20:44 - 16/08/2017

Συγγραφέας βιβλίων μυστηρίου είναι ο βασικός ύποπτος για τετραπλό φονικό

Πώς μπορεί να βρει ένας συγγραφέας έμπνευση για το σύγγραμμά του με θέμα έναν δολοφόνο; Η απάντηση που φέρεται να έδωσε στον εαυτό του ο Λιο Γιονγκμπιάο είναι… να γίνει ο ίδιος ο πρωταγωνιστής.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο συγγραφέας Liu Yongbiao συνελήφθη στο σπίτι του από τις Αρχές στην περιοχή της Νανλίνγκ στην Κίνα, καθώς φαίνεται πως είναι ο υπαίτιος ενός φονικού πριν από 22 χρόνια, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο τεσσάρων ανθρώπων.

Το περιστατικό έγινε κατά τη διάρκεια μιας ληστείας σε έναν ξενώνα, με τα θύματα να είναι το αντρόγυνο που διατηρούσε το οίκημα, ο εγγονός τους και ένας ακόμη επισκέπτης, που χτυπήθηκαν όλοι τους από αιχμηρό αντικείμενο.

Το πρόβλημα για την Αστυνομία στην εξιχνίαση αυτής της υπόθεσης, ήταν το γεγονός ότι ο θύτης φαινόταν πως δεν είχε καμία σχέση με τα θύματα. Ωστόσο, χάρη στην ανάπτυξη της τεχνολογίας πάνω στη διερεύνηση του DNA, βασικός ύποπτος είναι ο 52χρονος διάσημος συγγραφέας.

Πηγή

Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*