Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
17:40 - 12/11/2016

Σύγχυση φύλου, αλλαγή ταυτότητας: η προπαγάνδα «αγάπης και ισότητας» αγγίζει πλέον τα παιδιά

Πολύς θόρυβος προκλήθηκε από την σειρά του BBC «Just a Girl» που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας από 6 ετών και περιγράφει την φανταστική ιστορία μιας 11χρονης μαθήτριας τρανσέξουαλ που παίρνει χάπια αλλαγής φύλου.

Προηγήθηκε η σειρά του Disney με την Miley Cyrus η οποία λανσάρει ιδιαίτερο look και δηλώνει ότι μπορείς να είσαι όποιο φύλο αισθάνεσαι. H Jazz Jennings, 14 ετών, που γεννήθηκε αγόρι και ζει ως κορίτσι από την ηλικία των 5, σταματώντας με χάπια την παραγωγή τεστοστερόνης, θα πάρει μέρος σε τηλεοπτικό ριάλιτι, που θέλει να αναδείξει την αγάπη, την υποστήριξη και την αποδοχή που είχε από τους φίλους και την οικογένεια.

Πολλοί περιγράφουν το φαινόμενο «ορίζω το φύλο μου όταν και όπως θέλω» ως οργανωμένη προσπάθεια επηρεασμού, που τώρα στοχεύει στα παιδιά. Προπαγανδίζει την συνειδητή αλλαγής φύλου, που την εμφανίζει ως «αγάπη-ισότητα-ελευθερία«, με στόχο την αποδόμηση της προσωπικότητας και την διάλυση της οικογένειας.

karavaki

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. Ρε συ Ζουράρι , τι γίνεται εκεί μέσα στο υπουργείο σου ..?? ¨Έχουν δώσει οι επιθεωρητές σου εντολές στους φιλολόγους καθηγητές των Λυκείων να διαδίδουν εντός της αιθούσης και εκτός σχολικής ύλης πως ο Σωκράτης ήταν παιδεραστής , επικαλούμενοι μάλιστα και “τελευταίες επιστημονικές” έρευνες .??

  Το επεισόδιο έγινε στο 1ο ΕΠΑΛ νυχτερινό Λύκειο Αγ. Ανάργυρων( και λέω επεισόδιο , διότι έτσι κατέληξε , ως επεισόδιο) , όπου η φιλόλογος εκεί ισχυρίστηκε σε μάθημα με θέμα τον ρατσισμό πως και ο Σωκράτης δέχθηκε “ρατσιστική επίθεση” αφού είχε σεξουαλικές ιδιαιτερότητες και ήταν παιδόφιλος .

  Εκεί βέβαια οι μαθητές είναι όλοι τους ενήλικοι και φυσικά και άποψη έχουν , αλλά και έχουν μελετήσει και μερικά εξωσχολικά βιβλία και γνωρίζουν όχι μόνο την αλήθεια (οι περισσότεροι) , αλλά και από ποιους κύκλους προέρχονται αυτές οι βρομιές λόγο φθόνου κατά όλων στο σύνολό τους , τους πατέρες της Ελληνικής γραμματείας . και τον φθόνο που κρύβουν μέσα τους λόγο των κόμπλεξ κατωτερότητας που νοιώθουν οι ίδιοι κατά των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων .

  Έτσι ένας μαθητής που δεν άντεξε να ακούγονται τέτοιες κακοήθειες κατά του Σωκράτη εντός της σχολικής αιθούσης από το στόμα ενός καθηγητή , εναντιώθηκε λεκτικά σε αυτήν λέγοντας πως αυτά είναι κακοήθεις και μαύρη προπαγάνδα κατά των αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων .. Η καθηγήτρια απαίτησε από τον μαθητή να ανακαλέσει και να ταυτιστεί με την δική της άποψη , πως δηλαδή ο Σωκράτης ήταν παιδεραστής και τον απείλησε πως θα τον μηδενίσει στις εξετάσεις για να χάσει την χρονιά του και πως θα τον εκδιώξει και από την τάξη ..

  Ο μαθητής υπερασπιζόμενος όχι μόνο την άποψή του , αλλά και τους προγόνους του αρνήθηκε να υποκύψει στις κακοήθεις αυτές που εκφράστηκαν από έναν ανθέλληνα καθηγητή με αυτόν τον τρόπο κατά του Σωκράτη και που φροντίζει επιμελώς αυτή η συγκεκριμένη ( και πόσοι άλλοι άραγε) καθηγήτρια να κρύψει τον ανθελληνισμό της πίσω από τις ‘οποίες “διπλωματικές ” , απέκτησε βρίζοντας και συκοφαντώντας Έλληνες φιλοσόφους .. Τότε αυτή πήγε στο γραφείο τον καθηγητών και απαίτησε από την διευθύντρια να αποβάλει τον μαθητή .. Η διευθύντρια φυσικά που κατάλαβε πως δεν γίνεται να μπει τέτοιο ερώτημα αποβολής στον σύλλογο διότι ένας μαθητής δεν δέχεται πως ο Σωκράτης ήταν παιδεραστής , προσπάθησε να συμβιβάσει την κατάσταση .. Προφανώς θα ψάξουν κάποια άλλη αιτία αργότερα που θα έχει ξεχαστεί το θέμα με τον Σωκράτη , για να εκδιώξουν από το σχολείο τον ενοχλητικό μαθητή που αντιδρά όταν ακούει από κάποιον που παριστάνει τον καθηγητή να του λέει πως “ο Σωκράτης ήταν παιδεραστής” , για να μην καρφωθούν και οι ίδιοι ..

  Η συγκεκριμένη καθηγήτρια δεν διδάσκει μόνο στο νυχτερινό σχολείο , αλλά και σε ημερήσιο Λύκειο , σε μαθητές 15,16 ετών που δεν έχουν ούτε τις άμυνες , ούτε και την γνώση για να αντισταθούν σε τέτοιου είδους κακοήθειες .. και όλοι μπορούμε να φανταστούμε πως φαντάζει αυτό μέσα στον μυαλό των παιδιών αυτής της ηλικίας για έναν από τους σπουδαιότερους φιλοσόφους της αρχαίας Ελληνικής γραμματείας .

  Σε ερωτώ λοιπόν κύριε Ζουράρι , κύριε καθηγητά της αρχαίας Ελληνικής και υφυπουργέ παιδείας , υπάρχει οδηγία από το υπουργείο σου προς τους καθηγητές της μέσης εκπαίδευσης να κάνουν μνεία σε αδόκιμες εικασίες διαφόρων ανά τον κόσμο ,( που λόγο εμπάθειας κατά του διεθνούς Ελληνισμού , ισχυρίζονται αυτά τα απίθανα όπως πως ο Σωκράτης ήταν παιδεραστής) και να μεταφέρουν αυτές τις κακοήθειες; στην σχολική τάξη ως επιστημονική “τεκμηριωμένη” γνώση ..?? Και αν δεν υπάρχει τέτοια νόρμα τι σκοπεύεις να κάνεις επί τούτου .??

  Μήπως είσαι και εσύ υπέρ της αποβολής του μαθητή αλλά για άλλον λόγο προκειμένου να μην καρφωθείτε ..?? Σε κάθε περίπτωση , Θα το δούμε στο τέλος τι από τα δύο πρεσβεύεις και εσύ ..

  • ΤΕΛΕΙΩΣΕ 1+1=3

  • Ουζο power 11/13/2016 @ 1:17 ΠΜ

   Υπαρχουν στριμμενες καθηγητριες που σκεφτονται την παρτη τους και εγω ειχα τετοιες καθηγητριες στο γυμνασιο

  • Το πιο ύπουλο ,που η συγκεκριμένη φιλόλογος μετέδιδε στα παιδιά δεν ήταν η εικασία πως ο Σωκράτης ήταν παιδεραστής (η νομοθεσία της εποχής και η δίκη του καταρρίπτουν αυτόν τον ισχυρισμό) αλλά πως η παιδεραστία είναι σεξουαλική ιδιαιτερότητα κι επίθεση σε κάποιον για αυτό θεωρείται ρατσισμός. Υ.Γ. παρακαλώ,όσοι είστε ζωόφιλοι (…άρα κατανοείτε τον όρο -φίλος), αρνηθείτε τη χρήση της αρρωστημένης λέξης παιδόφιλος. Δεν είναι ιδιαιτερότητα,δεν είναι προτίμηση είναι αξιόποινη πράξη,έγκλημα αντίθετο στον νόμο και τη φύση.

 2. Θεωρω οτι πολλα λεγονται στις σχολικες ταξεις που δε γνωριζουμε κ τα παιδια δεν μπορουν να τα κρινουν γιατι δεν εχουν γνωσεις.οι οδηγιες σιγουρα δινονται απο ψηλα.καλα θα κανουν οι καθηγητες να κλεινουν το στομα τους.αφου δε μπορουν να διδαξουν αυτα που πρεπει ας μη βλαπτουν αλλο τα παιδια.

 3. μητσαρας 11/12/2016 @ 11:08 ΜΜ

  Ο Θεός να μας λυπηθεί…

 4. Ντοναλντ Σκρουντζ 11/13/2016 @ 1:39 ΠΜ

  Αφήστε ρε τα τραβελάκια οι μισοί από αυτους θα αυτοκτονήσουν. Λένε ψέματα πως δεν θεραπεύετε μέσα σε 24 ώρες αυτή η αρρώστια θεραπεύετε.

  Εδώ έκαναν μεταμόσχευση κεφαλιού στην Ιταλία. Σε λίγο θα βγάζουν ανθρώπινα όργανα σε εκτυπωτή, χιλιάδες ιατροί, ψυχίατροι, ψυχολόγοι βιολόγοι, οι αρχές πιάνουν εκατοντάδες σεξουαλικούς μανιακούς, έχουν κάθε προφίλ για κάθε ψυχοπαθή, έχουν αλγόριθμους που βγάζουν σε ποσοστά πόσες πιθανότητες έχεις να γίνεις εγκληματίας, σε κάθε μυστική υπηρεσία και στρατό έχουν ειδικά προγράμματα εκπαίδευσης και διαλογής προσωπικού, κτλ, κτλ. και δεν μπορούν να κάνουν καλά αυτους; εεεε όχι δεν το πιστεύω

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*