Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Η Γνώση είναι Τρισυπόστατη, η Αλήθεια ο Θεός είναι Τριαδικός ! Γνωρίσετε την Αλήθεια, την Αυτοαλήθεια, τον Χριστό Λυτρωτή μας και αυτή θα σας ελευθερώσει !

Κρίτων Δ. Ιακώβου, δρ φαρμακοποιός σε πολιτική δίωξη από τους αντίχριστους Συριζοναζί και τους χριστοκάπηλους ΝουΔούλους.



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

866 σχόλια στο “Η συγκλονιστική προφητεία του Ερμού του Τρισμέγιστου για την Τριαδικότητα του Αγίου Θεού της Μιας Αγίας Καθολικής και Αποστολικής Εκκλησίας !”
  1. Δεν θελω να σας μπερδεψω γιατι το σημαντικο ειναι να καταλαβουν ολοι οτι ο Ιησους Χριστος ειναι ο Λογος του Θεου και ουδεποτε αλλωστε ισχυριστηκα το αντιθετο αλλα στο θεμα του Μαρντουκ τα πραγματα ειναι ετσι οπως τα λεει ο βλακογιατρουλης και ο βλακολιαντινης οπως και ολοι οι Σατανιστες αλλα απο την αναποδη. Καταρχην ειναι ξεκαθαρο οτι η Εβραικη παραδοση βασιζεται στον νομο του ΧαμουΡαβι που ειναι ο νομος του Μαρντουκ και μονο ενας παρανοικος οπως ο γιατρουλης μπορει να ισχυριστει οτι ο αρχοντας του Sabbath-Sabattu μπορει να ειναι καποιος αλλος απο αυτον που θεσμοθετησε την συγκεκριμενη παραδοση στα Βαβυλωνιακα μυστηρια και αρα το λογικο ειναι για καποιον να υποθεσει οτι ο Ιησους Χριστος που παρουσιαζεται ως ο αρχοντας του Sabbath υπηρξε η ενσαρκωση και ο αβαταρας του Μαρντουκ του βασιλεα των θεων/elohim που ειναι ξεκαθαρο οτι ειναι οι Ελ-θεοι του Φοινικικου πανθεου που ειναι και οι Ολυμπιοι συμφωνα με τους αρχαιους μυστες και που αρχικα ηταν γνωστοι ως οι Ανουννακι. Τα υπολοιπα ειναι μαλακιουλες των ειδωλολατρων καθως ο Λογος της Βαβυλωνιακης παραδοσης που ειναι ο Μαρντουκ που εγινε ο Οσιρις των Αιγυπτιακων μυστηριων και επειτα ο Διας των Ελληνικων μυστηριων ενσαρκωθηκε ως Ιησους Χριστος και ετσι ο Λογος εγινε σαρκα και τα ειδωλα του παρελθοντος μπορουν μονο να μας βοηθησουν να προσεγγισουμε την πραγματικοτητα του Ιησου Χριστου αλλα δεν προκειται ποτε να βγει ακρη για οσο μαλιστα κυκλοφορει αναμεσα σας και μεσα στα μοναστηρια ακομα το πνευμα των παιδοφιλων που εκφυλισαν τα αρχαια μυστηρια και οδηγησαν και την νεα θρησκεια σε αυτη την τεχνητη πολωση για αυτο καλυτερα ειναι να βαλετε βαζελινη και να αποδεχθειτε την Π.Δ ως την μοναδικη αληθεια πριν τον Ιησου Χριστο για να τελειωνουμε με τους ηλιθιους.

  2. Αυτο που προτεινω εγω ειναι την ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΕΘ’ΗΜΩΝ και να κοψετε τον νοητικο αυνανισμο και τις υπολοιπες αμαρτωλες συνηθειες των αρχαιων καθως η αδυναμια σας να προσεγγισετε τον Λογο με το διανοητικο σας ειναι εκδληλη και των μεν αλλα ειδικα των δε που παριστανουν τους διανοουμενους και τους μυστες οπως για παραδειγμα ο Λιαντινοβλακας. Η αδυναμια των αρχαιων να προσεγγισουν τον Λογο με το διανοητικο τους οδηγησε στην καταρρευση του οικοδομηματος τους το οποιο μαλιστα ειχε πολυ πιο γερες βασεις απο τις κλανιες των σημερινων αρχαιοκαπηλων λογω και τους γεγονοτος οτι οι μυστες διατηρουσαν μια επαφη με τα μυστηρια των υπολοιπων παραδοσεων καποια απο τα οποια μαλιστα προυπηρξαν των Ελληνικων μυστηριων και υπηρξαν μαλιστα η βαση πανω στην οποια οικοδομηθηκαν τα Ελληνικα μυστηρια και αυτη η πραγματικοτητα καθρεφτιζετε στο παρακατω εδαφιο για αυτο ειναι σοφο για τους πιστους να αφησουν τους αλαζονες αρχαιοπληκτοβλακες ειδωλολατρες να ταιζουν την αλαζονεια τους ενωπιον του Θεου και του Λογου των Αιωνων φτανει μονο να μην μπερδευουν την πιστη με την γνωση καθως αναποφευκτα ολοι θα συναντησουν τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ. >> 18 Γιατί ο λόγος του σταυρού αφενός γι’ αυτούς που χάνονται είναι μωρία, αφετέρου για εμάς που σωζόμαστε είναι δύναμη Θεού. 19 Γιατί είναι γραμμένο: Θα καταστρέψω τη σοφία των σοφών και τη σύνεση των συνετών θα απορρίψω. 20 Πού είναι ο σοφός; Πού ο γραμματέας; Πού ο συζητητής του αιώνα τούτου; Δε μώρανε ο Θεός τη σοφία του κόσμου; 21 Επειδή, λοιπόν, με τη σοφία του Θεού, δε γνώρισε ο κόσμος διαμέσου της σοφίας του το Θεό, ευδόκησε ο Θεός διαμέσου της μωρίας του κηρύγματος να σώσει εκείνους που πιστεύουν. 22 Επειδή, πράγματι, οι Ιουδαίοι απαιτούν σημεία και οι Έλληνες ζητούν σοφία, 23 εμείς όμως κηρύττουμε Χριστό σταυρωμένο, αφενός στους Ιουδαίους είναι σκάνδαλο, αφετέρου στα έθνη μωρία. 24 Σ’ αυτούς όμως τους κλητούς, Ιουδαίους και Έλληνες, ο Χριστός είναι Θεού δύναμη και Θεού σοφία. 25 Γιατί το μωρό του Θεού είναι σοφότερο των ανθρώπων και το ασθενές του Θεού είναι ισχυρότερο των ανθρώπων. 26 Βλέπετε πράγματι την κλήση σας, αδελφοί, γιατί δεν είστε πολλοί σοφοί κατά σάρκα, δεν είστε πολλοί δυνατοί, δεν είστε πολλοί ευγενείς. 27 Αλλά τα μωρά του κόσμου εξέλεξε ο Θεός, για να καταντροπιάσει τους σοφούς, και τα ασθενή του κόσμου εξέλεξε ο Θεός, για να καταντροπιάσει τα ισχυρά, 28 και τα αγενή του κόσμου στην καταγωγή και τα εξουθενωμένα εξέλεξε ο Θεός, αυτά που δεν είναι, για να καταργήσει αυτά που είναι, 29 με σκοπό να μην καυχηθεί καμιά σάρκα μπροστά στο Θεό. 30 Από Αυτόν λοιπόν εσείς είστε μέσα στο Χριστό Ιησού, ο οποίος έγινε σοφία για μας από το Θεό και δικαιοσύνη και αγιασμός και απολύτρωση, 31 ώστε, καθώς είναι γραμμένο, αυτός που καυχιέται, στον Κύριο ας καυχιέται.

  3. Οι 12θεϊστές στο διαδίκτυο είναι σαν τα σκυλιά. Γαυγίζουν, γαυγίζουν, γαυγίζουν…… Και στο μεταξύ ό,τι πνευματική σαβούρα κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τη μαζεύουν σαν συλλέκτες. Δεν υπάρχει παλαβή ιδέα που να μην “κλειδώνει” στην ιδεοληψία τους. Ειρωνεύονται ανοιχτά πλέον κάθε μορφή πίστης στον Θεό (και μας προτείνουν να προσευχηθούμε στην Αφροδίτη και τον Ήφαιστο!). Τριγυρνούν από άρθρο σε άρθρο και επικολούν τα ίδια αποσπάσματα από δυο-τρια βιβλία (που προφανώς δεν έχουν διαβάσει ποτέ ολόκληρα). Και αν τους απαντήσεις σε ένα σχόλιο με ορθολογισμό και επιχειρήματα, θα συνεχίσουν την ίδια δουλειά σε άλλο άρθρο. Δεν απαντούν ποτέ επί της ουσίας. Πηδάνε από θέμα σε θέμα. Ρωτούν που είναι ο Ελληνοχριστιανισμός; Εμ.. πουλάκι μου, αν όλη σου τη ζωή ήσουν στουρνάρι στο σχολείο και δεν έχεις διαβάσει ποτέ στη ζωή σου σοβαρό βιβλίο που θα βρεις την αλήθεια; Θα σε τραβάνε σαν μαγνήτη οι “νέες” εκδόσεις που φτιάχτηκαν ειδικά για τα άδεια μυαλά! Από “ειδικούς” της νοοπολιτικής που παίζουν με την άγνοια και την ηλιθότητα του κόσμου.

      1. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ…ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ??? ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ. ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΠΟ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΧΩΣ ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΕΣ, ΣΥΝ ΤΟ ΤΙ ΤΡΑΒΗΞΑΝΕ ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ!!! ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ Ο ΟΥΓΚΑΝΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ…ΠΩΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΕΠΙ 1800 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΑΓΕ???????? ΕΔΩ ΜΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΝΙΞΟΥΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!
        ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΩΣ ΒΛΑΞ ΑΠΕΙΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ!!!
        ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΗΤΑΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗΣ KAI EΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ!!! ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ ΤΟ ΖΗΛΕΥΑΝΕ… ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΤΩΝ ΜΕΔΙΟΛΑΝΩΝ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΜΟΥ??? ΝΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΑΣΤΕΙΑΚΙ…
        ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ?????????????
        ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ. ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ. ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΣΤΟΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΖΩΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝΕ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΡΕΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΛΟΥΚΩΝΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ??? ΤΟΥΣ 4 ΑΙΩΝΕΣ ΑΚΑΤΑΠΑΥΣΤΩΝ ΔΙΩΓΜΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ??? ΤΙ ΑΠΌΛΑ????
        ΚΑΙ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΠΟΔΟ ΓΙΑ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ…ΠΟΥ ΤΟ ΟΥΓΚΑΝΟ ΕΙΧΕ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΨΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ, ΜΕ ΑΙΣΧΗ
        ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΟΥΣ θεους ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ??? ΤΙ ΔΙΔΑΣΚΕ Η Η ΑΙΓΥΠΤΙΑΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ??? ΠΟΙΑ ΤΑ ΘΕΟΛΟΓΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ???? θεους ΠΟΥ ΤΥΡΑΝΝΟΥΣΑΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΑΝΕ ΣΤΑ ΖΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΛΑΓΝΙΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ???? ΤΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΕΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΟΜΟΡΦΟΠΑΙΔΑ???
        ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΝΤΕΙΟ ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ???? ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ???? ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΝΤΕΣ!!!…ΧΑΣΙΣΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ….
        ΟΙ ΖΩΟΜΟΡΦΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΡΙΣΚΕ ΚΤΗΝΟΒΑΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΘΝΗΤΕΣ????…ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗΣ ΚΑΙ ΞΕΦΤΛΙΛΑΣ! ΟΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΡΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΑΝΕ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ! ΨΕΜΑΤΑ ΜΗΠΩΣ???
        ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ…ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ???? ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΥΧΟΥΝ???? ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!!!
        ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ…ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΙ…ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΕΣ ΜΙΑΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (ΕΘΝΙΚΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΟ ΟΥΓΚΑΝΟ)ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ, ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!
        ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟ…ΟΡΙΣΤΕ…

        1)Δεν ήταν θρησκευτικός διωγμός, αλλά πολιτική εκτέλεση για την ευστάθεια τής αυτοκρατορίας.
        2)Η σφαγή έγινε μετά από βιαιοπραγία και φόνους τού ιδίου τού πλήθους.
        3)Στο σφαγιασθέν πλήθος, υπήρχαν και Χριστιανοί.
        4)Ο άγιος Αμβρόσιος ως εκπρόσωπος τής Εκκλησίας, καταδίκασε την πράξη αυτή, και δεν φοβήθηκε να απαγορεύσει στον αυτοκράτορα τη συμμετοχή στα μυστήρια τής Εκκλησίας.
        5)Ο ίδιος ο Θεοδόσιος κατάλαβε το σφάλμα του, και μετανόησε τελικά για το έγκλημά του με δάκρυα.

        ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΤΑ ΟΥΓΚΑΝΑ??? ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ…ΔΕΝ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.
        ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΟ…ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ 24ΩΡΟ…ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΔΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ.

        1. ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΥΓΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΔΗΛ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΙΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΩΝ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΩΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΤΑΝ ΙΔΕΟΛΑΤΡΕΣ . Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΙΑ, ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑ, ΑΙΜΟΜΙΞΙΑ ΚΤΛ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΡΑΤΕΙ ΣΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ

          1. Ηρόδοτος, Κλειώ “και οι Έλληνες έμαθαν στους Πέρσες πως να πηγαίνουν με αγοράκια”.!!!!!!!!
            ΒΓΑΛΕ ΨΕΥΤΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΟΔΟΤΟ!!!!!!!!!!!
            Άχαχαχαχαχαχα….ΟΥγκ ρε Ουγκανο…Ουγκ….

          2. Oι αρχαιολατρες,δεν τα βρισκουν ουτε μεταξυ τους ως προς το τι εξεφραζαν οι 12 θεοι.Αλλοι λενε πως αντιπροσωπευαν ιδεες,αλλοι στοιχεια της φυσης,αλλοι πιστευαν πως ηταν πραγματι θεοτητες κλπ.Ας μας πουν πρωτα με μια φωνη ολες οι ομαδουλες,τι πραγματικα ηταν το 12θεο,για να μπορουμε να συζητησουμε.

        2. Οι ιστορικές πηγές που έχουμε για τους «διωγμούς» είναι στην καλύτερη περίπτωση αποσπασματικές και συχνά αναξιόπιστες. Ο Ευσέβιος είναι συνήθως η μοναδική σχετική πηγή, όμως ο Ευσέβιος ήταν ένας εκκλησιαστικός ιστορικός και, σύμφωνα με τα ίδια του τα λόγια, δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε ότι είχε στο μυαλό του κάτι άλλο από μια εξιδανικευμένη εικόνα της γέννησης της Χριστιανικής εκκλησίας από το αίμα των πιστών και των μαρτύρων της. Γράφει στην ‘Ευαγγελική Προπαρασκευή’: «Θα είναι απαραίτητο κάποιες φορές να χρησιμοποιούμε ψευδολογία σαν γιατρειά για το όφελος αυτών που χρειάζονται τέτοια μορφή θεραπείας.» και αναφορικά με τα θύματα του Μεγάλου Διωγμού του Διοκλητιανού: «έχουμε αποφασίσει να μην περιγράψουμε τίποτα για αυτούς εκτός από αυτά με τα οποία μπορούμε να υπερασπιστούμε τη Θεία δίκη».
          Ο Ωριγένης (μέσα του 3ου αιώνα) ομολογεί ότι οι χριστιανοί μάρτυρες “ήταν λίγοι και εύκολα αριθμημένοι”.
          Στο διάστημα από Δέκιου(251) μέχρι Διοκλητιανού(284) δεν αναφέρονται διωγμοί.
          Ο Κωνσταντίνος Παπαρρήγοπουλος στην ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ τόμος Γ&#039 σελ. 466 γράφει: “Τελευταίον επήλθε ο φοβερώτερος και βιαιότερος απάντων των διωγμών όστις εγένετο επί του αυτοκράτορος Διοκλητιανού του αναγορεύθεντος εν έτει 284…….την 23 Ιανουαρίου του 303 έτους υπεγράφη λοιπόν το πρώτον του διωγμού θέσπισμα δια του οποίου ο ενδοιάζων έτι αυτοκράτωρ περιορίζετο εις το να παραγγείλη την καταστροφήν των εκκλησιών και την από των χριστιανών αφαίρεσιν των πολιτικών και αστικών δικαιωμάτων…..Οι χριστιανοί ενόσω δεν ΕΞΩΝΤΟΥΝΤΟ αλλ’ απλώς απεστερούντο των πολιτικών και αστικών δικαιωμάτων και ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΟΝΤΟ περί την πάνδημον τέλεσιν της λατρείας αυτών…”
          Ο Διοκλητιανός άρχισε σύμφωνα με τον Παπαρρηγόπουλο τους διωγμούς το 303 και πέθανε το 305. Ε! λοιπόν πότε πρόλαβε να εξοντώσει τα εκατομμύρια των μαρτύρων που επικαλείται η εκκλησία;
          Τα εκατομμύρια των μαρτύρων δεν είναι τίποτε άλλο παρά ένα ακόμα μεγάλο ψέμα του χριστιανισμού.

          1. Ο Μέγας Κωνσταντίνος κατηγορείται ότι απαγόρευσε τη λατρεία και έκλεισε ναούς. Οι μόνοι ναοί που έκλεισε ήταν της Αφροδίτης στην Ηλιούπολη, για συγκεκριμένους λόγους . Εξάλλου, ο Μέγας Κωνσταντίνος επέτρεψε την ίδρυση νέων εθνικών ναών (Ζώσιμος, 2,31. Aurel. Victor, Caesares, 40. Orelli, Iscriptiones latinae, III, αρ. 55880)

            Αλήθεια είναι ότι μόνο το ιερό της Αφροδίτης στην Άφακα του Λιβάνου κατεδάφισε ο Μέγας Κωνσταντίνος (Ευσέβιος, Βίος Κωνσταντίνου, Γ’, 55), διότι εκεί εκπορνεύονταν όχι μόνο γυναίκες αλλά και άνδρες γύννιδες (τραβεστί) [Οι τελευταίοι Εθνικοί, Pierre Chuvin, Harvard University Press / μετάφραση Ο. Χειμωνίδου, ελλ. εκδ. Θύραθεν (σ. 47)]. Στην Ηλιούπολη της Φοινίκης, όπου φαίνεται πως υπήρχαν μόνο γυναίκες ιερόδουλοι της Αφροδίτης, ο Κωνσταντίνος περιορίστηκε στο να συστήσει στον πληθυσμό μεγαλύτερη εγκράτεια και να χτίσει μια εκκλησία. Στην Αίγυπτο ο αυτοκράτορας απλώς απαγόρευσε τον ευνουχισμό των ιερέων του… θεού Νείλου, όμως επέτρεψε τις τελετές και εορτές που εξασφάλιζαν τις πλημμύρες του ιερού ποταμού (Ευσέβιος, Δ’, 25. Λιβάνιος, Υπέρ των Ιερών, Λ’, 35. Γρηγόριος Θεολόγος PG 35, 705)

            Στην πραγματικότητα, πολύ εκτενέστερο διωγμό κατα της μαγείας διεξήγαγε ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗΣ αυτοκράτορας. Ο παγανιστής αυτοκράτωρ Αύγουστος είχε συγκεντρώσει και κάψει πάνω από 2.000 μαντικά και προφητικά βιβλία (Σουητώνιος, Div. August., 31.).

            Γράφει χαρακτηριστικά ο Γερμανός ιστορικός F. Gregorovius:

            «από τους βανδαλισμούς αυτούς [που έγιναν βάσει των διατάξεων του Θεοδοσίου] η αρχαία Ελλάδα έπαθε ελάχιστα, συγκριτικά με όλες τις άλλες χώρες της Αυτοκρατορίας. Κυρίως η Αθήνα έμεινε απαλλαγμένη από καταστροφές. Κανένα από τα εν Αθήναις μεγάλα κι ονομαστά ιερά δεν γκρεμίστηκε. (…) Ο Χριστιανισμός ανεδείχθη ίσως ευλαβέστερος προς τα μνημεία της αρχαίας τέχνης στην Αθήνα απ’ ότι σε οποιαδήποτε άλλη πόλη της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας. Εξαιρουμένων ορισμένων καταστροφών καλλιτεχνημάτων και ιερών προς τα οποία είχε μετά ιδιάζουσας εμμονής συμφυή η παγανιστική πίστη, η νικώσα θρησκεία φαίνεται να έλαβε κατοχήν των Αθηνών ειρηνικά. (…) Η καταστροφή του ναού του Ολυμπίου Διός δεν δύναται να αποδοθεί εις τον βανδαλισμό βυζαντινού ανθύπατου ή εις τον ευσεβή ζήλο κάποιου επισκόπου. (…) Πολλοί ναοί κατέπεσαν υπό σεισμών και μάλιστα σε μεταγενέστερα χρόνια. Ο ναός του Διός εν Ολυμπία κατέπεσε τον 6ο αιώνα, ο ονομαστός εν Κυζίκω μετά τον 11ο αιώνα υπερμεσούντα.» [ Ιστορία των Αθηνών», F. Gregorovius, Βιβλιοθήκη Μαρασλή, Αθήναι 1904 ] (τ. 1, σ. 97, 128, 133)

            Όσο για τον Αλάριχο, ο Gregorovius αναφέρει τα εξής:

            «Ουδείς ιστορικός μαρτυρεί ότι ο βασιλεύς των βαρβάρων (ο Αλάριχος) εξηκόντισε τον πυρσό του εμπρησμού εις το ιερό της Δήμητρος. (…) Υπερβάλλουσι όμως δεινώς όσοι ανάγουν στον Αλάριχο την εξολόθρευση των εθνικών θεών της Ελλάδας κι όσοι θεωρούν ότι οι Γότθοι (του Αλάριχου ) προέβησαν εξεπίτηδες σε σκόπιμη καταστροφή των ναών και ιερών.» (τ. 1, σ. 101, 103)

            Ο Μέγας Κωνσταντίνος έλεγε στους υπηκόους του «πηγαίνετε στους βωμούς και στα δημόσια ιερά και τελέστε τις τελετές κατά τις συνήθειές σας» (Θεοδ. Κώδ. IX, 16, 1 και 2, νόμοι του 319 και 320 μ.Χ.)

            Για τα όσα λέει ο Λιβάνιος σχετικά με τους νόμους του Κωνστάντιου ο Παπαρηγόπουλος σχολιάζει: «Αλλά ότι ο Λιβάνιος λέει υπερβολές και ότι ούτε εκείνοι οι ρητοί νόμοι (του Κωνστάντιου) εκτελέστηκαν, συμπεραίνεται από τη συνεχή επανάληψή τους και από πολλές άλλες αναμφισβήτητες μαρτυρίες και γεγονότα. Επίσης ο εθνικός Σύμμαχος βεβαιώνει ότι ο ίδιος ο Κωνστάντιος, που το 353 εξέδωσε το νόμο 4, όταν επισκέφθηκε τη Ρώμη μετά από 4 χρόνια (357), διατήρησε ευλαβικά τα προνόμια των Εστιάδων και γενικά επέτρεψε ο ίδιος την λατρεία.» [Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Κ. Παπαρηγόπουλου, 1885, επανέκδ. εκδ. Κάκτος, 1992 (8,3) ]

            «Η πολιτική που χάραξε ο Αυτοκράτορας Κωνστάντιος με τους αντιπαγανιστικούς νόμους του τού 356-7 έμελλε να μείνει νεκρό γράμμα ώς τον Θεοδόσιο» [ Ιστορία του Ελληνικού Έθνους, Εκδοτικής Αθηνών Α.Ε. τ. Ζ’, σ. 54]

            Τι λέει ο Gibbon, από την «Ιστορία της παρακμής και πτώσης της Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας»:

            «..Υπάρχει σοβαρός λόγος να πιστεύουμε ότι τό το επίσημο έδικτο [σημ. :των Αυτοκρατόρων Κωνστάντιου και Κώνστα κατά των Εθνικών] είτε εγράφη δίχως να δημοσιευθεί, είτε εδημοσιεύθη δίχως να εκτελεστεί. Η μαρτυρία των γεγονότων και τα μνημεία που ακόμη είναι σε ύπαρξη, αποδεικνύουν την δημόσια εξάσκηση της παγανιστικής λατρείας καθ’ όλη τη βασιλεία των γιών του Κωνσταντίνου. Στην Ανατολή καθώς και στη Δύση, στις πόλεις καθώς και στην επαρχία, μεγάλος αριθμός ναών παρέμεινε σεβαστός, ή τουλάχιστον διασώθηκαν, και το ευσεβές πλήθος ακόμα απολάμβανε την πολυτέλεια των θυσιών, των τελετών και των πομπών, με την άδεια ή την συγκατάθεση της δημόσιας αρχής. Τέσσερα περίπου χρόνια μετά την υποτιθέμενη ημερομηνία του φοβερού έδικτού του, ο Κωνστάντιος επεσκέφθη τα τεμένη της Ρώμης και η εντιμότητα της συμπεριφοράς του συνιστάται απο έναν παγανιστή ρήτορα ως ένα παράδειγμα άξιο μίμησης από τους επόμενους ηγεμόνες. «Ο αυτοκράτωρ», λέει ο Σύμμαχος, «επέτρεψε να μείνουν άθικτα τα προνόμια των Εστιάδων. Εγγυήθηκε τη καθορισμένη παροχή για να παράσχει τα έξοδα των δημόσιων τελετών και θυσιών. Και παρ’ όλο που ασπάζεται μια άλλη θρησκεία, ποτέ δε σκέφτηκε να στερήσει την αυτοκρατορία από την ιερή λατρεία της αρχαιότητας».[ The decline and fall of the Roman Empire, E. Gibbon, Collier Books, N.Y., N.Y. (Vol. 1, p.399) ]

            Ο Σύμμαχος (επιστολή, Migne, 18, 391) επαινεί τον Κωνστάντιο ότι επικύρωσε τα προνόμια των Εστιάδων, απένειμε ιερατικά αξιώματα σε εξέχοντες Ρωμαίους και έδωσε επιχορηγήσεις σε εθνικούς ναούς και αγώνες.

            Ο Κωνστάντιος μερίμνησε και για την εκλογή εθνικού πρωθιερέως της Αφρικής με ειδικό νόμο του (C. Th., XII, 1, 46), το έτος 358. Έτος διωγμών, κατά τους Νεοπαγανιστές.

            Ολα αυτά, συ συνδυασμό με το γεγονώς πως το ποσοστό των Χριστιανών στην Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία ήταν 56,5 % το έτος 350 μ.Χ. [ Πηγή : The Rise of Christianity, Princeton 1996], μας δείχνει πως ο Χριστιανισμός ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ!

            Ενδιαφέρον είναι ότι ο Ονώριος και ο Θεοδόσιος Β’ (γιοί του Θεοδόσιου Α’) επενέβησαν για να προστατεύσουν τους νομοταγείς Εθνικούς από κακοποιήσεις από μέρους των φανατικών χριστιανών και απαίτησαν σύμφωνα με νόμο να καταβάλλεται διπλάσια αποζημίωση για κλοπή περιουσιών. (τ. Ζ’, σ.345)

            Codex Theodosianus XVI.10.24 (8 Ιουνίου 423 μ.Χ.) Αυτοκράτορες Γρατιανός, Βαλεντινιανός και Θεοδόσιος προς Ασκληπιόδοτο, ‘Επαρχο Πραιτορίου: «(…) Ιδιαιτέρως διατάσσουμε τους πραγματικούς χριστιανούς και αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι, να μην κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους δίνει η Εκκλησία και τολμήσουν να απλώνουν βίαιο χέρι επάνω στους εβραίους και εθνικούς που ζουν ήσυχα και δεν επιχειρούν ενάντιο στην τάξη και στους νόμους Μας. Γιατί αν τέτοιοι χριστιανοί φερθούν βίαια εναντίον φιλήσυχων ανθρώπων που ζουν με ασφάλεια, ή λεηλατήσουν τα αγαθά των, θα υποχρεωθούν να αντικαταστήσουν εις διπλούν, τριπλούν ή και ακόμη τετραπλούν αυτά που έκλεψαν. Επίσης, οι διοικητές των επαρχιών, το προσωπικό τους και οι κάτοικοι των επαρχιών αυτών ας ενημερωθούν ότι δεν θα επιτρέψουν να διαπραχθεί ένα τέτοιο έγκλημα. Αλλιώς, θα τιμωρηθούν κι αυτοί με τον ίδιο τρόπο μ’ αυτούς που διέπραξαν το έγκλημα.»

            Θεοδοσιανός Κώδικας, XVI.10.8, Αυτοκράτορες Γρατιανός, Βαλεντινιανός και Θεοδόσιος προς Παλλάδιο, Δούκα της Οσροηνής (30 Νοεμβρίου 382 μ.Χ.):

            «Με την έγκριση του δημοσίου συμβουλίου διατάσσουμε ότι οι ναοί όπου προηγουμένως σύχναζαν τα πλήθη, και που βρίσκονται ακόμα σε δημόσια χρήση, θα παραμείνουν ανοικτοί. Έτσι θα μπορούν τα πλήθη γηγενών και επισκεπτών να βλέπουν το ναό. Η αξία των αγαλμάτων, που βρίσκονται μέσα στους ναούς, θα υπολογίζεται με βάση την αισθητική τους και όχι τον ιερό τους χαρακτήρα.(..)»

            Θεοδοσιανός Κώδικας, XVI.10.15, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Μακρόβιο, Βικάριο της Ισπανίας, και Προκλιανόν, Βικάριο των Πέντε Επαρχιών (29 Ιανουαρίου 399 μ.Χ.):

            «(..) επιθυμούμε και να διατηρηθούν τα διακοσμητικά στοιχεία των δημοσίων κτιρίων. Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει αυτά τα έργα, δεν θα βασίζεται σε καμία εξουσία.»

            Θεοδοσιανός Κώδικας XVI.10.18, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Απολλόδωρο, Ανθύπατο Αφρικής (20 Αυγούστου 399 μ.Χ.):

            “Αν κάποιος επιχειρήσει να καταστρέψει ναούς, οι οποίοι είναι κενοί από παράνομα αντικείμενα, δεν θα έχει την αυτοκρατορική υποστήριξη. Διατάσσουμε ότι η κατάσταση των κτιρίων θα πρέπει να παραμείνει αλώβητη.(..)”

            Ιουστινιανός Κώδικας I.11.3, Αυτοκράτορες Αρκάδιος και Ονώριος προς Μακρόβιο και Βικάριο Προκλιανό (399 μ.Χ.) :

            «Όπως απαγορεύθηκαν οι θυσίες, έτσι θέλουμε να διατηρήσουμε το διάκοσμο των δημοσίων έργων. Όποιος επιχειρήσει να καταστρέψει αυτά τα έργα, δεν βασίζεται σε καμία εξουσία. Αν τυχόν εμφανίσει κάποια αυτοκρατορική απάντηση ή νόμο για να υπερασπίσει τον εαυτόν του, τα έγγραφα αυτά θα αποσπασθούν απ’ τα χέρια του και να παραπεμφθούν στη Σοφία Μας.”

            Το 1994 δημοσιεύθηκε στο περιοδικό «Ελληνικά» (τ. 44, Θεσσαλονίκη 1994, σ. 31-50), μελέτη της κ. Πολύμνιας Αθανασιάδη, καθηγήτριας του Πανεπιστημίου Αθηνών, με τον τίτλο: «Το λυκόφως των Θεών στην Ανατολική Μεσόγειο: Στοιχεία ανάλυσης για τρεις επί μέρους περιοχές». Η κ. Αθανασιάδη, επέλεξε εκεί τρεις περιοχές της αυτοκρατορίας με διαφορετική γεωγραφική φυσιογνωμία, ιστορικό υπόβαθρο και δημογραφική σύνθεση, εξασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία στην έρευνά της. Οι περιοχές αυτές είναι η Ελλάδα, η Κωνσταντινούπολη και η Συρία – Παλαιστίνη. Έτσι αντιμετωπίζει εύκολα τις «γενικεύσεις του Λιβανίου» όσο και τον «υπερβολικά μεγάλο αριθμό φιλολογικών μαρτυριών» σε Χριστιανούς και εθνικούς συγγραφείς για την καταστροφή των ναών, που καταντά όπως λέει: «ύποπτος»!

            Γράφει: «Στην προσπάθειά τους να ηρωοποιήσουν επισκόπους και αυτοκράτορες, σε μια περίοδο, κατά την οποία ο θρησκευτικός φανατισμός θεωρείτο αρετή, συχνά οι εκκλησιαστικοί συγγραφείς απέδιδαν σ’ αυτούς ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΝΑΩΝ ή στην καλύτερη περίπτωση, μεγαλοποιούσαν τα ηροστράτεια ανδραγαθήματά τους».

            Η ίδια η συγγραφέας αναφέρει ότι «Σε τόπους όπως η Αθήνα ή οι Δελφοί, ο κανόνας είναι ότι τα μεταγενέστερα στρώματα έχουν καταστραφεί από τους ίδιους τους αρχαιολόγους στην προσπάθειά τους να φτάσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα στο κλασικό υπόστρωμα» των ανασκαφών. Τις παρατηρούμενες καταστροφές αποδίδουν οι αρχαιολόγοι στους σεισμούς, τις βαρβαρικές επιδρομές (4ο – 6ο αιώνα) και την εγκατάλειψη. Τα αρχαία μνημεία των Αθηνών και των Δελφών έμειναν απείραχτα από τους Χριστιανούς.»

            Ο Βαλεντιανός Α’ (364-375 μ.Χ.) διακηρύσσει ότι «…οι νόμοι που εξέδωσα κατά την αρχή της βασιλείας μου, που επιτρέπουν στον καθένα να ακολουθεί την θρησκεία στην οποία ανήκει»(Θεοδ. Κώδ., IX, 16, 9 του έτους 371 μ.Χ.).
            Και πολλά πολλά άλλα…
            http://www.oodegr.com/neopaganismos/diogmoi/anyparkt1.htm

            ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ή ο Γιατρούλης μας λέει το μακρύ και το κοντό του…ή πήγαινε να κοιταχτείς σε κανά Ψυχίατρο να σου δώσει και κάτι.

            http://www.apologitis.com/gr/ancient/diadosi.htm

            http://www.apologitis.com/gr/ancient/diogmoi.htm

            Γενικά…άστα να πάνε…ε;

          2. Ρε κοπελιά όταν θες να παραθέσεις ένα επιχείρημα, καλό θα ήταν να είσαι πιο διαβασμένη για να μην εκθέτεις τον εαυτό σου. Ποιος σου είπε ότι διωγμοί έγιναν μόνο από τον Διοκλητιανό; Είστε σοβαροί; Ορίστε παρακάτω…..

            1. Νέρωνας (54-68μΧ)

            Ο πρώτος διωγμός χριστιανών έγινε από τον ίδιο. Τους υπέδειξε ώς υπαίτιους για την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε το 64 μΧ και κατέστερεψε πολλές συνοικίες της Ρώμης. Πολλοί χριστιανοί πέθαναν με τους πιο απάνθρωπους τρόπους. Καλυμμένοι με δέρματα θηρίων ξεσκίστηκαν από σκυλιά, πέθαναν ή καρφώθηκαν σε σταυρούς, ή καταδικάστηκαν στις φλόγες και κάηκαν, για να εξυπηρετήσουν σαν νυκτερινός φωτισμός, όταν έπεφτε η μέρα. Επί των ημερών του πέθανε ο Παύλος και ο Πέτρος..,….

            2. Δομιτιανός (81μΧ- 96μΧ)

            Αδελφός του Τίτου, την εποχή του σημειώθηκε ο δεύτερος κατά σειρά διωγμός των χριστιανών. Έστειλε τον Ιωάννη εξορία στην Πάτμο, ενώ θανατώθηκαν ο Τιμόθεος και ο Διονύσιος ο Αρεοπαγίτης………

            3. Μάρκος Αυρήλιος (161-180μΧ)

            Σοφός και φιλάνθρωπος ηγέμονας. Αντιμετώπισε με ψυχραιμία και σύνεση πολλές αντιξοότητες της φύσης (πλημμύρες, σεισμούς κ.λπ.), οι οποίες ωστόσο αποδίδονταν στους χριστιανούς. Η προσωπική του στάση απέναντι στον χριστιανισμό ήταν αρνητική, και επέτρεψε την αυστηρή εφαρμογή των δικαστικών μέτρων που είχαν θεσπισθεί εναντίον τους, με αποτέλεσμα στις μέρες του να σημειωθούν από τους αιματηρώτερους διωγμούς…,..

            4. Δέκιος 249-251 μΧ)

            Οραματιζόταν την επιστροφή στα ιδανικά και τα ιδεώδη της αρχαίας Ρώμης και γι΄αυτό τον λόγο εξαπέλυσε σφοδρό διωγμό κατά των χριστιανών……..

            5. Γάλλος (251-253 μΧ)

            Η σύντομη παραμονή του στην εξουσία, σημαδεύτικε από την στενή του φιλία με την σύγκλητο και από την εχθρότητα ενάντια στους χριστιανούς……,.

            6. Αυρηλιανός (270-275 μΧ)

            Θέλησε να επιβάλλει την λατρεία του θεού Ήλιου, και κατεδίωξε τους χριστιανούς της αυτοκρατορίας οι οποίοι δεν προσκυνούσαν……..

            7. Διοκλητιανός (284-305 μΧ)

            Εξαπέλυσε έναν από τους μεγαλύτερους διωγμούς, με βασανιστήρια και δημόσιες εκτελέσεις, διότι θεωρούσε τους χριστιανούς διχαστικό και επικίνδυνο στοιχείο για το κράτος. Χώρισε την αυτοκρατορία διοικητικά σε δύο μεγάλα τμήματα τα οποία επίσης χωρίζονταν σε δύο μικρότερα, εγκαινιάζοντας έτσι την περίοδο της τετραρχίας..,……

            8. Μαξιμίνος ο Δάιας (309- 313 μΧ)

            Μετά τον θάνατο του Γαλέριου βασίλευσε στην Ανατολή ως συναυτοκράτορας του Λίκινου (307- 313 μΧ). Ηταν διαβόητος για τους σκληρούς διωγμούς που εξαπέλυσε εναντίον των Χριστιανών.

          3. http://1myblog.pblogs.gr/2010/04/oi-diwgmoi-twn-prwtwn-hristianwn-kata-thn-arhaiothta-1.html
            http://www.apostoliki-diakonia.gr/gr_main/catehism/theologia_zoi/themata.asp?cat=hist&contents=contents_1934.asp&main=1934&file=4.1.3.htm
            http://users.sch.gr/kxevgenis/images/pdf/G%209_Oi%20megaloi%20diwgmoi.pdf
            https://el.wikipedia.org/wiki/Δέκιος
            http://www.mixanitouxronou.gr/dioklitianos-o-aftokratoras-pou-efarmose-tin-kata-kefalin-forologia-evrase-zontanous-tou-christianous-ke-aposirthike-gia-na-kalliergisi-lachana/
            http://www.apologitis.com/gr/ancient/diogmoi.htm

            Διωγμοί Ο Διοκλητιανός αποκαλούσε τον εαυτό του γιο του Δία και τον Μαξιμιανό, γιο του Ηρακλή. Στόχος του ήταν να θεοποιήσει το αξίωμα του αυτοκράτορα για να αντιμετωπίσει τη θρασύτητα των στρατηγών που μπορούσαν να δολοφονούν αυτοκράτορες χωρίς καμία επίπτωση. Για να το πετύχει, έπρεπε να ενισχύσει τη πίστη στο παραδοσιακό Δωδεκάθεο που είχε αποδυναμωθεί με την εμφάνιση δύο νέων θρησκειών. Η πρώτη ήταν η πίστη στο Θεό Ήλιο, γνωστός και ως Sol Invictus, που αν και παρουσίαζε πολλά κοινά στοιχεία με τον μονοθεϊστικό Χριστιανισμό, παρέμενε παγανιστική. Η δεύτερη ήταν ο Χριστιανισμός, που είχε επεκταθεί σε ολόκληρη τη ρωμαϊκή αυτοκρατορία και αποτελούσε σημαντική απειλή, γιατί οι Χριστιανοί αρνούνταν να προσκυνήσουν είδωλα, όπως αυτό του Θεού Αυτοκράτορα. Τον Φεβρουάριο του 303 ξεκίνησε ο μεγάλος διωγμός των Χριστιανών της ανατολικής ρωμαϊκής αυτοκρατορίας, με παρότρυνση του Γαλέριου που ήταν ακόμα πιο φανατικός διώκτης από τον Διοκλητιανό. Έκαψαν εκκλησίες και χειρόγραφα και απαγόρευσαν την λατρεία των Χριστιανών. Όταν μια πυρκαγιά κατέστρεψε μεγάλο μέρος του παλατιού, ο Γαλέριος έριξε την ευθύνη στους Χριστιανούς. Οι δίκες που ακολούθησαν δεν τεκμηρίωσαν την ενοχή τους, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον διάδοχο να εκτελέσει όσους θεωρούσε υπεύθυνους. Έγδαραν ζωντανό έναν απ’ τους κατηγορούμενους, τον Γοργόνιο, έριξαν αλάτι στις πληγές του και μετά τον έβρασαν. Λίγες μέρες μετά ξέσπασε και δεύτερη πυρκαγιά στο παλάτι. Ο Γαλέριος τρομοκρατήθηκε και εγκατέλειψε τη Νικομήδεια. Τον ακολούθησε και ο Διοκλητιανός, χωρίς όμως να σταματήσει τους διωγμούς, που είχαν προκαλέσει τη λαϊκή οργή εναντίον του….

            Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/dioklitianos-o-aftokratoras-pou-efarmose-tin-kata-kefalin-forologia-evrase-zontanous-tou-christianous-ke-aposirthike-gia-na-kalliergisi-lachana/
            http://asiaminor.ehw.gr/forms/fLemmaBodyExtended.aspx?lemmaID=4089

            Και ποοοοοσα άλλα…άν ανοίξεις το Συναξάριον των Αγίων θα δείς το Μαρτυρικό τέλος όλων των Χριστιανών.
            Βαριέμαι να σου πώ επειδή ψιλομπούχτησα να ρίχνω σφαλιάρες σε άτομο ΜΗΔΕΝΙΚΟΥ iq…ή κάτω του μηδενός.

            Αυτά ξέχασα…ΔΕΝ τα αναφέρει ο Παπαρρηγόπουλος ο “Φάσκω Αντιφάσκω”…έχεις δίκαιο.

            http://www.pronews.gr/portal/item/ο-διωγμός-των-χριστιανών-εντείνεται-σε-όλη-την-υφήλιο-μίσος-παντού

            ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ…

            https://www.youtube.com/watch?v=y3WenNRx-SM

            Ιδού που ανήκεις!!!

          4. Ειπα εγω ρε κακομοιρο οτι ο παπαρρηγοπουλος δεν κανει αναφορα στους διωγμους των χριστιανων ? Απο τις πολλες φαπες που εφαγες επαθες παρακρουση ?

        3. Ανωνυμο τερατακι υποστηριζεις οτι ολες οι πηγες οπως η Ιστορια του ελληνικου εθνους του παπαρηγοπουλου ,οπως η ιστορια του ελληνικου εθνους της εκδοτικης αθηνων, και ολες οι εγκυκλοπαιδειες οπως η Δομη ειναι σκαρτο υλικο,και μονο η Ορθοδοξη Ομαδα Δογματικης Ερευνας οοδε δινει πραγματικα ιστορικα στοιχεια.Κατα τα αλλα αποκαλεις εμενα 12θειστικο πρακτορα.ΨΙΤ μπεεεεεε

        4. Ελα Αλεκο ποσες σφαλιαρες εφαγες ? ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ??? χαχαχαχα Παραθετω απο μια αξιοπιστη πηγη συμφωνα με τον Πατερα Μεταλληνο (Ιστορια του ελληνικου εθνους (ΤΟΜΟΣ 9 ΣΕΛΙΔΑ 128 Απο τα χρονια βεβαια του θεοδοσιου του μεγαλου και του Αρκαδιου τους ειδωλολατρες [ελληνες] τους καταδιωκαν ποικιλοτροπα μεσω των νομων που ειχαν εκδοθει εναντιον τους .Ωστοσο και οι ΜΟΝΑΧΟΙ τους κατετρεχαν ειτε οι ιδιοι ειτε δινοντας την συγκαταθεση τους για βαρβαρικες επιδρομες.Τοτε εβρισκαν καταφυγιο κυριως στα απομακρυσμενα χωρια των επαρχιων οπου τελουσαν με απλοτητα τη λατρεια της πατροπαραδοτης θρησκειας τους.Ωστοσο ειναι επισεις βεβαιο οτι την υπομονη των ειδωλολατρων ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΜΨΟΥΝ ΤΕΛΕΙΟΣ ουτε η ευγλωττια των αρχιερεων εκεινων ουτε ο ζηλος των μοναχων.Αυτο μαρτυρουν επισημα οι διαταξεις που εκδοθηκαν επανειλημμενα εναντιον τους τα χρονια του Θεοδοσιου του μικρου Μετα τους τεσσερις νομους που ειχαν εκδοθει νωριτερα εναντιον τους ο νομος 25 του 426 διεταζε την εκ νεου καταστροφη των ναων γεγονος που βεβαιωνει οτι υπηρχαν ακομη ΣΕΛΙΔΑ 194 Η Κατασταση αυτη δεν ηταν δυνατον να διαρκεσει για παντα Τα τελευταια λειψανα της αρχαιας θρησκειας εξαφανιστηκαν τον 9 αιωνα.) Τρως την μια μπουφλα μετα την αλλη και ευφραίνεται η καρδια σου. Μαζοχα μου εσυ.Θα αντικαταστησω τον Ασχετο Αδαη με σενα και θα γινεις μαυρος απο τον πνευματικο μου βουρδουλα.

        5. Τρελαμενε ανωνυμε με τα μυαλα στα καγκελα της ανοησιας μαθε οτι ο χριστιανισμος ειναι ενα συνοθυλευμα μυθων οπως ο θεος που σταυρωνεται και ανασταίνεται και αυτοι οι μυθοι επιβληθηκαν στους ελληνες δια της βιας καταστρεφοντας το ελληνικο πνευμα που τους οδηγησε σε εναν λαμπρο πολιτισμο για εκεινη την εποχη.Δεν επιβληθηκε στους ελληνες καμια αληθεια αλλα παραμυθια. Μετα απο 2000 χρονια ηρθε η ωρα να αποκατασταθει η αληθεια.

        6. Τι εκαναν λεει οι φιλοσοφοι ? ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΣΩΚΡΑΤΟΥΣ [ Μην έχετε επομένως την απαίτηση, Αθηναίοι, να συμπεριφερθώ σε σας με τρόπο που πιστεύω ότι ούτε ωραίος είναι, ούτε δίκαιος, ούτε αρέσει στους θεούς· προπαντός, μα το Δία, από τη στιγμή που με μήνυσε για ασέβεια αυτός εδώ ο Μέλητος. Γιατί σαφέστατα, αν σας έπειθα και σας βίαζα με παρακάλια να παραβείτε τον όρκο σας, θα σας δίδασκα να μην πιστεύετε στην ύπαρξη των θεών και, πράγματι, με την απολογία μου θα επέρριπτα ο ίδιος στον εαυτό μου την κατηγορία ότι δεν πιστεύω στους θεούς. Αλλά αυτό πολύ απέχει από την αλήθεια. Γιατί πιστεύω, Αθηναίοι, πολύ περισσότερο από ό,τι οποιοσδήποτε από τους κατήγορους μου ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ Χρωστάμε, Κρίτωνα, ένα κόκορα στον Ασκληπιό. Να του τον δώσετε, μην το αμελήσετε.]

        7. Η Ελληνική φιλοσοφική σκέψη δε γνωρίζει τις λέξεις “πίστη”, “δόγμα”, “αίρεση”, “σχίσμα” και “Σατανάς” που είναι καθαρά χριστιανικά επινοήματα και παράγωγα της μισαλλόδοξης, ζηλόφθονης και εκδικητικής φύσης του αιμοβόρου φυλετικού θεού της Παλαιάς Διαθήκης. Πώς λοιπόν προσπαθούν κάποιοι να συνταιριάξουν δόλια το φως με το σκοτάδι, τη γνώση με την αμάθεια ή την εγρήγορση με το αφιόνι; Ο αρχαίος Ελληνικός πολιτισμός ήταν ένα λαμπρό φως και ο χριστιανισμός ήταν και είναι ένα απύθμενο σκοτάδι μιας άφρονης δεισιδαιμονίας και προκατάληψης τελείως ασυμβίβαστος με αυτόν, διαμετρικά αντίθετος και εσαεί χωρισμένος, ανταγωνιστικός και πολέμιος

      2. Καλύτερα να σχολείσαι με την δική σου ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ διότι άνθρωπος που πιστέυει οτι 2,3 δ΄ς άνθρωποι είναι ηλίθιοι και αυτός ανήκωντας στο 0,000000000000000001% της Παγκόσμιας κατάταξης θρησκείας είναι Έξυπνος ή πιο΄ψαγμένος…έχει πρόβλημα και μάλιστα ΣΟΒΑΡΟ.
        Φιλικά…αλλά μας τα διόγκωσες λίαν επιεικώς με αυτή την ηλίθια λογική σου. Άν το σκεφτείς άλλωστε και οι Άθεοι Επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους στα παιδιά τους και στους γύρω τους ή και οι Δωδεκαθειστές κ.ο.κ…για αυτούς δεν θα πείς κάτι; Και αυτοί Εγκλήματα κάνανε και μάλιστα πολλαπλάσια.
        Τα πάντα όλα κρίνονται στην ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ! Και αυτή είναι ο Ιησούς Χριστός τί διδάσκει και τί ζητά απο εμάς.
        Χεστήκαμε καθέτως άν 2 ή 3 Αυτοκράτορες στην Μέθη της Πολιτικής εξουσίας άν καθαρίσανε ή κυνηγήσανε πέντε δέκα Εθνικούς. Οι Εθνικοί πάρτη κάνανε με τους Χριστιανούς για Αιώνες!!! Τί να πούνε και αυτές οι ψυχές;
        Σημασία έχει να γινόμαστε καλύτεροι και να προσπαθούμε την μικρή θέωση Κοντά στον Χριστό και Σωτήρα Ιησού!!!
        Τα υπόλοιπα περί προηγούμενων αιώνων εν έτει 2017 Λίγο με ενδιαφέρουν. Η Λέξη Χριστιανός είναι διακριτή. Χριστιανός που σκοτώνει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ!!! Υπάρχει και στην μισητή σου Παλαιά Διαθήκη ΩΣ ΕΝΤΟΛΗ!!!
        Το να προσπαθείς να καλιεργήσεις Μίσος και μόνο στους σημερινούς Έλληνες με το ψευδοεπιχειρημα της βίας, για μία Πιστη που ΔΕΝ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΕΙ , προσωπικά σε κάνει πιό ηλίθιο και απο αυτούς που θέλεις να νοήσεις και που πιστεύεις.
        Η ανθρωπότητα πάει μπροστά και πισωγυρίσματα σε Παγανιστικες θρησκείες. Βλέπω ακόμη και σήμερα Χριστιανοί να διώκονται και να θανατώνονται απο Τζιχαντιστές εν έτει 2017 και κανείς να μην αντιδρά. Βλέπω Χριστιανούς ένομους πολίτες που το μόνο που κάνουν είναι να δοξάζουν τον Χριστό και να προσπαθούνε να αξιωθούνε του Παραδείσου.
        Το να κρίνεις σημερινούς ανθρώπους με πράξεις ατόμων ΑΙΩΝΩΝ ΠΙΣΩ είναι ηλιθιότητα, και καλλιεργεί το έδαφος για Εμφύλιους όπως βλέπε Συρία!!!
        Όσο θα ζώ, τέτοια άτομα σαν και του λόγου σου θα τους ρίχνω στο περιθώριο επειδή πλύν της έλλειψης Μόρφωσης είστε και επικίνδυνα για την χώρα μου υπηρετώντας Νεοπαγανιστικές Μασονικές επιταγές!!!
        Καλή μετάνοια σου εύχομαι και ξεκόλλα.
        Leave Your little life…

        1. Δεν ασχολουμε με τον ανυπαρκτο χριστο απλα κανω χαζι τους απιθανους ανθρωπους σαν και σενα.Ειστε οι διασκεδαστες θεων και ανθρωπων. Η ΠΙΣΤΗ σας γελοιοποιησε.Καθολικισμός – 1,2 δισ. πιστοί Προτεσταντισμός – 800 εκατ. Ορθόδοξοι – 225-300 εκατ. και δεκαδες χιλιαδες ακομα αιρεσεις ολοκληρωνουν το μεγεθος της απατης, και της ανοησιας σας.Ισλάμ – 1,6 δισ. πιστοί Ινδουισμός – 1 δισ. πιστοί Παραδοσιακή κινέζικη θρησκεία – 394 εκατ. πιστοί Βουδισμός – 300 εκατ. πιστοί Παραδοσιακές αφρικανικές θρησκείες – 100 εκατ. πιστοί Ιουδαϊσμός – 14 εκατ. πιστοί …ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ Η —ΠΙΣΤΗ— ΩΣ ΑΞΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΕΚΜΗΡΙΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ? Απαντησε απιθανε ανθρωπε για να προκαλεσεις για αλλη μια φορα τον γελωτα και να αποδειξεις οτι εχεις πολλα κοινα με τους πιθηκους.

        2. Με το χοντρο σου το κεφαλι αδυνατεις να συλλαβεις οτι οι αρχαιοι ελληνες δεν ηταν χριστιανοι (Η ελληνοχριστιανική διάζευξη δεν έγινε με ειρηνικό τρόπο, αλλά όπως τα γεγονότα μαρτυρούν, συχνά χρειάστηκε να περάσουν δια πυρός και σιδήρου οι προη-
          γούμενοι πολιτισμοί και οι άνθρωποι που τους ενσάρκωναν.Το 380 μ.Χ. με το διάταγμα
          περί καθολικής πίστης ο αυτοκράτορας Θεοδόσιος Α’ κηρύσσει με το ορθόδοξο δόγμα,
          όπως ορίστηκε από τη Σύνοδο της Νίκαιας, δεσμευτικό για ολόκληρη την ανθρωπό-
          τητα. ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΔΟΜΗ) Η Ρώμη ήθελε μία θρησκεία υπερεθνική, μέσω της οποίας θα αμβλύνονταν οι εθνικές αντιθέσεις και διαφορετικότητες με απώτερο στόχο τα παλαιότερα έθνη κάποια στιγμή να εξαφανιστούν και στη θέση τους να απομείνει μόνο ένα, που θα προέκυπτε από τη διάλυση και συνένωση των παλιών, το νέο ρωμαϊκό γένος. Συνδετικός κρίκος αυτού του νέου αυτοκρατορικού γένους θα ήταν η κοινή ρωμαϊκή θρησκεία, μέσω της οποίας θα επιβάλλονταν και η κοινή ρωμαϊκή συνείδηση.
          Οι ελληνες δεν ειχαν καμια αναγκη να πιστεψουν στον χριστιανισμο και ποσο μαλλον οταν επιβληθηκε σε αυτους το τι θα πιστευουν και τι οχι. Η αντιδραση τους στην επιβολη της πιστης οδηγησε στον διωγμο τους.(Ο Μαλαλας μιλωντας για την βασιλεια του Ιουστινιανου βεβαιωνει οτι εγινε μεγαλος διωγμος εναντιων των ελληνων και οτι ο ιδιος ο βασιλιας απαγορευσε στους ελληνιζοντες να πολιτευονται και οτι αφου συγκεντρωθηκαν οι ειδωλολατρες ( ελληνες) οδηγηθηκαν με πομπη στους βωμους τα βιβλια τους καθως και οι εικονες των μισητων Θεων και αγαλματα καηκαν.Στον Θεοφανη διαβαζουμε οτι ο Ιουλιανος παρασυρθηκε αναιδως προς τον ελληνισμο Ο ιδιος ονομαζει των διωγμο κατα των ειδωλολατρων ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ.Απο τα χρονια βεβαια του θεοδοσιου του μεγαλου και του Αρκαδιου τους ειδωλολατρες [ελληνες] τους καταδιωκαν ποικιλοτροπα μεσω των νομων που ειχαν εκδοθει εναντιον τους .Ωστοσο και οι ΜΟΝΑΧΟΙ τους κατετρεχαν ειτε οι ιδιοι ειτε δινοντας την συγκαταθεση τους για βαρβαρικες επιδρομες.Η Κατασταση αυτη δεν ηταν δυνατον να διαρκεσει για παντα Τα τελευταια λειψανα της αρχαιας θρησκειας εξαφανιστηκαν τον 9 αιωνα. ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ) Παραθετω απο το σχολιο σου ( Χεστήκαμε καθέτως άν 2 ή 3 Αυτοκράτορες στην Μέθη της Πολιτικής εξουσίας άν καθαρίσανε ή κυνηγήσανε πέντε δέκα Εθνικούς.) Το ξερω αγορι μου οτι εχεις χεσμενους τους αρχαιους προγονους και την ιστορια τους καθοτι η μονη ιστορια που σε ενδιαφερει χριστιανοταλιμπαν ειναι αυτη των ομοπιστων σου και των προγονων σου Αβρααμ Ισαακ και Ιακωβ. Και βεβαια το γεγονος οτι ολοι εσεις ξερνατε χολη για την πιστη των αρχαιων προγονων σας δειχνει οτι ειστε το χειροτερο ειδος ανθρωπου . Αυτο που δεν σέβεται τους προγονους του.

    1. ΑΨΟΓΟΣ ΦΙΛΕ ΔΕΔΑΛΕ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!
      ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΤΩΡΙΝΟΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΧΩΡΟΥΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ…ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΠΕΣ.

    2. DEDALE ο ορθολογισμος και τα επιχειρήματα ειναι αγνωστες λεξεις για σενα καθως η πνευματικη σου υποσταση ειναι δομημενη πανω στον μυθο των εξουσιαστων και ως εκ τουτου η χειραγωγηση του μυαλου σου σε οδηγει σε περιορισμενη αντιληπτικη ικανοτητα με προκαθορισμενα ορια,και αναλογη συμπεριφορα εν απουσια επιχειρηματων και αποδειξεων επι της ουσιας.Οταν βλεπεις να ερχεται η μπουφλα κανεις την παπια και γλυστρας σε καποιο αλλο αρθρο.Φοβασαι εγωιστακο μου να εκτεθεις στην αληθεια ? Τι θα πουν μετα οι φιλοι σου αν διασυρθεις σαν τον ανωνυμο με τα πολλα καρουμπαλα ? Ελα στην παρεα μας μην φοβασαι δεν δαγκωνω ακομα …

  4. http://www.thesecretgreece.gr/ell/product/To-Aima-Toy-Iisoy-kai-i-Logxi-toy-Logginoy
    Ο ΧΙΤΛΕΡ Ο ΑΡΧΙΠΑΓΑΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ
    ΜΕ ΜΙΑ ΛΟΓΧΗ ΠΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ
    ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ?
    http://www.youtube.com/watch?v=x2DzL5fBWg8
    Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΠΟΥ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ Η KATAΣΤΡΟΦΙΚΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ
    ΚΑΙ Η YΛΙΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΣΤΙΑΣΗ ΣΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ
    ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΣΤΗ ΤΗΣ ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ KAI OXI ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ!

    1. http://aktines.blogspot.co.uk/2011/01/blog-post_1979.html
      http://www.saint.gr/2506/saint.aspx
      ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ…

      [11 ἀμὴν λέγω ὑμῖν, οὐκ ἐγήγερται ἐν γεννητοῖς γυναικῶν μείζων ᾿Ιωάννου τοῦ βαπτιστοῦ· ὁ δὲ μικρότερος ἐν τῇ βασιλείᾳ τῶν οὐρανῶν μείζων αὐτοῦ ἐστιν. 12 ἀπὸ δὲ τῶν ἡμερῶν ᾿Ιωάννου τοῦ βαπτιστοῦ ἕως ἄρτι ἡ βασιλεία τῶν οὐρανῶν βιάζεται, καὶ βιασταὶ ἁρπάζουσιν αὐτήν. 13 πάντες γὰρ οἱ προφῆται καὶ ὁ νόμος ἕως ᾿Ιωάννου προεφήτευσαν. 14 καὶ εἰ θέλετε δέξασθαι, αὐτός ἐστιν ᾿Ηλίας ὁ μέλλων ἔρχεσθαι. 15 ὁ ἔχων ὦτα ἀκούειν ἀκουέτω.] Ματθαιον 11,11.
      ΠΟΣΗ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; Ο ΙΩΑΝΝΗ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡ’ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ!

