ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Σε περίπτωση πτώσης αστεροειδούς ποιο θα ήταν το πιο ασφαλές μέρος;

· Κατοχικά Νέα

Δημιουργήθηκε χάρτης με τις πόλεις που θα επηρεαστούν περισσότερο.

Υπάρχουν και κάποια καλά νέα για την Ελλάδα, μιας και οι χώρες που θα κινδυνέψουν περισσότερο εάν πέσει κάποιος αστεροειδής στον πλανήτη μας είναι οι ΗΠΑ, η Κίνα και η Βρετανία.
Επιστήμονες δημιούργησαν έναν κατάλογο για πρώτη φόρα με τις χώρες οι οποίες θα πληγούν σε τέτοιο βαθμό ώστε θα είναι αδύνατο να ανταπεξέλθουν πλήρως.

Οι πλέον ανεπτυγμένες χώρες είναι αυτές που συμπληρώνουν τον χάρτη, ο λόγος ύπαρξης της Κίνας είναι ο μαζικός αριθμός νεκρών που θα είχε. Όμως ακόμα και μικρότερες χώρες όπως η Σουηδία θα αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα, κυρίως λόγω της υποδομής της. Μερικές μάλιστα κατέχουν μία θέση και στις δύο κατηγορίες.

Συγκεντρωτικά οι χώρες που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα λόγω όγκου πληθυσμού είναι οι ΗΠΑ, Κίνα, Ινδοκίνα, Ινδία και Ιαπωνία. Ενώ οι χώρες που θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα λόγω υποδομής είναι ο Καναδάς, ΗΠΑ, Κίνα, Ιαπωνία και Σουηδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η κινδυνολογία για τις επιπτώσεις που θα είχε μία πιθανή πρόσκρουση ξεκίνησε με αφορμή το πέρασμα ενός μετεωρίτη μεγέθους όσο ένα μικρό σπίτι σε απόσταση 7500 μιλίων από τη Γη τη περασμένη Δευτέρα. Μία μικρή, αλλά σημαντική λεπτομέρεια είναι ότι αρχικά οι επιστήμονες θεώρησαν ότι πρόκειται για κάποιο διαστημικό σκουπίδι και μόνο όταν πλησίασε αρκετά συνειδητοποίησαν το λάθος τους.

Η απειλή του να χτυπηθεί η Γη από έναν αστεροειδή έχει αρχίσει και θεωρείται ως η πιο σοβαρή φυσική αιτία που θα μπορούσε να αφανίσει την ανθρωπότητα από το χάρτη.

Για να κατανοήσουμε τα μεγέθη για να καταστραφεί όλη η πανίδα και η χλωρίδα από τη Γη θα χρειαζόταν ένας αστεροειδής 12 χιλιομέτρων, όμως ακόμα και ένας με διάμετρο 50 μέτρων θα ήταν αρκετός να προκαλέσει καταστροφές σε μία περιοχή κατά μήκος μίας νοητής γραμμής 188 χιλιομέτρων.

thesecretrealtruth

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ευρωπαϊκή σημαία - διπλωματικές συνομιλίεςΔΙΕΘΝΗ

Πούτιν–Τραμπ–Σι: Η Μόσχα αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ιστορικής τριμερούς συνάντησης

Ουκρανική σημαία - εικόνα αρχείουΔΙΕΘΝΗ

Ουκρανία: Γουίτκοφ και Κούσνερ για πρώτη φορά στο Κίεβο – Η ειρηνευτική προσπάθεια περνά στην κρίσιμη φάση

Πετρελαϊκές εγκαταστάσεις - εικόνα αρχείου, Alex Waldbrand / UnsplashΔΙΕΘΝΗ

Ιράν: Ο οικονομικός κλοιός σφίγγει – Η Τεχεράνη προειδοποιεί ότι το επόμενο χτύπημα θα απαντηθεί πιο οδυνηρά

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά