Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

23:27 - 12/09/2023

Shahid BOLSEN: “Το σχέδιο BRICS σχεδιάζεται εδώ και δεκαετίες από την παγκόσμια οικονομική ελίτ”

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σε αυτό το βίντεο θα ακούσουμε μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική άποψη για τους BRICS και τον ρόλο τους στην παγκόσμια σκηνή.

 

Σε αυτό το βίντεο θα ακούσουμε μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική άποψη για τους BRICS και τον ρόλο τους στην παγκόσμια σκηνή.

Η σελίδα που γράφτηκε προσφάτως από τους BRICS είναι μια από αυτές που ενδεχόμενα να αλλάξουν πραγματικά την ιστορία των διεθνών σχέσεων.

Μετά τη συνάντηση στο Γιοχάνεσμπουργκ για την ετήσια συνάντησή της, η συμμαχία χωρών που ιδρύθηκε αρχικά από τη Βραζιλία, τη Ρωσία, την Ινδία, την Κίνα και τη Νότια Αφρική αποφάσισε επίσημα να ανοίξει τις πόρτες σε έξι άλλες χώρες που είχαν υποβάλει αίτηση.

Έτσι εντάχθηκαν στον σύλλογο το Ιράν, η Σαουδική Αραβία, η Αργεντινή, η Αίγυπτος, η Αιθιοπία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Το γεγονός και μόνο ότι βλέπουμε δύο χώρες όπως το Ιράν και η Σαουδική Αραβία να αποτελούν μέρος της ίδιας γεωπολιτικής συμμαχίας θα πρέπει να δώσει την ιδέα της επανάστασης, ή ίσως θα έπρεπε να πούμε αντεπανάσταση, των διεθνών σχέσεων που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με τον Shahid BOLSEN, έναν “αναλυτή” που έχει εργαστεί για την οργάνωση “Κρατούμενοι στο Ντουμπάι”, μια προσωπικότητα με αμφιλεγόμενο παρελθόν, γνωστός για τις απόψεις του που αμφισβητούν τα συμβατικά αφηγήματα. Aυτό που διαπιστώνουμε με το εγχείρημα των BRICS και τη δημιουργία ενός εναλλακτικού νομίσματος δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα φαινόμενο που αποσκοπεί στην παγίδευση των ΗΠΑ και της Δύσης.

Ο Bolsen υπενθυμίζει ότι τόσο η ιδέα των BRICS όσο και ο όρος BRICS, δημιουργήθηκαν από την Goldman Sachs το 2001 από τον οικονομολόγο Jim O’Neill, επικεφαλής της Goldman Sachs εκείνη την εποχή, ο οποίος επινόησε το όνομα.

Πράγματι τον Νοέμβριο του 2001 η τράπεζα της Νέας Υόρκης έγραψε ένα έγγραφο με τίτλο «Χτίζοντας μια καλύτερη παγκόσμια οικονομία: BRICS», δείτε και εδώ.

Στο έγγραφο που συνέταξε ο οικονομολόγος Jim O’Neill, γίνονται ορισμένες μάλλον εκτιμήσεις σχετικά με το γεγονός ότι η ανάπτυξη των χωρών που αποτελούν το ακρωνύμιο BRICS, δηλαδή Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική, θα είναι σύντομα υψηλότερη από αυτή των χωρών που ανήκουν στην ευρωζώνη.

Το σχέδιο αυτό βρισκόταν στα σκαριά εδώ και δεκαετίες. Τίποτα από όσα συμβαίνουν δεν αιφνιδιάζει τη Δύση ή τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ούτε αντιπροσωπεύει την ανάδυση μιας πραγματικής πολυπολικότητας. Η απο-δολαριοποίηση, η αποσταθεροποίηση της Ευρώπης, η άνοδος των BRICS, το πιθανό νέο νόμισμα των BRICS και η στροφή προς την Ασία, έχουν σχεδιαστεί με γνώμονα ένα παγκόσμιο σχέδιο.

Η οπτική του Σαχίντ Μπόλσεν επιβεβαιώνεται με την εξέταση ορισμένων αποσπασμάτων που συνιστούμε να διαβάσετε στο ακόλουθο άρθρο:

Το σχέδιο Ροκφέλερ για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων των BRICS εδώ.

Επίσης διαβάστε το άρθρο: BRICS – Το Βασικό Εργαλείο για την Εγκαθίδρυση της Νέας Παγκόσμιας Τάξης

Σε πρόσφατο άρθρο του βέβαια στις 25 Αυγούστου 2023, μετά από πλέον 20 χρόνια, ο οικονομολόγος Jim O’Neill αρνήθηκε ότι το έγγραφό του ήταν ένα είδος ευλογίας για το τι θα έκαναν οι BRICS τα επόμενα χρόνια, και συγκεκριμένα έγραψε:

“ΛΟΝΔΙΝΟ 25 – Αυγούστου 2023 – Όταν επινόησα το ακρωνύμιο BRICS το 2001, η κύρια άποψή μου ήταν ότι η παγκόσμια διακυβέρνηση θα έπρεπε να προσαρμοστεί ώστε να ενσωματώσει τις μεγαλύτερες αναδυόμενες οικονομίες του κόσμου. Η Βραζιλία, η Ρωσία, η Ινδία και η Κίνα όχι μόνο βρίσκονταν στην κορυφή του καταλόγου αυτής της ομάδας, αλλά ήταν επίσης συλλογικά υπεύθυνες για τη διακυβέρνηση σχεδόν του μισού παγκόσμιου πληθυσμού. Ήταν λογικό να εκπροσωπούνται ανάλογα.”

Εν κατακλείδει μετά από 20 χρόνια επανέρχεται σε ένα άρθρο που είχε γράψει το 2001 και μας λέει ότι “ήταν μία λογική πρόβλεψη”.

Αν εσείς αυτό το πιστεύετε ή αντίθετα θεωρείτε ότι ο Shahid BOLSEN μάλλον καλά τα λέει, γράψτε τις απόψεις σας.

ΥΣ: Θα προσθέσω τέλος 2 δεδομένα:

  • Το γεγονός είναι ότι όλες, ή σχεδόν όλες, οι κεντρικές τράπεζες των χωρών, συμπεριλαμβανομένων των BRICS, “ελέγχονται” από την BIS.
  • Η δημιουργία από τους BRICS ακριβώς όπως από την Fed και την ΕΚΤ, όσον αφορά το “CBDC”.

nioland.substack.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Χειραγώγηση του νου απο τα μέσα μαζικής προπαγάνδας

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*