Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
22:35 - 21/01/2021

Σατανιστές πρόεδροι των ΗΠΑ οδηγούν τον πλανήτη στην πείνα και στο χάος

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

Υπάρχουν αποδείξεις (κείμενα και φωτογραφίες) ότι πολλοί πρόεδροι των ΗΠΑ συμμετείχαν σε συγκεντρώσεις που πραγματοποιούντο σατανικές τελετές. Κάποιοι απ’ αυτούς παρευρέθησαν και στην τελετή ορκωμοσίας του Ιωσήφ Μπάιντεν. Είναι φανερό λοιπόν ποιο «κλαμπ» προωθεί τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, διότι κάποιος πρέπει να παριστάνει και τον Πρόεδρο. Είναι φανερό ποιοί κρύβονται στο σκότος και τι σχεδιάζουν εν κρυπτώ και με άκρα συνωμοσία για μας. Και εφόσον υπάρχουν συνωμότες, είναι λογικό να υπάρχουν και «συνωμοσιολόγοι».

Οι προεκλογικές του δηλώσεις του νέου Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, όσο Ηνωμένες είναι ακόμη, φανερώνουν την φιλοδιαλυτική κοινωνική πολιτική που θ’ ακολουθήσει συμπαρασύροντας και ηγέτες μικρού «ειδικού βάρους» άλλων χωρών, στην εφαρμογή των αποτροπαίων και απανθρώπων σχεδίων των νεοταξιτών. Σχεδιάζουν να επιφέρουν ένα χάος στον πλανήτη πριν από τον γενικό πόλεμο. Εξ άλλου αυτό έχει προφητευθεί και από τον αλάνθαστο «προφήτη» των τριών Παγκοσμίων Πολέμων, οι δύο έγιναν, τον 33άρη Πάικ.

Γιατί θεωρούνται ως σατανιστές κάποιοι πολλοί Πρόεδροι των ΗΠΑ; Διότι πολλοί, σχεδόν όλοι, από τους Προέδρους των ΗΠΑ έχουν συμμετάσχει στην ετήσια συνάντηση που κάνουν όλοι οι ανώτατοι άρχοντες του πλανήτη στο δάσος Bohemian Grove. Ανώτατοι σε κάθε τομέα της ζωής και όχι μόνο τραπεζίτες, πολιτικοί ή επιχειρηματίες. Συγγραφείς, μουσικοί, κλπ. Υπάρχουν κείμενα.

Στο συγκεκριμένο δάσος, το οποίο ευρίσκεται στην Βόρειο Καλιφόρνια στις ΗΠΑ, συγκεντρώνονται όλοι αυτοί οι ελιτιστές μία φορά τον χρόνο, κάθε Ιούλιο. Μένουν κάποιες ημέρες εκεί είτε ως μέλη, είτε ως προσκεκλημένοι. Οι προσκεκλημένοι είναι συνήθως υποψήφια μέλη. Εκτός των άλλων που γίνονται εκεί, πραγματοποιούνται σύμφωνα με τις τελετουργίες τους, και πάντα σύμφωνα με δημοσιεύματα, μέχρι και ανθρωποθυσίες με απομιμήσεις ανθρώπων. Να το πιστέψουμε για τις «απομιμήσεις»;

Οι θυσίες πραγματοποιούνται μπροστά στα απομεινάρια ενός τεραστίου πέτρινου αγάλματος που τώρα μοιάζει με κουκουβάγια, γι αυτό και η οργάνωσή τους “Bohemian Club” έχει ως έμβλημα την κουκουβάγια. Αυτό όμως είναι το προφανές για τον καθένα. Στην ουσία κάτι άλλο κρύβουν. Το άγαλμα απεικόνιζε έναν αρχαίο θεό τους που σε μας δεν είναι γνωστός ποιος είναι. Λέγεται ότι αναπαριστούσε τον αρχαίο θεό των αιγυπτίων, Ώρο. Γι αυτό και υπάρχει σ’ αυτούς «το μάτι του Ώρου» ως αποκρυφιστικό σύμβολο.

Εκτός από τα κείμενα με τα ονόματα των συμμετεχόντων στο «σατανικότατο» από κάθε άποψη Bohemian Club, υπάρχουν και φωτογραφίες. Υπάρχουν φωτογραφίες με τον Αϊζενχάουερ. Υπάρχουν φωτογραφίες με το Ρήγκαν και τον Νίξον οι οποίοι συμμετείχαν σε συγκέντρωση στο περίφημο δάσος Bohemian Grove.

Μένοντας στην ορκωμοσία του Ιωσήφ Μπάιντεν, είδαμε και μια άλλη «σατανική σύμπτωση». Η παρουσία της γνωστής σατανίστριας και τραγουδίστριας, Lady Gaga. Η Lady Gaga έδωσε έναν άλλον, πιο σατανικό τόνο με την δήθεν «καλλιτεχνική» της ενδυμασία, στο όλο στρατοκρατούμενο εορταστικό τους περιβάλλον. Η Lady Gaga έψαλε τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ και όλοι οι άλλοι σε στάση προσοχής με το δεξί τους χέρι στο μέρος της καρδιάς και με το μεγάλο δάκτυλο να δείχνει τον λαιμό τους άκουγαν δήθεν συγκινημένοι.

Η Gaga φορούσε μια τεραστίων διαστάσεων κόκκινη φούστα με μαύρη μπλούζα, που στο αριστερό της μέρος υπήρχε ένα χρυσό περιστέρι κρατώντας στο ράμφος του ένα κλαδί ελιάς. Ο συνδυασμός των χρωμάτων κόκκινο-μαύρο, όπως τα τραπουλόχαρτα, παραπέμπει στα χρώματα της κολάσεως. Κόλαση είναι και το χάος. Το δε χρυσό περιστέρι, που αν το προσέξει κανείς λεπτομερώς θα δει ότι δεν ήταν περιστέρι διότι δεν έχει μέτωπο, κλπ, ας το δεχθούμε ως περιστέρι τώρα, μας είπαν ότι συμβολίζει την ειρήνη για την οποία όπως αγωνίσθηκαν οι προηγούμενοι Πρόεδροι, θ’ αγωνισθεί κι αυτός. Τι συγκινητικό!

Ναι αλλά, σύμβολο της ειρήνης είναι το λευκό περιστέρι και όχι το χρυσό. Και ποιος δεν το γνωρίζει αυτό. Το χρυσό «περιστέρι» είναι σύμβολο της χιλιετούς τυραννικής ειρήνης τους που θέλουν να επιβάλουν στον πλανήτη, την λεγομένη Νέα Τάξη. Μιας ειρήνης που οι ελιτιστές θα ζουν σαν θεοί και οι υπόλοιποι σαν ζώα και χειρότερα. Την νομίζουν χιλιετή αυτή ειρήνη τους διότι πιστεύουν ότι θα την διατηρήσουν για 1000 χρόνια, όπως τότε επί της βασιλείας του Κρόνου, τον οποίο λατρεύουν ακόμη, και που είναι γνωστή ως Χρυσή Εποχή. Γι αυτό το πτηνό ήταν χρυσό.

Η δε κόκκινη φούστα είχε «προφητευθεί» και από τους Σίμπσονς όπως η ίδια η Lady Gaga μας ενημερώνει μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Τουίτερ.

Ας πάμε και λίγο πιο πέρα, όσον αφορά τους συμβολισμούς στην ενδυμασία της Lady Gaga, διότι επειδή δεν είναι τυχαίοι, είναι πολύ σημαντικοί. Ένα παρόμοιο χρυσό πουλί (όσον αφορά τις φτερούγες είναι ίδιο με της Lady Gaga) το οποίο έχει στο ράμφος του βέλος και όχι κλαδί ελιάς είναι το έμβλημα της ταινίας “Hunger Games” (Αγώνες πείνας). «Αγώνες πείνας». Τι τίτλος κι αυτός! Να θεωρηθεί ότι μας προετοιμάζουν γι αυτό που μας ετοιμάζουν; Το δε επάνω τμήμα της ενδυμασίας της Lady Gaga όσο και το χτένισμα είναι ίδια με τα αντίστοιχα της πρωταγωνίστριας της ταινίας! Οι τέτοιες λεπτομέρειες που δεν είναι λεπτομέρειες μας δείχνουν την ουσία και την εξέλιξη των πραγμάτων.

Στο τέλος θα γίνει αναφορά στην λατρεία των ελιτιστών, με οδηγούς τους Προέδρους των ΗΠΑ ως αρχηγούς της ισχυρότερης πολεμικής μηχανής του κόσμου, του χάους. Γιατί θέλουν το χάος; Διότι η βασική τους αρχή είναι «Από το χάος η τάξη». “Ordo ab Chao” όπως εμφανίζεται το ρητό αυτό στο έμβλημα του 33ου βαθμού των τεκτόνων. Μέσα από το χάος θέλουν να φέρουν την Νέα Τάξη έτσι ώστε να τα φτιάξουν όλα από την αρχή όπως θέλουν αυτοί και ο θεός τους, ο Σατανάς, και φυσικά όλα θα είναι ενάντια στο θέλημα του Θεού. Το χάος προϋπήρχε του Θεού, διότι όπως λένε «ο Θεός γεννήθηκε στο χάος».

Ας δούμε μερικά άλλα αποφθέγματά τους με τα οποία αναφέρονται στο χάος. Μόνο μερικά. Λένε: «Χάος είναι το πρώτο βήμα της νομιμότητας», «Το πεπρωμένο μπορεί να εκπληρωθεί μόνο μέσα από το χάος», «Ακόμα και το χάος μπορεί να έχει την τελειότητά του», «Χάος είναι η απλούστερη και υπέρτατη νομιμότητα», «Δεν θα βρεις πουθενά μεγαλύτερη ευτυχία από το χάος».

Όπως γίνεται αντιληπτό αυτό το «χάος» που θέλουν να φέρουν, είναι διότι θέλουν να φτιάξουν έναν καινούργιο κόσμο, τον κόσμο του σατανά, στον οποίο μας θέλουν τόσο δούλους που να μην πράττουμε ή σκεφτόμαστε τίποτα χωρίς να το θέλουν ή να το γνωρίζουν αυτοί. Γι’ αυτό θέλουν να μας τσιπάρουν. Οι ψυχές που μας έδωσε ο Θεός θα γίνουν περιουσία τους. Αυτό το χάος που για μας φαντάζει το τέλος του πλανήτη γι αυτούς είναι η αρχή για έναν καινούργιο κόσμο. Έναν κόσμο που θεωρούν ότι έχουν την δυνατότητα να δημιουργήσουν με την κρυφή σε μας τεχνολογία που διαθέτουν.

Οι ενέργειές του εξηγούνται εύκολα. Όσο περισσότερο ικανοποιούν τον σατανά τόσο περισσότερο τους ικανοποιεί και τους κάνει τα θελήματα. Εξ άλλου όπως λένε, ο Θεός δεν εμφανίζεται στην Γη, ο δε Σατανάς εμφανίζεται και είναι τώρα πιο απαραίτητος στην Γη διότι οι άνθρωποι του Θεού έκαναν τον πλανήτη κόλαση. Έτσι λένε.

Όλες οι ενέργειες των νεοταξιτών είναι σχετικά ασφαλείς διότι ο μέσος όρος των πολιτών και κάτω, διακατέχονται από επικίνδυνη δυσπιστία. Επικίνδυνη για όλους μας, όπως έγραψε κάποιος αναλυτής-συγγραφέας. Ή όπως είπε ο Κίσινγκερ «τα μικρά μυστικά θέλουν φύλαξη, τα μεγάλα και να τα μάθουν, δεν τα πιστεύουν».

Συμπέρασμα, «Κοντός ψαλμός, αλληλούια»

Χρήστος Μαντζιάρης

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ολα οσα κανουν οι ανθρωποι οδηγουν σε ενα συμπερασμα:
    Οι ανθρωποι ειναι ηλιθια οντα..

  2. Ότι και να κάνουν αυτοί τον έλεγχο της εξέλιξης των πραγμάτων και της ιστορίας το έχει ο Θεός. Νομίζουν ότι είναι κυρίαρχοι, αλλά δεν είναι. Θα κινηθούν όσο τους επιτρέπει ο Θεός. Βέβαια θα κάνουν άσχημα πράγματα, θα φέρουν πείνες, αρρώστιες, πολέμους κλπ Όσο τους επιτρέπει ο Θεός και ο αντίχριστος, ο Θεός τους θα έλθει όταν το επιτρέψει ο Θεός. Θα προσπαθήσουν μέσα με σατανικά μέσα, όσο τους επιτρέπει ο Θεός, σε συνάρτηση με τη δική μας μετάνοια

  3. Γεράσιμος Μηνάς 01/23/2021 @ 10:21 ΜΜ

    1 Δεν πρόκειται να υπάρξει μετάνοια από ανθρώπους εθισμένους σε ευκολίες τεχνολογίας, από γυναίκες δήθεν φεμινίστριες ενώ είναι στ’ αλήθεια κακότροπες γυναίκες αράχνες. Από καλομαθημένους νέους σε όλα.

  4. Γεράσιμος Μηνάς 01/23/2021 @ 10:23 ΜΜ

    2 Το μόνο που δεν έχουμε ακούσε απο ψυχολόγους/ψυχιάτρους είναι να κατακρίνους τους πιστούς ως προβληματικούς επειδή αφήνουν σε έναν Θεό, την διαχείριση της ζωής τους.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*