ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 08 Νοεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

«Σεισμός» εν όψει: «Ξεκινά η πρώτη φάση για την εισαγωγή ΨΗΦΙΑΚΟΥ νομίσματος»

· Κατοχικά Νέα

Τι φέρεται να προκύπτει από τις ΗΠΑ:

Σε πρόσφατο άρθρο του περιοδικού Time, ο Ray Dalio των hedge funds της Bridgewater Associates προειδοποίησε ότι ο κόσμος βρίσκεται στο χείλος της καταστροφής και για αυτό τον λόγο θα του προσφέρουν σύντομα το παγκόσμιο ψηφιακό νόμισμα (cbdc), για το οποίο η ομοσπονδιακή τράπεζα των ΗΠΑ ξεκινά την πρώτη φάση εισαγωγής του στην οικονομία. Αρχικά θα συνυπάρχει με τα μετρητά!

Κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα με βάση τα τρέχοντα γεγονότα που έχουν να συμβούν από την δεκαετία του 1930: Αύξηση χρεών και πληθωρισμός, άνοδος του λαϊκισμού τόσο στα αριστερά όσο και στα δεξιά και σημάδια διεθνούς σύγκρουσης μεταξύ παγκόσμιων δυνάμεων!

Όπως αναφέρουν εναλλακτικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ:

«Οι λεγόμενες Ελίτ θα συνεχίσουν την πορεία τους προς την οικονομική καταστροφή και τον Παγκόσμιο Πόλεμο, κάτι που πιθανότατα είχαν σχεδιάσει οι διεθνείς τραπεζίτες εξαρχής (σ.σ. Δεν σχεδιάζουν οι διεθνείς τραπεζίτες, οι οποίοι είναι υπάλληλοι των δύο «σκοτεινών» κέντρων εξουσίας που μάχονται για την κυριαρχία πάνω στον πλανήτη)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

(…)

Η ιδέα ενός ψηφιακού νομίσματος της Κεντρικής Τράπεζας, είναι ήδη εξαιρετικά μη δημοφιλής στην πλειοψηφία των Αμερικανών, αλλά σύμφωνα με τον Dale Hauser έχει στηθεί για να καταστρέψει τις όποιες εναλλακτικές λύσεις (σ.σ. Και να υπάρχει μόνο μία Αρχή που θα ορίζει την οικονομία)!!!

Την περασμένη εβδομάδα στην Κίνα, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, διακήρυξε ότι ολόκληρος ο κόσμος πρέπει να στραφεί σε ψηφιακό νόμισμα  Κεντρικής τράπεζας. Η Ομοσπονδιακή Τράπεζα ξεκινά αυτόν τον μήνα την πρώτη φάση για την εισαγωγή αυτού του νομίσματος.

Πρότειναν την χρήση τεχνητής νοημοσύνης για τον έλεγχο ενός παγκόσμιου συστήματος κοινωνικής πίστωσης, το οποίο θα περιλαμβάνει φορητές συσκευές με αισθητήρες για την παρακολούθηση των όλων ενεργειών.

Εάν εμείς οι άνθρωποι αποτύχουμε να ενωθούμε ενάντια στις δυνάμεις (σ.σ. η όποια ένωση ανθρώπων στο πλαίσιο του συστήματος και υπό τις παρούσες συνθήκες θα είναι ΣΤΗΜΕΝΗ και θα φέρει απλά παγκόσμιο δικτάτορα), τότε η λύση τους θα είναι σίγουρα ο Παγκόσμιος Πόλεμος, η μείωση του πληθυσμού και ο απόλυτος έλεγχος».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δείτε το ρεπορτάζ από την οπτική γωνία των ΜΜΕ των ΗΠΑ:

 

 

 

photo freepik

ΟΤΑΝ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Σημαία Ιράν – συμβολική φωτογραφίαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΗΠΑ: TASK FORCE IRON GATE ΓΙΑ ΤΟ ΙΡΑΝ – Η ΠΙΕΣΗ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΧΕΡΣΑΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ

Drone – συμβολική φωτογραφία, όχι από την επίθεση στην ΚολομβίαΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΚΟΛΟΜΒΙΑ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ DRONES ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΒΑΣΗ – ΤΡΕΙΣ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ 16 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ

Κρακοβία – φωτογραφία αρχείου, όχι από την επίθεσηΔΙΕΘΝΗ

ΕΚΤΑΚΤΟ – ΠΟΛΩΝΙΑ: ΕΘΝΙΚΟ ΠΕΝΘΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΕΝΝΕΑ ΝΕΚΡΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΣΕ ΔΥΟ ΣΗΜΕΙΑ

2 απαντήσεις στο “«Σεισμός» εν όψει: «Ξεκινά η πρώτη φάση για την εισαγωγή ΨΗΦΙΑΚΟΥ νομίσματος»”

  1. Ωραια,θα υπαρχει μονο ψηφιακο χρημα,παντα ελεγχομενο[και τα κρυπτονομισματα]σε μια παγκοσμια οικονομια που βασιζεται σε μαυρο χρημα.Πολυ θα ηθελα να δω βαπορακια με POS.Για να κουνησουμε λιγο κεφαλι;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *