Συμπλοκή Ινδικού και Πακιστανικού Στρατού – Τρεις νεκροί

Παρότι τις τελευταίες εβδομάδες έγιναν σημαντικές κινήσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις για την ειρήνευση στην περιοχή του Κασμιρ, τη Δευτέρα, στρατεύματα ινδικού στρατού πέρασαν τη Γραμμή Ελέγχου στα σύνορα Ινδίας και Πακιστάν στην περιοχή του Κασμίρ, σκοτώνοντας τρεις Πακιστανούς στρατιώτες και τραυματίζοντας έναν άλλο.

Το υπουργείο Εξωτερικών του Πακιστάν, υποστηρίζει ότι οι Ινδοί στρατιώτες  ήταν αυτοί που παραβίασαν την συνοριακή γραμμή και έβαλαν  φωτιά στις ειρηνευτικές διαδικασίες, προκειμένου να παρέχουν κάλυψη σε παρακρατικούς που είχαν σκοπό να εγκαταστήσουν αυτοσχέδιες εκρηκτικές συσκευές!

Οι είδηση αυτή έρχεται δύο μέρες μετά τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που είδαν το φως μέσων τοπικών μπλόγκερ, ότι τέσσερις στρατιώτες του ινδικού στρατού, εκ των οποίων ο ένας Αξιωματικός, σκοτώθηκαν από πακιστανούς στρατιώτες  στην περιοχή Rajauri του τμήματος του Κασμίρ που ελέγχεται από την Ινδία.

Παρόλο που οι δύο αντίπαλοι της Νότιας Ασίας υπέγραψαν μια συμφωνία εκεχειρίας του 2003, συνεχίζεται η επανεμφάνιση συγκρουσιακών συμπεριφορών μεταξύ των δύο χωρών στην αμφισβητούμενη περιοχή του Κασμίρ.

ezoic

Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΖΗΣΟΥΝ ΣΑΝ ΧΩΡΕΣ , ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ “””ΓΕΜΙΣΟΥΝ”’ σκατοπολιτισμο ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΛΛΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥ ,ΧΙΛΗ κτλ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΣΙΑΣ

  2. Πακιστανοί Μουσουλμάνοι και Ινδοί Ινδουιστές, Βουδιστές κτλ. Διαίρει και Βασίλευε σε όλη την μεγαλοπρέπεια … Το πρόβλημα είναι να διακρίνετε και να καταγγείλετε Αυτούς … που βγαίνουν κερδισμένοι από αυτή την αντιπαλότητα…. Εμείς διακρίνουμε τους λαούς των Πακιστανών και των Ινδών που είναι οι Χαμένοι …

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