Ρωσικό υπ. Άμυνας: Το ISIS σχεδιάζει να χρησιμοποιήσει χημικά όπλα κατά κουρδικών δυνάμεων

Για σχέδια από μέρους του Ισλαμικού Κράτους να χρησιμοποιήσουν πολεμοφόδια με τοξικό παράγοντα για να πλήξουν θέσεις των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων, κάνει λόγο το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Επίθεση σε βάρος του κουρδικού στρατού των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF), σχεδίαζαν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους προκειμένου να προκαλέσουν αεροπορική επιδρομή από τον συνασπισμό εναντίον του Συριακού Αραβικού Στρατού, σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας.

«Τα κατασκευασμένα χημικά πολεμοφόδια που προορίζοντα για επίθεση κατά των θέσεων το κουρδικού SDF που πραγματοποιεί, με τη στήριξη των ΗΠΑ, στρατιωτικές επιχειρήσεις κατά των τρομοκρατών στην περιοχή του οικισμού Χατζίν της επαρχίας Ντέιρ εζ Ζορ», ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας.

Η Ρωσία εκτιμά ότι οι τρομοκράτες σχεδίαζαν να χρησιμοποιήσουν τοξικά όπλα σε βάρος κουρδικών στρατευμάτων, εξαπολύοντας επίθεση από μια θέση κοντά στις συριακές κυβερνητικές δυνάμεις, προκειμένου να κατηγορήσουν τη Δαμασκό και να προκαλέσουν μαζική αεροπορική επιδρομή εναντίον των συριακών στρατευμάτων από τις ΗΠΑ.

sputniknews.gr,© AP Photo / Bram JanssenΘεραπεία της σεξουαλικής ανικανότητας

Το φυτικο σκεύασμα που θεραπεύει τα προβλήματα σεξουαλικής ανικανότητας χωρις καμία παρενέργεια

Το μοναδικό 100% φυτικό σκεύασμα που θεραπεύει το πρόβλημα και δεν το συντηρεί οπως αλλα χημικά γνωστά προιόντα με παρενέργειες

ΤΙΜΗ 29,00

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *