in

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Γράφει η Σουλτάνα Χειλαδάκη

Παρίσι, Βρυξέλλες, Μόναχο, Βερολίνο και τώρα Μάντσεστερ.

Κάθε φορά μετά από ένα τέτοιο χτύπημα βγαίνουν στη φόρα όλο και πιο σκληρά μέτρα κατά της ελευθερίας που τρομοκρατούν τους λαούς της Ευρώπης.

Στην τελευταία περίπτωση του Μάντσεστερ, σύμφωνα με πολλούς ερευνητές, είχαμε άλλη μια καλά σκηνοθετημένη τρομοκρατική επίθεση με πολλά θύματα για να τρομοκρατηθεί ο κόσμος και να πάρει στα χέρια του την εξουσία ο στρατός και οι αστυνομικές δυνάμεις.

Η Ευρώπη από τη μια ισλαμοποιείται και από την άλλη στρατοκρατείται.

Στην περίπτωση του Μάντσεστερ όπως και στις άλλες περιπτώσεις, η ενημέρωση λειτούργησε με μια σχεδιασμένη ταχύτητα και με πληθώρα στοιχείων συχνά αντιφατικών, ώστε ο απλός θεατής να μην μπορεί να κατανοήσει τι συνέβη πραγματικά και αφετέρου τώρα να φοβάται και τη σκιά του.

Τα καθεστωτικά ΜΜΕ μετά την επίθεση στο Μάντσεστερ έσπευσαν αμέσως να μεταδώσουν για αριθμούς νεκρών και αγνοουμένων δημοσιεύοντας μάλιστα και φωτογραφίες αυτών που υποτίθεται ότι αναζητούνται από τους συγγενείς τους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα1

Τότε ήρθε η πρώτη εντυπωσιακή διάψευση: Μία από αυτούς τους αγνοούμενους και πιθανώς θύμα της επίθεσης βγήκε στα σοσιαλ μίντια με την απορία πως την πρόβαλλαν στον κατάλογο των αγνοούμενων.

Πρόκειται για την Rachel Devine, από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας, η οποία έσπευσε στο Facebook να καταγγείλει ότι ενώ είναι ζωντανή και ζει στην Αυστραλία, οι δημοσιογράφοι του συστήματος την είχαν βγάλει αγνοούμενη και πιθανώς θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα2

Ένας άλλος επίσης που προβλήθηκε σαν αγνοούμενος, για να καταλάβουμε τη μεγάλη απάτη των καθεστωτικών ΜΜΕ, είναι κάποιος Αμερικάνος που ζει στην Αμερική και η φωτογραφία του είχε δημοσιευτεί για ένα διαγωνισμό φάστ φούντ που το είχε διοργανώσει η TheReportOfTheWeek.

Αυτή την φωτογραφία του τη βρήκανε βολική και την πρόβαλλαν σαν έναν ακόμα αγνοούμενο και πιθανό θύμα της τρομοκρατικής επίθεσης.

Ο ίδιος αντέδρασε με ένα βίντεο στο Youtube, όπου δήλωνε διαμαρτυρόμενος ότι είναι ζωντανός και χαίρει άκρας υγείας.

Στην 3η περίπτωση έχουμε ένα βίντεο από μια κοπέλα που υποτίθετο ότι έπεσε νεκρή στο τρομοκρατικό χτύπημα του Μάντσεστερ.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα3

Η ίδια όμως εμφανίστηκε πολλές εκατοντάδες χιλιόμετρα μακριά ολοζώντανη σε διάφορες τηλεοπτικές εκπομπές στην Αμερική , και το περίεργο είναι ότι σε κάθε εμφάνιση της εμφανιζόταν με διαφορετικό όνομα. Ηθοποιός -όργανο της σκηνοθεσίας των τρομοκρατικών  χτυπημάτων;;

Στο επόμενο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα πως όλα τα καθεστωτικά ΜΜΕ έδειχναν σκόπιμα έναν και πάντα τον ίδιο διάδρομο, χωρίς όμως να μπορεί κανείς να καταλάβει από πού είναι. Δημιουργούνται κάποια ερωτήματα αν ο πανικός που προβλήθηκε στο κόσμο, για πολλούς σκόπιμα, ανταποκρίνονταν στο πραγματικό γεγονός καθώς υπήρξαν και κάποιες μαρτυρίες που ανέφεραν ότι ακούστηκε ένα μπαπ αλλά δεν αντιλήφτηκαν το μέγεθος της έκρηξης όπως το περιέγραψαν και το πρόβαλαν στα διάφορα μέντια.

Η  «περίεργη» και μεγάλη συγκυρία  του γεγονότος αυτού είναι ότι  έγινε ακριβώς τις μέρες που ο Ντόναλντ Τραμπ έκλεινε συμφωνία πολλών δις δολαρίων  με τους Σαουδάραβες για οπλικά συστήματα. Στην συνέχεια επισκέφτηκε το Ισραήλ και την Παλαιστίνη και τον Πάπα στην Ρώμη ενώ μετά έρχονταν στις Βρυξέλες όπου το ΝΑΤΟ  θα αποφάσιζε να αρχίσει ανοιχτό πόλεμο κατά της τρομοκρατίας με όλες τις κατασταλτικές συνέπειες αυτής της εξέλιξης.

Και στην περίπτωση του Μάντσεστερ υπάρχουν κάποιες περίεργες συμπτώσεις με άλλα παρόμοια τρομοκρατικά χτυπήματα. Η επίθεση στο Μάντσεστερ έγινε και αυτή όπως και άλλα χτυπήματα στη σημαδιακή ημερομηνία 22 του μηνός.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα4

Επίσης, 22 χρονών ήταν και ο τρομοκράτης που χτύπησε στο Μάντσεστερ και ο οποίος υποτίθεται κατά τύχη, (το ίδιο περίεργο συμβαίνει σε όλα τα τρομοκρατικά χτυπήματα), άφησε την ταυτότητά του σε εμφανές σημείο ώστε αμέσως να ταυτοποιηθεί ο δράστης του χτυπήματος από τις αρχές.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα5

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα6

Εδώ πέρα υπάρχει ένα ερώτημα που ίσως συνδέεται με την τραγωδία του Μάντσεστερ. Στο Μάντσεστερ την περασμένη χρονιά η υπηρεσία καταπολέμησης της τρομοκρατίας της Μεγάλης Βρετανίας είχε οργανώσει μια άσκηση αντιμετώπισης ενός παρόμοιου τρομοκρατικού χτυπήματος λες και κάποιοι το περίμεναν και το είχαν σίγουρο ότι πρόκειται να συμβεί.

Παρόλα αυτά, όχι μόνο δεν αποφεύχθηκε το χτύπημα, αλλά στοίχισε και τη ζωή 20 νέων αθώων θυμάτων.

Το εντυπωσιακό στην περίπτωση του Μάντσεστερ είναι ότι υπήρχε ένα βίντεο που πρόσφατα σας το δείξαμε σε άρθρο μας από μια τραγουδίστρια Ιλλουμινάτι Κέιτ Πέρι το οποίο καθόριζε τον μήνα που θα γίνει το τρομοκρατικό χτύπημα, δηλαδή το Μάιο.

https://nikosxeiladakis.gr/%CF%84%CE%B1-%CE%BC%CE%B7%CE%BD%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B9%CE%BB%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%B9-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%89-%CF%84%CE%B7%CF%83-%CF%80/

Λέτε οι Ιλλουμινάτι να ήξεραν «κάτι»;

Εδώ είναι αξιοσημείωτο ότι σύμφωνα με αυτή την τραγουδίστρια Ariana Grande, που έκανε τη συναυλία όπου έγινε το τρομοκρατικό χτύπημα, συνδέεται με διάφορες αποκρυφιστικές οργανώσεις και είχε διαλέξει σκόπιμα την ημερομηνία αυτή γιατί η ημέρα αυτή τιμάται στο σατανικό αρχαίο θεό Βάαλ,  στον οποίο στους αρχαίους χρόνους θυσίαζαν μικρά παιδιά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα7

Στην αρχαία πόλη της Παλμύρας στη Μέση Ανατολή υπάρχουν ακόμα τα ερείπια του ναού του θεού Βάαλ και το θυσιαστήριο που θυσίαζαν τα μικρά παιδιά για χάρη του.

