ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 01 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ρώσικος στρατός περίπου 7.000 «ξένοι μισθοφόροι» πολεμούν με Ουκρανούς.Οι 2.000 σκοτώθηκαν!

· Κατοχικά Νέα

Σύμφωνα με το ρώσικο στρατό περίπου 7.000 «ξένοι μισθοφόροι» είναι στις τάξεις του ουκρανικού στρατού.

Ο ρώσικος στρατός δήλωσε την Παρασκευή ότι περί τους 7.000 «ξένοι μισθοφόροι» προερχόμενοι από 64 χώρες έφθασαν στην Ουκρανία από την αρχή της διαμάχης και κοντά στους 2.000 σκοτώθηκαν. Η Μόσχα περιέγραψε την Πολωνία ως τον απόλυτο αρχηγό στην Ευρώπη με όρους μαχητών κι ακολουθείται από Ρουμανία κι Αγγλία.

Ένα ρωσικό δημόσιο τηλεοπτικό κανάλι «Ροσίγια–1» μετέδωσε βίντεο από τα κοινωνικά δίκτυα με δύο Αμερικανούς που είχαν πάει να πολεμήσουν ως εθελοντές με τις ουκρανικές δυνάμεις και αγνοούνταν για αρκετές ημέρες. Είναι υπό αιχμαλωσία ήδη κυκλοφορούν βίντεο και φωτογραφίες με τους 2 άνδρες σε κατάσταση αιχμαλωσίας. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε ότι δεν γνώριζε πού βρίσκονταν οι δύο άνδρες, ο Αλεξάντερ Ντρούκε και ο Άντι Χάινχ, δύο βετεράνοι των οποίων οι συγγενείς δεν είχαν νέα τους από την περασμένη εβδομάδα. «Οι Αμερικανοί δεν έπρεπε να πάνε στην Ουκρανία», πρόσθεσε.

dimpenews.com

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της ΣανγκάηςΔΙΕΘΝΗ

Ο Σι Τζινπίνγκ ζητά «καθολική ασφάλεια» από τον Οργανισμό Συνεργασίας της Σανγκάης

Εσθονία: Το ΝΑΤΟ απογείωσε αεροσκάφη μετά από είσοδο drones στον εναέριο χώροΔΙΕΘΝΗ

Εσθονία: Ένα drone παραβίασε τον εναέριο χώρο στα νοτιοανατολικά — τουρκικά F-16 του ΝΑΤΟ απογειώθηκαν από το Ämari

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία ΈμπολαΔΙΕΘΝΗ

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία Έμπολα

2 απαντήσεις στο “Ρώσικος στρατός περίπου 7.000 «ξένοι μισθοφόροι» πολεμούν με Ουκρανούς.Οι 2.000 σκοτώθηκαν!”

  1. πολωνοι;;; μα δε θυμουνται ποσα σαπουνια εβγαλε απο αυτους ο χιτλερ; θα επρεπε να ειναι οι πρωτοι ειρηνιστες !!!!!!!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά