλλάσσονται χρησιμοποιώντας την μόνη διαθέσιμη λωρίδα. Φυσικά, η κίνηση κολλάει για μίλια.

Η Πολωνία άρει τους κανονισμούς ποιότητας αέρα

Ο άνθρακας δεν μπορεί να μεταφερθεί και οι αγροτικές καλλιέργειες κάθονται στις όχθες των ποταμών, αναπτύσσοντας μούχλα και μύκητες. Επειδή οι φορτηγίδες μετά βίας μπορούν να λειτουργήσουν κατά μήκος του Μισισιπή, ο άνθρακας δεν μεταφέρεται στους όγκους που είναι απαραίτητοι για την κάλυψη της ζήτησης για εξαγωγή άνθρακα στις ευρωπαϊκές χώρες που θα αντιμετωπίζουν έναν παγωμένο χειμώνα χωρίς ενέργεια.

Ως αποτέλεσμα, η Πολωνία μόλις παραιτήθηκε από τους περιορισμούς στην ποιότητα του αέρα, επιτρέποντας σε όλους τους κατοίκους της Πολωνίας να καίνε κυριολεκτικά τα σκουπίδια τους στις σόμπες του σπιτιού τους για να παραμείνουν ζεστοί τον ερχόμενο χειμώνα. (Που δίνει ένα εντελώς νέο νόημα στον υποτιμητικό όρο ευροσκουπίδια «Eurotrash»). Όπως αναφέρει η Γκρέιτ Γκέιμ Ίντια (Great Game India):

Καίνε σκουπίδια για να ζεσταθούν στην Πολωνία

Καίνε σκουπίδια για να ζεσταθούν στην Πολωνία

Η Πολωνία έχει παραιτηθεί προσωρινά από τους κανονισμούς για την ποιότητα του αέρα, ώστε οι κάτοικοι να μπορούν να καίνε άνθρακα για την θέρμανση των σπιτιών μέχρι τον επόμενο Απρίλιο… Μερικοί άνθρωποι καίνε επίσης σκουπίδια για να παραμείνουν ζεστοί.

Η Πολίνα Μπροβσκόφσκα (Paulina Mroczkowska), κάτοικος της Βαρσοβίας, πρωτεύουσα της Πολωνίας, είπε στο Μπλουμμπεργκ (Bloomberg) ότι καθώς η έλλειψη NatGas εντείνεται και το κόστος της ζωής εκτοξεύεται στα ύψη, έχει ήδη δει ανθρώπους να χρησιμοποιούν σκουπίδια για να ζεστάνουν τα σπίτια τους.

«Είναι τόσο άσχημη αυτή η σεζόν που μπορείς να μυρίσεις τα σκουπίδια να καίγονται κάθε μέρα, κάτι που είναι εντελώς νέο φαινόμενο. Σπάνια μπορείτε να μυρίσετε πλέον ένα κανονικό καύσιμο. Είναι τρομακτικό να σκεφτόμαστε τι θα συμβεί όταν κάνει πραγματικά κρύο», είπε ο Mroczkowska.

«Στην Πολωνία, ορισμένα νοικοκυριά συσσωρεύουν σκουπίδια για να αντικαταστήσουν τον άνθρακα τους», προσθέτει το Bloomberg News.

Αυτό είναι κάτι πολύ καινούργιο. Γνωρίζω ανθρώπους που συγκεντρώνουν τεράστιες προμήθειες σε χρυσό, ασήμι, πυρομαχικά, ιατρικές προμήθειες και ούτω καθεξής. Αλλά ακόμη και οι πιο επιθετικοί παρασκευαστές στις ΗΠΑ δεν μαζεύουν σκουπίδια. Αυτό φαίνεται να είναι ένα «πράσινο ευρωπαϊκό» κίνημα.

Μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσα σκουπίδια χρειάζεται να μαζέψει ένας άνθρωπος για να θεωρηθεί ότι έχουμε φτάσει στο «Φουλ της Γκρέτας…»

Λόφοι από φασόλια συσσωρεύονται τώρα κατά μήκος του ποταμού Μισισιπή

 lots of beans being piled on the ground along the lower Mississippi due to no barge traffic.Η έλλειψη μεταφοράς με φορτηγίδες αναγκάζει επίσης τους αμερικανούς αγρότες να ρίχνουν κυριολεκτικά λόφους με φασόλια στις όχθες του Μισισιπή, αναμένοντας την διαθεσιμότητα της φορτηγίδας για να ολοκληρωθεί η μεταφορά. Ακολουθεί ένα βίντεο ενός από αυτούς τους «λόφους με φασόλια» στο Μέμφις:

Καθώς τα φασόλια και άλλες καλλιέργειες κάθονται έξω, αρχίζουν να αναπτύσσουν αφλατοξίνες – εξαιρετικά τοξικές, βλαβερές για το συκώτι χημικές ουσίες που παράγονται από γεωργικές μούχλες. Οι αφλατοξίνες είναι ο Νο. 1 δολοφόνος των ζώων στην Αμερική και μπορούν επίσης να προκαλέσουν ηπατική βλάβη, ακόμη και θάνατο στους ανθρώπους.

 • Όσο περισσότερο μένουν οι καλλιέργειες στην ύπαιθρο, τόσο περισσότερες αφλατοξίνες αναπτύσσονται.
 • Αυτό σημαίνει ότι για κάθε μέρα που δεν λειτουργούν οι φορτηγίδες, καταστρέφονται περισσότερες καλλιέργειες.

Είναι ένας κατασκευασμένος λιμός, φυσικά. Όλα σύμφωνα με τον σχεδιαμό τους. Συνεχίστε να διαβάζετε για να καταλάβετε γιατί και πώς…

Παρεμπιπτόντως, αν νομίζατε ότι ο πληθωρισμός των τροφίμων ήταν ήδη κακός – οι τιμές των λαχανικών αυξάνονται τώρα κατά 40% από έτος σε έτος. Αυτό που έρχεται το 2023 θα κάνει το 2022 να μοιάζει με περίοδο εκπτώσεων.

Ο Λευκός Οίκος προωθεί την γεωμηχανική

Ο Λευκός Οίκος επιβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες γεωμηχανικής βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από το Κογκρέσο για το 2022Ο Λευκός Οίκος επιβεβαιώνει ότι οι προσπάθειες γεωμηχανικής βρίσκονται τώρα σε εξέλιξη και χρηματοδοτούνται από το Κογκρέσο για το 2022.  Για όσους αναγνώστες δεν έχουν συνειδητοποιήσει ακόμη ότι η γεωμηχανική, ο έλεγχος του καιρού δηλαδή, είναι μια σύγχρονη πραγματικότητα, είστε πολύ μακριά από την αλήθεια. Οι τεχνολογίες γεωμηχανικής χρηματοδοτήθηκαν από το Κογκρέσο των ΗΠΑ για τον προϋπολογισμό του 2022, όπως αναφέρει το CNBC.com. Αυτές οι προσπάθειες καλύπτουν τον έλεγχο του καιρού και τις τεχνολογίες «παγκόσμιας εξασθένισης» που χλευάστηκαν ως θεωρίες συνωμοσίας μόλις πριν από λίγα χρόνια. Τώρα καλύπτονται ανοιχτά από το CNBC.

Σε ένα άρθρο του CNBC που είχε αρχικά τίτλο, «Τι είναι η ηλιακή γεωμηχανική – Κίνδυνοι και οφέλη από την αντανάκλαση του ηλιακού φωτός», αλλά τροποποιήθηκε μυστικά για να αφαιρέσει την λέξη «γεωμηχανική», το CNBC εξηγεί ότι το Γραφείο Επιστήμης και Τεχνολογικής Πολιτικής του Λευκού Οίκου «συντονίζει ένα πενταετές ερευνητικό σχέδιο για την μελέτη τρόπων τροποποίησης της ποσότητας του ηλιακού φωτός που φτάνει στην Γη, προκειμένου να μετριαστούν προσωρινά οι επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη».

Εδώ είναι ο πρώτος τίτλος από το άρθρο του CNBC που είχε τον τίτλο HTML, «Τι είναι η ηλιακή γεωμηχανική;»

Αργότερα, το CNBC επεξεργάστηκε κρυφά το άρθρο για να αφαιρέσει τον όρο «γεωμηχανική» και να την αντικαταστήσει με την λέξη «χειραγώγιση»:

Το άρθρο συζητά ανοιχτά τις τεχνολογίες γεωμηχανικής και την μείωση του φωτός του ήλιου. Ισχυρίζεται ότι αυτό πρέπει να γίνει για να σταματήσει η «θέρμανση του πλανήτη». Φυσικά, η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι μια άχρηστη επιστημονική απάτη και ο πραγματικός σκοπός του μπλοκαρίσματος του ήλιου είναι να εμποδίσει την φωτοσύνθεση που παράγει καλλιέργειες τροφίμων για να θρέψει τον κόσμο.  Οι τρεις εισροές φωτοσύνθεσης (απαιτούνται για όλα τα δάση, τις καλλιέργειες, τα λιβάδια, τα φυτά των ωκεανών κ.λπ.) είναι:

 • Ηλιακό φως
 • Διοξείδιο του άνθρακα
 • Νερό

Οι παγκοσμιοποιητές ερήμωσης του πληθυσμού βρίσκονται σε πόλεμο και με τις τρεις αυτές ειροές στις προσπάθειές τους να εξολοθρεύσουν την ανθρώπινη φυλή και να ερημώσουν τον πλανήτη Γη. Δείτε πώς επιτίθενται σε κάθε φορέα:

 • Ηλιακό φως – Γεωμηχανική ή προσπάθειες «παγκόσμιας εξασθένισης» όπως Ένέσεις με Αεροζόλ Στρατοσφαιρικής
 • Διοξείδιο του άνθρακα – Έργα δέσμευσης άνθρακα που αλλοιώνουν την ατμόσφαιρα και απομακρύνουν το CO2 από τον αέρα
 • Νερό – Γεωμηχανική και έλεγχος καιρού για την δημιουργία ξηρασιών και τεράστιων αποτυχιών των καλλιεργειών

Όπως εξηγεί το CNBC, «Υπάρχουν πολλά είδη τεχνολογίας αντανάκλασης του ηλιακού φωτός που εξετάζονται, συμπεριλαμβανομένης της έγχυσης αερολύματος στρατοσφαιρικής, της λάμψης θαλάσσιων νέφους και της αραίωσης των νεφών κίρρου».

Η τεχνολογία SAI, απλώς εξαπλώνει την ρύπανση στους ουρανούς κυριολεκτιά. Δηλαδή, ψεκάζουν διοξείδιο του θείου στην ατμόσφαιρα, το οποίο είναι ακριβώς το ίδιο χημικό που, στην δεκαετία του 1980, κατηγορήθηκε από όλα τα εταιρικά μέσα για την πρόκληση «όξινης βροχής» και την δολοφονία των δασών. Τώρα, προωθούν αυτόν τον ρύπο και ισχυρίζονται ότι είναι «καλός για τον πλανήτη».

Έχουμε λοιπόν κυριολεκτικά ένα «πράσινο» κίνημα που είναι υπέρ της ρύπανσης και ισχυρίζεται ότι η ρύπανση των ουρανών του θα σώσει τον πλανήτη από τον ήλιο. Επειδή ο ήλιος είναι «κακός», επιμένουν και ο άνθρακας είναι επίσης κακός, παρόλο που όλες οι καλλιέργειες τροφίμων αποτελούνται από άνθρακα που τα φυτά συσσωρεύουν από το CO2 στον αέρα.

Ολόκληρο το κίνημα της κλιματικής αλλαγής / υπερθέρμανσης του πλανήτη είναι στην πραγματικότητα μια αντι-ανθρώπινη θανατική λατρεία αυτών που είναι ενάντια της επιστήμης και μισητές της ζωής που επιδιώκουν ενεργά να εξοντώσουν σχεδόν ολόκληρο τον ανθρώπινο πληθυσμό. Για να το πετύχουν αυτό, πρέπει να πεθάνουν δισεκατομμύρια από την πείνα (ή να τους δολοφονήσουν με ενέσεις mRNA ή να τους σκοτώσουν σε παγκόσμιο πυρηνικό πόλεμο). Και για να επιτύχουν την πείνα, πρέπει να διαλύσουν την υποδομή παραγωγής τροφίμων που εξαρτάται από τις βροχοπτώσεις (για ποτάμια και άρδευση), το φυσικό αέριο (για λίπασμα) και το ντίζελ (για την τροφοδοσία τρακτέρ και τρένων). Επίσης, βρίσκονται σε πόλεμο με όλες τις εκμεταλλεύσεις και την παραγωγή κρέατος γενικότερα, υποστηρίζοντας μάλιστα ότι και το άζωτο είναι ξαφνικά ένας ρύπος.

Για όσους μιλούν αγγλικά:

Mπορείτε να παρακολουθήστε ένα μίνι ντοκιμαντέρ 16 λεπτών με τίτλο «Ο πόλεμος των παγκοσμιοποιητών στα στοιχεία της ζωής» (The Globalist War on the Elements of Life) για να κατανοήσετε πλήρως την φύση αυτού του πολέμου κατά της ανθρωπότητας:

Να ακούστε το podcast «Ενημέρωση Κατάστασης» για πλήρη κάλυψη της αποκάλυψης της φορτηγίδας, του πολέμου κατά της ανθρωπότητας, της επίθεσης στην ατμόσφαιρα της Γης και των κατασκευασμένων αποτυχιών των καλλιεργειών:

 1. Οι φορτηγίδες ποταμών χτυπάνε πάτω λόγω μηχανοποιημένης ξηρασίας
 2. Οι αγρότες αναγκάζονται να πετάξουν φασόλια και σιτηρά κατά τις όχθες του ποταμού
 3. Οι φορτηγίδες μετακινούν περισσότερα σιτηρά και άνθρακα από οποιαδήποτε άλλο μέσο
 4. Οι αποθήκες φορτηγίδων γεμίζουν και οι τιμές μεταφοράς με φορτηγίδες αυξάνονται
 5. Ο πληθωρισμός έφτασε στο υψηλότερο επίπεδο των τελευταίων 40 ετών
 6. Ο Τζο Μπάιντεν «ανήκει πλέον στα φυτά» καθώς το μπρόκολο και άλλα λαχανικά παρουσιάζουν πληθωριστική άνοδο της τάξεως 40%.
 7. Ο Μπάιντεν προσπαθεί να πιέσει την Σαουδική Αραβία, να παγώσει τις μειώσεις πετρελαίου!!!
 8. Ο Λευκός Οίκος επιδιώκει επίσημα την γεωμηχανική για να μειώσει τον ήλιο
 9. Οι παγκοσμιοποιητές βρίσκονται τώρα σε πόλεμο και με τα ΤΡΙΑ συστατικά της φωτοσύνθεσης: το φως του ήλιου, το CO2 και το νερό
 10. Η Αλεξάνδρα Ορτίσια Κορτέζ (Alexandria Ocasio-Cortez, αντιπρόσωπος κονγρέσσου στην 14η περιφέρειας της Νέας Υόρκης που πρωτοστατεί στα λόμπι της κλιματικής αλλαγής) γιουχαρίστηκε από τους ίδιους τους υποστηρικτές για την φιλοπόλεμική της δράση σε ευθυγράμμιση με το κατεστημένο
 11. Το PayPal ΔΕΝ έχει ανακαλέσει το πρόστιμο 2500$ σε χρήστες που κατηγορούνται για «παραπληροφόρηση»
 12. Η Πολωνία αναστέλλει τους κανόνες για την ποιότητα του αέρα, ώστε οι πολίτες να μπορούν να ΚΑΨΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ τους για λόγους θέρμανσης
 13. Η Γερμανία καίει 800 εκατομμύρια μάσκες Covid για θέρμανση
 14. Το NHS (National Health Services) δηλώνει ότι τελειώνει από αίμα … 3 μέρες αίμα έχουν απομείνει
 15. Γερμανός αξιωματούχος ισχυρίζεται ότι όλοι όσοι διαμαρτύρονται για τις τιμές ενέργειας είναι φασιστικοί εχθροί του κράτους