Χαρακτηριστικό είναι πως στην τραγωδία του Μάντσεστερ και εδώ θυσιάστηκαν μικρά παιδιά που είχαν πάει να ακούσουν αυτή την τραγουδίστρια.

Οι αποκρυφιστικές αυτές οργανώσεις οι οποίες είναι παρακλάδια των Ιλλουμινάτι και στις οποίες μετέχει και η τραγουδίστρια Ariana Grande, έχουν τη σατανική τακτική να αναλαμβάνουν νεαρά παιδιά και με μια κατάλληλη πλύση εγκεφάλου σαν το πρόγραμμα Mk Ultra, να τα εκπαιδεύουν για να γίνουν όργανα του σκοτεινού σχεδίου τους.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα8

Η τακτική αυτή συνίσταται στο να βάζουν τα νεαρά αυτά άτομα να μετέχουν στις σατανικές τελετές τους από μικρή ηλικία έτσι ώστε να εμφυτευτεί μέσα τους και να εμπεδωθεί η λατρεία του σατανά.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα9

Για την ίδια την τραγουδίστρια υπάρχουν μαρτυρίες ότι υπέστη σε αυτές τις οργανώσεις ηλεκτροσόκ ενώ είχε γίνει στις τελετές τους αντικείμενο σεξουαλικών οργίων.

Η  ίδια είχε ομολογήσει στο παρελθόν ότι είχε εφιάλτες και ότι ένα βράδυ στον ύπνο της είχε δει τον ίδιο το Σατανά  ενώ έβλεπε δίπλα της σκοτεινές μορφές, δηλαδή δαιμόνια και άκουγε φωνές από άγνωστα πρόσωπα.

Όλα αυτά την έφεραν στο σημείο να δηλώσει από το 2013 ότι δεν είναι πια χριστιανή.

Αυτή την σατανίστρια την είχαν προβάλλει και συνεχίζουν να την προβάλλουν σαν την τραγουδίστρια μικρών παιδιών και είχαν πάει γονείς με τα παιδιά τους να την ακούσουν.

Η ίδια στα βιντεοκλίπ που έχει δημοσιεύσει δείχνει ακριβώς αυτό το ανήσυχο σατανικό πνεύμα που την διακατέχει συνεχώς.

Αν είναι δυνατόν!

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ(Βίντεο)) - Εικόνα10

ΣΟΥΛΤΑΝΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
  1. Η προβοκάτσια στο Μάντσεστερ ήταν ΤΡΙΠΛΗ γιατί επεκτάθηκε σε Κρανιά και Μαράουι ταυτόχρονα. Και μη σας φανεί παράξενο πως το καθεστώς Κάσνερ είχε βάλει στο στόχαστρό του την Ελλάδα λόγω του κρυφού φλερτ της ελληνικής κυβέρνησης με Ρωσία και Κίνα στα ενεργειακά!

    Οι άπληστοι κρουπιέρηδες ομολογούν ωμά και κυνικά πως ο στόχος τους είναι η αλλαγή καθεστώτος σε Ελλάδα, Σερβία και Ουγγαρία, εξ ου και η ωμή παρέμβαση του ΔΝΤ που απαιτεί κυβέρνηση-μαριονέτα των ερπετοσιωνιστών απειλώντας τη χώρα μας πως θα είναι η πρώτη που θα βρεθεί στο στόχαστρο των κρυφών πυρηνικών του ΝΑΤΟ μέσα στο καλοκαίρι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΕΣ…..

Φοβούνται πως ο τζιχαντιστής του Μάντσεστερ είχε και δεύτερη βόμβα