Στήριξε το έργο μας!

Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!

Διαφημίσεις

Σκηνές πανικού εκτυλίχθηκαν κατά τη διάρκεια του σεισμού των 6,1 Ρίχτερ στην Τουρκία, με τους πολίτες να πηδούν πανικόβλητοι από το μπαλκόνι του σπιτιού τους, με αποτέλεσμα 22 άνθρωποι να τραυματιστούν.

«Υπάρχουν πολίτες που, πανικόβλητοι, πήδηξαν από μπαλκόνια και υπέστησαν ελαφρά τραύματα» δήλωσε χαρακτηριστικά ο κυβερνήτης της επαρχίας Μπαλικεσίρ, Ισμαήλ Ουστάογλου.

Όπως ενημέρωσε ο ίδιος «22 πολίτες έχουν μεταβεί στα νοσοκομεία μας. Τέσσερις από αυτούς έχουν λάβει εξιτήριο. «Δεν υπάρχουν πολίτες που να απειλείται η ζωή τους» ανέφερε.

Να σημειωθεί ότι, πολλοί άνθρωποι πέρασαν το βράδυ στα αυτοκίνητα τους και έξω στους δρόμους.

Από την ισχυρή σεισμική δόνηση κατέρρευσαν επίσης τρία εγκαταλελειμμένα κτήρια και ένα κατάστημα, όπως σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Αλί Γερλίκαγια. Σύμφωνα με τον ίδιο, συνεργεία πραγματοποιούν επιτόπιες αυτοψίες για να εντοπίσουν τυχόν προβλήματα.

«Σεισμική καταιγίδα»
«Για σεισμική καταιγίδα» προειδοποιούν μιλώντας στο CNΝTurk, οι Τούρκοι καθηγητές Νατσί Γκιογκιούρ και Χασάν Σοζμπιλίρ, προτρέποντας τους πολίτες να μείνουν μακριά από τα επικίνδυνα σπίτια.

Ο σεισμός των 6,1 Ρίχτερ, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος που καταγράφεται μέσα σε τρεις μήνες με επίκεντρο την πόλη Σιντίργκι της δυτικής Τουρκίας, ενώ έγινε αισθητός στα νησιά του Βορείου Αιγαίου.

Ο Τούρκος σεισμολόγος Σενέρ Ουσομέζσοϊ, μιλώντας στο CNN Turk υποστήριξε ότι ο σεισμός είναι συνέχεια της ίδιας ακολουθίας.

«Ένα ρήγμα 15 χιλιομέτρων είχε σπάσει, με συνέχεια προς τα νότια και τμήμα επιφάνειας μήκους περίπου 100 χιλιομέτρων έχει ραγίσει» ανέφερε και δήλωσε πως δεν πρόκειται για μετασεισμό, αλλά για σεισμό που προκλήθηκε από τη δόνηση της 10ης Αυγούστου.

«Οι μετασεισμοί επεκτείνονται συνεχώς προς τα νότια προς ένα νέο ρήγμα» υποστήριξε.

cnn.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • 1 Month Subscription
    3 Month Subscription
    6 Month Subscription
    Year Subscription

Από Κατοχικά Νέα

"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elGreek