      Η βασική αποστολή του Βαπτιστή Ιωάννη ήταν να είναι πρόδρομος και άμεσος προάγγελος του λυτρωτικού έργου του Ιησού Χριστού, τον οποίον Ιησού ο ίδιος βάπτισε και παρέδωσε μάλιστα και τους μαθητές του στην θεία παιδαγωγία Εκείνου. Γι’ αυτό και σε κάθε τέμπλο Ορθόδοξου ναού η ασκητική του εικόνα έχει τοποθετηθεί δίπλα στον Χριστό. Για τον Ιωάννη, ο μεγάλος Ησαΐας είχε προφητεύσει τα εξής: «Μια φωνή βροντοφωνάζει στην έρημο: Ετοιμάστε το δρόμο για τον Κύριο, ισιώστε τα μονοπάτια να περάσει» (Ματθ. 3,3). Ο Ιωάννης δεν παρέλειπε να αποκαλύπτει στους συνανθρώπους του ότι το βάπτισμα που τελούσε με νερό δεν έπαυε να είναι βάπτισμα μετανοίας και μόνο, ενώ το βάπτισμα που παρέχει ο Χριστός είναι αγιοπνευματικό και σωτήριο. «Αυτός που έρχεται ύστερα από μένα», τους έλεγε, «και που υπάρχει πριν από μένα» (Ιω. 1,27) «είναι πιο ισχυρός από μένα, και δεν είμαι άξιος ούτε τα υποδήματά του να κρατήσω. Αυτός θα σας βαπτίσει με Άγιο Πνεύμα και φωτιά» Ματθ. 3,11). Για τον Χριστό είπε άλλοτε τα μοναδικά λόγια ότι πρόκειται για «τον αμνό του Θεού, που παίρνει πάνω του την αμαρτία των ανθρώπων». Αυτός άλλωστε, είπε στον κόσμο, «υπήρχε πριν εγώ να γεννηθώ» (Ιω. 1,29-30).
      Αυτή είναι η μαρτυρία όχι μόνο του Ιωάννη περί της Θεότητος του Χριστού, αλλά και η μαρτυρία των αποστόλων, μαρτύρων, αγίων, ομολογητών και Πατέρων της Εκκλησίας, διαχρονικά και στα πέρατα του κόσμου. Στον Ιησού εκπληρώθηκε η σύγκλιση των προφητειών, απαντήθηκαν οι προσδοκίες των Εθνικών και ο παράδεισος άνοιξε για όλους τους αγωνιστές. Ο Χριστός, από τη βάπτισή του και με όλο το έργο του, αποκαλύφθηκε ο πνευματικός αρχηγός του νέου κόσμου της χάριτος, της τελείωσης και λύτρωσης των ανθρώπων. Με τη διδασκαλία, τα θαύματά του, το πάθος και την ανάστασή του εγκαινίασε, δια των μυστηρίων, της ταπείνωσης, της μετάνοιας και της αγάπης, την επανένωση με το Θεό όλων των ανθρώπων δια της Εκκλησίας του, που είναι σύμφωνα με τον ιερό Αυγουστίνο, «το σώμα Του, παρατεινόμενο στους αιώνες».

      ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΟΡΦΗ;

      1. ΠΟΣΗ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΗΤΑ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΕΒΛΕΠΕ ΕΝΑΣ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ; Ο ΙΩΑΝΝΗ Ο ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ ΠΑΡ’ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΑΜΕΣΩΣ!
        ΦΥΣΙΚΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ,ΠΡΙΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΕΚΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΔΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΓΙΝΑΝ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ-ΛΟΓΟΥ .
        ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ
        Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΣΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗ ΓΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΡΠΟ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ
        ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ.ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΤΡΟΛΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ.
        ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

        1. Εδώ είσαι λάθος. Όταν ο Χριστός πήρε τον Πέτρο τον Ιωάννη και τον Ιάκωβο στο Όρος Θαβώρ, και φανερώθηκε ο Χριστός με τους Προφήτες Μωυσή και Ηλία…Ο Πέτρος ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ τους προφήτες!!!
          Πώς γίνεται αυτό αφού δεν τους γνώρισε ποτέ ή τους είδε;;;;
          Ερωτηματικά για γερούς λύτες…Ματθαίον 17.

          1. Κατα την Μεταμορφωση,ο Ιησους δεν αλλαξε πραγματικα μορφη,αλλα αποκαλυψε στους μαθητες του αυτο που ηταν παντα.Ανοιξε δηλαδη τα ματια της ψυχης τους και τους εδεξε την αθεατη δοξα της Θεοτητος Του,οχι σε ολο το μεγαλειο Της βεβαια,γιατι δεν θα το αντεχαν.Με την αποκαλυπτικη δυναμη του φωτος της Μεταμορφωσεως απο το οποιο τιποτα δεν μενει κρυφο και ολα φανερωνονται,αναγνωρισε ο Πετρος τον Μωυση και τον Ηλια.

          2. ΕΥΚΟΛΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΑΚΙ Ο ΣΚΥΛΟΣ ΜΟΥ.
            Η λέξη κλειδί για να καταλάβουμε τι συνέβη στο κατά Ματθαίο 17 , είναι το 17:9, και πιο συγκεκριμένα η λέξη “όραμα” όπου ο Κύριος είπε στους μαθητές του: “μη πείτε σε κανέναν το ΟΡΑΜΑ, μέχρις ότου ο Υιός τού ανθρώπου αναστηθεί από τους νεκρούς.
            Οι τρεις απόστολοι στο οραμα αντιλαμβάνονται ότι είναι ο Μωυσής και ο Ηλίας, λόγω της συζητήσεως που κάνουν με τον Χριστό και λόγω της δόξας που τους περιβάλλει, ως θεόπτες που υπήρξαν.
            ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.
            Π.Χ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΑΟΥΡΟ Ο ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΤΟΝ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ.
            Ο Μωυσής και ο Ηλίας είναι αυτοί που μαζί με τον Πρόδρομο δείξανε το Χριστό-Μεσσία στους τρεις μαθητές. Δύο προφήτες της εποχής του νόμου και ένας προφήτης στο μεταίχμιο του νόμου και της χάριτος δείχνουν ότι ο Ιησούς είναι ο αναμενόμενος Μεσσίας. Υπάρχει συνεπώς ενότητα και συνέχεια μεταξύ Παλαιάς και Καινής Διαθήκης. Ο Χριστός συνδέεται με τους αποστόλους αλλά και τους προφήτες. Δεν είναι ο Χριστός λοιπόν ούτε ο Μωυσής ούτε ο Ηλίας, όπως λέγανε κάποιοι, ούτε είναι εναντίον του Μωυσή και δήθεν καταργεί το νόμο του, όπως τον κατηγορούσαν οι Φαρισαίοι. Να ξεκάθαρα φαίνονται οι μεγάλοι αυτοί προφήτες να τον δείχνουν, να τον παρουσιάζουν στους τρεις μαθητές, και να συζητούν για την κηδεία του, όπως μας λέγει ο ευαγγελιστής Λουκάς (9,30-31). Προετοιμάζουν κι αυτοί με τον τρόπο τους μαθητές να μη ταραχθούν με τα όσα θα συμβούν, αφού είναι προγνωσμένα και θεληματικά θα τα υποστεί ο Κύριος. Το ότι συζητούν και το ότι εμφανίζονται ζώντες μετά από τόσους αιώνες –μάλιστα ο Μωυσής που είχε πεθάνει- δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι προορισμένοι για την αθανασία και ότι η ζωή δεν τελειώνει στο φτυάρι του νεκροθάφτη. Η παρουσία τους είναι μια ακόμη προφητεία για την ανάσταση των νεκρών. Επίσης δείχνουν ότι ο Χριστός είναι ο Κύριος νεκρών (Μωυσής) και ζώντων (Ηλίας). Τους πάντας εξουσιάζει και τους πάντες τους έχει στο χέρι του.
            ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

      2. ( Με τη διδασκαλία, τα θαύματά του, το πάθος και την ανάστασή του ) Ολα αυτα ανηκουν στην σφαιρα της φαντασιας των αλκοολικων φαντασιωσεων των ανωνυμων ευαγγελιων και λοιπων πλανεμενων με τα μυαλα στα καγκελα της οργανωμενης θρησκειας.

      3. ΠΕΡΙ ΜΑΡΝΤΟΥΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ
        ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΠΑΝΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΑΝ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΟ ΦΤΩΧΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΥΑΛΟ.

      4. Η αγία γραφή ιστορικά είναι ένα εντελώς άχρηστο κείμενο, μιας και είναι εντελώς άγνωστα τα δεδομένα του κάθε κειμένου και της ιστορίας του. Ποιος το έγραψε, πότε, που, γιατί, ποια πορεία ακολούθησε το κάθε κείμενο, τι επεμβάσεις έχουν γίνει κατά τη διάρκεια της ζωής του μέχρι να γίνει κομμάτι του συνόλου «αγία γραφή». Ακόμα και οι υποτιθέμενοι συγγραφείς είναι άγνωστοι πέρα από ελάχιστες και αμφισβητούμενες χριστιανικές πηγές.Η αξιοπιστία μιας πηγής δεν εξαρτάται μόνο από το πόσο κοντά στο γεγονός έγινε η καταγραφή αλλά κυρίως από το ποιος την κατέγραψε, αν ήταν ο μόνος που την κατέγραψε, τι στοιχεία δίνει κλπ. Από τη στιγμή που έχουμε εντελώς ατεκμηρίωτη θαυματολογία, γεγονότα που μόνο οπαδοί της ίδιας θρησκείας καταγράφουν το μοναδικό συμπέρασμα είναι ότι είναι παραμύθια της χαλιμάς.

        1. Σε τσακωσα Ασχετε Αδαη Ο Γιαννης ειναι ο Ανωνυμος που εχετε επιστρατεύσει για να σας εκπροσωπησει και που τελικα θα παρει την θεση σου και θα φαει τις περισσοτερες μπουφλες απο ολους σας.

          1. Ποιος ειναι η γατα ,ποιος ειναι το ποντικι οεο;Τι ειχες Γιαννη,τι ‘χα παντα.45 Γιαννηδες,ενος κοκορου γνωση.

    2. Ασχετε Αδαη η εμμονη του χιτλερ με μια λογχη που υποτίθεται οτι τρυπησε το σωμα του Χριστου επιβεβαιώνει την ιστορικοτητα του ? Ελα απο το ιατρειο μου να σου αλλαξω μυαλα.

      1. ΕΙΣΑΙ ΠΟΝΗΡΟΥΛΗΣ!ΔΥΟ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑ

        ΚΑΙ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ.ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΛΟΜΩΣΕΙ

        ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΛΙΑΝΤΙΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙ

        ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΤΗΝ ΛΟΓΧΗ.ΓΙΑ ΒΑΛΕ

        TO BINTEO NA ΠΑΙΖΕΙ ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ

        ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ

        ΜΑΚΑΡΙΤΗ.ΦΙΛΑΚΙΑ

  5. http://o-nekros.blogspot.co.uk/2011/12/blog-post_28.html
    ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΑΡΧΑΙΩΝ ΘΕΟΤΗΤΩΝ ΜΑΡΝΤΟΥΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ…
    ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΛΟΙΠΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΩΝ ΔΟΞΑΣΙΩΝ…ΕΛΕΟΣ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΜΥΘΙΚΕΣ ΘΕΟΤΗΤΕΣ.
    ΠΟΣΗ ΑΝΟΗΣΙΑ ΑΚΟΜΗ ΣΕ NEOΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΑ ΜΥΑΛΑ;

    O ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΖΩΣΑ ΠΙΣΤΗ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΨΙΣΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑΚΗ “ΑΠΟΣΤΟΛΗ” ΜΕ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.
    ΤΑ ΑΥΓΥΠΤΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΙΚΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΨΟΦΗΣΑΝΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΑ ΤΟΥΣ…ΤΥΧΑΙΟ??? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!

    1. Κατά τη διάρκεια λοιπόν του σουμερικού, στη συνέχεια βαβυλωνικού, πολιτισμού, αναπτύχθηκαν διάφοροι μύθοι οι οποίοι είχαν σημαντική επίδραση στις μυθολογίες, στις θρησκευτικές αντιλήψεις, στα έθιμα άλλων λαών και δη των αρχαίων εβραίων έως και των σύγχρονων χριστιανών. Ακαδημία Επιστημών της ΕΣΣΔ, Παγκόσμια Ιστορία, εκδόσεις «Μέλισσα» και «Μόρφωση» 1965, τόμος Ι, σελίδα 355. «Το κείμενο [των Παθών του Μαρδούκ] μας περιγράφει κυριολεκτικώς έναν παθόντα και ταφέντα και αναστάντα Μαρδούκ, όστις εθριάμβευσε του Αδου και του θανάτου».Σουμερικός και Βαβυλωνικός Πολιτισμός» Πανεπιστημιακαί Παραδόσεις 1949, σελίδα 82 «Ο Μαρδούκ κρατείται αιχμάλωτος στα Δύο Ορη, όπερ σημαίνει το υποχθόνιο δικαστήριο. Εκεί υποβάλλεται σε ανάκριση. Επειτα θανατώνεται και άγεται στο όρος. Μαζί με αυτόν θανατώνεται και ένας κακούργος. Τα ιμάτια του Μαρδούκ απάγονται. Στο όρος στο οποίο βρίσκεται ο θεός φυλάγεται από στρατιώτες και είναι σκότος. Εκεί κατέρχεται η σύζυγός του [η «δέσποινα της Βαβυλωνίας»] και τον αναζητεί μέχρι της θύρας του τάφου. Τέλος όμως ο θεός ανίσταται εκ του όρους και επανέρχεται εις την ζωή.»

    2. Ο χριστιανισμος δεν ειναι τιποτα αλλο απο ενα συνοθυλευμα μυθων. Όταν οι Εβδομήκοντα μετέφρασαν τις Εβραϊκές Γραφές, χρησιμοποίησαν συστηματικά τον όρο «ψυχή» για να αποδώσουν τη λέξη «νέφες» (נפש). «Νέφες» στην κυριολεξία σημαίνει το «ον που αναπνέει», και γι’ αυτό συνήθως δηλώνει είτε ένα ζώο είτε τον ίδιο τον άνθρωπο [The Complete Word Study Old Testament, AMG Publishers, 1998, λήμμα Νέφες] Κατά την ελληνιστική περίοδο, ωστόσο, εμφανίζεται η διχοτόμηση του ανθρώπου σε άυλη ψυχή και υλικό σώμα, γεγονός που οφείλεται στην επίδραση του ελληνισμού, και ιδιαίτερα του πλατωνισμού.Xριστιανικές έννοιες μιας διχοτόμησης ψυχής-σώματος, αρχαίας ελληνικής προέλευσης, εισήχθησαν νωρίς στη χριστιανική θεολογία από τον Γρηγόριο Νύσσης και τον Αυγουστίνο με ένα εντελώς διαφορετικό όμως περιεχόμενο, ο οποίος «ακολουθών την τριμερή διαίρεσιν της ψυχής, κατά τον Πλάτωνα…ισχυρίσθη ότι ο Λόγος προσέλαβε σώμα χωρίς λογικήν ψυχήν.

    3. Η μεγαλυτερη αποδειξη οτι ο Χριστος ειναι ενας Μυθος ειναι οι αποτυχημενες προφητειες για την 2η του ελευση.Και η μεγαλυτερη αποδειξη οτι ειστε θρησκοληπτοι και οπαδοι ειναι οτι προσπαθειτε να δικαιολογησετε τα αδικαιολογητα.

    4. Ο Θεος μας λυπηθηκε και εστειλε τον γιο του να πεθανει πανω στον σταυρο οπως και ο Μαρντουκ γιατι σκεφτηκε οτι αφου υπαρχει ο Μυθος του θεου που σταυρωνετε και ανασταινεται να μην μας χαλασει την μαγια χαχαχαχ Εχετε πλακα τελικα.

  6. ΑΙΣΧΡΑ ΑΙΣΧΗ ΔΩΔΕΚΑΘΕΪΣΜΟΥ

    Ο ΗΡΟΔΟΤΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ”ΦΘΟΝΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΡΑΧΩΔΕΙΣ ” ( ΙΣΤ. Ι. 32
    ΙΙΙ. 40, 2)! ΖΕΥΣ , Ο ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΟΣ , ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΣ ΒΙΑΣΤΗΣ ΘΝΗΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ,
    ΓΚΡΕΜΙΣΕ ΤΟΝ ΥΙΟ ΤΟΥ , ΗΦΑΙΣΤΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ! Ο ΑΙΜΟΜΙΚΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ , ΠΗΓΕ
    ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ ! Ο ΚΡΟΝΟΣ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ !
    Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΒΥΘΙΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ !

    ΑΝΤΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕ ΣΚΟΡΔΑ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΑ ΓΙΑ ΘΕΟΥΣ ,
    ΟΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΑΪΔΙΟΣ , ΕΝΩ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ
    ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΠΩΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ! ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΩΝ ΨΕΥΤΟΘΕΩΝ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ
    ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ (Ησιόδου Θεογονία 133-138)

    Ο ΟΥΡΑΝΟΣ, ΒΥΘΙΖΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ ΕΓΚΑΤΑ ΤΗΣ ΓΗΣ !; Ο ΚΡΟΝΟΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, ΟΥΡΑΝΟ, ΤΟΥ ΕΚΟΨΕ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ! Ο
    ΚΡΟΝΟΣ, ΑΠΟ ΦΟΒΟ ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΤΑ ΕΤΡΩΓΕ ! Η
    ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ, ΡΕΑ, ΤΟΝ ΞΕΓΕΛΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΜΙΑ… ΠΕΤΡΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΔΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΕΤΣΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ !

    Ο ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΕΡΜΗΣ, Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ
    ΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΟΠΗΣ, ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ
    ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΩΝ (Ιλιάδα Β΄ 103, Κ΄ 267, Οδύσσεια Τ΄ 394)! Ο ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΗΣ, ΑΡΗΣ, Ο
    ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΛΑΤΡΕΥΟΤΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΒΙΑΣ, ΤΗΣ
    ΑΙΜΑΤΟΧΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ !

    ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ ΝΕΟ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΣ, ΥΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ 2000 ΠΕΡΙΠΟΥ
    ΧΡΟΝΩΝ , ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ , ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΩΝ , ΕΘΝΙΚΩΝ ΠΟΙΗΤΩΝ Κ.Ο.Κ !
    ΤΥΦΛΑ ΝΑ `ΧΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΡΚΟΙ , ΕΒΡΑΙΟΙ , Κ.Α. !!!

    1. ΕΔΩ http://oodegr.com/neopaganismos/pseftotheoi/aig_theoi_2.htm η οοδε μας πληροφορει οτι οι Θεοι των ελληνων και πολλες μυστικές τελετουργίες εισηχθησαν απο την Αιγυπτο σύμφωνα με τον Ηροδοτο και σε αυτο θα συμφωνήσει και ο δασκαλος chaoskampf που μετραει τις μπουφλες που τρωτε. ΕΔΩ https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%97%CF%81%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF%CF%82 (Ο Ηρόδοτος .. γοητεύεται ιδιαίτερα απο τον πολιτισμό των Αιγυπτίων, τους οποίους κατατάσσει σε επίπεδο ανώτερο από τους Έλληνες. Αντίθετα, θεωρεί τον Περσικό και τον Βαβυλωνιακό πολιτισμό υποδεέστερους.) Πρεπει να καταλαβεις ΓΙΑΝΝΗ που κυκλοφορεις ανωνυμος για να μην στιγματιστεις απο τις μπουφλες μου οτι το σημαντικοτερο κομματι ενος πολιτισμου ειναι η θρησκεια του ,και ο Αρχαιος Ελληνικος πολιτισμος ηταν κορυφαιος διοτι εκτος απο τους θεους που ενσωματωσε απο αλλους μεγαλους πολιτισμους καταφερε να τους ξεπερασει ολους θετοντας τις βασεις για ολες τις επιστημες εξελισοντας ταυτοχρονα και την θρησκεια του. Οση λασπη και αν πεταξεις στους αρχαιους ελληνες Γιαννακη μου ποτε δεν θα καταφερεις να μειωσεις τον Αρχαιο Ελληνικο Πολιτισμο.(ΒΙΝΚΕΛΜΑΝ ΓΙΟΧΑΝ. Γερμανός ιστορικός. Για να γίνουμε αμίμητοι πρέπει να μιμηθούμε την ελληνική αρχαιότητα.ΡΟΜΛΑΝ ΡΟΜΑΙΝ. Οι αρχαίοι Έλληνες θέλησαν να αγκαλιάσουν όλες τις δυνάμεις της ψτχής και της σκέψης και να καταστήσουν καλύτερους τους ανθρώπους.SCHUBART W. Ελληνικός πολιτισμός σημαίνει ολοκλήρωση του ελληνικού πνεύματος και μετατροπή αυτού σε παγκόσμιο φαινόμενο.)Αυτα λενε οι ξενοι για τους αρχαιους ημων προγονους.Για να δουμε τωρα τι λενε και οι Νεοελληνες (Να τους χαίρεσαι τους ΠΟΛΥΘΕΙΣΤΕΣ ΣΟΥ ΓΗΕΝΟΚΤΟΝΟΥΣ,ΘΥΣΙΟΚΤΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΦΑΓΟΥΣ!!!! ) Καληνυχτα σου …

  7. Το τι ανωμαλίες γινόταν στο δωδεκάθεο δεν λέγεται! είναι εχθροί των αρχαίων ηρώων,

    η ψ-Ήρα σας, έστειλε τα δυό φίδια στο βρέφος ακόμα Ηρακλή γιά να το πνίξει και
    να το σκοτώσει, και συνεχώς τον κυνηγούσε να τον εξοντώσει. Αυτή θέλετε να
    λατρεύσετε;

    ο ποσειδώνας κυνηγούσε στην “Οδύσσεια” να πνίξει και να σκοτώσει τον
    Οδυσσέα.

    Και όταν βασίλευε ο Θησέας στην Αθήνα και αναγκάστηκε κάποια στιγμή να πάει
    κάπου, τότε οι γιοί του δία, ο κάστωρ και πολυδεύκης κάψανε όλη την Αθήνα και
    εγκατέστησαν δικό τους βασιλέα αντί για τον Θησέα καί αυτός τον εξόρισε τον
    Θησέα και εκεί που πήγε τον σκότωσαν.

    Ο Αχιλλέας τον σκότωσε ο Απόλλωνας που ήταν με το μέρος των εχθρών των Ελλήνων
    τους Τρώες, και οδήγησε ο Απόλλωνας το βέλος του Πάρη και χτύπησε την φτέρνα
    του Αχιλλέα και τον σκότωσε.Αυτούς τους εχθρούς των Ελλήνων θέλετε να
    λατρεύσετε; Είστε Χαμένοι, καμμένοι και καημένοι !

    1. Καταρχην πυροβολημενο μου προβατο δεν προτρεπω κανεναν να λατρεψει τους Αρχαιους θεους των ελληνων.ΕΡΩΤΗΣΗ Η Θεα Ηρα που έστειλε τα δυό φίδια στο βρέφος Ηρακλή ηταν πραγματικη υπαρκτη Θεα ? Για να σε δω καβουρα που περπατας στα καρβουνα.

  8. ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΩΝ ΣΟΦΙΣΤΩΝ (490 — 420 π.Χ.)
    ΠΡΩΤΑΓΟΡΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚ-ΑΘΕΪΣΜΟΥ

    Η άρνηση της γνώσης περί των θεών φαίνεται πως αποδείχτηκε μοιραία για τον ίδιο τον Πρωταγόρα. Σε μια Αθήνα που εξελίσσονταν περισσότερο σε καλλιτεχνική παρά σε διανοούμενη [Russel B, 1975], οι νεωτερίζουσες απόψεις ενδιέφεραν κυρίως τους αριστοκράτες. Όπως αποδείχθηκε και στη περίπτωση του Σωκράτη, ο Αθηναϊκός δήμος δεν ήταν φιλικός απέναντι σε αυτούς που αμφισβητούσαν πατροπαράδοτες αξίες.

    Εξαιτίας τέτοιων απόψεων, ο Πρωταγόρας όχι μόνο εξεδιώχθη από την Αθήνα αλλά και καταδιώχθηκε από τους Αθηναίους παντού όπου μπόρεσαν [ΦΙΛΟΣΤΡ. Σοφ. Ι 10, 1 κ.ε. “Πρωταγόρας διά μεν δή τοῦτο πάσης γῆς ὑπό ‘Αθηναίων ἠλάθη”].
    Παρόμοια τύχη είχαν, με βούλευμα του δήμου, και τα γραπτά του, που βιαίως
    κατέκαψαν, όπως το έργο του «Περί Θεών» θεωρώντας ότι εμπόδιο για τη γνώση του είναι «η αδηλότητα των θεών και η βραχύτητα του ανθρωπίνου βίου». Μαρτυρείται πως τα βιβλία του κάηκαν δημόσια στην αγορά και ο ίδιος καταδικάστηκε για αθεΐα (ενώ ήταν αγνωστικιστής).

    Από την αρχαιότητα ήταν γνωστό ότι οι Αθηναίοι θέλησαν να κάνουν στάχτη τα
    γραπτά του, ακριβώς επειδή έγραψε για τους θεούς πως ούτε γνωρίζει ούτε και
    μπορεί τι λογής είναι και αν υπάρχουν να εξετάσει [ΣΕΞΤ. Μαθ. ΙΧ 55.56: Τίμων ὁ Φλιάσιος . . . ἔθελον δέ τέφρην συγγράμματα θεῖναι, ὃτι θεούς κατέγραψ’ οὔτ’ εἰδέναι οὔτε δύνασθαι ὁποῖοί τινές εἰσι καί οἵ τινες ἀθρήσασθαι”].

    Τελικά το “Περί Θεών” και οι απόψεις του, όπως και αυτές του Σωκράτη,
    σκανδάλισαν τους Αθηναίους και έδωσε την αφορμή να θεωρηθεί ο Πρωταγόρας άθεος και καταγγέλθηκε επί ασέβεια από τον Πυθόδωρο, έναν από τους μετέπειτα πρωτεργάτες του ολιγαρχικού πραξικοπήματος του 411 π.Χ. Ο Πρωταγόρας διέφυγε αλλά, μετά από άγνωστο χρονικό διάστημα και πιθανόν στο μέσο μιας καταδίωξης, πνίγηκε σε ναυάγιο.

    Ήδη από τα πρώτα Χριστιανικά χρόνια τα βιβλία που γράφηκαν πριν από τον Πλάτωνα ήταν σπάνια και από τύχη μόνο μπορούσαν να πέσουν στα χέρια κάποιου ενδιαφερόμενου έργα του Πρωταγόρα [ΕΥΣ. Προπ. Χ 3,25: ΠΟΡΦΥΡ. Από του α’ της Φιλολόγου ακροάσεως :”… σπάνια δέ τά τῶν πρό τοῦ Πλάτωνος γεγονότων βιβλία. . . ἐγώ δ’ οὖν ᾗι κατά τύχην περιπέπτωκα Πρωταγόρου τόν Περί τοῦ ὄντος ἀναγιγνώσκων λόγον”].

    1. Οι Αρχαιοι Αθηναιοι δεν ηταν Αθεοι και η θρησκεια τους δεν ηταν μια Πλανη.Ο Πρωταγόρας αντιμετώπισε με κριτικό πνεύμα την ύπαρξη του Θεού θεωρώντας ότι εμπόδιο για τη γνώση του, είναι «η αδηλότητα (αβεβαιότητα) των θεών και η βραχύτητα του ανθρωπίνου βίου» Οι απόψεις του,σκανδάλισαν τους Αθηναίους και κατηγορήθηκε από τον Πυθόδωρο για αθεΐα)

  9. H ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ και ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ

    Η διαστροφή αυτή (κτηνοβασία) είναι γνωστότατη από αρχαιότατους χρόνους και γι’ αυτό στην Μένδη (= τράγος και Παν της Αιγύπτου) ο πατέρας της Ιστορίας ο Ηρόδοτος (ΙΙ, 46) αναφέρει «εἰς ἐπίδειξειν ἀνθρώπων ἀπικομένους» έρωτας προς τον εκεί λατρευόμενο τράγο (κατά τον Dukaure ίσως γίνονταν με την ελπίδα γονιμοποιήσεως τον γυναικών) πράγμα που βεβαιώνει ο Στράβωνας και ο Πλούταρχος.

    ΜΑΣΤΙΓΩΣΕΙΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΘΥΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ! :

    «Μετά δε Στύμφαλόν εστιν Αλέα, συνεδρίου μεν του Αργολικού μετέχουσα και αύτη, ʼλεον δε τον Αφείδαντος γενέσθαι σφίσιν αποφαίνουσιν οικιστήν. Θεών δε ιερά αυτόθι Αρτέμιδός εστιν Εφεσίας και Αθηνάς Αλέας, και Διονύσου ναός και άγαλμα. Τούτω παρά έτος Σκιέρεια εορτήν άγουσι, και εν Διονύσου τη εορτή κατά μάντευμα εκ Δελφών μαστιγούνται αι γυναίκες, καθά και οι Σπαρτιατών έφηβοι παρά τη Ορθία.»
    (Μτφρ: «Μετά τη Στύμφαλο είναι η Αλέα (χωριό Αλέα πρώην Μπουγιάτι), που και
    αυτή μετέχει στην αργολική ομοσπονδία. Εδώ υπάρχουν τα ιερά της Εφεσίας
    Αρτέμιδος, της Αλέας Αθηνάς και του Διονύσου, με άγαλμα του θεού. Κάθε χρόνο τελούν προς τιμήν του τα Σκιέρεια, όπου, σύμφωνα με χρησμό του μαντείου των Δελφών, μαστιγώνονται οι γυναίκες, όπως και οι έφηβοι των Σπαρτιατών στη γιορτή της Ορθίας»]
    (Πηγή: Περιηγήσεις Παυσανία από την Αργολίδα στην Αρκαδία, Ιστορικά Ελευθεροτυπίας, Νο 249. 19 Αυγούστου 2004 σελ. 13,14).

    «Εκ των πολλαπλών δε εορτών του [Διονύσου] άξιες μνείας είναι ιδίως τα υπό των Θυιάδων τελούμενα όργια του Διονύσου ανά διετία μεν εις την κορυφή του Παρνασσού και ανά τριετία (τριετηρικά) στα στενά του Κιθαιρώνα, τα εν Αλέα της Αρκαδίας «Συφέρεια», κατά την τέλεση των όποιων μαστιγώνονταν οι γυναίκες (λείψανο ανθρωποθυσίας)»

    «Ήταν δε η λατρεία του [Διονύσου] όχι πανελλήνιος μόνον, αλλά παγκόσμιος και αρχαιότατη, ως μαρτυρεί η εν Βοιωτία, ένθα πλάστηκε και ο πρώτος περί αυτού ελληνικός μύθος, λατρεία αυτού ως Διονύσου Ενδένδρου, η οποία υπενθυμίζει τους αρχαιότατους χρόνους της δενδρολατρείας, ως Διονύσου Στύλου και ως Διονύσου Περικιονίου (στην Θήβα), και τα ίχνη της σε αυτόνανθρωποθυσίες στην Ποτνία, όπου λατρεύονταν ως Αιγοβόλος, διότι ο ίδιος ο θεός αντικατέστησε με αίγα το ωραίο παιδί, το οποίο θυσιάζονταν στον βωμό του κατά χρησμό του μαντείου των Δελφών.»
    (Πηγή: Γεράσιμος Δ. Καψάλης, Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Συμβουλίου, Μεγάλη
    Ελληνική Εγκυκλοπαίδεια, τόμος Θ΄, σσ. 407 – 411)

    1. Η επαναλαμβανόμενη αναφορά αυτής της αμαρτίας (της κτηνοβασίας) στα μεσαιωνικά εκκλησιαστικά γραπτά, οδηγεί κάποιον να αναρωτηθεί πόσο διαδεδομένη ήταν η πρακτική αυτή μεταξύ των πιστών Χριστιανών, συμπεριλαμβανομένης της χριστιανικής ιεροσύνης. Ένας κατάλογος μετάνοιας του 8ου αιώνα (κατάλογος των αμαρτιών και ποινές), που αναφέρεται στα Συμβούλια και τα εκκλησιαστικά έγγραφα του A. A. Hadden αναφέρει:
      «Αν ένας κληρικός έχει πεπορνευθεί με ένα τετράποδο να τον αφήσουν να εξιλεωθεί ο ίδιος, αν ο ίδιος είναι ένας απλός κληρικός, δύο χρόνια, αν είναι διάκονος, τρία χρόνια, αν είναι ιερέας, επτά χρόνια, αν είναι επίσκοπος δέκα χρόνια.»

    2. Μπορεις να μας εξηγησεις Ανωνυμο παιδακι για ποιο λογο εκθετεις τις ανθρωπινες αδυναμιες των προγονων σου την στιγμη που εγω αμφισβητω ανοιχτα τα ψεματα της εκκλησιας σχετικα με την επιβολη του χριστιανισμου ? Εγω Ανθελληνα δεν πιστευω στους Θεους του Ολυμπου ουτε αποδιδω λατρεια σε αυτους αλλα σεβομαι τους προγονους μου με ολες τις αδυναμιες τους και αναγνωριζω οπως ολος ο κοσμος την προσφορα τους στον πολιτισμο.

      1. H ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ και ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΘΕΟΙ
        Για ακόμη μια φορά θα δειχθεί η σχέση αρχαίων Εθνικών (δήθεν επιστημονικών) θρησκειών όπως και των θεών τους με ανούσια, μη ορθολογικές και θεολογικές συμπεριφορές όπως και άκρως δεισιδαιμονικές συμπεριφορές του πρωτόγονου ανθρώπου. Ο Χριστός των Ορθοδόξων εκ φύσης του δεν μπορεί να έχει ουδεμία σχέση με τέτοιες γενετήσιες διαστροφές.
        Η διαστροφή αυτή (κτηνοβασία) είναι γνωστότατη από αρχαιότατους χρόνους και γι’ αυτό στην Μένδη = τράγος και Παν της Αιγύπτου) ο Ηρόδοτος (ΙΙ, 46) αναφέρει «εἰς ἐπίδειξειν ἀνθρώπων ἀπικομένους» έρωτας προς τον εκεί λατρευόμενο τράγο (κατά τον Dukaure ίσως γίνονταν με την ελπίδα γονιμοποιήσεως τον γυναικών) πράγμα που βεβαιώνει ο Στράβωνας και ο Πλούταρχος
        Ένα χαναανίτικο κείμενο της Ugarit αναφέρει ότι ο ανθρωπόμορφος ψευτοθεός Βαάλ, πηγαίνοντας στον κάτω κόσμο είχε ερωτικές περιπέτειες με μια μικρή αγελάδα: «Ο κραταιός Βαάλ περιποιείται τον εαυτό του. Επιθυμεί ένα μοσχαράκι στο Dubr. Μια μικρή αγελάδα στο Shihlmemat. Ξαπλώνει μαζί της 77 φορές […] 88 φορές» (Πηγή: James B. Pritchard, Ancient Near Eastern Texts, Relating to the Old Testament, with supplement, Princeton UP: 1969, 3rd edition, p.139).
        «23 καὶ πρὸς πᾶν τετράπουν οὐ δώσεις τὴν κοίτην σου εἰς σπερματισμόν, ἐκμιανθῆναι πρὸς αὐτό. καὶ γυνὴ οὐ στήσεται πρὸς πᾶν τετράπουν βιβασθῆναι, μυσαρὸν γάρ ἐστι. 24 Μὴ μιαίνεσθε ἐν πᾶσι τούτοις· ἐν πᾶσι γὰρ τούτοις ἐμιάνθησαν τὰ ἔθνη»
        Λευϊτικόν, Κεφ Ιη΄
        Έτσι η ιερογαμία της βασίλισσας της πόλης Αθηνάς στα αρχαία Διονύσια με τον βασιλέα Ταύρο – Διόνυσο, όπως και η θυσία του ταύρου βασιλιά….(Πηγή: Γεώργιος Τσαγκρινός, Περιοδικό Ιχώρ, τεύχος 6, άρθρο «Διονυσιακές Μυστηριακές παραδόσεις στα σύγχρονα καρναβάλια», σελ. 23).

        1. Η διαστροφή αυτή (κτηνοβασία) είναι γνωστότατη από αρχαιότατους χρόνους μεχρι και σημερα κι οπως ολες οι βρωμιες ανθει και αυτη στον πυρηνα του χριστιανισμου και οχι μονο.

        2. Δεν υπάρχει θεός σε οποιαδήποτε θρησκεία, που να μην τον κατασκεύασε άνθρωπος.Το τι είδους θεός έχει κατασκευασθεί σε μια κοινωνία, καθώς και η θέση και ο ρόλος που παίζει σ’ αυτή, αντικατοπτρίζει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο το επίπεδο αυτής της κοινωνίας. Η εξέλιξη που έλαβε χώρο στην Ελλάδα επί πολλές χιλιετίες, δεν επηρέασε μονό τους Έλληνες, αλλά και τους θεούς τους. Οι θεοί για τους Έλληνες, εκτός του ότι ήταν αθάνατοι, κατά τα αλλά ήταν ακριβώς ίδιοι με αυτούς, δηλαδή είχαν τα ίδια προτερήματα και ελαττώματα με τους ανθρώπους. Είχαν δηλαδή εξανθρωπιστεί.Αντί για έναν παντοδύναμο και αλάθητο θεό, όπως αυτόν που γνωρίζουμε στις μέρες μας στις διαφορές θρησκείες με τις απαιτήσεις του και τις εντολές του, οι Έλληνες είχαν θεούς που αντιπροσώπευαν τον ερωτά, τη μουσική, το φως, την ομορφιά, τη θάλασσα, τον αέρα, τη χαρά, τον πόλεμο κλπ. Μέχρι και ισότητα των δυο φυλών υπήρχε στους θεούς τους. Από τους 12 κυρίους θεούς, 6 ήταν άνδρες (Δίας, Ποσειδώνας, Απόλλων, Ήφαιστος, Ερμής, Άρης,) και 6 ήταν γυναίκες (Ήρα, Αθήνα, Αφροδίτη, Δήμητρα, Άρτεμις, Εστία).

        3. Ισότητα δεν υπήρχε μονο ανάμεσα στους θεούς, αλλά και στους αντιπροσώπους τους: Ιερέας και ιέρεια στην αρχαία Ελλάδα!Η μονή δέσμευση που υπήρχε ανάμεσα στους θεούς και στους ανθρώπους ήταν «να μην υπάρχει καμία δέσμευση»! Η ελληνική αντίληψη των θεών ήταν η συνεχεια του δικού τους περιβάλλοντος ελευθερίας σκέψεως. Σ’ αυτό ακριβώς το ελεύθερο περιβάλλον έγινε δυνατόν και να γεννηθεί και να αναπτυχθεί η φιλοσοφία.Οι Έλληνες, μέσω της φιλοσοφίας τους, κατάλαβαν τη διαφορά ανάμεσα στην πραγματικότητα και την αλήθεια. Πραγματικότητα ήταν το Όλο, είτε το καταλάβαιναν είτε όχι. Αλήθεια ήταν το μέρος του όλου που αυτοί καταλάβαιναν. Το ποσο σωστά όμως το καταλάβαιναν ήταν άμεσα εξαρτημένο από το επίπεδο εξέλιξης και γνώσης που είχαν αναπτύξει ως άνθρωποι.«Η αλήθεια δεν είναι στατική, απόλυτη και τελική, αλλά δυναμική και σχετική, που σημαίνει ότι συνεχώς αλλάζει με τον ίδιο ρυθμό που αλλάζουμε κι εμείς. Όσο πιο πολύ εξελισόμεθα ως άνθρωποι τόσο πιο διαφορετικές γίνονται οι Αλήθειες μας ». Οι Έλληνες κατάλαβαν ότι οι άνθρωποι ποτέ δεν μπορούν να φτάσουν την αλήθεια, αλλά μονο να την πλησιάζουν όλο και περισσότερο. Ο Ηράκλειτος είπε χαρακτηριστικά: «Τα πάντα ρει» = Όλα κινούνται. Όλα αλλάζουν διαρκώς. Το ίδιο και η αντίληψη μας περί αλήθειας.«Τα πάντα ρει». Ηράκλειτος .Γι αυτό λοιπόν, επειδή η αλήθεια είναι σχετική και πάντα αλλάζει μαζί με τους ανθρώπους και το επίπεδο εξέλιξης τους, οι Έλληνες δεν δημιούργησαν ποτέ κανένα είδος δόγματος και θρησκευτικού φανατισμού. Μέχρι και μνημείο για τον άγνωστο θεό υπήρχε στην Αθήνα, ούτως ώστε οι ξένοι επισκέπτες να μπορούν να πάνε εκεί και να προσευχηθούν στο δικό τους θεό. Και ήταν αδιανόητο για τους Έλληνες να καταδιώξουν άλλους εξ αίτιας των θρησκευτικών τους πεποιθήσεων. Ποτέ στην Ελλάδα δεν διεξήχθη πόλεμος που να έχει θρησκευτικά αίτια. Μέχρι που ήλθε ο Χριστιανισμός.

          1. Αυτη η προσεγγιση της αληθειας ηταν η των φιλοσοφων και οχι των ιερατειων,μην ξαναπιασουμε τους ιερους πολεμους…

  10. Ομοφυλοφιλικά αίσχη των ψευτοθεών στο δωδεκ-αθεϊσμό Μόνο εδώ εκθειάστηκε τόσο ο ομοφυλοφιλικός έρωτας, Κυριολεκτικά.

    του Νίκου Μελά

    Ομοφυλόφιλα ζευγάρια και γκέι ¨θεοί” στην μυθολογία

    Οι αρχαίοι θεοί και ημίθεοι είχαν ανάλογες ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Όχι μεταξύ τους, αλλά με ωραίους θνητούς. Συνήθως οι θεοί καλοπερνούσαν και οι θνητοί πλήρωναν τα σπασμένα.

    Όπως αποδεδειγμένα τα καταγγείλανε αρχαίοι φιλοσοφοι συγγραφείς.

    Δίας και Γανυμήδης

    Ομοφυλοφιλική παιδεραστία και βιασμός

    Ο Γανυμήδης ήταν ένα βοσκόπουλο από την Τρωάδα, τόσο όμορφο που ο Δίας έχασε τα μυαλά του. Τον ερωτεύτηκε παράφορα και, αντίθετα με τις διάφορες θνητές ερωμένες του (Ιώ, Δανάη, Λήδα) τις οποίες άφηνε στη Γη, τον Γανυμήδη τον μετέφερε στον Όλυμπο για να σερβίρει τους θεούς αμβροσία. Μεταμορφώθηκε σε αετό και τον απήγαγε (1). Εννοείται ότι η Ήρα έβγαλε φλύκταινες: «Από τότε που μας κουβάλησες αυτό το μικρό από τη Φρυγία, εμένα δεν με προσέχεις καθόλου κτλ.» (2). Και θεά και κατίνα. Από την άλλη ο Γανυμήδης εντελώς βλαχαδερό με IQ ραδικιού, ονειρευόταν κατσίκια και τυριά κι έφερνε τον Πατέρα των Θεών σε απόγνωση: «Ὡς ἀφελὴς ὁ παῖς ἐστι καὶ ἁπλοϊκὸς…» (3). Αυτά παθαίνει κανείς όταν ψωνίζει τεκνά από στάνη, κύριε Δία.

    (1) Όμηρος Ιλιάδα Ε’. .265, Πλάτων Φαίδρος 255, Παυσανίας V.24.5; V.26.2-3
    (2) Λουκιανός Θεών Διάλογοι, Διός και Ήρας
    (3) Λουκιανός Θεών Διάλογοι Διός και Γανυμήδους

    Ποσειδών και Πέλοπας

    Ο θεός της θάλασσας και ο μικρασιάτης Πέλοπας είχαν έναν παράφορο ερωτικό
    δεσμό (4). Ο Ποσειδώνας τον μετέφερε με ένα χρυσό άρμα στον Όλυμπο για να τον έχει προσωπικό του οινοχόο και εραστή. Τον πότιζε αμβροσία και του έμαθε να οδηγεί το χρυσό άρμα. Αλλά οι υπόλοιποι θεοί, μέσα στη στριμάρα, διαφώνησαν με τις επιλογές του Ποσειδώνα (είχαν και προηγούμενα με τον πατέρα του Πέλοπα) και εξόρισαν τον πιτσιρικά στη Γη. Ο δεσμός τους εξελίχτηκε σε μια καλή φιλία. Όταν ο Πέλοπας θέλησε να παντρευτεί την Ιπποδάμεια, στράφηκε στον παλιό του εραστή.

    Ο Ποσειδώνας, εντελώς υπεράνω, τον βοήθησε να νικήσει στον ιππικό αγώνα που θα έκρινε το αν θα την παντρεύονταν ή όχι: του χάρισε ένα άρμα με φτερωτά άλογα.
    Με τέτοια μέσα, φυσικά νίκησε…

    (4) Πίνδαρος Ολυμπιόνικοι, Ωδή Α’ 25-26

    Απόλλων και Κυπάρισσος

    Ο Κυπάρισσος ήταν ένας ωραίος νεαρός από την Κέα (Τζια), τον οποίο ερωτεύτηκε ο Απόλλωνας. Στα βουνά και τα λαγκάδια της Τζιας ζούσε ένα πανέμορφο ελάφι, ήμερο και φιλικό, που δεν φοβόταν τους ανθρώπους. Ο Κυπάρισσος το αγαπούσε υπερβολικά, όμως μια μέρα το σκότωσε κατά λάθος στο κυνήγι. Το πέρασε για πέρδικα ή άφησε το βέλος να φύγει σε λάθος στιγμή, κάτι τέτοιο. Απαρηγόρητος ζήτησε από τον Απόλλωνα να τον λυπηθεί και να τον αφήσει να θρηνεί για πάντα τον χαμό του ελαφιού. Ο θεός αντί να του χαρίσει ένα ζευγάρι γυαλιών μυωπίας που ακόμη δεν είχαν εφευρεθεί, τον μεταμόρφωσε σε κυπαρίσσι (5) που το ρετσίνι του στάζει από τότε σαν δάκρυα. Χιλιάδες χρόνια τώρα.

    (5) Οβίδιος Μεταμορφώσεις 10.106

    Απόλλων και Υάκινθος
    Ο έρωτας του Απόλλωνα για τον όμορφο Υάκινθο έφερε αναταραχή στους Δελφούς γιατί ο Απόλλωνας εγκατέλειψε το Μαντείο και προτιμούσε να κατοικεί στη Σπάρτη, την πατρίδα του εραστή του. Οι δύο τους αθλούνταν μαζί, γυμνοί, στη σκοποβολή, το δόρυ και τον δίσκο. Συνέβη όμως το κακό: κατά λάθος ο δίσκος που έριξε ο Απόλλωνας βρήκε τον Υάκινθο στο πρόσωπο και τον σκότωσε. Ο θεός τον μεταμόρφωσε σε λουλούδι (6) και ο Μότσαρτ σε όπερα (βάζοντας σοπράνο να τραγουδάει τον ρόλο του Υάκινθου. Έλεος!).

    (6) Οβίδιος Μεταμορφώσεις 10.162, Παυσανίας ΙΙΙ.19.3-4

    Ζέφυρος και Υάκινθος
    Εκτός από τον Απόλλωνα, με τον Υάκινθο ήταν ερωτευμένος και ο θεός Ζέφυρος. H σχέση έτεινε να εξελιχθεί κάπως σαν ερωτικό τρίγωνο, αλλά ο Υάκινθος προτιμούσε τον Απόλλωνα, που ήταν και κούκλος και πρωτοκλασάτος θεός. Η ζήλια του Ζέφυρου ήταν τόση ώστε όταν οι δύο εραστές αθλούνταν στον δίσκο της παραπάνω παραγράφου, φύσηξε από τη δύση και εξέτρεψε τον δίσκο από την πορεία του και τον οδήγησε κατακούτελα στο πρόσωπο του Υάκινθου για να εκδικηθεί τον Απόλλωνα (7). Η εκδίκηση πέτυχε, ο Υάκινθος μας άφησε χρόνους.

    (7) Nonnus, Dionysiaca 10.253

    Παν και Δάφνις
    Ο Δάφνις ήταν γιος του Ερμή και μιας νύμφης από τη Σικελία. Όταν ήταν βρέφος, η μητέρα του, τελείως αναίσθητη, τον άφησε έκθετο σ’ ένα χαντάκι με δάφνες (εξ ου και το όνομα). Ευτυχώς τον βρήκαν και τον ανάθρεψαν βοσκοί. Ο νεαρός ήταν τόσο όμορφος που τον ερωτεύτηκαν ο Απόλλωνας και ο Πάνας, ο θεός των κοπαδιών.(8).

    (8) Θεόκριτος Ειδύλλια.Ι. 3; Anthol. Palat. IX. 237, x. 11; Vergilius Eclogues.
    I. 32, IV. 58

    Λάιος και Χρύσιππος

    Όταν ο Πέλοπας (εραστής του Ποσειδώνα) απέκτησε έναν γιο, τον Χρύσιππο, τον εμπιστεύτηκε στον βασιλιά της Θήβας Λάιο (πατέρα του Οιδίποδα) για να του διδάξει την τέχνη της ιππασίας. Ο Λάιος ερωτεύτηκε παράφορα τον νεαρό Χρύσιππο.
    Στους αγώνες όπου θα έτρεχαν μαζί με το ίδιο άρμα, τον απήγαγε και τον πήγε στη Θήβα, όπου τον κράτησε δια της βίας ως εραστή του (9). Η χαρά του δεν κράτησε γιατί ο Χρύσιππος δεν έζησε πολύ. Οι ίντριγκες του πατρικού παλατιού έκαναν τη μητριά του Χρυσίππου, την Ιπποδάμεια, να πάει μέχρι τη Θήβα και να τον σκοτώσει μέσα στην κρεβατοκάμαρα του Λάιου. Ο λόγος; Ο Χρύσιππος ήταν ο αγαπημένος γιος του πατέρα του και η κακούργα τον έβγαλε από τη μέση για να δοθεί το στέμμα στα δικά της παιδιά. Από τότε η καριέρα απαιτούσε θυσίες.

    (9) Σοφοκλης Οιδίπους τύρρανος

    Παραπομπές – Αποδείξεις
    _______________________________________
    [1] Όμηρος Ιλιάδα Ε’. .265, Πλάτων Φαίδρος 255, Παυσανίας V.24.5; V.26.2-3
    [2] Λουκιανός Θεών Διάλογοι, Διός και Ήρας
    [3] Λουκιανός Θεών Διάλογοι Διός και Γανυμήδους
    [4] Πίνδαρος Ολυμπιόνικοι, Ωδή Α’ 25-26
    [5] Οβίδιος Μεταμορφώσεις 10.106
    [6] Οβίδιος Μεταμορφώσεις 10.162, Παυσανίας ΙΙΙ.19.3-4
    [7] Nonnus, Dionysiaca 10.253
    [8] Θεόκριτος Ειδύλλια.Ι. 3; Anthol. Palat. IX. 237, x. 11; Vergilius Eclogues.
    I. 32, IV. 58
    [9] Σοφοκλης Οιδίπους τύρρανος.

    1. Ο Πρωταγόρας με κριτικό πνεύμα εκανε αναφορα στην αδηλότητα (αβεβαιότητα) της υπαρξης των θεών και στη βραχύτητα του ανθρωπίνου βίου» Γραφεις στο σχολιο σου (Οι αρχαίοι θεοί και ημίθεοι είχαν ανάλογες ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Όχι μεταξύ τους, αλλά με ωραίους θνητούς.) χαχαχαχαχα Οι νεοπαγανιστες σαν τον croif 101 fm stereo υποστηριζουν οτι οι ολυμπιοι ηταν πραγματικοι, υπαρκτοι εχοντας αποκτησει ενοραση που δεν ειχαν οι αρχαιοι.Εσυ μικρο μου προβατο τι λες για ολα αυτα χαχαχαχαχ

    2. Ο κύριος στόχος του χριστιανισμου ήταν και είναι η διαβολή και η καταστροφή του Ελληνικού πολιτισμού.Στα πλαίσια λοιπόν της διαβολής αυτής, διαστρεβλώθηκε και ο μύθος του Γανυμήδη, ώστε να στιγματιστεί ο Ζεύς ως παιδεραστής ομοφυλοφιλικής πάστας.ΓΑΝΥΜΗΔΗΣ «Νεανίας θαυμασίου κάλλους, υιός του Τρωός και της Καλλιρρόης, θυγατρός του Σκαμάνδρου και αδελφός του Ίλου, του Ασσαράκου και της Κλεοπάτρας (κατ’ άλλον μύθον, υιός του Λαομέδοντος ή του Ίλου ή του Ασσαράκου). Ανηρπάγη υπό των θεών και μετεφέρθη εις τον Όλυμπον δια να ανατρέφηται μετά των αθανάτων, θέλγων τους οφθαλμούς των και ευραίνων τας καρδίας των δια του κάλλους του, και να χύνει ως οινοχόος του Διός την αμβροσίαν εις τα κύπελλά των». Αυτά αναφέρει ο Καψάλης Γερ. Δ. (Πρόεδρος Εκπαιδευτικού Συμβουλίου), ο οποίος χαρακτηρίζει την παράδοση αυτή ομηρική. Αυτός είναι ο αρχικός πυρήνας του μύθου. Και συνεχίζει, αφού αναφέρει ότι κατά τινα μύθον, ο Γανυμήδης ηρπάγη εκ Κρήτης κατελθόντος εις αυτήν του Διός, είτε ως ανήρ είτε λαβών την μορφή αετού: «η ομηρική όμως παράδοσις μετερρυθμίστη αυθαιρέτως βραδύτερον υπό την επίδρασιν των διαδοθέντων εις την Ελλάδαν εκ της Ασίας και Κρήτης ελαττωμάτων και ο Γανυμήδης έγινεν ο ευνοούμενος του Διός και ο ιδεώδης τύπος του Έλληνος εφήβου εν τη ακμή της Θελκτικής καλλονής του». Ο Καψάλης δεν ανέφερε μάλλον αυθαίρετα το «εκ της Ασίας», διότι κλείνοντας το θέμα αναφέρει ότι ο Γανυμήδης «… υπενθυμίζει τον Ίνδραν της Ινδικής μυθολογίας υπό την μορφήν ενόπλου ανδρός αρπάσαντος τον νεανίαν Medha-Yithi και τον Ίνδραν μεταμορφωθέντα εις ιέρακα δια να υποκλέψει το «soma», θείον ποτόν, ευραίνον τας καρδίας των αθανάτων, ότε ο Γανυμήδης είναι αυτό το ποτόν καταστάν, συν τω χρόνω δια του ελληνικού ανθρωπομορφισμού ο οινοχόος του ποτού». Φαίνεται όμως ότι και η ετυμολογία του ονόματος συνάδει με τα του μύθου. Στο άνωθεν ετυμολογικό λεξικό αναφέρεται η ετυμολογία του ονόματος Γανυμήδης από τα γάνυ-μαι = χαίρομαι για κάτι, αγάλλομαι, λαμπρύνομαι, φαιδρύνομαι και μέδω (ε>η)= κυβερνώ, βασιλεύω. Ότι δηλαδή προς αγαλλίαση των Θεών (κυβερνούν, βασιλεύουν, ο αρχικός μύθος λέει ότι τον ανήρπασσαν οι θεοί) μετεφέρθη στον Όλυμπο. Ακόμη κι αν το μέδω αναφέρεται στον Δία, ως βασιλεύοντα επί θεών και ανθρώπων, το γάνυμαι ουδεμία βλέψη ερωτικής φύσεως υπονοεί. Από τα παραπάνω λοιπόν φαίνεται ξεκάθαρα ότι οι αναφορές των χριστιανών στα περί ομοφυλοφιλικής παιδεραστίας του Διός δεν έχουν καμμιά μυθολογική υπόσταση και επομένως εντάσσονται στις χυδαίες διαβολές τους κατά των Ελλήνων και των θεολογικών τους θεωρήσεων.

    3. Το όνομα του Απόλλωνα συνδέεται με αρκετούς ομοφυλοφιλικούς μύθους, Στο τέλος των ομοφυλοφιλικών μύθων, ο νεαρός εραστής πάντα πεθαίνει. Όχι συμπτωματικά, βεβαίως.Ο θάνατος αυτός είναι πέρα για πέρα συμβολικός: ο τραυματισμένος εραστής δεν κατεβαίνει στον Άδη, το βασίλειο των νεκρών, αντιθέτως, παραμένει ζών στον Άνω Κόσμο, μεταμορφωμένος σε κάποιο φυτό ή ζώο, χάρη στον γενναιόδωρο μέντορά του.Παρομοίως, ο μαθητευόμενος εραστής, απομακρύνεται κάποια στιγμή από την αγκαλιά του ώριμου εραστή, έχοντας κλείσει ο κύκλος της παιδικότητάς του. Ο ώριμος εραστής θρηνεί, όμως φυλάει μέσα του τις θετικές μνήμες. Ο νεαρός εραστής ξεκινά έναν νέο κύκλο ζωής, σαν άνδρας πλέον, τελείως ξένος σε σχέση με την εφηβική του εμπειρία, αλλοτριωμένος, ”μεταμορφωμένος”.Οι ομοφυλοφιλικοί μύθοι εξάλλου, εστιάζουν στην διαδικασία μεταμόρφωσης του εφήβου σε άντρα, παρά στο ομοερωτικό πάθος καθεαυτό.

  11. http://www.sexualeducation.gr/index.php/sample-sites/example-pages/keimena/167-o-erotas-stin-arxaia-ellada
    ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΟΥΓΚΑΝΩΝ!!!
    ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ…
    ΤΙ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ…ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΜΟΡΦΗ Η ΠΑΝΑΓΙΑ. ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΑΛΕΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΧΙΛΙΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΩΣ ΘΕΟΣ. Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΕΧΕΙ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΚΩΜΙΑ, ΤΡΟΠΑΡΙΑ Κ.Α. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΓΑΠΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ!!!

    1. Στην Αγία Γραφή βρίσκουμε την πρώτη διάκριση του Θεού εναντίον της γυναίκας, όταν δημιούργησε πρώτον τον άνδρα. Τη γυναίκα τη δημιούργησε ως βοηθό του άνδρα μόνο όταν διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο κατάλληλο ζώο γι’ αυτή τη δουλειά ανάμεσα στα «θηρία του αγρού και όλα τα πτηνά του ουρανού». Διάκριση έκανε, επίσης, ως προς τον τρόπο δημιουργίας της και την προέλευση του ονόματός της. Τον άνδρα τον έφτιαξε εκ του μηδενός ενώ τη γυναίκα από τη μία πλευρά του. Την ονόμασε δε «γυνή (ανδρίς), διότι έγινεν από τον άνδρα αυτής». Ακόμη και για το προπατορικό αμάρτημα την τιμώρησε, εκτός άλλων, με πλήρη υποταγή στον Αδάμ: «… θα εξαρτάσαι δε πάντοτε από τον άνδρα σου και αυτός θα είναι ο κύριός σου».Στις Προς Εφεσίους και Κορινθίους Επιστολές ο Απόστολος Παύλος είναι αποκαλυπτικός για τις μισογυνικές αντιλήψεις του: «… να υποτάσσεσθε εις τους ιδίους σας άνδρας, σαν να κάνετε την υποταγήν σας αυτήν προς τον Κύριον, ο οποίος παραγγέλλει και ζητεί να υποτάσσονται αι γυναίκες εις τους άνδρας των» και σε άλλο εδάφιο «… ο μεν άνδρας… επλάσθη εξ αρχής ως ο κύριος εκπρόσωπος της κυριαρχίας του Θεού επί της Γης και είναι διά τούτο περισσότερον από την γυναίκα εικών και δόξα του Θεού. Η γυναίκα δε ως το εξαιρετικότερον από τα άλλα κτίσματα, που έχει υπό την εξουσίαν ο άνδρας, είναι δόξα του ανδρός. Πράγματι δε ο άνδρας είναι υπεροχότερος από την γυναίκα, διότι δεν έγινε ο άνδρας από την γυναίκα, αλλ’ η γυναίκα έγινεν από τον άνδρα. Και επί πλέον δεν εκτίσθη ο άνδρας διά να βοηθή την γυναίκα, αλλ’ η γυναίκα επλάσθη προς χάριν και βοήθειαν του ανδρός». Ακόμη και σήμερα η Εκκλησία εφαρμόζει διακρίσεις εναντίον των γυναικών. Δεν τους αναγνωρίζει την απαιτούμενη ηθική υπόσταση να ιερουργούν, ούτε να εισέρχονται στο Ιερό του ναού ή στο Αγιον Ορος. Δεν επιτρέπει στους αρχιερείς να παντρεύονται, για να μην σκανδαλίζονται από… γυναικείες επιρροές. Στον ναό, τους άνδρες τους τοποθετεί στα δεξιά και τις γυναίκες στα αριστερά (δηλαδή οι… κακοί εξ ευωνύμων;). Ακόμη και το κοριτσάκι-βρέφος το θεωρεί δυνητικά ανήθικο εκ γενετής, μια που ο παπάς το ευλογεί έξω από το Ιερό όταν σαραντίζει, ενώ το αγοράκι μέσα. Εγκλωβισμένες οι γυναίκες σε ένα θρησκευτικό δόγμα ανδροκρατικού δεσποτισμού, ελεγχόμενο από αντιδημοκρατικά εκλεγόμενους Ιεράρχες, υποτάσσονται στην Εκκλησία διότι, παρ’ ότι αμφισβητεί κατάφωρα την ισοτιμία τους προς τον άνδρα, τις δελεάζει να προσμένουν μια θέση στον Παράδεισο, πάντα, όμως, υπό την απειλή ότι η απόφαση του Θεού θα είναι αμετάκλητη αν καταλήξουν στην Κόλαση. Μήπως, εν τέλει, είναι πιο δίκαιοι και πιο επιεικείς οι ανθρώπινοι νόμοι;

    1. Αφου σας χορεψω ολους στο ταψι και κοκκινισουν τα μαγουλα σας απο τις μπουφλες μου,θα ενωσω τις δυναμεις μου με τον δασκαλο chaoskampf και θα σας παρουμε μεχρι και τα σωβρακα.Δαρμενοι και ξεβρακωμενοι θα φυγετε απο εδω εκτος απο τον Ανωνυμο . Αυτος δεν βλεπω να βγαζει την πιστα.

      1. ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΕΧΕΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ Ο TURBO

        ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ ΣΟΥ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΕΚΙΝΗΣΗ Η

        ΚΛΕΙΣΤΟ!ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΙΝΕΙ ΦΕΡΕ ΕΝΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΝΑ

        ΤΟΝ ΞΕΜΠΛΟΚΑΡΕΙ .ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΥΙΟΙ ΠΟΥ

        ΜΠΛΟΚΑΡΑΝ ΤΟΝ ΕΠΕΞΕΓΑΣΤΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΟΧΙ

        ΕΝΑΣ.ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!

        ΕΝΑΣ.

  12. Ο Μαρντουκ ειναι το προτυπο του θεου της Π.Δ και ο πατερας του Ερμη/Ναμπου επι του προκειμενου μιας και το θεμα ειναι ο Ερμης ο Τρισγμεγιστος και ο Ερμητισμος και οποιος το αμφισβητει ειναι καραγκιοζης μεγατονων και δεν εχει καμια σημσια αν ειναι ορθοδοξος η απλα ουγκανος και οταν ολοι θα ξυπνησετε μεσα στην αλαζονικη σας βλακεια θα καταλαβετε οτι δεν σας φταιει κανενας για αυτη την καταντια. Ολοι απο το ιδιο καλουπι βγηκατε και ο μονος Χριστος που θα δειτε στο τελος και οι μεν και οι δε ειναι αυτος που θα σας φασκελωσει. Επαναλαμβανω λοιπον το ιδιο θεμα μιας και τωρα οι σχιζοφρενεις αρχαιοκαπηλοι που σας εχουν διαλυσει τα μυαλα εχουν αλλες ασχολειες απο το να με κυνηγανε θα επαναλαβω το ιδιο θεμα και αυτη θα ειναι και η τελευταια φορα που θα ασχοληθω. Θα αναφερω απλα το θεμα τους αρχοντα του Sabbath για να το κανω απλα και αναλογα με την ορεξη ισως να επεκταθω σε οτι αφορα τις αρχαιες παραδοσεις των Ελοχιμ. Συμφωνα λοιπον με την Χριστιανικη παραδοση ο αρχοντας του Sabbath ειναι ο Ιησους Χριστος >> https://www.gotquestions.org/Lord-of-the-Sabbath.html >> Το Sabbath λοιπον ειναι γνωστο οτι προερχεται απο το Βαβυλωνιακο Sabattu το οποιο θεσμοθετησε ο Μαρντουκ και απο το οποιο προερχεται ακομα και η λεξη Sabbath αλλα και η λεξη Σαββατο. Αν υπαρχει αμφιβολια περι τουτου να την ακουσω και θα απαντησω και να πω επισης οτι χεστηκε ο θεος για τους απατεωνες και τους βλακες.

  13. Ο Μαρντουκ ειναι το προτυπο του θεου της Π.Δ και ο πατερας του Ερμη/Ναμπου επι του προκειμενου μιας και το θεμα ειναι ο Ερμης ο Τρισγμεγιστος και ο Ερμητισμος και οποιος το αμφισβητει ειναι καραγκιοζης μεγατονων και δεν εχει καμια σημσια αν ειναι ορθοδοξος η απλα ουγκανος και οταν ολοι θα ξυπνησετε μεσα στην αλαζονικη σας βλακεια θα καταλαβετε οτι δεν σας φταιει κανενας για αυτη την καταντια. Ολοι απο το ιδιο καλουπι βγηκατε και ο μονος Χριστος που θα δειτε στο τελος και οι μεν και οι δε ειναι αυτος που θα σας φασκελωσει. Επαναλαμβανω λοιπον το ιδιο θεμα μιας και τωρα οι σχιζοφρενεις αρχαιοκαπηλοι που σας εχουν διαλυσει τα μυαλα εχουν αλλες ασχολιες απο το να με κυνηγανε θα επαναλαβω το ιδιο θεμα και αυτη θα ειναι και η τελευταια φορα που θα ασχοληθω. Θα αναφερω απλα το θεμα τους αρχοντα του Sabbath για να το κανω απλα και αναλογα με την ορεξη ισως να επεκταθω σε οτι αφορα τις αρχαιες παραδοσεις των Ελοχιμ. Συμφωνα λοιπον με την Χριστιανικη παραδοση ο αρχοντας του Sabbath ειναι ο Ιησους Χριστος >> https://www.gotquestions.org/Lord-of-the-Sabbath.html >> Το Sabbath λοιπον ειναι γνωστο οτι προερχεται απο το Βαβυλωνιακο Sabattu το οποιο θεσμοθετησε ο Μαρντουκ και απο το οποιο προερχεται ακομα και η λεξη Sabbath αλλα και η λεξη Σαββατο. Αν υπαρχει αμφιβολια περι τουτου να την ακουσω και θα απαντησω και να πω επισης οτι χεστηκε ο θεος για τους απατεωνες και τους βλακες. Εδω ειναι ενα βιβλιο που ανακαλυψα προσφατα που ισχυριζεται αυτο που εγω γνωριζω σε αντιθεση με εσσς που απλα νομιζετε οτι κατι γνωριζετε σε οτι αφορα το θεμα των Ελοχιμ και των μυστηριων των θεων γενικοτερα και υψωνετε το εγω σας πανω και απο τους θεους και τον Χριστο ακομα: https://www.forgottenbooks.com/en/download/BelTheChristofAncientTimes_10198845.pdf >> Θα επανελθω.

  14. Κανενας θεος και κανενας αθανατος δεν “ψοφησε”. Εσεις εισαστε τα πτωματα και η ενσαρκωση του πνευματος του αντιχριστου που μπλεκετε με θαματα που δεν σας σπερνουν και μαλακιζεστε μεσα στην ανοησια και τις φαντασιωσεις σας και ελκετε το καρμικο αναλογο και οι μεν και οι δε. Η θεικη ουαια ειναι αθανατη και οι μορφες ειναι ενδυμασιες που φοραει η θεικη ουσια συμφωνα με τις προσταγες της Αναγκης και ολες οι μορφες ανακυκλωνονται μεσα στα πλαισια του Ηλιακου Κυκλου ο οποιος αναποφευκτα θα καψει το πνευμα του Αντιχριστου και για αυτο αλλωστε αυτα τα θεματα στην εποχη μας ειναι ιδιαιτερα επικινδυνα, καθως κανενας δεν μπορει να σας σωσει απο τον εαυτο σας αμα εσεις βρεθειτε απεναντι απο τους θεους και εισαστε εμποδιο για αυτη την διαδικασια επι της ουσιας της φυσης η οποια επαναλαμβανετε μεσα στους Αιωνες και αφορα την υλοποιηση των αστρολογικων κυκλων. Σταματηστε να θεωρειτε την πιστη γνωση και ταυτοχρονα σταματηστε να προσπαθειτε να σκοτωσετε την πιστη. Ενα απλο παραδειγμα ειναι το γεγονος οτι ο Ιησους Χριστος εκφραζει τον Αιωνα-αστρολογικο κυκλων των Ιχθυων και αυτη η πραγματικοτητα ειναι και ο μοναδικος τροπος που υπαρχει για να ερμηνευθουν καποια απο τα λεγομενα της Κ.Δ σε οτι αφορα τους Αιωνες και σε οτι αφορα τον Βασιλεα των Αιωνων. Ενα απλο παραδειγμα του πως εχει περασει αυτη η παραγματικοτητα μεσα στην Χριστιανικη παραδοση: https://en.wikipedia.org/wiki/Ichthys >> Εδω μπορει καποιος να δει αυτη την σχεση του Χριστου με τον Ζωδιακο κυκλο που βρισκουμε και σε πολλες εκκλησιες: http://bit.ly/2oVWkmZ >> Θυμηθειτε επι οτι ο Ιησους Χριστος σας ειπε οτι θα ειναι μαζι σας μεχρι το τελος του Αιωνα ο οποιος εχει τελειωσει εδω και μερικες δεκαετιες και λογω και τους γεγονος οτι τα ιερατεια εχουν κανει τεραστια ζημια στην ανθρωπινη συνειδηση συνεχιζουμε να παιρνουμε παρατασεις για το αναποφευκτο αλλα αυτη η κατασταση δεν θα μπορεσει να διαρκεσει για παντα καθως ο νεος Αιωνας εισεργχεται στην συλλογικη συνειδηση της ανθρωποτητας και θα αφησει μονο σταχτες πισω του. Οι παπαδες δεν πιστευουν σε κανενα Θεο. Ειναι αθεα βληματα που απλα στεκονται εμποδιο σε ολη αυτη την διαδικασια και για αυτο δεν προκειται να γλυτωσει κανενας αναλογα φυσικα και με την ευθυνη που κουβαλαει σε οτι αφορα και τις επιλογες του αναλογα με τα δεδομενα. Για παραδειγμα ακομα και ο Πατριαρχης και ο Παπας να διαφωνησουν με αυτο που λεω ειναι δικο τους προβλημα γιατι αυτη ειναι η Αληθεια η οποια θα τους ξερασει σαν αποβλητα.

    1. Chaoskampf ο ΠΔ που άλλοτε ενδιαφεροταν για την υγεια σου οταν εμαθε οτι εισαι δασκαλος της esophoria mystery και επικοινωνείς με πνευματα φοβηθηκε μηπως του κανεις κακο και καταληξει η ψυχη του στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης και επεισε τους φιλους του να σε ταραξουν στα dislike μηπως ετσι και συνετιστεις και απαλλαγεις επιτελους απο το πνευμα του Γιουνγκ που κατοικει μεσα στο κεφαλι σου.Αλλα ετσι ειναι αυτοι οι χριστιανοι σου κανουν τον φιλο για να αλλαξοπιστήσεις και οταν καταλαβουν οτι δεν εισαι του χεριου σου σου δινουν φυλλο πορειας.

  15. Το να ισχυριζετε καποιος “χριστιανος” λοιπον οτι ψοφησαν οι Ελοχιμ σε αντιθεση με την θρησκεια του που ειναι και καλα πανω και απο τους θεους και το συμπαν ειναι αθεια, ειδωλολατρια και επικινδυνη βλακεια και οχι θεολογια, καθως επισης επι του προκειμενου ο Αντιχριστος επι της ουσιας λογω της βλακειας του ισχυριζεται οτι πεθανε ο Κοσμικος Χριστος που ειναι ο βασιλεας των Αιωνων (και οχι μονο των Ιχθυων) και ο αξονας του Ζωδιακου κυκλου και αυτο που προκυπτει επι του προκειμενου ειναι αυτοκτονικη διαθεση λογω βλακειας. Σε οτι αφορα λοιπον τους θεους/Ελοχιμ θα παραθεσω μερικα FACTS προς τους αθεους ειδωλολατρες και τους μεν και τους δε. 1) O Κυρος ο Μεγας παρουσιαζετε στην Π.Δ ως ο Χρισμενος Βασιλεας απο τον εθνικο θεο των Εβραιων που πηρε τον Κυρο απο το χερι οπως λεει και τον οδηγησε στην απελευθερωση μονο των Εβραιων απο την Βαβυλωνιακη σκλαβια και αυτο φυσικα ειναι η Εβραικη εκδοχη της ιστοριας, καθως ο Κυρος υπηρξε ο Χρισμενος βασιλεας απο τον Θεο Μαρντουκ ο οποιος πηρε τον Κυρο απο το χερι και απελευθερωσε ολες τις φυλες απο την Βαβυλωνιακη σκλαβια και οχι μονο τους Εβραιους και αυτο το γεγονος υπηρξε και η πρωτη ανακηρυξη των ανθρωπινων δικαιωματων στην ανθρωπινη ιστορια. Αυτο που προκυπτει επι του προκειμενου ειναι οτι οι οταν μιλαγαν οι Εβραιοι για τον Θεο μιλαγαν για τους Ανουννακι που ειναι οι Ελ του Φοινικου πανθεου και οι Ελοχιμ της δικης τους παραδοσης, καθως αλλωστε αυτο ειναι διαπιστωμενο απο τις ερευνες των ακαδημαικων. Εδω ειναι και μια ιστορικη προσεγγιση σε οτι αφορα το ιστορικο τεκμηριο που αποδεικνυει του λογου το αληθες: https://www.youtube.com/watch?v=QpmsftF2We4 >> Θα επανελθω και απλα να πβ οτι αμα καποιοι νομιζουν οτι θα γλυτωσουν οι Εβραιοι απατεωνες απο τους Ανουννακι και τον ΧΡΙΣΤΟ ειναι πολυ γελασμενοι.

  16. 2o fact: O Αβρααμ προηλθε απο την Βαβυλωνιακη πολη Ουρ και οι Εβραιοι ειναι Βαβυλωνιοι μαγοι που δημιουργησαν τον δικο του συστημα μεσα στα πλαισια της Φοινικικης παραδοσης που επισης εχει Βαβυλωνιακη προελευση καθως ακομα και η Ιερουσαλημ υπηρξε μια Φοινικη πολη αφιερομενη στον Φοινικο Θεο-Ελ=Ελοχιμ Σαλημ https://en.wikipedia.org/wiki/Shalim και συνεπως οι αναφορες περι της ουρανιας Ιερουσαλημ στα Χριστιανικα κειμενα δεν μπορουν να αγνοουμ αυτο το γεγονος και να ισχυριζονται διασπαση της ουσιας των πραγματων σε οτι αφορα τα μυστηρια των Ελοχιμ στο συνολο τους που υπηρχαν πολυ πριν να εμφανιστουν οι Εβραιοι οι οποιοι ειναι και προφανες οτι καπηλευθηκαν την Φοινικικη παραδοση. 3ο Fact: Ακμομα και η λεξη Ραββι που χρησιμοποιουν οι Εβραιοι για να προσδιορισουν τους σοφους της φυλης τους και που ηταν επισης ενας τιτλος για τον Ιησου Χριστο προερχεται απο το Βαβυλωνιακο “ραβ” που σημαινει σοφος και απο την παραδοση του Χαμου-Ραβι που ηταν κατι σαν ενας προφητης του Θεου Μαρντουκ. 4ο fact: To Divine Council-συμβουλιο των θεων που αναφερετε στην Βιβλο >> https://en.wikipedia.org/wiki/Divine_Council στο οποιο αρχει ο Ελ τοσο στην Εβραικη οσο και στην Φοινικικη παραδοση ηταν αρχικα γνωστο ως το συμβουλιο των Ανουννακι. ΑΡΑ ειτε περνουμε σαν δεδομενο οτι οι θεοι δεν υπαρχουν και αρα ΟΛΑ αυτα ειναι ανοησιες συμπερελιμαβνομενης και της Ελληνικης παραδοσης η οτι τελος παντων κατι υπαρχει ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ καθως υπαρχει και το συμβουλιο των Ολυμπιων το οποιο ειναι ξεκαθαρα μια μεταγενεστερη εκδοση του συμβουλιου των θεων της Φοινικικης παραδοσης. ΑΡΑ αυτοι που λενε οτι πιστευουν στον Χριστο ειναι υποχρεωμενοι να αποδεχθουν την πραγματικοτητα σε οτι αφορα τις παραδοσεις των Θεων-Ελ-Ελοχιμ-Ολυμπιων κλπ και οτι βασικα υπαρχει θεμα περα και απο τα κασεκυασματα των ιερατειων και την σχιζοφρενεια των νεοειδωλολατρων απατεωνων η να πανε να πηδηξουν απο κανενα γκρεμο καθως τελειωνουν τα ψεματα. Αλλη επιλογη δεν υπαρχει. Αντε βαρεθηκα. Περαστικα.

  17. «Η φόνευση των παιδιών της Νιόβης από την Αρτέμιδα και τον Απόλλωνα»,

    ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ “ΘΕΟΙ” ΤΗΣ ΠΑΙΔΟΚΤΟΝΙΑΣ, ΔΙΑΣ, ΑΡΤΕΜΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ !!!

    Η Νιόβη κόρη του βασιλιά της Φρυγίας Ταντάλου και της Διώνης, ήταν σύζυγος του Θηβαίου Αμφίονα και μητέρα εξ αυτού πολλών και ωραίων τέκνων που αποτελούσαν ζεύγη τους Νιοβίδες. Περί του αριθμού αυτών οι πληροφορίες των αρχαίων ποιητών και συγγραφέων κυμαίνονται από 12 μέχρι 20. Επικρατέστερη είναι αυτή των δεκατεσσάρων παιδιών (εφτά αγόρια και εφτά κορίτσια). Μάλιστα αναφέρεται πως οι εφτά πύλες της Θήβας είχαν τα ονόματα των κοριτσιών της.
    Φαίνεται πως κάποτε η Νιόβη υπερηφανεύθηκε για την ευγονία και την ομορφιά των τέκνων της λέγοντας πως «ένα μόνο ζεύγος διδύμων έναντι των τόσων δικών της έχει να επιδείξει η Λητώ, η εκλεκτή του Δία» (εννοώντας την Άρτεμη και τον Απόλλωνα). Όταν το έμαθε στη συνέχεια η Λητώ αγανάκτησε και ζήτησε από τα παιδιά της να τιμωρήσουν την υπερήφανη αυτή θνητή. Έτσι κατά τις παραδόσεις οι δύο θεοί τόξευσαν με τα αλάθητα βέλη τους , η μεν Αρτεμη τις κόρες, ο δε Απόλλων τους γιους. Από τον όλεθρο αυτό κατά παραδόσεις σώθηκαν μόνο δύο από τα τέκνα ο Αμύκλας και η Μελίβοια, κατ΄ άλλους μόνο η Μελίβοια που όμως από την ταραχή της μετονομάσθηκε Χλώρις.
    Τα νεκρά σώματα των Νιοβίδων έμειναν επί εννέα ημέρες άταφα, αφού ο Δίας μετέβαλλε σε λίθο όποιον επιχειρούσε να αποδώσει νεκρικές τιμές σ΄ αυτά. Μόνο δε την ένατη μέρα υπέκυψαν οι θεοί, μετά από τις ικεσίες της απέλπιδος μητέρας τους και τα ενταφίασαν οι ίδιοι σε δύο κοινούς τάφους (Παυσανίας ΙΧ 17,2).
    Οι τραγικοί ποιητές της αρχαιότητας χρησιμοποίησαν το μύθο της Νιόβης και ο μεν Αισχύλος εμφανίζει την ηρωίδα του παραδομένη σε βωμό και άδακρυ πόνου επί του τάφου των τέκνων της, ο δε Σοφοκλής την παρουσιάζει φυγάδα από τη Βοιωτία στη Σίπυλο συνεχώς θρηνούσα ικετεύοντας τους θεούς να ευσπλαχνισθούν τον πόνο της, μέχρι που ο οικτίρμων Ζεύς την μεταμορφώνει σε βράχο από τον οποίο μέρα και νύκτα στάλαζαν σταγόνες δακρύων. Ο Οβίδιος στις «Μεταμορφώσεις» του (VI 146 — 312) την παρουσιάζει να εκσφενδονίζεται από ανεμοστρόβιλο ήδη απολιθωμένη από τη Θήβα στη Σίπυλο και να σχηματίζει βράχο σε μορφή θρηνούσας γυναίκας. Πολλές επίσης εμπνεύσεις και έργα οφείλουν στο μύθο αυτό και οι εικαστικές τέχνες.

    Τί;;;;;;; Κάνανε τέτοια οι 12 θεοί στους Έλληνες;;;;; Μά…νομίζαμε οτι τέτοια γίνονται μόνο απο τον “Γιεχοσούα”…άχαχαχαχαχα…

    1. Ο Θεος ΓΙΑΧΒΕ -ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ με τα διαστροφικα δολοφονικα ενστικτα.[ΕΞΟΔΟΣ 32-27..Καὶ εἶπε πρὸς αὐτούς, Οὕτω λέγει Κύριος ὁ Θεὸς τοῦ Ἰσραήλ· Ἄς βάλῃ ἕκαστος τὴν ῥομφαίαν αὑτοῦ ἐπὶ τὸν μηρὸν αὑτοῦ· καὶ διέλθετε καὶ ἐξέλθετε ἀπὸ πύλης εἰς πύλην διὰ τοῦ στρατοπέδου, καὶ ἄς θανατώσῃ ἕκαστος τὸν ἀδελφὸν αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν φίλον αὑτοῦ καὶ ἕκαστος τὸν πλησίον αὑτοῦ.28 Καὶ ἔκαμον οἱ υἱοὶ τοῦ Λευΐ κατὰ τὸν λόγον τοῦ Μωϋσέως· καὶ ἔπεσαν ἐκ τοῦ λαοῦ ἐκείνην τὴν ἡμέραν περίπου τρεῖς χιλιάδες ἄνδρες…Αλλη περιπτωση …Για ενα σφαλμα που εκανε ο Δαβιδ ο Θεος σκοτωσε 70000 απο τον λαο του ..Οταν ο Δαβιδ ειπε στον Θεο ΤΙ ΦΤΑΙΞΑΝΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ? εμενα επρεπε να θανατωσεις τοτε εκεινος του εδωσε οδηγιες πως να φτιαξει ενα θυσιαστηριο για να αρχισει τις θυσιες μεχρι να του φυγει ο θυμος.Β ΣΑΜΟΥΗΛ 24.10-25

    2. Ο Ιησους Χριστος τον οποιο γνωριζαν οι ισραηλιτες με το ονομα ΓΙΑΧΒΕ ειχε διαταξει ΒΡΕΦΟΚΤΟΝΙΑ…Α ΣΑΜΟΥΗΛ 15.3 [ὕπαγε τώρα καὶ πάταξον τὸν Ἀμαλήκ, καὶ ἐξολόθρευσον πᾶν ὅ, τι ἔχει καὶ μή φεισθῇς αὐτούς· ἀλλὰ θανάτωσον καὶ ἄνδρα καὶ γυναῖκα καὶ παιδίον καὶ θηλάζον καὶ βοῦν καὶ πρόβατον καὶ κάμηλον καὶ ὄνον.]Σαν να λεμε τωρα οτι ο Χριστος διαταζει τους ορθοδοξους να σφαξουν τα βρεφη των απιστων που θηλαζουν.

    3. Ας παρουμε λοιπον και μια γευση απο τους εβραιους προγονους σας.Ο «γενάρχης» Αβραάμ, φοβούμενος για τη ζωή του, αλλά και για προσωπικά οφέλη, ουσιαστικά εκπορνεύει τη γυναίκα του Σάρα (όχι μία, αλλά δύο φορές…), υποχρεώνοντάς την να πει στους Αιγύπτιους, ότι δεν είναι σύζυγός του, αλλά αδερφή του. Στην περίπτωση αποκάλυψης της απάτης τους (όπως συνέβη αργότερα, που επανέλαβαν το «κόλπο τής αδερφής»), ο Αβραάμ έχει έτοιμη την απάντηση: «Κι όμως, στ’ αλήθεια είναι αδελφή μου, θυγατέρα του πατέρα μου, αλλ’ όχι θυγατέρα τής μητέρας μου· και έγινε γυναίκα μου» (Γένεσις, 20: 12). Το ίδιο ψέμα θα πει κι αργότερα ο γιος του, Ισαάκ, ο οποίος εκπορνεύει με τον ίδιο τρόπο την γυναίκα του, Ρεβέκκα (Γένεσις, 26: 6-9)…Από τις ανεπανάληπτες και «all time classic» στιγμές τής «θεόπνευστης» Βίβλου: Ο Αβραάμ κάνει το…τραπέζι στον…Θεό και τρία…αγγελάκια του! Οι λεπτομέρειες τού γεύματος ωστόσο, παραμένουν άγνωστες… Χόρτασε ο Κύριος; Έπεσε σε «μαλακό» κρέας άραγες; Όταν τελείωσε το φαγητό του, εξέφρασε την ικανοποίησή του με ένα ηχηρό…ρέψιμο; Ποιος ξέρει.. (Γένεσις, 18: 6-Cool.Από τις πιο «πιπεράτες» στιγμές τής «θεόπνευστης» Βίβλου: Οι ανήθικοι και ακόλαστοι Σοδομίτες, έχουν καυλώσει άγρια και ζητούν επίμονα από τον «δίκαιο» Λωτ, να τούς παραδώσει τούς αγγέλους που φιλοξενεί για να τούς γαμήσουν. Κι ο «δίκαιος» Λωτ τί κάνει; Τούς αντιπροτείνει τις κόρες του, διαφημίζοντας μάλιστα και την…παρθενία τους! Άλλο και τούτο πάλι… Έχει χρεία όρκων ένας θεός και μάλιστα στον…εαυτό του; Κι αν δηλαδή -λέμε τώρα- καταπατούσε τον όρκο του, ποιες θα ήταν οι συνέπειες; Θα έκανε μήπως…χαρακίρι; «»Ορκίστηκα στον εαυτό μου», λέει ο Κύριος…» (Γένεσις, 22: 16). «Αν δεν ακούσετε τα λόγια αυτά, ορκίζομαι στον εαυτό μου, λέει ο Κύριος, ότι ο οίκος αυτός θα κατασταθεί έρημος» (Ιερεμίας, 22: 5).Ο Θεός, ο οποίος δεν είναι και τόσο…«φανατικός» πολέμιος τής δουλείας, θέτει κάποιες προϋποθέσεις για την απελευθέρωση ενός δούλου. Μία απ’ αυτές… «Αν κάποιος χτυπήσει το μάτι τού δούλου του ή το μάτι τής δούλης του, και τον τυφλώσει, θα τον αφήσει ελεύθερο, εξαιτίας του ματιού του» (Έξοδος, 21: 26).Ο «Παντοκράτωρ» δεν είναι υλιστής, όπως οι κοινοί θνητοί. Ή μήπως είναι; – «Τις απαρχές τού αλωνιού σου και του ληνού σου δεν θα τις καθυστερήσεις· τον πρωτότοκό σου από τους γιους σου θα δώσεις σε μένα· το ίδιο θα κάνεις για το βόδι σου, και το πρόβατό σου· επτά ημέρες θα είναι μαζί με τη μητέρα του, την όγδοη ημέρα θα το δώσεις σε μένα» (Έξοδος, 22: 29-30). – «Δικό μου είναι το ασήμι, και δικό μου είναι το χρυσάφι, λέει ο Κύριος των δυνάμεων» (Αγγαίος, 2: Cool. – «Εσείς είστε καταραμένοι με κατάρα· επειδή, εσείς με κλέψατε, ναι, εσείς, ολόκληρο το έθνος. Φέρτε όλα τα δέκατα στην αποθήκη, για να είναι τροφή στον οίκο μου…» (Μαλαχίας, 3: 9-10).Αν κάποιος κτηνοβατήσει, τιμωρείται με θάνατο. Σύμφωνα όμως με την «θεϊκή» λογική θα πρέπει να θανατώνεται και το ζώο. Λες κι αυτό προκάλεσε ή συναίνεσε στον βιασμό του! Αν μη τι άλλο, ένα χαρακτηριστικό δείγμα «θεϊκής» σοφίας και «τυφλής» δικαιοσύνης…(Λευιτικόν, 20: 15).Αγάπα με ή…κάηκες… Η θεϊκή «αγάπη» σε όλο της το μεγαλείο· ήτοι κατάρας το ανάγνωσμα… Πάρτε βαθειά ανάσα πριν ξεκινήσετε την ανάγνωση… «Αν δεν υπακούσεις στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του, και τα διατάγματά του, που εγώ σήμερα σε προστάζω, όλες οι κατάρες αυτές θά ‘ρθουν επάνω σου, και θα σε βρουν. Καταραμένος θα είσαι στην πόλη, και καταραμένος θα είσαι στο χωράφι. Καταραμένο το καλάθι σου, και η σκάφη σου. Καταραμένος ο καρπός τής κοιλιάς σου, και τα γεννήματα της γης σου, οι αγέλες των βοδιών σου, και τα κοπάδια των προβάτων σου. Καταραμένος θα είσαι όταν μπαίνεις μέσα, και καταραμένος θα είσαι όταν βγαίνεις έξω. Ο Κύριος θα στείλει επάνω σου την κατάρα, τη θλίψη, και τη φθορά, σε όλα όσα βάλεις επάνω το χέρι σου για να κάνεις, μέχρις ότου εξολοθρευτείς, και μέχρις ότου γρήγορα αφανιστείς, εξαιτίας της πονηρίας των έργων σου, επειδή με εγκατέλειψες. Ο Κύριος θα προσκολλήσει σε σένα το θανατικό, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσει από τη γη, όπου πηγαίνεις να την κληρονομήσεις. Ο Κύριος θα σε πατάξει με μαρασμό, και με πυρετό, και με ρίγος, και με φλόγωση, και με μάχαιρα, και με ανεμοφθορία, και με ερυσίβη· και θα σε καταδιώκουν μέχρις ότου αφανιστείς. Και ο ουρανός σου, που είναι επάνω από το κεφάλι σου, θα είναι χαλκός, και, η γη που είναι από κάτω σου, σίδερος. Ο Κύριος θα δώσει τη βροχή τής γης σου σκόνη και χώμα· από τον ουρανό θα κατεβαίνει επάνω σου, μέχρις ότου εξολοθρευτείς.Ο «Πάνσοφος» έχει πολύ «σοβαρό» λόγο που απαγορεύει την βρώση χοιρινού κρέατος: Το γουρούνι είναι δίχηλο ζώο (έχει δύο νύχια). Η δε βρώση τού λαγού απαγορεύεται για έναν άλλον «σοβαρό» λόγο: Αναμασάει την τροφή του. Ως εκ τούτου, αυτά τα ζώα (και μερικά άλλα) θεωρούνται ακάθαρτα. Απλή «θεϊκή» λογική που σπάει καρύδια… Η ονείρωξη (ακούσια εκσπερμάτιση κατά την διάρκεια τού ύπνου) συνιστά αμάρτημα κι ως εκ τούτου επιφέρει προσωρινή…εξορία μετά καθαρμού…Ένα ακόμη «θεόπνευστο» χωρίο τής Βίβλου: Οι Ισραηλίτες θα πρέπει να προσέχουν που και πως…χέζουν, γιατί ο Θεός όταν περπατά ανάμεσα στις…σκηνές απεχθάνεται να βλέπει…σκατά! «Και θα έχεις έναν τόπο έξω από το στρατόπεδο, και θα βγεις εκεί, έξω· και θα έχεις ένα μικρό φτυάρι ανάμεσα στα όπλα σου· και όταν κάθεσαι έξω και αποπατείς, θα σκάβεις μ’ αυτό, και θα γυρίσεις και θα σκεπάσεις τις ακαθαρσίες σου. Επειδή, ο Κύριος ο Θεός σου περπατάει στο μέσον τού στρατοπέδου σου, για να σε ελευθερώσει, και για να παραδώσει τους εχθρούς σου μπροστά σου· γι’ αυτό, το στρατόπεδό σου θα είναι άγιο· για να μη βλέπει κάποια ακαθαρσία σε σένα, και αποστρέψει από σένα» (Δευτερονόμιον, 23: 12-14).«Θεϊκές» οδηγίες, για το πως μπορεί να γίνει κάποιος, ευσεβής…κλέφτης! «Όταν μπαίνεις μέσα στα σπαρτά τού πλησίον σου, μπορείς να αποσπάς στάχυα με το χέρι σου· δρεπάνι, όμως, δεν μπορείς να βάλεις στα σπαρτά τού πλησίον σου» (Δευτερονόμιον, 23: 25).Η γη είναι επίπεδη και τετράγωνη… Εκτός κι αν έχει δει κάποιος, σφαίρα με…άκρες και…γωνίες… – «Και ο Κύριος θα σε διασπείρει σε όλα τα έθνη, από τη μια άκρη τής γης μέχρι την άλλη άκρη τής γης…ι» (Δευτερονόμιον, 28: 64). – «Κι εσύ, γιε ανθρώπου, άκουσε… Έτσι λέει ο Κύριος ο Θεός προς τη γη τού Ισραήλ: «Τέλος, ήρθε το τέλος, επάνω στα τέσσερα άκρα τής γης»» (Ιεζεκιήλ, 7: 2). – «Και…είδα τέσσερις αγγέλους να στέκονται επάνω στις τέσσερις γωνίες τής γης…» (Αποκάλυψη, 7: 1).Παιχνίδι ζωής ή θανάτου: 42.000 Εφραϊμίτες, χάνουν τη ζωή τους επειδή δεν μπορούν να προφέρουν σωστά τη λέξη «Σχίββωλεθ».(Κριτές, 12: 5-6).Ο Κύριος σπέρνει κουτσούβελα… Κατά τ’ άλλα, ο Ιησούς είναι ο μοναδικός μονογενής «υιός τού Θεού»… «Και ο Κύριος επισκέφθηκε την Άννα· και συνέλαβε, και γέννησε τρεις γιους και δύο θυγατέρες» (Σαμουήλ Α’, 2: 21)Ο Δαβίδ, σε μια κρίση…μετριοφροσύνης, θαυμάζει και επαινεί τον εαυτό του, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στην αψεγάδιαστη κι άμεμπτη ηθική του. Κι όμως… Λίγα μόλις κεφάλαια πριν (Σαμουήλ Β’, 12: 7-15), ο Θεός τον τιμωρεί διά τού θανάτου τού παιδιού του, επειδή έκλεψε την γυναίκα ενός αξιωματικού του, τον οποίο και έστειλε να σκοτωθεί στον πόλεμο για να έχει το πεδίο ελεύθερο. Ο δε Δαβίδ, παραδέχτηκε ότι αμάρτησε. Προφανώς, είτε οι συγγραφείς τής βρομερής Βίβλου έπασχαν από Αλτσχάιμερ, είτε οι παραχαράκτες έγραφαν χωρίς να κοιτάζουν τι είχαν γράψει οι προηγούμενοι. Ο ορισμός τής…«θεοπνευστίας»…Όποιος…κατουράει στον…τοίχο, την «έβαψε»… – «Θα εξολοθρεύσω τον Ιεροβοάμ εκείνον που ουρεί στον τοίχο…» (Βασιλέων Α’, 14: 10). – «Πάταξε ολόκληρη την οικογένεια του Βαασά· δεν άφησε σ’ αυτόν κάποιον που ουρεί σε τοίχο…» (Βασιλέων Α’, 16: 11). – «Δες, λέει ο Κύριος: «Εγώ θα φέρω κακό επάνω σου, και θα σαρώσω πίσω σου, και θα εξολοθρεύσω από τον Αχαάβ εκείνον που ουρεί προς τον τοίχο»…» (Βασιλέων Α’, 21: 21).Μην κάνετε το «λάθος» να αποκαλέσετε τον Γιαχβέ, «Θεό τών βουνών» κι όχι «Θεό τών κοιλάδων», γιατί οι συνέπειες θα είναι βαρύτατες (πιο βαριές δεν γίνονται). 127.000 Σύριοι το «εμπέδωσαν» πολύ καλά και γνώρισαν από πρώτο χέρι τι εστί Κύριος… (Βασιλέων Α’ 20: 28-30).

