Σεισμός Ιαπωνία 6.1 …αναμενόμενος η όχι;

Πριν από 7-8 μέρες διάβασα το άρθρο του Νίκου σχετικά με το τσουνάμι που καιρό είχαμε να το ακούσουμε…

Χθες μετά την τεράστια CME και στις δημόσιες τοποθετήσεις μου και στις ιδιωτικές έχω θέσει τους προβληματισμούς της διεθνούς κοινότητας των ανεξάρτητων ερευνητών στο κατά πόσο αυτό το πράγμα θα κουνήσει τη γη. Και μιλάω για τον κίνδυνο των ηφαιστείων και των σεισμών.

Όσοι έχετε παρακολουθήσει τις αναρτήσεις μου απο χθες το μεσημέρι έχετε δει ότι η εκτίμηση μου ήταν ότι θα χτυπηθεί το δαχτυλίδι του Ειρηνικού (φωτιάς).

Πράγματι πριν από λίγο ένας σεισμός αρκετά ισχυρός 6,1 χτύπησε τα νησιά Μπονίν στην Ιαπωνία.

Ο STRANGER όπως θα δείτε από τις κόπιες της συνομιλίας μας από την αρχή υποστήριξε ότι η Ιαπωνία θα είναι στις πρώτες χώρες που θα έχουν πρόβλημα

KATOXIKA NEA

Loading...

9 thoughts on “Σεισμός Ιαπωνία 6.1 …αναμενόμενος η όχι;

 1. Στέλιος Κομοτηνή says:

  Zαχαρία και λίγο πιο κάτω στα Φίτζι την ίδια ώρα με τον σεισμό στην Ιαπωνία έγινε 5άρης με εστιακό 479 ενώ ο 6,1 είχε βάθος 448

  • filarianna says:

   Οι σεισμοί μεγάλου βάθους οδηγούν σε πιο επιφανειακούς μεγαλύτερους σεισμούς, οι οποίοι στη συνέχεια απλώνεται κατά μήκος των μεγάλων ορίων των πλακών διασχίζοντας τον πλανήτη. Συνήθως χρειάζονται μόνο 5 έως 7 ημέρες ώστε η σεισμική πίεση να εκδηλωθεί σε όλο τον πλανήτη.
   https://dutchsinse.com/wp-content/uploads/2016/11/DutchsinseEQprogressionA3Web.jpg
   Η ηλιακή κηλίδα AR2673 παραμένει ενεργή και χθες είχαμε ακόμα μία ηλιακή έκλαμψη X1.3 που ίσως επηρέασε τους σεισμούς. Προσωπική όμως άποψη, οι συγκεκριμένοι σεισμοί ίσως είναι συνέπεια των γεωμαγνητικών καταιγίδων που βρίσκονται σε εξέλιξη και δυστυχώς η γεωμαγνητική καταιγίδα που αφορά τη στεμματική εκπομπή μάζας της 6ης Σεπτεμβρίου, έφτασε νωρίτερα από το αναμενόμενο περίπου γύρω στις 2 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδος με τον ηλιακό άνεμο μέχρι τις 7 το πρωί (ώρα Ελλάδας) στα 750.7 km/sec – θα τη χαρακτήριζα μεγάλη.

 2. Γιατί πρωτα μόνοι πιεζουμε και επεκτείνονται τα ορια says:

  Κομητε; περνάνε και όλα ρε φιλέ τα ταρακουνανε. Φαντάζεσαι να έκανε ΕΚΑ κλικ το φεγγάρι τι παλμού; θα δεχόταν και θα ;τελνε.. Ο πυρήνα; τι; γη; γενικά όλα είναι θέμα πιέσεων

 3. Ανορθοφραφο.. says:

  ..Και αφού τώρα διαβασα την συζήτηση. Κάτω απο την θάλασσα δεν έχει πυρήνα η γη; αρα υπάρχει και λάβα! Και αφού υπάρχει λάβα και παραδίπλα ηφαιστειακή ζώνη..; τοτε ρεμπετεσ φιλοι καλά θα κανει η Κίνα να πάρει λίγο απο την φιλοσοφια των σαολίν για την ισορροπεία τησ γησ και της τεχνολογιας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *