Η Συγκομιδή 666 στο Λας Βέγκας

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ

Όταν έγινε η απάτη στο Λας Βέγκας ψάξαμε τα νούμερα πίσω απά τα απόκρυφα μηνύμα που αφήνουν πάντα. Δεν βρήκαμε όμως κάτι με νούμερα και το αφήσαμε. Αργότερα σκέφτηκα ότι οι οπαδοί του μαύρου συνήθως μελετούν την θυσία σε υπερβολικό βαθμό και για αυτό δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχουν αφήσει στοιχεία με αριθμούς για τους στραβούς σαν και εμάς!!!
Ιδού η απόκρυφη αριθμολογία του 999=666 στην συγκομιδή του Λας Βέγκας που μας είχε ξεφύγει…. θα ήθελα να δείτε πόσο πονηροί είναι οι πονηροί στον συμβολισμό τους με τα νούμερα του μαύρου κρυμμένα στα αρχικά της ονομασίας του φεστιβάλ σε συνδιασμό αριθμών και γραμμάτων μέσα σε όλα τα εγκλήματα τους…και ας μην έχουν σκοτώσει ούτε ένα!!!
Εκτός από τους μάρτυρες που δήλωσαν ότι υπήρχαν πολλοί που πυροβολούσαν το κοπάδι από διαφορετικές πλευρές και άρχισαν ξαφνικά να πεθαίνουν.

(R)oute 91 (H)arvest

R 91 H

R=18 =9
9 1
H=8 1=9

999=666

H in Jewish Gematria Equals: 8
R in English Gematria Equals: 108
R in Simple Gematria Equals: 18

KORAKS ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ

Loading...

9 thoughts on “Η Συγκομιδή 666 στο Λας Βέγκας

  • Vampires says:

   Λένε στο Vampire Bible για Θερισμό(Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο) και εγκαθίδρυση της Νέας Τάξης Πραγμάτων: «The Final Harvest is close upon us. The cities shall be swept up with the agony of billions who, in dying, will pass forth their life energies to a greater cause. The Great Undead Gods shall return to Their visible Thrones of Power in the world of men, and men shall again openly know their Rulers and their place of servitude in the order of things.»

 1. Μανιάτη Βηρσαβεέ says:

  τι παιχνίδια είναι αυτά με τα νούμερα. Πότε θα καταλάβετε ότι το μέλλον το ορίζει ο Θεός. Θα μου πεις ποτέ και συνέχιζε να παίζεις με τα νούμερα

  • ΚΟΡΑΞ says:

   ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΡΩΤΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΑΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ;;; ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ…ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟ;; ΟΛΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;;;

   • ΜΒ says:

    Σαφώς και έχουν αγάπη με τους αριθμούς είναι κάτι που και εγω που είμαι άσχετη, μέσα απο τις δικες σου αναλύσεις το έχω παρατηρήσει.
    Σε ευχαριστώ! Το θέμα είναι οτι απο όσα παρατηρώ και προσπαθώ να αναλύσω πάντα καταλήγω στην ερώτηση γιατί? και η απάντηση που δίνω είναι »απο έλλειψη αγάπης». Αν θες τη γνώμη μου για όλα οσα συμβαίνουν ευθύνεται αυτη η έλλειψη που πιθανον είναι αποτέλεσμα της ανισσοροπίας ανάμεσα στη θηλυκή και αρσενική ενέργεια!

    • ΜΒ says:

     Συνεπώς η προσφώνηση κοπέλα μου και όχι μανιατη αφου έχει ψευδώνυμο για μενα δείχνει έλλειψη σεβασμού και προφανώς ευθύνομαι και εγώ για αυτο! Ναι και αυτοι δημιουργηματά του ήταν και είχαν φως, το γιατι οδηγηθηκάν στο απόλυτο σκοτάδι δεν ξέρω, ίσως απο έλλειψη αγάπης! ποιος ευθύνεται για αυτο δεν ξέρω, προφανως είναι κάτι που κρατάει απο πολύ παλιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *