ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Ετοιμάζουν τεχνητό σεισμό κοντά στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα!

Λάβαμε την είδηση με e-mail στα γραφεία μας.

Μας ενημέρωσαν ότι θα γίνει τεχνητός σεισμός στην Laguna Salada, δυτικά από την πόλη και Δήμο Μεξικάλι, στη Μπάχα Καλιφόρνια, στο Μεξικό. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα μεταξύ 15 και 16 Δεκεμβρίου 2016 μεταξύ 03:00 και 04:00 το πρωί σε βάθος 300-450 πόδια.

Σύμφωνα με το ανακοινωθέν που λάβαμε οι επιστήμονες θα προκαλέσουν τον τεχνητό σεισμό που αποκαλούν «τεστ αναφοράς» για να ελέγξουν το σύστημα από τους σεισμογράφους. Η επαφή, αναφέρει στο email, ότι ο στόχος της εκδήλωσης είναι να δημιουργήσουν ή να μιμηθούν ένα τελλουρικό γεγονός, δηλαδή, ένας σεισμό.

Με άλλα λόγια, μια ομάδα ανθρώπων, που πρόκειται να πυροδοτήσει μια βόμβα, για να δημιουργήσει ένα σεισμό στη λιμνοθάλασσα Salada , πολύ κοντά στην περιοχή όπου ,ενας σεισμός 7.2 ρίχτερ σημειώθηκε στις 4 Απριλίου, 2010.
Όλα αυτά χωρίς να σκεφτούν τις συνέπειες, ότι μπορούν να ενεργοποιήσουν επτά γνωστά ρήγματα που βρίσκονται κάτω από το Μεξικάλι και που διασυνδέονται με το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα.

Γιατί οι αρχές δεν ανακοινώνουν δημόσια τον τεχνητό σεισμό που θα προκαλέσουν οι επιστήμονες και μπορεί να ενεργοποιήσει το ρήγμα του Αγίου Ανδρέα;


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Είναι κάτι που κρύβουν εκεί; Γιατί να μην προειδοποιούν τον άμαχο πληθυσμό, αν συμβεί κάτι μεγαλύτερο, είτε πρόκειται για μια ηφαιστειακή έκρηξη ή για έναν τεχνητό σεισμό ή συνεχόμενες μικρές δονήσεις;

http://beforeitsnews.com/earthquakes/2016/12/alert-quake-planned-near-the-san-andres-fault-on-dec-15-2598923.html
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ BEFORE IT’S NEWS : Corfiatiko.blogspot.com
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=202.0;topicseen

Loading...

One thought on “ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ! Ετοιμάζουν τεχνητό σεισμό κοντά στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *