ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

Συνελήφθη 19χρονος για το ύποπτο δέμα στο μετρό του Λονδίνου -Σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις

· Κατοχικά Νέα

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ένας νεαρός μετά τον εντοπισμό ενός «ύποπτου» δέματος στο μετρό του Λονδίνου, κοντά στην Κάναρι Ουόρφ, την Πέμπτη.

Οι αστυνομικοί έκαναν χρήση όπλου ακινητοποίησης κατά την επιχείρηση για τη σύλληψη του 19χρονου υπόπτου, στο βόρειο Λονδίνο. Ο νεαρός φέρεται ότι σχεδίαζε τρομοκρατικές ενέργειες στη Βρετανία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε η Μητροπολιτική Αστυνομία του Λονδίνου.

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζονται τα κίνητρα του 19χρονου, όμως σημειώνεται ότι οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν συνεργούς του.

Το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο ακόμη εξετάζεται στα εργαστήρια της αστυνομίας, βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης μέσα σε έναν συρμό στον σταθμό Νορθ Γκρίνουιτς, κοντά στη συνοικία Κάναρι Ουόρφ. Ο σταθμός εκκενώθηκε και πυροτεχνουργοί εξουδετέρωσαν το αντικείμενο με ελεγχόμενη έκρηξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Από τον σταθμό Νορθ Γκρίνουιτς υπάρχει πρόσβαση στην αίθουσα συναυλιών Ο2 Arena, χωρητικότητας 20.000 θεατών, όπου το βράδυ της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη μια εμφάνιση του καναδικού ροκ συγκροτήματος Nickelback.

Η Μητροπολιτική Αστυνομία ανέφερε ότι μετά το επεισόδιο αυτό θα ενισχυθούν τα μέτρα ασφαλείας, ακόμη και με περιπολίες ενόπλων αστυνομικών, στους διαμετακομιστικούς κόμβους και τα μέσα μεταφοράς, προκειμένου οι αρχές να καθησυχάσουν τους πολίτες για την ασφάλειά τους.

iefimerida.gr

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Εμπορικό πλοίο – συμβολική φωτογραφία, όχι το φλεγόμενο σκάφοςΔΙΕΘΝΗ

ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ: ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΛΟΙΟ – ΔΙΑΣΩΘΗΚΑΝ 22 ΝΑΥΤΙΚΟΙ ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Κοινοβούλιο Νέας Ζηλανδίας – φωτογραφία αρχείουΔΙΕΘΝΗ

ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ: ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ 399.000 ΨΗΦΟΥΣ ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ – ΚΑΜΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ιερουσαλήμ – γενική φωτογραφία αρχείου, όχι από τη σημερινή πολιτική διαδικασίαΔΙΕΘΝΗ

ΙΣΡΑΗΛ: Ο ΧΕΡΤΣΟΓΚ ΕΠΕΛΕΞΕ ΤΟΝ ΑΪΖΕΝΚΟΤ ΓΙΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ – ΤΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

2 απαντήσεις στο “Συνελήφθη 19χρονος για το ύποπτο δέμα στο μετρό του Λονδίνου -Σχεδίαζε τρομοκρατικές επιθέσεις”

  1. Χαχαχαχα, φανταστείτε στην Ελλαδα να κρεμουσαμε τοςες Ελληνικές σημαίες σε κεντρικό δρόμο.
    Φανταστείτε τι θα ακούγαμε. Τι φασιστες θα μας έλεγαν, τι ρατσιστές, τι εθνικιστές!!! Ιςως και δολοφονους. Χαχαχαχα.
    Να τα βλέπουν καποια αριςτερα σκουπιδια και να ξεστραβωνωνται.

    • θυμαμαι μια γελοιογραφια του κιρ που εδειχνε ενα παππου να καθεται σε ενα παρκο και μπροστα του περνουσαν πορειες που φωναζανε λευτερια στη παλαιστηνη, λευθερια στο θιβετ κτλ.ο παππους λοιπον ρωτησε για την κυπρο ρε παιδια γιατι δεν λετε τιποτα; ολοι τοτε τον φωναξανε φασιστα….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *