09:55 - 23/06/2020

Σε έξαρση η πανδημία του κορονοϊού: Χιλιάδες νέα κρούσματα ανά τον κόσμο

Σε έξαρση βρίσκεται η πανδημία του κορονοϊού, καθώς η COVID-19 μαστίζει πολλές περιοχές του πλανήτη, όπως τη νότια και κεντρική Αμερική. Οι τελευταίες εξελίξεις.

Μπορεί ο κορονοϊός να βρίσκεται σε ύφεση στην Ευρώπη και τη χώρα μας, αλλά εξακολουθεί να μαστίζει τον υπόλοιπο πλανήτη. Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε, ότι την Κυριακή σημειώθηκε ρεκόρ κρουσμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο.

Αυτή τη στιγμή, τα επιβεβαιωμένα περιστατικά ανέρχονται σε πάνω από 9 εκατομμύρια και πολύ σύντομα αναμένεται να ξεπεράσουν τα 10 εκατομμύρια.

Σύμφωνα με τους επιστήμονες, το επίκεντρο της COVID-19 έχει μετατοπιστεί πλέον στις χώρες της κεντρικής και νότιας Αμερικής, καθώς και στα κράτη της Αφρικής.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη Βραζιλία, τα κρούσματα ξεπερνούν το 1 εκατομμύριο, ενώ στο Περού διαμορφώνονται σε 257.000, στη Χιλή σε 246.000 και στο Μεξικό σε 1850.000.

Την ίδια ώρα, η Νότια Αφρική έχει καταγράψει 101.000 επιβεβαιωμένα περιστατικά, η Αίγυπτος 56.000, η Ινδία 440.000, το Πακιστάν 181.000, η Σαουδική Αραβία 161.000, το Μπαγκλαντές 115.000 και το Κατάρ 88.000.

Οι χώρες με τα περισσότερα κρούσματα

-ΗΠΑ 2,388 εκατομμύρια
-Βραζιλία 1,111 εκατομμύριο
-Ρωσία 592.000
-Ινδία 440.000
-Ηνωμένο Βασίλειο 305.000

Την ίδια ώρα, σε παγκόσμιο επίπεδο, οι θάνατοι αριθμούν σε 474.000, εκ των οποίων το 25% έχει καταγραφεί μόνο στις ΗΠΑ.

Μάλιστα, οι επιστήμονες εκφράζουν σοβαρές ανησυχίες για τις χώρες με ελλιπείς υγειονομικές δομές, όπως τα φτωχά κράτη της νότιας Αμερικής και της Αφρικής.

Εξάλλου, δεν αποκλείεται ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων και των κρουσμάτων να είναι ακόμη μεγαλύτερος, δεδομένης της υπό καταγραφής των περιστατικών κορονοϊού.

Οι χώρες με τους περισσότερους νεκρούς

-ΗΠΑ 122.610
-Βραζιλία 51.407
-Ηνωμένο Βασίλειο 42.647
-Ιταλία 34.657
-Γαλλία 29.663

Από την πλευρά του, τη Δευτέρα, ο γενικός διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ), Τέντρος Αντχανόμ Γκεμπρεγέσους, ζήτησε την αύξηση της παραγωγής δεξαμεθαζόνης, η οποία φαίνεται ότι είναι αποτελεσματική στη θεραπεία της νόσου.

«Εάν και τα δεδομένα είναι ακόμη προκαταρκτικά, τα πρόσφατα ευρήματα ότι το στεροειδές δεξαμεθαζόνη έχει σωτήριες επιδράσεις για σοβαρά ασθενείς με COVID-19, μας δίνει έναν πολύ καλό λόγο για να γιορτάσουμε. Η επόμενη πρόκληση είναι η αύξηση της παραγωγής και η γρήγορη και δίκαιη διανομή της δεξαμεθαζόνης σε όλο τον κόσμο, εστιάζοντας στο πού χρειάζεται περισσότερο».

sputniknews.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

 1. Συνεχώς ακούμε για «νέα κρούσματα» αυτού του «ειδικού» κορωνοϊού, για τον οποίον μας έχουν θέσει ακόμη και σε «κατ’ οίκον φυλάκισιν» και μάλιστα «για το καλό μας»… Την στιγμή που οι παγκόσμιες στατιστικές ΔΕΝ δείχνουν να έχουμε φέτος περισσότερα θύματα από όσα είχαμε πέρυσι· το μόνον που αλλάζει στα θύματα είναι η «ταμπέλα», δηλαδή ο λόγος του θανάτου τους, ο οποίος έχει μετατεθεί αυθαίρετα από «τροχαίο» ή «ατύχημα» ή «πνευμονική/καρδιακή/ηπατική/νεφρική» ανεπάρκεια σε «COVID-19».

  Συμφωνώ στο ότι άνθρωποι νοσούν και πεθαίνουν. Αυτό συνέβαινε πάντοτε, δεν είναι κάτι νέο!
  Από τί νοσούν οι άνθρωποι που πεθαίνουν; Από την μίαν ή την άλλη δηλητηρίαση, που έχει ως αποτέλεσμα την κατάρρευση του οργανισμού τους σε κυτταρικό επίπεδο. Για παράδειγμα, μπορώ κάλλιστα να πεθάνω τρώγοντας δηλητηριασμένη τροφή, η οποία αυξάνει το τοξικό φορτίο του οργανισμού μου σε βαθμό μεγαλύτερον από τον βαθμό που ο ίδιος μου ο οργανισμός είναι σε θέση να αποτοξινώνεται (να αποβάλλει τις τοξίνες του πριν αυτές του προκαλέσουν συντριπτική βλάβη).

  Μας φυλάκισαν κατ’ οίκον ώστε να μην μεταδίδουμε την ασθένεια που αυτοί ονόμασαν «COVID-19» στους υγιείς ανθρώπους. Μίαν ασθένεια που οι ίδιοι αδυνατούν να απομονώσουν την αιτία της –εξ’ ου και τα τραγελαφικά σφάλματα διάγνωσεώς της, τα λεγόμενα «false positives» που αγγίζουν το εξωφρενικό (για την επιστήμη) ποσοστό του 80%…

  Ερώτηση: Εάν δηλητηριαστώ τρώγοντας χαλασμένη πίτσα, για παράδειγμα, πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός μου; Η απάντηση είναι απλή: Ο οργανισμός μου θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο να αποβάλλει τόσο την ίδια την χαλασμένη (βλέπε: τοξική) τροφή, όσο και τα μέρη του ιστού του (τα βλαμμένα κύτταρα, δηλαδή) που η τροφή πρόλαβε να βλάψει. Ενώ παράλληλα «νοσεί», από την τεράστια προσπάθεια που καταβάλλει το ανοσοποιητικό σύστημα προκειμένου να καθαρίσει τον οργανισμό από τις βλαβερές αυτές τοξίνες. Ορίστε και η κρίσιμη ερώτηση που θέτω: Όλες αυτές οι απεκκρίσεις του οργανισμού μας, λοιπόν, όσο τοξικές κι αν αυτές είναι, έχουν την παραμικρή έστω μεταδοτικότητα στους ανθρώπους του περιβάλλοντός μας; ΟΧΙ, βέβαια! Ενώ έχω κι εγώ δηλητηριαστεί τρώγοντας χαλασμένη πίτσα, ποτέ μου δεν κόλλησα «οξεία πιτσίαση» από κάποιον άλλον!

  Το ίδιο φαινόμενο έχουμε κι εδώ, λοιπόν: Κάποιοι άνθρωποι νοσούν, παρουσιάζοντας τα μακροσκελή μα και ασαφή συμπτώματα της λεγόμενης ασθένειας «COVID-19», για τον άλφα ή τον βήτα λόγο, αλλά ΔΕΝ μεταδίδουν την νόσο τους στους ανθρώπους τριγύρω τους.

  Πατώντας σε αυτή την σημαντικότατη παρατήρηση άρχισα την έρευνά μου, της οποίας τα πορίσματα άρχισα να δημοσιεύω από τον Απρίλιο, έχοντας ήδη σχηματίσει την προσωπική μου θεωρία σχετικά με αυτή την ψευδοπανδημία που προσπαθούν με κάθε τρόπο να πωλήσουν στο κοινό.

  Πάμε, λοιπόν, για μία ακόμη φορά να δούμε από άλλη σκοπιά αυτό που ΑΥΤΟΙ ονομάζουν «COVID-19» και που προσωπικά ονομάζω «κοροϊδοϊό».

  Μιλώντας για «εξάρσεις του κορονοϊού» σε κάθε τόπο του πλανήτη, σας διαβεβαιώ πως μετά από την υπογραφή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης για την εφαρμογή του ασύρματου δικτύου 5G στην Ελλάδα, μόνον τέτοιες εξάρσεις θα βλέπουμε…

  Γιατί εικάζω κάτι τέτοιο;
  Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή:

  Όλα ξεκίνησαν από την δημοσίευση στο Nature την 9η Νοεμβρίου 2015 σχετικά με την εργαστηριακή κατασκευή του άκρως θανατηφόρου αυτού χιμαιρικού ιού, που αργότερα ονομάστηκε SARS-CoV-2.

  Μόνον που αυτά τα συμπτώματα ίωσης που ονόμασαν COVID-19 δεν έχουν καμμία σχέση με τον ιό ονόματι SARS-CoV-2, αφού η μέθοδος RT-PCR που χρησιμοποιούν για την «διάγνωση» του COVID-19 ΔΕΝ είναι σε θέση να ταυτοποιεί τους ιούς τους ιδίους παρά ΜΟΝΟΝ ακολουθίες RNA. οι οποίες ακολουθίες RNA ενδέχεται να υπάρχουν τόσο σε ιούς, όσο και σε εξωσώματα (εάν αυτά που ονόμασαν «ιούς» δεν ήταν στην πραγματικότητα «εξωσώματα», τα οποία ανακάλυψαν ενάμισυ αιώναν αργότερα με την έλευση της ηλεκτρονικής μικροσκοπίας. Και που τα εξωσώματα αποτελούν κυτταρική απόκριση σε αρρώστιες και όχι αιτία για αρρώστιες).
  Κάτι που ισοδυναμεί με την αναζήτηση ενός συγκεκριμένου ανθρώπου σε κατάμεστο στάδιο, όχι με βάση τα φυσικά χαρακτηριστικά και την εικόνα του ανθρώπου αυτού αλλά με βάση το χρώμα κάποιου εσώρουχου που αυτός φορά –εξ’ου και τα τραγελαφικά ποσοστά της λανθασμένης διάγνωσης του «ιού» αυτού, με false positives έως και 80%, όπως και οι παράλληλες προσπάθειες πλαστογράφησης των πραγματικών αιτιών θανάτου ανθρώπων ακόμη και με χρηματισμό ή δωροδοκία των συγγενών των θανόντων…

  Δεν μιλάμε, λοιπόν, για κάποια νέα ίωση αλλά για κάτι άλλο. Επειδή, σύμφωνα με την θεωρία που έχω αναπτύξει μετά από σχετική έρευνα, τα συμπτώματα αυτά είναι μάλλον αποτελέσματα ηλεκτρομαγνητικής κυτταρικής δηλητηρίασης από τα καινοφανή ηλεκτρομαγνητικά πεδία του ασύρματου δικτύου 5G που εκπέμπει στις στρατιωτικές μικροκυματικές συχνότητες 24-87 GHz και που μελετούν να την επεκτείνουν έως τα 330 GHz (σημειώστε ότι από τα 300 GHz ξεκινά το φάσμα της υπέρυθρης ηλεκτρομαγνητικής ακτινοβολίας).

  Συμπληρωματικά, εάν τα πράγματα έχουν έτσι, αναρωτηθείτε το εξής: Υπάρχει εμβόλιο ή φάρμακο που να προστατεύει από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία Χ (30 PHz – 30 EHz) ή από την αντίστοιχη Γάμμα; Πώς θα μπορούσε, λοιπόν, να υπάρξει εμβόλιο ή φάρμακο που να προστατεύσει από την μικροκυματική ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία η οποία αποτελείται από την δεκατομετρική (UHF: 0.3-3 GHz), την εκατοστομετρική (SHF: 3-30 GHz) και την χιλιοστομετρική (EHF: 30-300 GHz) αυτή;

  Θέλετε μιά αδιαμφησβήτητη απόδειξη ότι η λεγόμενη νόσος COVID-19 (= COronaVIrus Disease 2019) αποτελεί μία ακόμη παπάτζα; Αναρωτηθείτε εάν είναι δυνατόν να παρουσιάσουν κάποιον νόμο για την ασθένεια ονόματι COVID-19, ΕΝΔΕΚΑ ολόκληρους μήνες πριν η ονομασία COVID-19 (με τον εντελώς ασαφή τρόπο διάγνωσης και τα εκτεταμένως πλαστογραφημένα θύματα) ακουστεί για πρώτη φορά δημοσίως;

  Ορίστε ο νόμος H.R.748 – Cares Act, που παρουσιάστηκε στις 2019.01.24 και που τέθηκε ως εξής:
  Sponsor: Rep. Courtney, Joe [D-CT-2] (Introduced 01/24/2019)
  Committees: House – Ways and Means
  Latest Action (modified): 03/27/2020 Became Public Law No: 116-136.
  Public Law No: 116-136 (03/27/2020)
  Coronavirus Aid, Relief, and Economic Security Act or the CARES Act
  This bill responds to the COVID-19 (i.e., coronavirus disease 2019) outbreak and its impact on the economy, public health, state and local governments, individuals, and businesses.

  Ορίστε και το …κουτσομπολάδικο, στο οποίον ο παραπάνω νόμος είναι αναρτημένος:
  https://www.congress.gov/bill/116th-congress/house-bill/748

  Συνεχίζετε ακόμη να πιστεύετε αυτή την μασωνική παπάτζα σχετικά με τον …φοβερό αυτόν ιό, που μεταδίδεται μόνον τηλεοπτικώς(!); Και που για την πώληση αυτής της παπάτζας συνεργάστηκαν εξαίρετοι …επιστήμονοι, σαν τον Bill Gates,, τον Fauci, τον Τσιόδρα (που ούτε ανάγνωση των σημειωμάτων της Στοάς δεν μπορούσε σωστά να κάνει δημοσίως), και τόσους άλλους;

  Ορίστε η σύνοψη των (μέχρι στιγμής διαθέσιμων) πορισμάτων της προσωπικής μου έρευνας, σχετικά με τα συμπτώματα αυτά που μας παρουσιάζουν με το όνομα COVID-19· και που αυτό δεν αφορά την Ελλάδα μόνον, αφού η ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία του 5G εκπέμπεται τόσο δορυφορικά από την 1η Οκτωβρίου 2019, όσο και επίγεια στις πόλεις που ήδη υπάρχει πιλοτική ανάπτυξη δικτύου 5G:

  Κοροϊδοϊού σύνοψις:
  1: Εξίσωσις: [κορωνοϊός] – [φόβος] = [κοροϊδοϊός].
  2: Μασωνικές παπάτζες!
  3: Διαφημίσεις, αφού απαιτήθηκαν από το κοινό! 🙂
  4: Εξίσωσις: Ιουδαϊσμός == Ελευθεροτεκτονισμός == Σοσιαλισμός (in colour!)
  5: Ανασκευή των αρχικών συμπερασμάτων, μετά από επανεξέταση των δεδομένων.
  6: Πειράματα ηλέκτρισης ανθρώπων, ζώων και φυτών, από τα μέσα του 1600 έως και σήμερα. Το άγνωστο νεράκι· τα εμβόλια.
  7: Κι άλλες διαφημίσεις –είπαμε: δεν χαλάμε χατήρια! 🙂
  8: Κάποια μη-διδασκόμενα σημεία αναφοράς, για περαιτέρω έρευνα.
  9: Ηλεκτρομαγνητική κυτταρική δηλητηρίαση: Δεδομένα και προτάσεις.
  10: 5G, εξωσώματα και ιοί, εμβόλια.
  11: Μαϊμούδες με πτυχίο.
  12: Δρ. Θεόδωρος Μέτσης: «Η ζωή μέσα από έναν φούρνο μικροκυμάτων».
  13: Η μάσκα του κοροϊδοϊού.
  14: Κοροϊδοϊού δεύτερο κύμα και εμβόλια.
  15: Διαφημίσεις πάλι –μα πώς τις ζητάει ο κόσμος! 🙂
  Επί πλέον: Περί ανοσοποίησης και ιατροφαρμακευτικού καθεστώτος.

  -Γιώργος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh