12:14 - 04/06/2016

Σύννεφα σε σχήμα… σταυρού στη Φλώριντα

Σύννεφα σε σχήμα… σταυρού στη Φλώριντα

Παιχνίδια της φύσης ή του φακού ;

Πολλές φορές τα σύννεφα στον ουρανό παίρνουν διάφορα σχήματα, τα οποία ενίοτε προκαλούν διάφορους συνειρμούς στους… απλούς θνητούς ανθρώπους, εξάπτοντας τη φαντασία ή ακόμη και την περιέργεια για το αν είναι απλό φυσικό φαινόμενο ή κάποιο θεόσταλτο σημάδι. Βλέπεται, η περιέργεια του ανθρώπου να προσπαθήσει να ερμηνεύσει την όποια σημασία των νεφών, καμιά φορά οδηγεί σε ενδιαφέροντα μεν, αλλά καμιά φορά περίεργα συμπεράσματα. Δεν μπορούμε λοιπόν, παρά να αφήσουμε στην κρίση σας, το τι μπορεί να ”παίζει με τις παρακάτω φωτογραφίες!!!

stavros

Μυστηριώδεις σταυρός εμφανίστηκε στον ουρανό της Oldsmar, στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών. Οι κάτοικοι της περιοχής μάλιστα, μιλούν για… περίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον ουρανό! Αν ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες, θα δούμε πως το σύννεφο έχει τη μορφή… σταυρού!!! Δεν μπορούμε να πούμε αν οι παρακάτω εικόνες είναι πραγματικές. Ωστόσο δημοσιεύονται στο facebook από τον χρήστη Kike90 ο οποίος και ισχυρίζεται ότι τράβηξε τις παρακάτω φώτο. Σύμφωνα με την La Nueva de la tierra, ο σταυρός εμφανίστηκε στον ουρανό της Oldsmar στις 2 Ιουνίου, 2016 το ηλιοβασίλεμα.

Δείτε τις φώτο:

stayros

synnefa

Επιμέλεια: Μάχιμος Ιωάννης

xalazi.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Φλωρινα ξερω,Φλωριντα ντεν ξαιρο!

  2. Ανώνυμος 06/04/2016 @ 1:57 ΜΜ

    Ποια παιχνίδια του φακού ρε αθεόφοβοι…Κάνετε σαν και τώρα ανοίξατε τα μάτια σας και είδατε πρώτη φορά τον ουρανό…

  3. Ανώνυμος 06/04/2016 @ 2:10 ΜΜ

    ΤΟ ΌΤΙ ΈΧΟΥΝ ΨΕΚΑΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ? ΘΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΨΕΚΑΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑΥΡΩΤΑ ΑΠΛΩΣ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*