Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Σας επισυνάπτουμε χρήσιμες πληροφορίες για τον Covid.

Πληροφορίες που αφορούν στη προφύλαξη και την θεραπεία με ΦΑΡΜΑΚΑ που είτε τα προμηθεύεστε ή τα παρασκευάζετε .

Μία πολύ καλή ιδέα είναι η δημιουργία τηλεϊατρικής υποστήριξης με την οποία κερδίζεται χρόνος και αποφεύγεται το Νοσοκομείο.

Θα πρέπει όλοι που ασχολούνται με τον Covid και την υγεία να βοηθήσουν

Τέλος σας επισυνάπτουμε τους ιούς που πρόκειται να σκορπίσει η Παγκόσμια Μαφία σε βάρος της ανθρωπότητας μέχρι το 1923

Και μη ξεχνάτε ότι όποιος εμβολιάζει παιδιά και στρατευμένους είναι εγκληματίας. Τα παιδιά έχουν γονείς και οι στρατευμένοι έχουν Πατρίδα….

Για την Γραμματεία της «ΠΆΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ –ΕΛ.ΛΑ.Σ»

Στέργιος Σμυρλής

ΠΡΟΦΎΛΑΞΗ

Προφύλαξη για τον Covid-19 (πρωτόκολλα πρόληψης)

Ημερομηνία: 10 Σεπτεμβρίου 2020Συγγραφέας: Ρον Κόντε

Αυτά είναι διαφορετικά πρωτόκολλα που ισχυρίζονται ότι έχουν κάποιο βαθμό αποτελεσματικότητας σε ένα / και τα δύο μειώνοντας τον κίνδυνο μόλυνσης με Covid-19 ή μειώνοντας τη σοβαρότητα του Covid-19, εάν μολυνθείτε. Αυτά τα διαφορετικά πρωτόκολλα δεν προορίζονται να συνδυαστούν. Ωστόσο, υπάρχει αρκετή αλληλεπικάλυψη μεταξύ ορισμένων από αυτές.

Αυτό το άρθρο αφορά την πρόληψη, τι πρέπει να πάρετε πριν αρρωστήσετε με covid-19. Εάν είστε ήδη άρρωστοι με Covid-19, διαβάστε το συνοδευτικό άρθρο: Τι να πάρετε εάν έχετε Covid-19

Βιταμίνη D για όλους

Πάνω από 100 επιστήμονες, γιατροί και κορυφαίες αρχές ζητούν αυξημένη χρήση βιταμίνης D για την καταπολέμηση του COVID-19 – “Η έρευνα δείχνει ότι τα χαμηλά επίπεδα βιταμίνης D σχεδόν σίγουρα προωθούν λοιμώξεις COVID-19, νοσηλείες και θανάτους. Δεδομένης της ασφάλειάς του, ζητούμε άμεση ευρεία αύξηση της πρόσληψης βιταμίνης D.”

Συστήνουν:
* 10.000 IU βιταμίνης D3 κάθε
μέρα
για 3 εβδομάδες, ακολουθούμενη από * 4.000 IU βιταμίνης D3 κάθε μέρα στη συνέχεια.

Μερικοί ερευνητές απλά συστήνουν υψηλά επίπεδα βιταμίνης D ως προφύλαξη. Ο κατάλογος των 40+ μελετών εδώ δείχνει ότι η βιταμίνη D έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση του κινδύνου μόλυνσης, ενός σοβαρού κρούσματος και θανάτου από Covid-19. Η καλύτερη προφύλαξη για τον Covid-19 είναι η βιταμίνη D.

Πρωτόκολλο i-MASK

Εδώ είναι το πρωτόκολλο i-MASK για την πρόληψη και τη θεραπεία στο σπίτι. Βασίζεται στην ιβερμεκτίνη (συνταγογραφούμενο φάρμακο) και τη βιταμίνη D. Τα επίπεδα βιταμίνης D στο i-MASK είναι ίσως κάπως χαμηλά. Χρησιμοποιήστε την παραπάνω “Βιταμίνη D για όλους” νήματα αντ ‘αυτού.

ΠΡΩΤΌΚΟΛΛΟ MATH+

Αυτό είναι κυρίως ένα πρωτόκολλο θεραπείας για τους ασθενείς στο νοσοκομείο. Αναπτύχθηκε από τον Δρ Paul Marik, διάσημο για το προηγούμενο πρωτόκολλο θεραπείας του για τη σήψη (που ονομάζεται HAT ή το πρωτόκολλο Marik). Προσάρμοσε αυτό το πρωτόκολλο για τον Covid-19, αποκαλώντας το MATH+.

Το πιο πρόσφατο πρωτόκολλο MATH+ βρίσκεται σε αυτόν τον σύνδεσμο.

Ακολουθεί μια σύνοψη του πρωτοκόλλου:

* Μελατονίνη (αργή απελευθέρωση): Ξεκινήστε με 0, 3 mg και αυξήστε όπως είναι ανεκτό σε 2 mg τη νύχτα.
* Βιταμίνη D3 – χρησιμοποιήστε τη σύσταση βιταμίνης D για όλες τις συστάσεις των 10.000
IU για 3 εβδομάδες, στη συνέχεια 4.000 IU ημερησίως * Βιταμίνη C 500 mg δύο φορές ημερησίως και Quercetin 250 mg ημερησίως
* Ψευδάργυρος 30 έως 50 mg/ ημέρα (στοιχειακό ψευδάργυρο).
* Β-Βιταμίνες – σε ένα χάπι συμπλέγματος
Β ή μέσα σε μια πολυβιταμίνη * Προαιρετικά: Φαμοτιδίνη 20 έως 40 mg ημερησίως
* Συνιστάται για άτομα με υψηλό κίνδυνο μόλυνσης: Ιβερμεκτίνη – 0,2 mg ανά kg σωματικού βάρους. πάρτε μία δόση, παραλείψτε την ημέρα και, στη συνέχεια, πάρτε μια δεύτερη δόση. (Παράδειγμα: 132 λίβρες ισούται με 60 κιλά σωματικού βάρους. 60 x 0,2 = δόση 12 mg)

Δρ Ζελένκο Covid-19 Προφύλαξη

Πρωτόκολλο για ασθενείς χαμηλού και μέτριου κινδύνου:
* Στοιχειακός ψευδάργυρος 25 mg μία φορά την ημέρα
* Βιταμίνη C 1000 mg μία φορά την ημέρα
* Quercetin 500 mg (OTC) μία φορά την ημέρα
~ Εάν το Quercetin δεν είναι διαθέσιμο, τότε χρησιμοποιήστε επιγαλλοκατεχίνη-χολικό (EGCG) 400 mg (OTC) μία φορά την ημέρα [το EGCG βρίσκεται στο εκχύλισμα πράσινου τσαγιού]

Πρωτόκολλο Προφύλαξης – Dr. Βλαντιμίρ Ζελένκο MD (vladimirzelenkomd.com)

https://vladimirzelenkomd.com/prophylaxis-protocol/

https://www.footprint.tv/media/dr-michael-mcdowell-trinidad-388858

5G ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΟΔΌΤΗΣ: ΤΕΣΤ CORONAVIRUS ΠΟΥ ΕΞΑΠΛΏΝΕΙ ΤΟΝ ΙΌ

 

 

Όλοι οι vaxxinated άνθρωποι πρέπει να μπουν σε καραντίνα κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών ή να διακινδυνεύουν σοβαρή ασθένεια!!

https://canadiantimes.live/health/all-vaxxinated-people-must-quarantine-over-the-winter-months-or-risk-serious-illness/

 

 

ΘΕΡΑΠΕΊΕΣ

Τηλεϊατρική για την ιβερμεκτίνη και άλλα φάρμακα για τον Covid-19

Ημερομηνία: 27 Δεκεμβρίου 2020Συγγραφέας: Ρον Κόντε

Υπάρχουν διάφορα πρωτόκολλα (συνταγογραφούμενα ή/και OTC φάρμακα) για τον Covid-19. Υπάρχουν προφυλακτικά πρωτόκολλα, τα οποία μειώνουν τον κίνδυνο μόλυνσης. Υπάρχουν πρωτόκολλα ασθενείας στο σπίτι, για τις ηπιότερες περιπτώσεις. Και υπάρχουν πρωτόκολλα στο νοσοκομείο, για τις πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Εάν είστε άρρωστοι στο σπίτι ή εάν είστε σε υψηλό κίνδυνο αλλά δεν είστε άρρωστοι ακόμα, πώς μπορείτε να πάρετε συνταγογραφούμενα φάρμακα για πρωτόκολλα πρόληψης ή θεραπείας;

** PushHealth.com έχει μια επιλογή τηλεϊατρικής, που δεν είναι διαθέσιμη σε κάθε πολιτεία, όπου μπορεί να είστε σε θέση να λάβετε μια συνταγή για Ivermectin από έναν γιατρό μέσω της ηλεκτρονικής υπηρεσίας τους. Αυτό προτάθηκε από έναν αναγνώστη παρακάτω (στα σχόλια).