Πηγή: Natural News

Μετάφραση: Ξένια Ιωαννίδου
15 Οκτωβρίου 2022

 Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

 • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Xenia Ioannidou
Δασκάλα Εναλλακτικών Θεραπειών, Καλλιτέχνης και Ακτιβίστρια. Τον Μάιο του 2009, συνυπέγραψα μια αγωγή για εσχάτη προδοσία εναντίον των βουλευτών που έφεραν το ΔΝT, την λιτότητα και την αμετάκλητη παραχώρηση των κυριαρχικών δικαιωμάτων των Ελλήνων. Παλεύω για το σωστό και το δίκαιο και το δικαίωμα στην αυτοπραγμάτωση των ανθρώπων & λαών. Πολιτεύομαι από το 2012 ενώ από το 2015 και μετά είμαι στέλεχος του Αγροτικού-Κτηνοτροφικού Κόμματος Ελλάδας

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/15/2022 @ 6:15 ΜΜ

  ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΙΑΚΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ ΛΟΙΠΟΝ,ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑΚΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΟΥ ΦΘΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ,ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ.

  ΠΕΡΥΣΙ ,ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΜΗΔΕΙΑ,ΕΦΕΤΟΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.
  ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ.

  ΕΙΧΑΜΕ ΗΠΙΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

  ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ,ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΚΡΥΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .
  ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ.

 2. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/15/2022 @ 6:15 ΜΜ

  ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ.
  ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ κόβιντ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΜΟΦΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ,
  ΜΕΛΕΤΗΣΑΝ ΟΙ ΝΟΣΗΡΟΙ ΝΟΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΟΥΝ;;;;;
  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
  ΦΥΣΙΚΑ ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ.
  ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΚΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ,ΚΑΛΥΜΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΥΤΑ,ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ;;;

  https://volton.gr/pos-leitourgoun-ta-fotovoltaika-panel/

  ΑΣ ΜΑΣ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ,ΠΩΣ ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ,ΛΟΙΠΟΝ.
  ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ,ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ.

 3. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/15/2022 @ 6:17 ΜΜ

  ΟΙ ΛΑΟΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΜΥΘΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ;;;
  ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΟΤΙ ΛΕΩ ΒΛΑΚΕΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΝΟΜΙΖΩ .ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

  ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ,ΚΙΝΑ ,ΗΠΑ ..
  ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΑΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΑΜΕ ΒΡΟΧΕΣ.
  ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ,ΠΟΥ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ.
  ΜΕ ΕΠΟΧΙΑΚΗ ,ΦΥΣΙΚΗ (;) ΞΗΡΑΣΙΑ,ΣΤΕΡΕΨΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΛΛΟΥ ,ΚΑΙ ΕΔΩ
  ΜΕ ΛΙΓΕΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ,ΟΛΑ ΚΑΛΑ ;!!!!

 4. ΑΛΑΪΑΔΟΥ ΜΙΧ. ΔΕΣΠΟΙΝΑ 10/15/2022 @ 6:17 ΜΜ

  ΤΡΙΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΠΑΡΚΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΜΙΣΙΣΙΠΗ.

  https://www.moneyreview.gr/green-economy/75289/edpr-tria-erga-fotovoltaikon-ischyos-425-mw-stis-ipa/

  α)ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΕΣΤΙΑΣΜΕΝΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ.
  και ΕΠΕΙΤΑ :
  β) ΗΛΙΑΚΗ ΓΕΩΜΗΧΑΝΙΚΗ
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ,ΑΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΤΑ .
  ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ;;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*