      1. ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΕΧΩΒΑΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΗ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΓΡΑΦΗΣ. ΤΟΣΟ ΧΟΝΔΡΟΕΙΔΕΣΤΑΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΙΛΑ ΣΟΥ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΟΤΙ “ΕΚΠΟΡΝΕΥΤΗΚΕ”. ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ…ΤΟΥΒΛΟΜΠΕΤΟΝ. ΟΥΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΙΣ…ΆΧΑΧΑΧΑ…ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΨΗΣΤΙΚΩΣΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΣΟΥ.

          1. ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ!
            ΑΧΑΧΑΧΑ…ΜΕ ΤΟΥς ΤΟΣΟΥΣ ΜΟΛΥΣΜΑΤΙΚΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΚΟΛΛΗΣΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ 5-6 ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ…ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΡΠΑΖΕΙΣ ΦΑΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ.

      2. [ 6 κατῴκησε δὲ ᾿Ισαὰκ ἐν Γεράροις. 7 ᾿Επηρώτησαν δὲ οἱ ἄνδρες τοῦ τόπου περὶ Ρεβέκκας τῆς γυναικὸς αὐτοῦ, καὶ εἶπεν· ἀδελφή μου ἐστίν· ἐφοβήθη γὰρ εἰπεῖν ὅτι γυνή μου ἐστί, μήποτε ἀποκτείνωσιν αὐτὸν οἱ ἄνδρες τοῦ τόπου περὶ Ρεβέκκας, ὅτι ὡραία τῇ ὄψει ἦν. 8 ἐγένετο δὲ πολυχρόνιος ἐκεῖ· καὶ παρακύψας ᾿Αβιμέλεχ ὁ βασιλεὺς Γεράρων διὰ τῆς θυρίδος, εἶδε τὸν ᾿Ισαὰκ παίζοντα μετὰ Ρεβέκκας τῆς γυναικὸς αὐτοῦ. 9 ἐκάλεσε δὲ ᾿Αβιμέλεχ τὸν ᾿Ισαὰκ καὶ εἶπεν αὐτῷ· ἆρά γε γυνή σου ἐστί; τί ὅτι εἶπας, ἀδελφή μου ἐστίν; εἶπε δὲ αὐτῷ ᾿Ισαάκ· εἶπα γάρ, μήποτε ἀποθάνω δι᾿ αὐτήν.]

        ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΚΠΟΡΝΕΥΣΕΙ??? ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΝΗΡΟ ΑΦΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΗΔΗ ΤΟΝ ΑΒΡΑΑΜ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ. ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ!!! ΝΕΟΠΑΓΑΝΟΥΛΗ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΙΤΣΑΣ…ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΘΑΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΟΛΕΥΕΙ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΩΤ Κ.Ο.Κ…ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΕΘΥΣΑΝΕ ΣΕ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ ΟΥΤΕ ΣΤΑ 5 ΕΚΑΤΟΣΤΑ. Η ΠΡΑΞΗ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΙΒΛΟ Π-Ρ-Ο-Σ Α-ΠΟ-ΦΥ-ΓΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΟΙ ΒΡΩΜΟθεοι σου ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ!!!!!! ΕΙΠΑΜΕ…ΘΑ ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΦΑΠΕΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΦΑΠΕΣ…
        ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΕΙΡΟΥ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΤΥΠΟΥ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΙΕΧΩΒΑΔΩΝ…
        ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΑΝΕ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ…ΠΑΝΩ ΑΠΟ -200 IQ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ…ΑΧΑΧΑΧΑ…

        1. Τα ευκολως εννοουμενα παρα και λειπονται. Και επειδη δια σε δεν ειναι εννοουμενα κανε γαργαρες το παραμυθι σου και φτυστο μεσα στην Μητρα (χυτρα) του αρχετυπου του αποκρυφισμου διοτι εκει ειναι η θεση του καθως και η δικια σου.

          1. ΑΡΚΕΤΑ ΒΟΛΙΚΟ. ΟΛΑ ΜΕ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΥΠΟΝΟΟΥΝΤΑΙ…ΕΡΕΥΝΗΤΑΡΑΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΛΕΥΕΙ, ΤΟ ΥΠΟΝΟΟΕΙ, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΤΕ.
            ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΗΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΕΠΑΘΕΣ ΜΕΓΑΛΙΑ ΖΗΜΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ…:)))) ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΓΚΥΚΛΟΠΕΔΙΕΣ ΜΕ ΑΡΧΕΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΗΤΡΕΣ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝΕ…ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ…ΤΟΣΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ…ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ.

          2. Αγορι μου η μητρα της μανας μου δεν γεννησε ανθρωπο αλλα Μεγαλοσαυρο.Με τα ισχυρα μου ποδια ποδοπατω τα ψεματα σας και με τα χερια μου σπερνω τους σπορους της αληθειας.Τα ψεματα σας δεν μπορουν να πληξουν τον Μεγαλοσαυρο και να διαβρωσουν την ψυχη του διοτι ειναι αλεξισφαιρος και οπλισμενος βαρια με τα οπλα της Γνωσης με τα οποια θα σας κανει τα μυαλα κιμα και θα φτιαξει γιουβαρλακια.

        2. Η Π Δ πραγματι εχει διδακτικο χαρακτηρα Ειναι απο τα λιγα παραμυθια που μας διδασκουν οτι ο Θεος ειναι ζηλόφθων βαζοντας μαλιστα τον εαυτο του σε συγκριση με τους ψευτοθεους και τις στηλες των αγαλματων τους κραζοντας δυνατα οτι μονο εγω ειμαι ο αληθινος Θεος και κανεις αλλος πλην εμου.Πανω στην τσαντιλα του οδηγησε την σουπερ πολεμικη του μηχανη τον λαο Ισραηλ εναντιων των ανθρωπινων βασιλειων και των Θεων τους κατασπαραζωντας τους ολους απο μικρα παιδια, βρεφη που θηλαζουν,μεχρι και ζωα.Απο την λυσσα του δεν γλιτωσαν ουτε και τα δεντρα και μαλιστα μετα απο καθε σφαγη η σουπερ πολεμικη μηχανη οι ισραηλιτες μοιραζαν τα λαφυρα και ενα μεγαλο μερος αυτων το προσφεραν στον φιλαργυρο Γιαχβε γιατι τους εκραζε διαρκως λεγοντας τους οτι ολο το χρυσαφι ειναι δικο μου. Σε μια αλλη σφαγη οι ισραηλίτες εφεραν πισω στο στρατοπεδο καμια τριανταρια χιλιαδες γυναικοπαιδα αιχμαλώτους και μολις το ειδε αυτο ο Μωυσης εδωσε εντολη μεσω του Γιαχβε να σφαξουν εξω απο το στρατόπεδο τα αγορια και τις γυναικες και να κρατησουν τα παρθενα κοριτσακια για αυτους. Εεε δεν θα μπορουσε να παει χαμενος ενας τετοιος θησαυρος. Και μαλιστα ολα αυτα ειναι ιστορικο τεκμηριο και κανεις δεν πρεπει να αμφιβάλλει για το οτι ολα εγιναν οπως μας τα περιγραφει η εβραικη παραδοση την στιγμη που οι εβραιοι δεν καταφεραν να δημιουργησουν πολιτισμο κλεβοντας μαλιστα στοιχεια απο τις κοσμογονιες των αλλων λαων διοτι το μυαλο τους ηταν στειρο.Οντας με ενα αισθημα κατωτεροτητας εναντι των μεγαλων πολιτισμων οπως η Αιγυπτος οδηγηθηκαν σε αυτη και ο Θεος τους ο γιαχβε τιμωρησε τους Αιγυπτιους με πληγες οι οποιες αντιστοιχουσαν και σε ενα πληγμα των Ψευτοθεων τους κατατροπώνοντας τους και αφηνοντας τους σκυλοπνιγμενους μαζι με τα αρματα τους τα αλογα τους και την κακια τους μοιρα που τα εβαλαν με την πολεμικη μηχανη του Γιαχβε χαχαχαχα Και να μην ξεχναμε βεβαια οτι αυτο ειναι καραιστορικα αποδεδειγμενο χαχαχα Μαλιστα πολλοι πιστευουν οτι μονο ο Διας εριχνε κεραυνους ξεχνωντας οτι ο Γιαχβε κατακεραυνωσε τα ποιμνια των Αιγυπτιων.Εδω σου λεει δεν μπορει να ριχνει κεραυνους μονο ο Διας τι κανουμε εμεις εδω μπρικια κολλαμε. Αλλα το πιο διδακτικο απο ολα ειναι οταν ο Δαβιδ εκανε το λαθος και καταμετρησε τον λαο. Τοτε ο Θεος σκοτωσε 70 χιλιαδες απο τον λαο και οταν ο Δαβιδ του ειπε γιατι σκοτωσες αυτα τα αθωα προβατα τοτε εκεινος του εδωσε εντολη να φτιαξει ενα θησιαστηριο οπου εκει πανω θυσιαστηκαν 800 ζωα μεχρι να του φυγει ο Θυμος. Σε μια αλλη περιπτωση οι Λευιτες εσφαλαν ενωπιον του Γιαχβε και τοτε αυτος τους εβαλε να σφαξουν με τα σπαθια τους τους φιλους τους και τα αδελφια τους.Εκεινη την μερα σφαχτηκαν μεταξυ τους και πεθαναν 3000 απο δαυτους.Μα καλα και αυτοι δεν μπορουσαν να παρουν τα αδερφια τους και τους φιλους τους και να φυγουν απο τον ισραηλ? Εσεις τι λετε μπορουσαν ? χαχαχα Σε μια αλλη περιπτωση ο ιεφθαε θυσιασε την κορη του και την κλαιγανε καθε χρονο οι φιλες της.Τι μας διδασκει η Π Δ ? Οτι οι Θεοι των ελληνων ηταν Αγιοι μπροστα στον Γιαχβε που αιματοκυλησε ολη την ανθρωποτητα (συμφωνα με τις αλκοολικες φαντασιωσεις των εβραιων) για να μας αποδειξει οτι αυτος ειναι ο Θεος και κανεις αλλος.

          1. ή είσαι βλάξ ή το παίζεις τελικά…
            αυτό έχει αναπαραχθεί ανεπιτυχότατα ώς δήθεν επιχείρημα και απαντηθεί ε΄να εκατομμύριο φορές μέσα στο πλαίσιο της Νεοπαγανιστικής προπαγάνδας σας.
            Εκείνο που θα ρωτήσω εγώ είναι…ΟΙ 12θεοι δηλαδή θέλεις να μας πείς ήταν “Άγιοι” ;;; Άυριο θα σου πώ τα κατορθώματά τους…
            Αλλά θα σου θυμίσω κάτι που τυχαίνει επειδή είσαι Βλάξ να μην το ξέρεις.
            ΚΑΤΑΚΛΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ.
            Άντε στην σπηλιά σου τώρα…Ούγκ…

  18. «Εάν δεν υπακούσεις επιμελώς στην φωνή του Κυρίου του θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του και τα διατάγματά του τα οποία εγώ σε προστάζω σήμερα, όλες αυτές οι κατάρες θα έλθουν πάνω σου και θα σε βρούν… Ο Κύριος θα φέρει πάνω σου θανατικό… θα σε χτυπήσει με πυρετό, ρίγος, ερεθισμό, μαρασμό, φλόγωση και με μαχαίρι… θα σε καταδιώκει εωσού αφανισθείς… το πτώμα σου θα γίνει τροφή στα όρνια του ουρανού και στα θηρία της γης… ο Κύριος θα κάνει τις πληγές σου μεγάλες και αθεράπευτες και τις ασθένειές σου κακές βαριές και αθεράπευτες. Θα φέρει πάνω σας όλες τις οδυνηρές πληγές της Αιγύπτου και θα τις κολλήσει σε σας, αλλά (θα φέρει ακόμα εναντίον σας) και κάθε ασθένεια και κάθε πληγή που δεν είναι γραμμένη στο βιβλίο αυτό, και θα σας χτυπήσουν μέχρι αφανισμού! .. Και θέλεις φάγει τον καρπόν της κοιλίας σου, τας σάρκας των υιών σου και των θυγατέρων σου, τους οποίους έδωκεν εις σε Κύριος ο Θεός σου, εν τη πολιορκία και εν τη καταθλίψει, με την οποίαν θέλει σε καταθλίψει ο εχθρός σου Δευτερ.28.15-63.]

  19. Παραπανω ξυλοδαρμενε γραφεις (ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΠΑΡΡΗΓΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΦΑΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ή ο Γιατρούλης μας λέει το μακρύ και το κοντό του…) ΕΔΩ https://derkameraddotcom.wordpress.com/2015/03/30/downloads-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%B9%CF%83%CF%84/ η ιστορια του ελληνικου εθνους online και ΕΔΩ οι σελιδες ( ΤΟΜΟΣ 9 ..ΣΕΛ 187 ΣΕΛΙΔΑ 189 ΣΕΛΙΔΑ 192 ΣΕΛΙΔΑ 193 ΣΕΛΙΔΑ 195 .ΣΕΛΙΔΑ 76 ΣΕΛΙΔΑ 120 ΣΕΛΙΔΑ 128 ΣΕΛΙΔΑ 131 ΣΕΛΙΔΑ 63 ) Μεταφερθειτε στο τμημα ηλεκτρολογιας μηπως τα ονειρα σας καποτε εκπληρωθουν.Να μου αλλαξετε τα φωτα δηλαδη.Προς το παρον εγω ο ΑΡΧΙηλεκτρολογος κραταω τα καλωδια με τα οποια θα σας υποβαλλω σε ηλεκτροσοκ ωστε να δειτε τον χριστο φανταρο μηπως και μπορεσετε να δικαιολογησετε την πιστη σας.

  20. Ξυλοδαρμενε αν νομιζεις οτι εχεις ζωντανη επαφη με τον Θεο τοτε θα πρεπει σιγουρα να ερθεις απο το Ιατρειο μου να σε δεσω.Μην το αφησεις γιατι υπαρχει κινδυνος να σε αρπαξει ο chaos και να βρεθεις ανασκελα μεσα στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης.Οσον αφορα την αληθεια σας, απο τις πολλες μπουφλες που φαγατε ισοπεδωθηκε εντελως.Ηρθατε για μαλλι και θα βγειτε κουρεμενοι.Με την ψιλη θα σας κουρεψει ο Μεγαλοσαυρος.

  21. Η κλονισμενη σας πιστη ψαχνει να βρει εστω και μια αποδειξη της υπαρξης του Μυθου και δεν βρισκει ουτε μια.Ο Χριστος ειναι ενας Μυθος απο αυτους που σταυρωνονται και ανασταίνονται σαν τον Μαρντουκ με μικρες παραλλαγες και η Αγια γραφη το μεγαλυτερο παραμυθι του κοσμου.Που ειναι η υποσχεση της παρουσιας του κυριοι ? Γιατι παρερμηνευσατε τα λεγομενα του ωστε να φανει οτι η 2α παρουσια θα λαβει χωρα σε μια μελλοντικη γενια ? Εχετε την αναγκη να ειστε ποιμνιο,να ειστε κοπαδι,δεν ειναι τυχαιο που σας ονομαζουν προβατα και ως προβατα σας αρμεγουν και οταν το αποφασισουν τα αφεντικα σας θα σας σφαξουν κιολας. Ειστε μια αγελη προβατων,και υπευθυνοι για ολα τα δεινα του κοσμου τα οποια φορτωσατε στον διαολο,διοτι λυκοι θα υπαρχουν οσο υπαρχουν προβατα

  22. Ο χριστιανισμος αποτελειται απο ενα συνοθυλευμα μυθων και απο ψυχικα αδυναμους ανθρωπους [πιστοι] που εχουν αναγκη να πιστευουν σε οτι αντηχει ωραια στα αυτια τους για να πνιξουν τον φοβο τους και την μιζερια τους.

  23. Διαβάζοντας την ιστορία του χριστιανισμού, μπορείτε να αφουγκρασθείτε τις κραυγές αγωνίας, τον ανείπωτο πόνο ψυχής των απανταχού της γης θυμάτων του, που μάταια εξάντλησαν κάθε όριο καρτερικότητας και υπομονής, βλέποντας τις χριστιανο-δαιμονολογίες να χορεύουν υποκριτικά τον ψευδο-ιαματικό χορό τους, πάνω στις ανοιχτές σωματικές και πνευματικές πληγές τους; Πόσος πόνος! Πόση σπατάλη αθωότητας;! Πόσες χαμένες ευκαιρίες αναζητήσεων;! Πόσα ασύστολα ψέματα;! Πόση δεισιδαιμονία και απροκάλυπτη σολομωνική απάτη;!

  24. Ο Ιησούς μας πληροφορούν οι Χριστιανικές πηγές είναι «ο μονογενής Υιός του Θεού» και «Θεός εκ Θεού Αληθινού», κάτι που συναντάμε αιώνες πριν στην Διονυσιακή παράδοση.. Στις ‘Βάκχες’ του Ευριπίδη ο Διόνυσος αποκαλούνταν «Υιός του Δία, εν πλήρει φύση Θεός» και «Θεός Κύριος γεννηθείς εκ Θεού».. Από ιστορικής άποψης περιττό να αναφέρουμε ότι ο μύθος του Διονύσου προηγείται αρκετούς αιώνες.. Μια ακόμα πιο πρωτοφανή συγγένεια είναι η φύση της μητέρας του Μεσσία.. Όπως είναι γνωστό από τα κείμενα της Βίβλου, ο Χριστός γεννήθηκε από γυναίκα παρθένα. Αρκετοί Θεοί όμως γεννήθηκαν από θνητή παρθένα, μας πληροφορούν παλαιότερες παραδόσεις αρκετών λαών.. Για τον Ιησού ήταν η Μαρία, για τον Άττι της Μικράς Ασίας η Κυβέλη, για τον Αδώνιδο της Συρίας η Μύρρα και για τον Διόνυσο η Σεμέλη.. Ακόμα και η πασίγνωστη περιγραφή της γέννησης του Ιησού, σε σπηλιά με την παρουσία τριών βοσκών, συναντάται ήδη σε πολλούς παγανιστικούς θεούς. Αν και σήμερα έχει επικρατήσει η άποψη ότι ο Ιησούς γεννήθηκε σε στάβλο, στα ευαγγέλια αναφέρεται ως κατάλυμα.. Ο ερευνητής και συγγραφέας I.Wilson μας λέει ότι ως κατάλυμα στην ακρίβεια εννοείται σπηλιά ή παράπηγμα.. Ο Πέρσης Θεός Μίθρας γεννήθηκε σε σπηλιά, το ίδιο και ο Διόνυσος που μάλιστα κατά τους ορφικούς ύμνους αμέσως ανέβηκε στον θρόνο του ως «Βασιλεύς του Κόσμου». Οι τρεις βοσκοί που επισκέπτονται το θείο βρέφος εμφανίζονται και στη γέννηση του θεού Μίθρα, παλαιότερου κρίκου της αλυσίδας του «Μύθου του Μεσσία»

  25. Ματθαιος 7.6 [μὴν ρίχνετε ἐμπρὸς εἰς τοὺς χοίρους τὰ μαργαριτάρια σας,] Δυστυχως για εσας τα μαργαριταρια του χριστου εχασαν το φως τους. 2000 χρονια μετα, ξεθωριασαν οπως και οι υποσχεσεις του. Οι νεες γενιες απέρριψαν το ψευτικο φως τους, διοτι ο θησαυρος τους δεν ειναι ενα ανθρωπινο Δογμα αλλα ειναι η Γνωση της αληθειας , η οποια διελυσε την αγνοια της δεισιδαιμονιας και την σκορπισε στους τεσσερις ανεμους της γης.

  26. Οι νεες γενιες εχουν αρχισει και σας ραπιζουν μια απο το ενα μαγουλο και μια απο το αλλο και οπως προβλεπεται συντομα θα καταληξετε στα σκουπιδια μαζι με την σαπια ιδεολογια σας ωστε να ανθισει και παλι το σουπερ ελληνικο πνευμα που θα μετατρεψει τα ζομπι σε ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ δια της μεθοδου GREEK WAY ανατιναζοντας τα μυαλα των ανθελληνων μιαρων διποδων μαιμουδων.

  27. Ολη μερα ξυνεσαι ΑΝΩΝΥΜΕ αλλα μια ειναι η θεραπεια για την καταπολεμηση της λεπρας σου.Επιβολη του αρχαιου ελληνικου πνευματος δια της μεθοδου greek way και τα μυαλα σου στα καγκελα. Δεν εχω παρα να σουταρω με αστραπιαια ταχυτητα την μπαλα της αληθειας και να βρει στοχο το κεφαλι του ΠΔ καταληγοντας στα διχτυα του χριστιανισμου ξεσκιζωντας τα ,και finito la musica passato la fiesta. Μεγαλοσαυρος vs χριστιανισμος 89-0 by Singular Logic χαχαχαχα

        1. Ετσι νομιζω και εγω, δεν μετραει ολες τις φαπες που τρωτε και τσαντιζομαι.Θα αναθεσω την καταμετρηση στον φιλο μας τον chaoskampf που μας εχει ολους γραμμενους στα καταστιχα της Νεας Εποχης οποτε θα ειναι δικαιη η κριση του.

  28. Ο Μεγαλοσαυρος εριξε το «δηλητηριο» του, ωστε να υπαρξει αντιπαραθεση και ενδιαφερον στην συζητηση.Να επιστησω την προσοχη στον ΠΔ ο οποιος κυκλοφορει με τα μισα του εγκεφαλικα κυτταρα [τα αλλα μισα καηκαν] να ειναι προσεκτικος ωστε να μην κλαταρει σαν σαμπρελα (tubeless) και τον μαζευουμε απο κατω με τα κουταλακια. Οσον αφορα τον Ασχετο αυτος δεν διατρεχει κανεναν κινδυνο αφου το κρανιο του αντι για εγκεφαλο εχει πεπιεσμενο αερα ισα με 60 ατμοσφαιρες πιεση,εξου και τα λογια του, ειναι λογια του αερος. Και αν ο Δασκαλος ειναι οπαδος της Θεοσοφιας ο ΑΣΧΕΤΟΣ ειναι οπαδος της ΑΕΡΟΛΟΓΙΑΣ.Οσον αφορα τον Ρωμιοσυνη αυτος ειναι οπαδος της Μικροεξελιξης και σε λιγο θα ενεργοποιηθει μεσα του το μυστηριον της εξελιξης και θα μεταμορφωθεί σε Τυραννοσαυρο ωστε να πολεμησει τον Μεγαλοσαυρο σωμα με σωμα και να τον μαζεψουν και αυτον με τα κουταλακια.Τελος ελπιζω να μην θιχτει ο εγωισμος σας απο τους χαρακτηρισμους μου.Εγω ειμαι εξω καρδια και εξω απο το ματριξ και αν με βρισετε [οπως ο chaos] θα ξεσκιστω στο γελια.Διοτι ο Μεγαλοσαυρος τρέφεται με καθε ειδους αρνητικη ενεργεια την οποια μετατρεπει σε θετικη. [Οπως τα φυτα παιρνουν διοξείδιο και βγαζουν οξυγονο] Φυτουλας ο δικος σου.

    1. Συγνωμη μεγαλοσαυρε,επειδη εκανα ινκογκνιτο μια περιηγηση χθες για να πειραξω καποιους,ξεχασα να βαλω το ονομα μου,εδω ειμαι κι εγω.ΑΝΩΝΥΜΟΣ 20 Απριλιου 2017 @ 05:47 και ΑΝΩΝΥΜΟΣ 20 Απριλιου 2017 @ 05:57.Αλλα καποιος μου ειχε πει,καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω και ετσι το εριξα στα κουλουρακια.

  29. Παιδια μου ειμαι ο Αγιος Ηρακλης που επνιξε τα δυο φιδια και ειμαι ο πατερας του Αιωνα που ολοκληρωσε με επιτυχια τους 12 αθλους – 12 σταδια της Σαμσαρα – 12 Ζωδια και δεν ειμαι σιγουρος αν υπηρξα στο παρελθον με αυτο το ονομα αλλα ειμαι βεβαιος για την υπαρξη μου στο παρελθον γιατι υπαρχω στο τωρα, Ειμαι ο σουπερμαν και η ανοησια δεν εχει κανενα affect στην υπερσυνειδηση μου καθως επισης το βασικο μου προσον ειναι οτι ειμαι μετριοφρων καθως επισης ειμαι ο συμπαντικος πρωταθλητς στον νοητικο αυνανισμο και οπως ειναι γνωστο δεν ειναι ευκολο για κανενα να ξεγελασει μια χαμενη φατσα ετσι οπως αλλως μας διδαξε ο προφητης του παντοδυναμου ο Νικολας ο Ασιμος, Ξεχαστε τους αρχαιους και τους νεους παιδοφιλους ειδωλολατρες και ελατε να καλεσουμε το πνευμα του Ηρακλη να μας οδηγησει στο αυριο. Ολα αυτα παιδια μου ειναι σκορπιες εικονες και visualizations βασισμενα στο αρχετυπικο μοντελο και στην μυστηριακη γνωση του παρελθοντος για αυτο και ολα αυτα και απο αριστερα και δεξια μας οδηγουν στην διασταυρωση των Αωνων και στην συνειδηση του Κοσμικου Χριστου που ειναι ο πατερας των Αιωνων. Αμα παρουν φορα μαζι ολοι οι παπαδες παιδια μου θα κλασουν μια μαντρα @@ στουν πατερουλη σας τον Ηρακλη, Ειναι δυσκολο φυσικα να αποδειξω οτι ειμαι ενας ζωντανος μυθος αλλα λογω της μετριοφροσυνης και της ταπεινοτητας μου οφειλω να παραδεχθω οτι ειμαι σπουδαιος και τριστεραστιος. Ασφαλως οι ερευνες μου στο παρελθον που στοχευουν βασικα στην ακαλυψη του εαυτου μου με οδηγησαν στον Βααλ Μελγκαρτ που ειναι γνωστος και ως ο Ηρακλης της Τυρου στον οποιο θελησε να κανει θυσια ο Μεγας Αλεκος ο οποιος στην εποχη του και αυτος προσπαθουσε να προσεγγισει το μεγαλειο και την μετριφοροσυνη μου. Ο Βααλ Μελγκαρτ λοιπον ηταν ο θεος βασιλεας της Κυπρου και ο συζηγος της προγονικης εκδοσης της Ελληνικης Αφροδιτης που ηταν αρχικα γνωστης ως η Φοινικικη Ασταρτη που ειναι γωστη και ως η μητερα ολων των Ελοχιμ. And so o Βααλ=Κυριος εδινε Αδονις απο το Φοινικικο Adon=Κυριος απο το οποιο προερχετε και το Εβραικο Adonai. Ειναι προφανες οτι μιλαμε για μια ακομα υλοποιηση-αβαταρα του Μαρντουκ αν δηλαδη υποθεσουμε οτι υπηρξε ο Αδωνις-Ταμμουζ που ειναι ευκολο για καποιον να καταλαβει οτι ειναι ο Ωρος ο γιος-αβαταρας του Οσιρι-Νιμροδ που ειναι μια υλοποιηση του AMUN RA = 408 = MARDUK και για αυτο αλλωστε ο Φοινικικος Ηρακλης ηταν γνωστος και ως Βααλ-Κυριος απο το Βαβυλωνιακο Bel που ηταν αρχικα ο τιτλος του Μαρντουκ. Με αυτα και με αυτα προσπαθω να σας εξηγησω με τον πλεον δυσκολο τροπο για να μην βγαλετε ποτε ακρη οτι ολες οι υλοποιησεις του Ηλιακου Λογου γυρνανε πισω στο κεφαλι του Μεγαλου του Τιτανα Θεου Ηλιου = HELIOS = 408 και απλα βασικα συνδεω τις σκορπιες εικονες της αβυσσου με την πνευματικη τους ουσια μεσα απο την προσπαθεια μου να ανοιξω τον δρομο για το περασμα μεσα απο την αβυσσο. http://www.eoellas.org/2014/03/08/proklosymnos/

    1. META ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΥΛΗΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΤΡΗΣ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ…ΚΑΙ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ…
      ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΟΥΛΑΣ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΗΝ ΤΑΚΛΑ ΜΑΚΑΝ ΜΕ ΕΝΑΝ ΦΡΑΠΕ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ POS ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΦΩΤΙΑ!!!ΑΧΑΧΑΧΑ…ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΒΛΟ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΜΠΑΛΗ. ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΙ ΞΕΡΟΛΕΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΑ…
      ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΙΑ ΑΠΕΙΡΟΥΣ ΒΕΛΗΝΕΚΟΥΣ.

      1. Εγω ως Γιατρος ορκίζομαι στο θεό Απόλλωνα τον ιατρό και στο θεό Ασκληπιό και στην Υγεία και στην Πανάκεια και επικαλούμενος τη μαρτυρία όλων των θεών ότι δεν ειμαι 12θειστης.

      2. Ανωνυμε με τα μυαλα στα καγκελα του χριστιανισμου κινεισε στους κυκλους της συνομοσιολογιας .Οσο και να προσπαθεις τον Λιακοπουλο δεν τον φτανεις .Αυτος ΠΟΥΛΑΕΙ ΒΙΒΛΙΑ και εσυ ΠΝΕΥΜΑ .Σηκω απο πολυθρονες καρεκλες μπαουλοντιβανα στασου ορθιος στον τοιχο και κοπανα τον με το κεφαλι σου [ΚΑΝΑΔΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΟΤΙ ΕΝΑ ΜΕΤΡΙΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ Εδυν =fh (J/kg-K)τζαουλ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ .ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ.

    2. Που να τους μεινει μυαλο ρε chaos να διαβασουν αυτα που λες? Οσο μυαλο ειχαν τους το πηρα και το εριξα μεσα στην συμπαντικη μητρα (χυτρα) του Αρχετυπου.Οσο και αν φωναζουν κανεις δεν τους ακουει.Εκει – θα λιωσουν μεσα στην χυτρα μαζι με τα σκοταδια τους και την βλακεια τους και στο τελος θα καταληξουν στον συμπαντικο καδο ανακυκλωσης.Η μοιρα τους ειναι προδιαγεγραμμένη.Το πεΤρομενο φυγειν αδυνατον.

  30. Ασφαλως παιδια μου ο Ιησους Χριστος υπηρξε ενα πραγματικο προσωπο και δεν ηταν μονο ενας μυθος και βασικα δεν υπαρχει καμια περιπτωση για καποιον που δεν εχει αποδεχθει τον Μεσσια ως αυτο που ειναι να σωθει απο αυτη την διαδικασια καθως μαλιστα ο ισχυρισμος του κατσικανθρωπου ειναι οτι δεν χρειαζετε κανενα και καμια εσωτερικη στηριξη για να περασει επι της ουσιας μεσα απο το σημειο Ωμεγα (https://en.wikipedia.org/wiki/Omega_Point) κατι που δεν παιζει ουτε μια στο εκατομμυριο και αυτη η πραγματικοτητα δεν εξαρτατε απο κανεναν απο εμας αλλα απο το θελημα των ουρανων που κατευθυνει τα αγγελικα ταγματα και τους φυλακες των πυλων. Ο Ιησους Χριστος ειναι ο γιος του Θεου γιατι ειναι Χριστος Αδαμ που εξηλθε απο τον κυκλο της Σαμσαρα και ανηλθε στην αθανατη φυση του Αδαμ πριν απο την πτωση του. Αδαμ = Αρχετυπος Ανθρωπος = MANU = Αρχετυπο του Αιωνα. >> https://en.wikipedia.org/wiki/Manu_(Hinduism) Περα και απο το αν υπαρχουν η οχι μυθολογικα στοιχεια στην Κ.Δ (που θα ηταν και λογικο να υπαρχουν μεσα στα πλαισια των αρχαιων μυστηριων απο οπου προεκυψε ο Χριστιανισμος), ο Ιησους υπηρξε ενα πραγματικο προσωπο και αυτο λεει και ο Αινσταιν που ειναι ο θεωρουμενος ως ο εξυπνοτερος πιθηκος της ανθρωπινης ιστοριας και ειναι βασικα και θεμα αντιληψης και οχι μονο της λογικης το να καταλαβει καποιος οτι η Κ.Δ εκφραζει μια ανωτερη αληθεια. Αυτο φυσικα δεν σημενει καμια περιπτωση οτι οι παπαδες που εκπροσωπουν μονο τον εαυτο τους μπορουν να υπερβουν το θειο θελημα και να επιβαλουν επι της ουσιας την συνειδηση του Αντιχριστου στον Νεο Αιωνα. Ο Χριστος δεν μας ειπε οτι θα ερθει για να σταυρθωθει και παλι και για αυτο θα πρεπει σε καποια φαση να σταματησει αυτος ο φαυλος κυκλος της σταυρωσης για να προκυψει η ανασταση που θα αναγεννησει την ουσια του Χριστου μεσα αναβαθμισμενη πραγματικοτητα η οποια δεν θα περιοριζεται στην τυφλη πιστη.

  31. ΠΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΝΕΟΠΑΓΑΝΟΥΛΗ…
    http://www.pare-dose.net/4714

    EΔΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΟΓΙΚΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ) ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΑΙΣΧΡΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ!!!
    ΤΕΤΟΙΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ-ΜΑΣΟΝΙΚΑ SITES. ΟΠΟΙΟΣ ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ “ΤΑΠΩΝΕΙ” ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ Ή ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΠΑΙΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ, ΝΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ!!!!
    ΠΛΗΡΩΝΕΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΟΙΑΣΤΗΚΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΙΝΑΞΕ ΤΗΝ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΕΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ-MASON. ΟΥΤΕ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ TOILETS ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΑ ΠΑΓΑΝΑΚΙΑ ΣΟΥ.
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΨΕΜΑ ΕΙΝΑΙ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…VIVA LA MASONS!!!

    1. Ανεβαζω και κατεβαζω την ψυχολογια σας ωστε απο τις δημιουργηθεντες ψυχικες συστολες και διαστολες να χτυπησει μπιελα το κλαπετο της ψυχης σας [νεφες στα εβραικα] και να γινετε μια τεραστια ουρα εξω απο το Ιατρειο μου. Ο Ασχετος ηδη εχει αρπαξει,εσυ το παλευεις , και ο δοκτωρ Μενγκελε [Ρωμιοσυνη] ενεργοποιησε την Μικροεξελιξη μεσα του πίνοντας ενα ολοκληρο μπουκαλι χλωρίνη και απο στιγμη σε στιγμη θα μεταμορφωθεί σε Τυραννοσαυρο ωστε να πολεμησει σωμα με σωμα τον Μεγαλοσαυρο προσφεροντας αφθονο γελιο σε Θεους και ανθρωπους. Μεταφραση Θα φατε το ξυλο της αρκουδας.http://frikipaideia.wikia.com/wiki/%CE%9E%CF%8D%CE%BB%CE%BF

  32. Το έχω πει εκατοντάδες φορές. Οι αρχαίες θρησκείες, όλες μα όλες, έχουν κοινή βάση διότι κοινή είναι η πηγή τους. Στο πέρασμα των αιώνων οι λαοί, τα ήθη και οι παραδόσεις κάθε τόπου αλλοίωσαν λιγότερο ή περισσότερο τις εντολές του Ενός Τριαδικού Θεού. Ο ίδιος ο Θεός υποσχέθηκε στον άνθρωπο ότι θα στείλει τον Υιόν Του για τη σωτηρία της ανθρωπότητας. Γι’αυτό και σε όλες τις θρησκείες υπάρχει η πεποίθηση αυτή. Τι δεν καταλαβαίνετε; Ούτε οι Βαβυλώνιοι, ούτε οι Αιγύπτιοι γενικότερα η αρχή αυτής της πίστης είναι ο ίδιος ο Θεός. Οι εβραίοι απλώς στο πέρασμα των αιώνων ήταν αυτοί που κράτησαν την υπόσχεση του Θεού πιο καθαρή. Πολλές φορές κι αυτοί έπεφταν στην ειδωλολατρία, αλλά σε σχέση με άλλους λαούς συνέχισαν να πιστεύουν στον ένα Θεό χωρίς υποθεούς. Όλα τα άλλα που λέτε είναι λόγια για να αμπελοφιλοσοφείτε. Κοινώς παπαριές. Που θα πάει, θα γυρίσω δεν θα γυρίσω;

    1. Ρωμιοσυνη,εγω συμφωνω μαζι σου και το εχω πει αυτο παλαιοτερα,επισης πιστευω,δεν ξερω πως θα το παρετε,οτι ο Διαβολακος,που ειναι οντοτητα,επηρεασε τους αρχαιους λαους και ανακατεψε ψεματα με αληθειες.Γι΄αυτο δεν κατηγορω τους αρχαιους και τους δικαιολογω,αλλα κατηγορω τους νεους,γιατι ο Χριστος μας φανερωσε την αληθεια,αλλα εμεις…χαμπαρι…

      1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ!ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ ΟΤΙ

        ΜΥΣΤΙΚΟ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Α-ΛΗΘΕΙΑ ΔΗΑΛΔΗ

        ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ

        ΝΑ ΘΥΜΗΘΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΣ

        ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΘΕΟΣ,

        ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΒΑΛΕ

        ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ

        ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ

        ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ.

        ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ Η

        ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ

        ΕΞΕΛΙΞΗ,ΟΛΟΜΕΤΩΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ

        ΓΛΩΣΣΑ-ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ-ΙΣΤΟΡΙΑ,ΣΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ

        ,ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΩΣΤΕ ΞΕΡΙΖΩΝΟΝΤΑΣ ΤΙΣ

        ΡΙΖΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΛΛΑΧΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΠΡΟΣΩΠΑ

        ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ.

        ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΣΑ ΨΗΓΜΑΤΑ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ

        ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΟΓΥΡΙΖΟΝΤΑΙ ,

        ΤΟ ΨΕΜΑ,Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ,Η ΑΣΥΔΟΣΙΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ

        ΠΑΝΤΟΥ ΣΑΝ ΑΡΕΤΕΣ,ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ

        ΜΑΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ

        ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΕΝΑ ΑΡΙΖΟ,ΑΛΟΓΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ

        ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

        ΚΟΠΑΔΙ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΠΕ Ο

        ΘΕΟΣ ΣΤΗ ΓΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.

        ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΙ!

      2. ΠΔ Οταν ο Γιαχβε εφτιαχνε τον Αδαμ και ηταν απασχολημενος, ο διαολος βρηκε την ευκαιρια και τρουπωσε στην χρονομηχανη του θεου.Πατωντας λοιπον οτι κουμπια εβρισκε ,ειδε κατα λαθος την σταυρωση του χριστου.Αμεσως του καρφωθηκε η ιδεα να κλεψει την πρωτια.Ετσι υλοποιηθηκε ως Μαρδουκ και σταυρωθηκε κλεβοντας την πρωτια απο τον χριστο.Εσεις οι χριστιανοι με τα μυαλα στα καγκελα δεν πτοείστε με τιποτα.Προκειμενου να υπερασπισετε την κακοδοξια σας, δικαιολογειτε τα αδικαιολογητα.

        1. Ολα τα γνωριζει ο παλιο…γι’αυτο και στην Αποκαλυψη του Ιωαννη,υπαρχει κατι κρυφο.Κατι που δεν επρεπε να αποκαλυψει ο Ιωαννης.Το ξεχναμε ολοι αυτο.Οπως επισης κρυφη ειναι και η Ημερα Του Κυριου.

          1. ΠΔ αφου τα ξερει ολα ο παλιο.. γιατι προκαλεσε τον θεο σχετικα με την Πιστη του Ιωβ ;

          2. Δε γνωριζει τις αποφασεις που θα παρουμε,αλλα γνωριζει τον τροπο να μας επηρεασει και γνωριζει επισης απο τις κινησεις και τα λογια μας,τι θα πραξουμε.Μαλλον δεν θα πρεπει να τα ανακοινωνουμε ολα.Χμ!Τωρα και με το φεισμπουκ δεν κραταμε και τιποτα κρυφο[εγω δεν εχω παντως].

          3. Αρα δεν τα γνωριζει ολα.ΠΔ ελίσσεσαι σαν ταπεινο φιδακι παρομοια με εκεινο που υπηρχε στον κηπο της Εδεμ.

          4. Δεν ελισσομαι. Γνωριζει τις Γραφες και τις υποσχεσεις του Θεου στους ανθρωπους και ετσι,πριν ερθει ο Χριστος,ηταν ευκολο γι’αυτον να διαστρεβλωσει τα παντα.Το ιδιο προσπαθει να κανει και τωρα,αλλα ειμαστε υποψιασμενοι πλεον.Και παλι ομως εχει καταφερει πολλα.Ξερουμε πως πολλες φορες πνευματα πονηρα μπορουν να εμφανιστουν σαν αγγελοι του Φωτος η ακομα και ως ο Θεος ο ιδιος,για να παραπλανησουν τους ανθρωπους,ωστε να τους αποδωσουν λατρεια.Στην Κ.Δ. ο απ.Παυλος μας προειδοποιει οτι ο διαβολος ΄΄μετασχηματιζεται σε αγγελο φωτος΄΄[Β’Κορινθ.11,14],ενω ο απ.Ιωαννης παραγγελει στους χριστιανους να μην πιστευουν καθε πνευμα που τους εμφανιζεται,αλλα να υποβαλλουν τα πνευματα σε προσεχτικη δοκιμασια,για να μην εξαπατηθουν[Α’επιστ.Ιωαν.4,1].Δινει μαλιστα και ενα κριτηριο για να το χρησιμοποιησουν οι χριστιανοι σ’αυτη τη δοκιμασια.΄΄καθε πνευμα,που παραδεχεται οτι ο Ιησους Χριστος ηρθε με σαρκα,προερχεται απο το Θεο και καθε πνευμα που δεν παραδεχεται οτι ο Ιησους Χριστος ηρθε με σαρκα,δεν προερχεται απο το Θεο΄΄.Η δοκιμασια που προτεινε ο αγιος Ιωαννης εφαρμοστηκε σε ολες τις εποχες του χριστιανισμου και ονομαζεται ΄΄διακρισις των πνευματων΄΄.Μεσα στους αιωνες καταγραφονται πολλες περιπτωσεις απατηλων εμφανισεων σκοτεινων πνευματων,μεταμφιεσμενων σε φωτεινα,που εδιναν δηθεν στους ανθρωπους οραματα,αλλα ακομα και το χαρισμα της προφητειας η των θαυματων,ενω στην πραγματικοτητα τους εξαπατουσαν,για να τους παρασυρουν κοντα τους.Οι αγιοι διδασκαλοι του χριστιανισμου ανεπτυξαν πολυ λεπτα πνευματικα αισθητηρια,για να μπορουν να διακρινουν τα αληθινα οραματα του Θεου και των αγγελων απο τα ψευδη οραματα των αντιθετων προς τον Θεο δυναμεων.Και συνεστησαν επιμονα [και συνιστουν ακομη] στους χριστιανους να μην πιστευουν καθε υπερφυσικο σημειο που εμφανιζεται στη ζωη τους,αλλα να το απορριπτουν,να προσευχονται στο Θεο να τους απαλλαξει απ’αυτο και να εξομολογουνται με ταπεινωση σε εναν εμπειρο πνευματικο για να αξιολογουν τις καταστασεις οπως πρεπει και οχι επιπολαια.Ενα πρωτο κριτηριο,που μπορει να βρει καποιος στα κειμενα των ορθοδοξων ασκητων[π.χ.σε πολλα εργα αγιων που περιλαμβανονται στη μεγαλη συλλογη Φιλοκαλια,καθως και στη διδασκαλια του συγχρονου αγιου Σιλουανου του Αθωνιτη],ειναι οτι το γνησιο θεικο βιωμα προκαλει στον ανθρωπο γαληνη και αγαπη προς τους εχθρους,ενω το ψευδοβιωμα προκαλει αποστροφη η ταραχη,εστω κι αν συνοδευεται με καποιο αισθημα ενθουσιασμου η ΄΄χαρας΄΄.Αυτο το κριτηριο ομως δεν ειναι απολυτα ασφαλες,γιατι ενας αρχαριος μπορει να νομιζει οτι αισθανεται γαληνη ακομη και σε κατασταση πλανης,γι’αυτο ολοι οι δασκαλοι της ορθοδοξης πνευματικοτητας συνιστουν επιμονα να μην επιθυμουμε ουτε να επιδιωκουμε,αλλα αντιθετως να αποφευγουμε τις ΄΄υπερφυσικες΄΄ εμπειριες[και να τις αγνοουμε νηφαλια,αν εμφανιστουν],δινοντας εμφαση μονο στην προσπαθεια μας για την καθαρση της καρδιας απο τα παθη και την εγκατασταση σ’αυτην της παγκοσμιας εν Χριστω αγαπης.Αν σε καποιον αρχισει να εμφανιζεται ο Θεος,η Παναγια η ενα αλλο αγιο προσωπο,κινδυνευει να πεσει θυμα του εγωισμου,ο οποιος θα κολακευτει και θα διογκωθει και ετσι μπορει να αποδωσει λατρεια στον εχθρο αντι για το Θεο.[ο εχων ωτα ακουειν,ακουετω].

    2. ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ βαδιζεις και παραμιλας στους δρομους της Νεας Εποχης εχοντας την πεποιθηση οτι ολες οι θρησκειες εχουν κοινη πηγη.Ειναι αδιανόητο για εναν χριστιανο να πιστευει οτι οι ομοιότητες των ειδωλολατρικων θρησκειων με τον χριστιανισμο (οπως ο Θεος που σταυρωνεται και ανασταίνεται σαν τον Μαρδουκ) ειναι ενα κομματι της εκφρασης του αληθινου θεου.Εδω βεβαια ο chaoskampf θα συμφωνησει αλλα εσυ ΡΩΜΗΟΣΥΝΗ εισαι χριστιανος και η τοποθετηση σου αυτη ειναι εσφαλμενη περα για περα.Προσεξε λοιπον μην το μαθει ο παπας της ενοριας σου γιατι θα σε αφορισει.Και εδω που τα λεμε για την δικια σου ασφαλεια καλυτερα που λειπεις.Οσο πιο λιγα λες τοσο καλυτερα.

  33. Χαιρομαι ασφαλως για το πολλα dislikeκαθως αυτο σημαινει οτι υπαρχω μεσα στα κακοποιημενα μυαλα σας και μεσα μαλιστα στις νεες συνθηκες οπου ειναι ξεκαθρο οτι εσεις εισαστε το προβλημα και οχι εγω που ειμαι βασικα η λυση του προβληματος λογω και της αμιμιτης μετριορφροσυνης μου και ετσι οπως με σταυρωνουν οι παπαδες μεσα σε αυτο το τελετουργικο πλαισιο εδω και 2000 χρονια ετσι θα τους σταυρωσω και εγω για να μαθουν αλλη φορα να μην τα βαζουν οι αθεοι ειδωλολατρες με τον Big Daddy τον Μεγα Τιτανα Ηλιο. Ασφαλως το ενα like ειναι δικο μου για να ειναι και ξεκαθαρο οτι ειμαι ο Ενας ο ανεπαληπτος Greek lover που ισοπεδωσε ολους τους μνηστηρες της Πηνελοπης με το τοξο του Απολλωνα που ειναι γνωστο σε εμας τους Θεους-Ελοχιμ και ως το τοξο του Ερωτα αλλα και ως το τοξο του Kamadeva που ειναι η Ινδουιστικη εκδσση αυτης της συμπαντικης-κοσμικης πραγματικοτητας. Anyway περα απο την πλακα μεσα σε αυτα που λεω περα απο τις σαχλαμαρες ειναι και αιωνιες αληθειες και για αυτο αλλωστε και οι σαχλαμαρες παιρνουν αυτο που αναζητουν καθως η θεια ουσια ειναι ζωντανος Λογος και οχι το νεκρο γραμμα των διαστρεβλωμενων γραφων που εξυπηρετουν τις σκοπιμοτητες της κοσμικης εξουσιας. Ετσι καπως λοιπον οι Θεοι ανεμειξαν την αθανατη ουσια με τις ανοησιες των θνητων και τα παραπλανητικα ορθγραφικα και συντακτικα λαθη για να κανει ο καθε ενας τις επιλογες του. Η Κοσμικη Υπερσυνειδηση δεν κανει λαθη ομοια με αυτα που κανουν οι ανθρωποι.

    1. chaoskampf και βεβαια δεν περνας απαρατηρητος καθοτι το φως σου επεσε πανω στα προβατα του σκοτους και τυφλωθηκαν με αποτελεσμα να γινουν ευκολο γευμα του Μεγαλοσαυρου.Για την προσφορα σου αυτη σου εκανα like ετσι για να μην λες οτι ειμαι και αχαριστος.

  34. ΜΕΓΑΛΟΣΑΥΡΕ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟ ΣΕ ΑΓΑΠΩ>

    ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ,ΓΑΛΛΙΚΑ,ΡΩΣΙΚΑ,ΚΙΝΕΖΙΚΑ,

    ΙΝΔΙΚΑ?

    ΕΑΝ ΟΧΙ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ ΝΑ

    ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

    ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΕΑΝ

    ΥΠΗΡΞΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ?

    ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ

    ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ>

    1. Ασχετε εχω 9 πτυχια και μιλω απταιστα 4 γλωσσες.Και ετσι για να κανουμε καλη παρεα προσκαλεσε τους πανεπιστημονες σου να μιλησουμε για την ιστορικοτητα του χριστου.

      1. Ο Λιαντίνης, αν και είχε διαύγεια λόγου ήταν γενικά μπουρδολόγος. Κάθε μορφής μπουρδολόγου εντυπωσιάζει όσους έχουν άγνοια του αντικειμένου που μιλάει. Στο συγκεκριμένο ηχητικό, το οποίο άκουσα με προσοχή, εφαρμόζει την βασική αρχή της μπουρδολογίας: την διαβολή των πηγών. Δεν θα αναφέρω τις θρησκευτικές πληροφορίες που είναι αναληθείς. Θα αναφέρω κάτι πιο απλό, το παράδειγμα του Αινστάιν και του Χάιζεμπεργκ (εκ των θεμελιωτών της κβαντομηχανικής) που αναφέρει συγκεκριμένα ως παραδείγματα αντι-χριστιανισμού. Σου βάζει το ερώτημα: ήταν τρελοί οι μεγάλοι επιστήμονες που δεν ήταν χριστιανοί; Εμ έλα μου ντε που έπεσε έξω!!! Ο Χάιζενμπεργκ, του οποίου ο πατέρας τυχαίνει να ήταν καθηγητής Βυζαντινών ελληνικών, ήταν δεινός χριστιανός με ιδιαίτερη “εμμονή” στην ελληνική γλώσσα και στην μελέτη των ευαγγελίων. Ένα παράδειγμα πήγε να βρει και έπεσε κατευθείαν έξω! Ο δε Αινστάιν, σε αντίθεση με τον Λιαντίνη, ήταν άνθρωπος με σεβασμό στην θρησκεία ακόμα και όταν ο ίδιος δεν είχε κάποια συγκεκριμένη. Είχε πει ότι “η θρησκεία χωρίς επιστήμη είναι τυφλή και η επιστήμη χωρίς την θρησκεία είναι κουτσή/φτωχή (lame)”. Επίσης ο Λιαντίνης δεν πέθανε από φυσικά αίτια αλλά αυτοκτόνησε. Ακόμα και στο γράμμα που άφησε στην κόρη του μιλούσε για τον εαυτό του “Αφανίζομαι όρθιος, στιβαρός και περήφανος”…. ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ….

        1. Δημήτρης Λιαντίνης Έλληνας πανεπιστημιακός, φιλόσοφος, ποιητής, συγγραφέας και μεταφραστής Το 1966 αποφοίτησε από το Τμήμα Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής Αθηνών. Σπούδασε κλασσικές γνώσεις και ανθρωπολογία. Από το 1968 μέχρι το 1970 υπηρέτησε ως φιλόλογος στη Μέση Εκπαίδευση στους Μολάους Λακωνίας. Τον Οκτώβριο του 1970 μετέβη στο Μόναχο, όπου παρέμεινε μέχρι το 1972 και σπούδασε τη γερμανική γλώσσα, διδάσκοντας συγχρόνως ως φιλόλογος στο ιδιωτικό ελληνικό σχολείο της Otto Gesellschaft του Μονάχου. Από το 1973 μέχρι το 1974 υπηρέτησε εκ νέου στη Μέση Εκπαίδευση στις Θεσπιές Βοιωτίας και το 1974-75 στο Γυμνάσιο Αρρένων στη Θήβα. Το 1975 διορίστηκε βοηθός στο Εργαστήριο Παιδαγωγικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1978 έγινε Διδάκτωρ με βαθμό «άριστα» και θέμα της διδακτορικής διατριβής: «Η παρουσία του ελληνικού πνεύματος στις ελεγείες του Duino του Ράινερ Μαρία Ρίλκε».Υπήρξε από το 1975 μέχρι το 1998 βοηθός, επιμελητής, λέκτορας, επίκουρος καθηγητής και αναπληρωτής καθηγητής της Φιλοσοφίας της Aγωγής και της Διδακτικής των ελληνικών μαθημάτων στον Τομέα Παιδαγωγικής του Τμήματος Φ.Π.Ψ. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 1978-79 με εκπαιδευτική άδεια παρακολούθησε στο Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης φιλοσοφία και συγχρόνως δίδασκε σε εντεταγμένο ελληνικό σχολείο στο Λουντβισχάφεν. Εκτός του Πανεπιστημίου στην Ελλάδα δίδαξε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο στη Μετεκπαίδευση των δασκάλων, σε διάφορα ΠΕΚ και στη Σχολή της Αστυνομίας. Επίσης απέδωσε στην ελληνική το «Ίδε ο Άνθρωπος» του Νίτσε.Συγγραφέας εννέα βιβλίων με φιλοσοφικό και παιδαγωγικό περιεχόμενο.
          Έξυπνον Ενύπνιον (1977): Ερμηνεύει φιλοσοφικά και σε σχέση με την αρχαία Ελλάδα τις ελεγείες του Ντούινο του Ρίλκε. Το βιβλίο με μικρές διαφοροποιήσεις αποτελεί απόδοση στη δημοτική της διδακτορικής του διατριβής (που ήταν σε καθαρεύουσα) με τον τίτλο “Η παρουσία του ελληνικού πνεύματος στις ελεγείες του Duino του R. M. Rilke”.
          Χάσμα σεισμού (1977): Ερμηνεύει φιλοσοφικά το έργο του Σολωμού. Βραβείο της Ακαδημίας Αθηνών το 1978.
          Ίδε ο άνθρωπος (1979) του Νίτσε: Απόδοση στην ελληνική με προλόγισμα (ο Λιαντίνης αναφερόμενος στη μεταφραστική του εργασία χρησιμοποιεί το ρήμα “ελλήνισε”).
          Ο Νηφομανής (1982): Αναλύεται η ποίηση του Γιώργου Σεφέρη με φιλοσοφικές συντεταγμένες.
          Homo educandus (1984): Διαπραγματεύεται την φιλοσοφία της αγωγής.
          Πολυχρόνιο (1987): Εξετάζει τη φιλοσοφία της στοάς και την επίδρασή της στην πολιτική παιδαγωγική της Ρώμης.
          Διδακτική (1989): Παιδαγωγικό εγχειρίδιο αρχών και μεθόδων της διδακτικής, προορισμένο για τους φοιτητές.
          Τα Ελληνικά (1992): Αναφέρεται στη διδακτική των νέων και των αρχαίων ελληνικών, κυρίως της λογοτεχνίας (με κριτήρια για την αποτίμηση του ποιητικού έργου), και προορίζεται για εκπαιδευτικούς. Περιέχει ενδεικτικό κατάλογο κειμένων τα οποία πρέπει να κατέχει ο εκπαιδευτικός για προσωπική του κατάρτιση.
          Ο ΜΟΝΟΣ ΕΓΩΙΣΤΗΣ ΕΔΩ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ DEDALE.

          1. Ο Λιαντίνης είναι τυπική περίπτωση NPD (Narcissistic Personality Disorder), δηλαδή αυτό που από την αρχαία εποχή ονόμαζαν: νάρκισσο. Αν μη τι άλλο το τελευταίο του γράμμα στη κόρη του το αποδεικνύει. Μεταξύ άλλων γράφει “Πεθαίνω υγιής στο σώμα και στο μυαλό, όσο καθαρό είναι το νωπό χιόνι στα όρη και το επεξεργασμένο γαλάζιο διαμάντι.” Αυτοκτονεί όχι από αδυναμία, όπως κάθε άλλος άνθρωπος σαν εμένα και εσένα, αλλά από υπερβολική δύναμη! Από υπερβολικό θάρρος! Από υπερβολική υγεία! Και αφίνει πίσω κάθε υποχρέωση (εκείνος δεν γέννησε τη γέννησε την κόρη του; ποιος έχει την ευθύνη;). Γιατί; Επειδή οι νάρκισσοι είναι τυπικοί στο να μην αισθάνονται υποχρέωση προς τους οικείους τους. Εγώ πάλι όταν δεν είμαι καλά δεν την παλεύω και δεν το κρύβω. Δεν έχω το θάρρος του Λιαντίνη και ενίοτε είμαι και σαν τον Πέτρο, φοβάμαι μπροστά στην δοκιμασία της ζωής από αδυναμία (την οποία και αναγνωρίζω) προσεύχομαι στον Θεό. Γι’αυτό η χριστιανική θεολογία είναι αντι-ναρκισσιστική γιατί ακόμα και ο άγιος δεν “παριστάνει” τον ήρωα, είναι ανθρώπινος και δίνει αγώνα ανθρώπινο. Αισθάνεται όχι μόνο αδυναμία αλλά και ένα ΒΑΡΟΣ από ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ για τα παιδιά του, και αν είναι δυνατόν για τα παιδιά όλου του κόσμου. Το σημαντικότερο κριτήριο για τη διάγνωση NPD αποτελεί η έλλειψη αυτο-κριτικής και αυτο-ανάλυσης (self reflection). Οι Νάρκισσοι προσελκύουν τους λεγόμενους co-dependents (συνεξαρτώμενοι) ως μαγνήτες. Έτσι αποκτούν οπαδούς και ακολούθους εύκολα επειδή δείχνουν μεγάλη αυτοπεποιθηση όταν μιλούν (βλέπε Σώρρας). Μου αναφέρεις μια λίστα από το βιογραφικό του. Σε πληροφορώ αυτό το βιογραφικό είναι ένα τίποτα μπροστά στο βιογραφικό του Μέγα Μπουρδολόγου Βολταίρου που έχουν γίνει και κλινικές μελέτες από ειδικούς ψυχολογους για τον ναρκισσισμό του.

          2. dedale ζοριζεσαι και το μοτερ της ψυχης σου εχει αρχισει να αναδυει καπνους,και ετσι και ανεβασω στροφες θα καψεις πηνια και θα χρειαστεις περιελιξη μετα για να συνέλθεις. Πλάτων (Φιλοσοφία εστί μελέτη θανάτου». Δηλαδή το πως στοχάζεται ο άνθρωπος στο φαινόμενο ‘θάνατος’, αλλά όμως για τον δικό του θάνατο. Επίσης ο Πλάτων στη συνέχεια λέει ότι «Οι ορθώς φιλοσοφούντες αποθνήσκειν μελετώσι», δηλαδή, όσοι φιλοσοφούν σωστά, μελετούν πως θα πεθάνουν. Και συνεχίζει: «Και το τεθνάναι αυτοίς ήκιστα φοβερό», δηλαδή, και όταν θα έρθει η ώρα να πεθάνουν δεν θα φοβούνται τον θάνατο, γιατί στη διάρκεια της ζωής τους η σχέση τους με τον θάνατο ήταν σωστή.) dedalο fox εισαι πολυ μικρος για να συλλάβεις το μεγαλειο του Λιαντινη. Περα απο το ασημαντο και χειραγωγημενο σου μυαλο με τις αλκοολικες φαντασιωσεις του Γιαχβε ο λογος σου κρυβει δολο. Το ανωθεν ηχητικο ντοκουμεντο περιεχει ιστορικα στοιχεια και αληθειες τις οποιες προσπαθεις να αντικρουσεις δια της πλαγιου οδου ριχνοντας λασπη στο προσωπο του καθηγητη.Εσυ μπορει να εισαι πονηρουλης αλλα εγω με κατι χριστιανικα αποβλητα σαν και σενα παιζω οπως η γατα με το ποντικι (εσυ εισαι το ποντικι)

        2. ΑΙΝΣΤΑΙΝ Θεός.Παράγωγο ανθρώπινης αδυναμίας. Βίβλος.Συλλοδή σεβαστών μεν αλλά πρωτόγονων και παιδιάστικων μύθων.Θρησκεία.Προσωποποίηση παιδιάστικων προκαταλήψεων.Γράμμα σε φίλο του συγγραφέα θρησκευτικού βιβλίου το1954 ,ένα έτος προτού πεθάνει.Το χειρόγραφό πουλήθηκε σε πλειστηριασμό το 2008 έναντι 170.000 λιρών.

          1. Φίλε επειδή το ξαναπόσταρες παραπάνω, σου δίνω και πάλι την ίδια απάντηση:Όπα, ο εβραϊκής καταγωγής Αϊνστάιν, ο τρολ της επιστήμης; «Δάσκαλε Καραθεοδωρή, σε παρακαλώ, βοήθησέ με να εξηγήσω αυτό που ανακάλυψα γιατί δεν το κατάλαβα καλά»…….. Για να καταλάβουμε, η αναφορά στον Αϊνστάιν έχει να κάνει με την τεκμηρίωση της θέσης σου; Δίνει βαρύτητα στα επιχειρήματά σου; Εκτός από τρελοφυσικός είναι και ιστορικός και θεολόγος; Χαχαχαχαχαχαχα. Εγώ λέω να ρωτήσουμε τον μεγαλύτερο επιστήμονα όλων των εποχών, τον TESLA τι άποψη έχει για τον Θεό.

          2. Ρωμιωσυνη εκανα αναφορα στον Αινσταιν γιατι ο φιλος σου ο dedalos πιο πανω εγραψε αυτο ( Ο δε Αινστάιν, σε αντίθεση με τον Λιαντίνη, ήταν άνθρωπος με σεβασμό στην θρησκεία..) και εφαγε για αλλη μια φορα την μπουφλα του και ησυχασε.

        3. (Η θρησκεία είναι λοιπόν το θεμέλιο της ηθικής και της ηθικής της προϋπόθεσης της ζωής Heisenberg, Werner. 1973. “Naturwissenschaftliche und religioese Wahrheit.” Frankfurter Allgemeine Zeitung, 24 Maerz, σελ. 7-8. (Ομιλία ενώπιον της Καθολικής Ακαδημίας της Βαυαρίας, με την αποδοχή του Βραβείου Guardini, 23 Μαρτίου 1974) Παρομοια και ο Λιαντινης σε αυτο το ηχητικο ντοκουμεντο προετρεψε τους μαθητες του να κρατησουν τις αξιες της πιστης τους και να εχουν το μυαλο τους ανοιχτο.

  35. Ειναι ευκολο λοιπον για ολους τους ανντχριστους να καταλαβουν οτι τοσο ο Χριστος οσο και η Παναγια ειναι Κυπριακης καταγωγης κσθωε εμεις οι Κυπριοι ειμασδτε ο “εκλεκτος” λαος του Κυριου-Adonai-Αδωνι-Βααλ-Bel κσθως αλλωστε ειναι γνωστο οτι η Κυπρος ειναι το νησι του Πρωινου Αστερα >> http://biblehub.com/revelation/22-16.htm . Τοτε απλα ειχα μεταμφιεστει σε Εβραιο για να ριξω τους Εβραιους στα Ταρταρα και για αυτο αλλωστε εχουν αυτο το μισος εναντιον μου γιατι οι μαλακες προσπαθησαν να διαστρεβλωσουν την αληθεια του Πατερα μου που ολοι εχετε καταλαβει ειτε ετσι ειτε αλλιως οτι ειναι ο Αρχοντας του Συμπαντος και ο Κοσμικος Χριστος και οχι φυσικα ο Γιαχβε που ειναι απλα μια ακομα εθνικη κλανια μου και αυτος που ισχυριζεται το αντιθετο ειναι εθνικος ειδωλολατρης. >> https://www.youtube.com/watch?v=nsGJwpE37s0 >> Ειναι ευκολο λοιπον για καποιον να καταλαβει οτι η Ιερουσαλημ των Φοινικων μου ανηκει οπως και η Κωνσταντινουπολη αλλωστε και οτι οι Εβραιοι θα παρουν τα αρχιδια μου. Απλα πραγματα ειναι. Μετα θα σας εξηγησω την αληθεια σε οτι αφορα τον ναο του Σολομωντα δηλαδη του ναου μου.

  36. Βρε κακομοιρα δεν εχετε ιδεα με ποιον τα εχετε βαλει. Απο μικρο παιδι διδαχτηκα την τεχνη του πολεμου,Ειμαι ενας αρχαιοελληνικος σπαρτιατης στην ψυχη και στο σωμα.Εκπαιδευτηκα να μην φοβαμαι το σκοταδι,να αψηφω το κρυο [σαν τον ραμπο] σκληραγωγηθηκα και στην ψυχη και στο σωμα ωστε να γινω πολυ σκληρος για να πεθανω [κατι σαν τον Μπρους Γουιλις] Οταν εξασκουμαι στον πολεμικο χορο «πυρρίχη» [αντι για ζειμπεκικο 9/8] αισθανομαι σαν αρχαιοελληνικος Θεος ετοιμος να αντιμετωπισω καθε προκληση ειτε γηινη ειτε εξωγηινη.Αιωνιοι εχθροι μου ειναι αυτοι που ζουν αναμεσα μας [συμφωνα με τον λιακοπουλο] τους οποιους και εξοντωνω δια της μεθοδου sailed death [σιωπηλος θανατος].Η Ενσαρκωση μου σε αυτον τον κοσμο [αβαταρας] ειναι η εκπληρωση του θεικου σχεδιου για την εξοντωση των νεφελιμ [λιακοπουλος] που συντομα με εντολη του διαβολου θα εξελθουν απο τις πυλες με σκοπο να ξεσκισουν και να κατασπαραξουν τις σαρκες μονο των χριστιανων απανταχου της γης.[Αποκαλυψη 16.4] Υψιστη προτεραιοτητα ειναι η διαφυλαξη της ζωης σας.Με εντολη του μεγαλοδυναμου συμπανταρχη και θεου των Θεων ΔΙΑ [ΖΕΥΣ] θα σας δεσω ωστε να γινετε τα μαντροσκυλα μου.Θα σας βρω και απο ενα θηλυκο κοπροσκυλο να ζευγαρωσετε ωστε να δημιουργησω την Νεα Ρατσα Αριων κοπροσκυλων τυπου ΧΟΥΛΚ που θα συμβαλλουν με την παρουσια τους στον μεγαλο πολεμο τον ονομαζομενο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ δαγκωνωντας και ξεσκιζωντας τα μπατζακια των σιωνιστων πρακτορων αποπροσανατολιζοντας τους, τους οποιους θα σφαξω εν στοματι μαχαιρας εξολοθρευοντας τους απο προσωπου της γης ωστε να ανθισει το αρχαιοελληνικο πνευμα και να γινει ολος ο πλανητης μια πατριδα.Η δικη μας Πατριδα η ελλαδαρα μας.Για την ελλαδα ρε γαμωτο.Γενηθητω το θελημα μου φλουφληδες νεοελληναρες του φραπε.

    1. ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΟΥΝΙΣΤΗ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΚΗ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥΣΑ, ΠΟΥ ΠΑΙΝΕΥΕΤΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΑΝ ΣΚΛΗΡΟ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΙΩΝ ΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ…ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΠΟΥ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΝΑ ΑΝΔΡΩΘΕΙΣ ΠΡΩΤΑ…ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΞΥΛΙΝΟ ΣΠΑΘΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΘΡΕΠΤΗ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΙΧΑΣΜΕΝΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ!!!

      1. Αν οπως λες ειμαι κουνιστος τοτε οφειλω να το ομολογησω.ΤΙ ΓΡΑΦΩ ΡΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ χαχαχαχα Προβατακι μου δεν χρειαζομαι κουμπουρια και χατζαρες για να σας πολεμησω.Αυτα ειναι κατεξοχην χριστιανικα οπλα.Σας εχω κολλησει ολους στον τοιχο με την πενα του λογου μου και συντομα τα γονατα σας θα καμψουν με αποτελεσμα να σωριαστειτε στο εδαφος βγαζοντας αφρους απο το στομα. Σηκωτους θα σας παρουν απο εδω με προορισμο το ΚΑΤ.Ουτε οι γυναικες σας δεν θα σας αναγνωρισουν.

  37. Κατα την ιατρικη μου σταδιοδρομια και εως να βγω στην συνταξη επιτελεσα τα ιατρικα μου καθηκοντα στον τομεα της ψυχιατρικης στελνοντας πολλους συνανθρωπους μας στο δρομοκαΐτειο.Εκτοτε κεντριζω το ενδιαφερον των ανθρωπων στελνοντας μηνυματα στα κατοχικα εισαγοντας μεσα τους την αμφιβολια στοχευοντας τοσο το συνειδητο οσο και το υποσυνειδητο τμημα του εγκεφαλου τους στα πλαισια ενος ευρωπαικου προτζεκτ με αρκετα καλες αποδοχες.Ενιοτε και οταν βαριεμαι χρησιμοποιω την σατιρα εναντιων σας ως μεσο ψυχαγωγιας,διασυροντας το ονομα σας,και κουρελιαζοντας το εγω σας.Οταν βαρεθω και την σατιρα ,κατασκευαζω κακοβουλα προγραμματα trojan στοχευοντας τα προγραμματα προστασιας των υπολογιστων σας, αποδομωντας σταδιακα το λογισμικο και αφου αποκτησω τον ελεγχο του υπολογιστη σας, σας σπαω τα νευρα. Ε και ετσι περναει η ωρα.

  38. Ο HELIOS = 408 λοιπον παιδια μου των αρχαιων μυστηριων ειναι μια εικονικη αναπαρασταση του ο αξονα του Zωδιακου Kυκλου που για τους Εβραιους μαλακες ειναι ο Γιαχβε που δεν ειναι ο Χριστος και αρα ο δικος τους Γιαχβε ειναι απλα μια σκια του παρελθοντος, καθως καταργηθηκε μεσα απο την υλοποιηση του Αιωνα των Ιχθυων και μεσα απο αυτη την πραγματικοτητα προεκυψε και η μυθολογια του Ιαλνταμπαωθ απο την αντιθετη πολικοτητα μεσα απο τον καθρεφτη της κοσμικης συνειδησης. Ο Ιαλανταμπαωθ παρουσιαζεται ως ο εκπττωτος αιωνας και αυτη ειναι η μιση αληθεια της αντιθετης πολικοτητας η οποια προσπαθουσε να προσεγγισει την αληθεια του Χριστου με το διανοητικο μεσα απο την γνωση των αρχαιων μυστηριων αλλα και μεσα απο την αλχημικη εργασια και την επικοινωνια με τις ουρανιες δυναμεις που καθοριζουν τα μοτιβα τοσο της αριστερης οσο και της δεξιας ατραπου που και στις δυο περιπτωσεις δεν οδηγουν πουθενα, καθως η μια πολικοτητα ειναι η αντανακλαση της αλλης και για αυτο ο Ηρακλης ο πατερας δηλαδη του Αιωνα πρεπει να πνιξει τα δυο φιδια. Στοχος της αριστερης ατραπου και της Αλχημιας και επι του προκειμενου του Ερμητισμου (μιας και το θεμα ειναι ο μυθολογικος γιος μου ο Ερμης-Ναμπου ο Τρισμεγιστος) ειναι η διασταυρυωση των πολικοτητων. Η παραδοση τους βασιζεται στην γνωση και στα visualizations του προηγουμενου Αιωνα του Χαμου-Ραβι και για αυτο αλλωστε ο Χριστος δερνει ανελεητα τον θεο των Ιουδαιων μεσα στους Αιωνες και παρα τις ηλιθιες αντιληψεις των ρασοφορεμενων χριστοκαπηλων. Οι δυο πολικοτητες πρεπει να γινουν Ενα μεσα απο της διαδικασια του Αλχημικου Ιερου Γαμου για αυτο αλλωστε μιλαμε για τον γαμπρο GROOM = 408 = LOGOS που ειναι ο Χριστος και αυτος απο δεξια συμφωνα με την Γνωστικη παραδοση της Σ-Oφιας που ειναι αυτη απο αριστερα >>> https://en.wikipedia.org/wiki/Sophia_(Gnosticism)#Formation_of_the_lower_world. >> Η τεχνητη πολωση του αριστερα με το δεξια παρεχει μονο παραισθησεις και ασυνδετες εικονες που δεν συνδεονται με κανενα τροπο με την πνευματικη τους ουσια. H διαζευγμενη αντιληψη δεν μπορει παρα να παρεχει την μιση αληθεια για αυτο αλλωστε και επιμενω στον γαμο του Ελληνισμου με την Ρωμιοσυνη αλλα αυτο φυσικα αυτο δεν εξαρτατε απο μενα αλλα απο το συνολο της νεοελληνικης συνειδησης που θα πρεπει να αποφασισει αν για σημαια εχει τον ΣΤΑΥΡΟ η την κλανια του Γιαχβε η και αντιστροφως αναλογα την κλανια του Δια καθως το ζητουμενο ειναι το ταξιδι στο μελλον και οχι η επιστροφη στο παρελθον. Αλλιως κανενας γαμπρος δεν προκειται να ερθει που να μπορει να ολοκληρωσει τις γραφες οι οποιες ειναι το “παχνιδακι” των ηλιθιων που παριστανουν τους θεολογους. Μην ξεχασετε επισης να διαβασετε το Γνωστικο ευαγγελιο του Θωμα μηπως και καταλαβετε τι λεω. Εδω μπορειτε να δειτε το πως οι Εβραιοι φανταζονται τον Γιαχβε ως τον αξονα του Ζωδιακου κυκλου καθως το προτυπο του θεου τους οπως ειπαμε πιο πανω ειναι ο Μαρντουκ και αρα οι λογικοι συνειρμοι των μοτιβων με τα οποια “παιζουν” οδηγουν σε αυτο το λογικο συμπερασμα: https://en.wikipedia.org/wiki/Jewish_views_on_astrology

    1. Ο Γιαχβε της Π.Δ. ειναι ο ασαρκος Λογος.Ο Χριστος το ειπε καθαρα.Δεν ηλθα να καταλυσω τον Νομο,αλλα να τον συμπληρωσω.Απλα ανεβασε το επιπεδο.Απο το νηπιαγωγειο περασαμε στο δημοτικο.Μονο μεσα απο την πιστη και την εν Χριστω ζωη θα ανεβει καποιος παραπανω και οχι μονος του αλλα επειδη ο Θεος θα αποφασισει να του ανοιξει τα ματια.Εχει γινει με πολλους Αγιους της Εκκλησιας μας,εντελως απλοικους και ΄΄αμορφωτους΄΄για τον κοσμο.Δεν προσεγγιζεται ο Θεος με τη διανοια,ουτε με ΄΄περιεργα΄΄κολπα.Οποιον κρινει ικανο,τον ανταμειβει με γνωση και σοφια.Παραδειγμα ο Πετρος,κατα την Μεταμορφωση του Ιησου.βλεπε ΑΝΩΝΥΜΟΣ 2Ο Απριλιου 2017 @ 05:47.

      1. Εσενα φιλε ΠΔ σε προσεχω γιατι εισαι ο προστατευομενος του chaoskampf και υπαρχει το ενδεχομενο να κρανιωθει το παιδι του χαους και να στρεψει πανω μου την μαυρη μαγεια την Μητρας του αρχετυπου του αποκρυφισμου του και να μου κανει τα μυαλα κιμα.Αφου να φανταστεις οταν τον κοντραρω χρησιμοποιω μονο το ενα τοις εκατο της νοητικης μου δυναμης ελεγχοντας ταυτοχρονα τις αντιδρασεις του.Το ολο θεμα ειναι να βρασει στο ζουμι του και οχι να εκραγει με απροβλεπτες συνεπειες για το ανθρωπινο γενος.Οπως καταλαβαινεις εισαι στο απυροβλητο. Υγεια σε ολους ωστε να μεινω ανεργος και να σκυλοπεινασω.

  39. Κάποτε, κάποιοι άνθρωποι έγραψαν για την αλήθεια, την εξήγησαν, της έδωσαν νόημα, την έντυσαν με πορφύρα και μεταξωτά, την έκαναν κυρά και βασίλισσα. Αυτοί οι κάποιοι ήταν οι Έλληνες πρόγονοι μου. Ναι, είναι αυτοί που μισώ και καθυβρίζω ολημερίς μέσα στις θρησκευτικές μου σκέψεις και μέσα στις ανθελληνικές μου ενέργειες. Είναι αυτοί, που μου έμαθαν τι είναι ο κόσμος. Είναι αυτοί που μου έδειξαν τον τρόπο να μην φοβάμαι ούτε άνθρωπο, ούτε Θεό. Είναι αυτοί, που με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα, έναν σκεπτόμενο άνθρωπο. Πώς λοιπόν να απαιτήσω από τους άλλους να μου δώσουν σεβασμό, όταν εγώ ο ίδιος δεν σέβομαι τον εαυτό μου και τους προγόνους μου. Πώς να ζητήσω σεβασμό από τους εχθρούς μου, όταν εγώ ο ίδιος είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός του εαυτού μου. Πώς να γίνω το κέντρο του κόσμου, όταν εγώ κατατάσσω με τις πράξεις μου και με τα πιστεύω μου τον κόσμο μου στα άπατα της παγκόσμιας ιστορίας. Μήπως νομίζω ότι οι πρόγονοι μου θα με φυλάνε για πάντα; Μήπως νομίζω ότι οι ένδοξοι προπάτορες μου θα μου διορθώνουν συνεχώς τα λάθη μου ή μήπως νομίζω, ότι θα συνεχίσω για πολύ ακόμα να παριστάνω κάτι το οποίο δεν είμαι… Κοιτώ τον εαυτό μου στον καθρέπτη και ψάχνω μέσα σε αυτόν έστω και ένα ψήγμα των προγόνων μου. Δυστυχώς δεν βρίσκω τίποτε το οποίο να με δένει με την ένδοξη ιστορία μου.Δυστυχώς, δεν βρίσκω τίποτε το οποίο να με κάνει υπερήφανο απόγονο των πιο ενδόξων προγόνων.

  40. DEDALE Ειναι γεγονος οτι η παρουσια μου σου προκαλει ταχυπαλμια και καθολικη ανοδο της μικρης και μεγαλης πιεσης με κινδυνο να διαραγουν τα αιμοφορα σου αγγεια και να ΜΕΛΑΝΙΑΣΕΙΣ.come to here και ο πολυπτυχιουχος ταξιαρχος με τα πολλα παρασημα(σαν τον σεφερλη) θα σου παραδωσει εντατικα μαθηματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ παιδειας αποδομωντας το ανθελληνικο προσωπειο σου και εισαγοντας μεσα σου με την ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ μεθοδο greek way το αρχαιο ελληνικο πνευμα ωστε να απαλλαχτεις μια για παντα απο τις αλκοολικες φαντασιωσεις που σε οδηγούν σε μια ατερμονη παλινδρομηση πανω κατω αριστερα δεξια μεσα και εξω απο το αλχημικο πλανο του Γιαχβε.

  41. Σκεφτομαι να ενωσω τις δυναμεις μου με τον συμπανταρχη Chaoskampf ωστε να εξισορροπησουμε τις αντιθετες πολικοτητες ριχνοντας το μαυρο ιερατειο μεσα στην μητρα [χυτρα] του αρχετυπου του αποκρυφισμου μαζι με την καμπαλα απαλλασσοντας τους πιστους απο τον νοητικο αυνανισμο και τα μαυρα τελετουργικα, γιατι αυτο προβλεπει η κινηση των αστρων και σε οτι αφορα την αλχημικη διαδικασια της καθαρσης που περναει ολοκληρος ο πλανητης.Με αυτο τον τροπο θα απαλλαξουμε τους σατανιστες που μαλακιζονται μεσα στις παραισθησεις τους απο το αντιπαλο στρατοπεδο του μαυρου ιερατειου γκρεμιζοντας την δυαδικοτητα του κοσμου τους εισαγοντας μεσα στο αστρικο τους πεδιο το πνευμα του αντιχριστου 875 antichrist μολυνοντας τους με τα ψυχοπνευματικα μικροβια της Νεας Εποχης. Οι αλληγορικες παραστασεις της μυστηριακης σχολης του Chaoskampf θα λειτουργησουν σαν γεφυρες για τους μυημενους αλλα και ως ασπιδα προστασιας επι του προκειμενου για τους πιστους που σε καμια περιπτωση δεν θα πρεπει να μπλεξουν με θεματα αποκρυφισμου και εις τα οποια προσβαση εχουν μονο ο ΑΡΧΙερεας Chaoskampf και εγω ο ΑΡΧΙανωνυμος.Ευχομαι προβατακια μου η συμπαντικη αρχη ο Θεος ολων να φωτιζει ως λυχνος το μονοπατι της ζωης σας ωστε η ενθυμηση σας να ειναι ενα λαμπρο παραδειγμα για τις νεες γενιες των ελληνων .

  42. Αποσπασμα απο την Αποκαλυψη του Μεγαλοσαυρου
    (Επειδη σας συμπαθησα θα σας αποκαλυψω ενα μυστικο το οποιο δεν προλαβε να γραψει ο Ιωαννης στην Αποκαλυψη γιατι τρελαθηκε.Την μεγαλη μερα του Αρμαγεδώνος θα συναχθουν στο ορος Σιων οι δυναμεις των νεοαφιχθεντων Ανδρομεδιων, εναντιον των 144000 ισραηλιτων του Γιαχβε.Τοτε με κελευσμα αρχαγγελου και με σαλπιγγα Θεου θα πεσει ο Χριστος απο τον ουρανο στην Γη σηματοδοτώντας την εναρξη του πολεμου. Την καταλληλη στιγμη ο Μεγας στρατηλατης chaoskampf θα δωσει διαταγη να ανοιξουν οι Πυλες του Αδου [ 72 συμφωνα με τον Λιακοπουλο ] αιφνιδιαζοντας τις στρατιες του Γιαχβε με αποτελεσμα τα βληματα που κατοικουν στον Αδη να πανε αδιαβαστοι σαν το σκυλι στο αμπελι.Αμεσως μετα ο Μεγαλοσαυρος θα παρει στο κυνηγι τους καβαλαρηδες της Αποκαλυψης και οι ανδρομεδιοι με αρχηγο τον Δια θα εξολοθρευσουν εν στοματι μαχαιρας ολη την στρατια του Γιαχβε.Το 1/3 των αγγελων που ειχαν συνταυτιστει με τον Διαολο θα ενωθουν με τις δυναμεις του Διος και ο Διαολος θα κατσει στα δεξια του Θεου των Θεων Ζευς.Αμεσως μετα ο Διαολος θα απαιτησει την υποταγη των χριστιανων στο θελημα του και θα γινει ολη η γη ενας παραδεισος της ακολασιας[ οχι οτι δεν ειναι τωρα δηλαδη] συμφωνα με το αρχικο σχεδιο της δημιουργιας )

  43. Για να προκυψει ο γαμπρος GROOM = 408 = LOGOS = THE AEON = HELIOS πρεπει να υπαρχει η νυμφη που θα μπορουσε για παραδειγμα να ειναι η Σ-Οφια της Κοσμικης ΑγΕλ(λ)αδας μιας και εισαστε εθισμενοι στις σαχλαμαρες. Συμπαθητικες ειναι οι διασγτροφικες μαλακιουλες που επι της ουσιας συνιστουν οτι η νυμφη μπορει να ειναι οι ευνουχοι αρχιπαπαδες αλλα αυτο επι του πρακτeου is simply impossible καθως μιλαμε για αθεα βληματα που εχουν παρει διαζυγιο απο την Σ-οφια. Οπως καταλαβαινεται λοιπον το ολο θεμα ειναι οτι η Αρχαια ΑγΕλ(λ)αδα μου παιζει την δυσκολη αλλα κατα βαθος ειναι βαθυτατα ερεωτευμενη μαζι μου απο τα αρχαια μαλιστα χρονια. Για να βοηθησω τους αντιχριστους να συντονιστουν με την αληθεια του Χριστου πρωτου να ειναι αργα για αυτους απλα θα παραθεσω μερικα εδαφια απο το Γνωστικο Ευαγγελιο του Θωμα και θα παρακαλεσω ολους οσους θελουν να μιλανε για τον Χριστο να δωσουν βαση στα εξης εδαφια: 1 = 2 – 3 – 5 – 8 – 9 – 10 – 11 – 106. http://www.omilosmeleton.gr/pdf/Gospel_of_Thomas.pdf > Ειθε ο γαμπρος να μην κλασει την νυμφη και παει για αλλα.

    1. chaoskampf θα ντυθω γαμπρος και θα ερθω στην Κυπρο να μου γνωρισεις την νυφη.Δεν σου υποσχομαι κατι γιατι ειμαι πολυ δυσκολος με τις γυναικες. Την γυναικα την θελω να εχει καμπυλες, να ειναι προστυχη, δυναμικη με εντονο χαρακτηρα και υψηλο iq πανω απο 160,κατι σαν την βιονικη γυναικα δηλαδη.Αν φιλαρακο μου ειναι σαν την babalon το Νάκι (απο το γκομενακι) την κανω διακριτικα και δεν τρεχει μια.Αν παλι πληρει τις προϋποθέσεις τοτε θα γινει η γυναικα που θα σταθει διπλα μου μεχρι να μας χωρισει ο θανατος (ο δικος της γιατι εγω θα αργησω να τιναξω τα πεταλα) Και που λες δικε μου θα μας παντρεψεις σε ενα απο τα μοναχικα εκκλησακια που πας και προσευχεσαι και μετα θα κανουμε ενα γλεντι τρικουβερτο.Εσυ θα καλεσεις τον στρατο των αβρασαξ και εγω τα λιγουρια τους φιλους μου ΠΔ, Ρωμιοσυνη,Ασχετο Αδαη και τον αλλον τον Ανωνυμο που δεν την παλευει με τιποτα και θα γινει τετοιο ψηστορικο γεγονος που δεν θα μπορουν να παρουν τα ποδια τους οι φιλοι μου, καθοτι αμαθητοι θα τους μαζεψουμε με τα κουταλακια απο κατω.Ρε θα γινει κρασοκατάνυξη,και θα πέσουν μπυρουέτες εκφυλογκόμενες, λικνιτζούδες, ανάφτρες, παστάκια, κλπ να δουν τα τριπιτσολια πως γλενταμε εμεις οι εθνικοι.

  44. Θα σας παρακαλεσω να προσεχετε λιγο,πως μιλατε για τους προγονους μας.Ενταξει για το 12θεο,καντε την κριτικη σας.Οι Ελληνες ομως,δεν νομιζω πως ηταν χειροτεροι στα ηθη απο αλλους λαους της εποχης εκεινης.Απλα ηταν πολυ δεκτικοι σε νεες ιδεες και ΄΄φιλομαθεις΄΄.Δεν μου αρεσει να τους κρινετε συμφωνα με τα ηθη του χριστιανισμου,τον οποιο δεν εγνωριζαν,αλλα αναγνωρισαν την υπεροχη του.Σεβασμος στους προγονους.

    1. Ευγε ΠΔ σου εκανα like αλλα απο οτι φαινεται οι φιλοι σου ενοχληθηκαν απο την προτροπη σου και δεν σου εκαναν ουτε ενα like.Σχετικα με την δηλωση σου οτι οι ελληνες αναγνωρισαν την υπεροχη του χριστιανισμου θα διαφωνήσω διοτι μια πιστη που επιβάλλεται δια της βιας δεν αναγνωριζεται και αυτο αποδεικνυει οι διωγμοι που ακολουθησαν εναντιον τους και η επιμονη τους εως τον 9ο αιωνα που εσβησε η αρχαια θρησκεια.

    1. άσχετε αδαη μην χρησιμοποιείς ειδικούς χαρακτήρες γιατι γράφεις σε υπολογιστή και τα αντιλαμβάνεται σαν γλώσσα μηχανής, οπότε ότι βάζεις ανάμεσα ΧΑΝΕΤΑΙ

      1. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΖΑΧΑΡΙΑ ΜΟΥ!

        ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ.

        ΤΙ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ:

        ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

        ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ

        ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ Ο ΙΗΣΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ

        ΕΙΜΑΣΤΕ Ο Λ 0 Ι Σ Ι Γ Ο Υ Ρ Ο Ι

        ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΤΑΥΡΟ

        ΣΤΙΣ 7/4/30.

Αφήστε μια απάντηση

elGreek