** Η Συμμαχία FLCCC προσφέρει μια λίστα γιατρών στο δίκτυό τους που πιστεύουν στα πρωτόκολλα I-MASK και MATH+, τα οποία περιλαμβάνουν ιβερμεκτίνη και άλλα φάρμακα για τον Covid-19. Κάντε κλικ σε αυτόν τον σύνδεσμο και, στη συνέχεια, δείτε τη λίστα των γιατρών στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας.

** Ζήτησα από τους Γιατρούς πρώτης γραμμής της Αμερικής (AFLDs) εάν οι γιατροί τους θα συνταγογραφούσαν ιβερμεκτίνη για ασθενείς με Covid-19. Απάντησαν ως εξής:

Οι τηλεϊατρικοί γιατροί μας συνταγογραφούν υδροξυχλωροκίνη και ιβερμεκτίνη για θεραπεία και πρόληψη του Covid-19 και μπορούν να θεραπεύσουν πολλά άλλα ιατρικά ζητήματα, και στις 50 πολιτείες. Εάν αυτό είναι κάτι που σας ενδιαφέρει, θα βρείτε τα πάντα στην ιστοσελίδα μας κάτω από την καρτέλα COVID 19 στην κορυφή. Διαβάστε το ΜΑΘΗΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΌΤΗΤΑ ΥΔΡΟΞΥΧΛΩΡΟΚΙΝΗ, ώστε να έχετε μια κατανόηση του τρόπου λειτουργίας της.

Αυτή η ενότητα Μάθετε περισσότερα έχει επίσης πληροφορίες σχετικά με την ιβερμεκτίνη, τη βουδσεσονίδη (Symbicort) και άλλα φάρμακα κοντά στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας. Παρακαλώ καταλάβετε ότι αυτό δεν είναι ένα κατάστημα όπου παραγγέλνετε ένα φάρμακο. Είναι τηλεϊατρική με γιατρό ο οποίος μπορεί να συνταγογραφήσει ή όχι το φάρμακο για το οποίο ενδιαφέρεστε.

Σχετικός

Προφύλαξη για τον Covid-19 (πρωτόκολλα πρόληψης)10 Σεπτεμβρίου 2020Στην “Προφύλαξη”

Πού να βρείτε ιβερμεκτίνη για Covid-19 ή LongCovid24 Φεβρουαρίου 2021Στην “Έρευνα”

Τι πρέπει να πάρετε εάν έχετε Covid-1911 Δεκεμβρίου 2020Στην “Έρευνα”

Post navigation

ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΟΣPrevious post:Υπάρχει κίνδυνος παράλυσης του Bell με εμβόλια mRNA Covid-19;

ΕΠΌΜΕΝΟΣNext post:Κατάλογος ιχνηλατών εμβολίων Covid-19 και σχετικών πληροφοριών

8 ΣΚΈΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ “ΤΗΛΕΪΑΤΡΙΚΉ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΒΕΡΜΕΚΤΊΝΗ ΚΑΙ ΆΛΛΑ ΦΆΡΜΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ COVID-19″

 

Σας Ενδιαφερουν:Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Applying discount code. Please wait...

Μην ξεχνατε οτι η συνεχεια λειτουργιας του Ελευθερου Ελληνικου κοινωνικου δικτυου https://Hellasbook.gr στηριζετε αποκλειστικα στης δικες σας δωρεες!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Ακολουθηστε μας στο Τελεγκραμ καναλι μας, εκει δεν υπαρχει φιμωση και μπορειτε παντα να μαθαινετε την πληροφορια μας

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Έλληνας 09/23/2021 @ 2:15 ΠΜ

    Πολύτιμες πληροφορίες από την αρχή ως το τέλος. Ευχαριστούμε!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*