Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη Άσκηση του NATO …Με το βλέμμα στη Ρωσία !!

nato

Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη Άσκηση του NATO …Με το βλέμμα στη Ρωσία !!

Το NATO διεξάγει τη μεγαλύτερη στρατιωτική άσκηση των τελευταίων 13 χρόνων. 36.000 στρατιώτες, 60 πλοία και 140 αεροσκάφη από περισσότερες από 30 χώρες βρίσκονται στη Νότια Ευρώπη. Στη δεύτερη φάση της άσκησης συμμετέχει και η Ελλάδα.

Ο γ.γ. του NATO Γενς Στόλτενμπεργκ είπε τι προκλήσεις προέκυψαν για την ασφάλεια από τότε που σχεδιάστηκε η εν λόγω άσκηση.

«Από την Ανατολή βλέπουμε μία πιο διεκδικητική Ρωσία. Αλλά το NATO δεν θέλει μία αντιπαράθεση με τη Ρωσία. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για μία πιο εποικοδομητική σχέση συνεργασίας με τη Ρωσία. Αλλά στο Νότο βλέπουμε κάτι πολύ διαφορετικό. Βλέπουμε βία, βία που ασκείται από το ΙΣΙΛ και όλες τις τρομοκρατικές οργανώσεις. Και βλέπουμε επίσης κράτη αποτυχημένα και πτωχευμένα».


Προτάσεις προϊόντων χρήσιμων για το άμεσο μέλλον σου

Combat Fighter

Μάθε πώς να αμύνεσαι σε καταστάσεις ωμής βίας στο δρόμο

Πολλοί πιστεύουν ότι επειδή είναι γυμνασμένοι η επειδή έχουν κάποια μυική δύναμη ότι μπορεί να αντιμετωπίσουν μία ξαφνική επίθεση η οποία δεν θα έχει κανόνες και θα είναι βάναυση όσο ποτέ. Η εμπλοκή σε μάχη του δρόμου είναι το πιο δύσκολο πράγμα και δεν έχει να κάνει τίποτα με οποιεσδήποτε τέχνες μπορεί να νομίζουμε ότι γνωρίζουμε. Η ωμή βία είναι τελείως διαφορετική από μία κατάσταση κινήσεων σε μία προπόνηση. Μπορεί σύντομα να χρειαστεί να αμυνθούμε για τη ζωή μας, μπορεί σύντομα να βρεθούμε σε περιβάλλον όπου Η ωμή βία θα είναι ικανή να σοκάρει και τον πιο εκπαιδευμένο. Μάθε σήμερα πως μπορείς να αμυνθείς σε όλες τις συνθήκες, με ανορθόδοξους τρόπους, σε μία μάχη άνευ κανόνων που ο μόνος στόχος ειναι η νίκη και η επιβίωσή σου..

ΤΙΜΗ 32€ Ηλεκτρονικο προιον για κατεβασμα
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

1

Το NATO δοκιμάζει κάποια στοιχεία των Ισπανικών δυνάμεων που θα ηγηθούν της Ομάδας Δράσης Υψηλής Ετοιμότητας ή αλλιώς Αιχμή του Δόρατος.

Αυτή η ομάδα καλείται να διαχειριστεί μη συμβατικές τεχνικές πολέμου όπως του λεγόμενους «πράσινους άνδρες» χωρίς διακριτικά που έχουν εμφανιστεί στην Κριμαία και την Ανατολική Ουκρανία. Ο Στρατηγός του Αμερικανικού Στρατού στην Ευρώπη Μπεν Χότζες εξηγεί.

2

«Θέλουμε μία ταχύτητα αναγνώρισης, απόφασης και σύνθεσης. Οπότε, όπως τα αεροπλάνα που είδατε σήμερα να πετάνε, απογειώθηκαν πριν από 8 ώρες. Πόσο ισχυρό είναι αυτό! Μπορείς να έχεις συγκεντρωμένους συμμάχους κάπου ή την Ομάδα Δράσης Υψηλής Ετοιμότητας, να συγκεντρωθούν για παράδειγμα πριν εμφανιστεί ο «μικρός πράσινος άνδρας».

https://youtu.be/fy757OXPvmQ

veteranos.gr

Loading...

2 thoughts on “Σε εξέλιξη η μεγαλύτερη Άσκηση του NATO …Με το βλέμμα στη Ρωσία !!

  1. Heron says:

    Υπάρχει μια μαϊμού σε κάποια ζούγκλα της Ασίας που έχει την τάση να παρενοχλεί με μανία όποιον σφιγκτήρα πύθωνα βρει σε κάποιο δέντρο να ησυχάζει , και το κάνει αυτό με περίσσιο θράσος και σε απίστευτα εξοργιστικό βαθμό ( μην έχοντας με τι άλλο να ασχοληθεί ) δοκιμάζοντας την υπομονή του φιδιού , το οποίο προσπαθεί να ηρεμήσει . Κάποια στιγμή όμως εντελώς ξαφνικά και σε ανύποπτο χρόνο πετάγεται ο πύθωνας και σε κλάσματα δευτερολέπτου αρπάζει την ενοχλητική μαϊμού με τα κοφτερά του δόντια , και το πολύ σε ένα λεπτό την έχει στραγγαλίσει , και έχει σπάσει τα κόκαλα της . Η συμπεριφορά του Νάτο και της Τουρκίας σε ότι αφορά το παραπάνω άρθρο , είναι όμοια με της μαϊμούς .

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *