in

Η Ρωσία καθιέρωσε ήδη την Γενική Κάρτα του Πολίτη. Πόσο κοντά είναι το χάραγμα;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Η Ρωσία, η οποία πρέπει να φαίνεται ότι είναι το ισχυρότερο ορθόδοξο κράτος στον πλανήτη, έχει καθιερώσει ήδη την Ηλεκτρονική Κάρτα του Πολίτη. Οι Ρώσοι πολίτες που την κατέχουν, μπορούν να την χρησιμοποιήσουν για όλες τους τις εργασίες και συναλλαγές σε κρατικές υπηρεσίες, τράπεζες, αστυνομία, νοσοκομεία, κλπ. Γι αυτό η συγκεκριμένη κάρτα γενικής χρήσεως ονομάζεται Καθολική Ηλεκτρονική Κάρτα {Универса́льная электро́нная ка́рта (УЭК)}. Χρησιμοποιούν την λέξη “universalnaya”. Ίσως δεν είναι τυχαία η χρήση της λέξεως αυτής, γιατί σημαίνει και «παγκόσμια». Ζούμε σε εποχή παγκοσμιοποίησης.

Η κάρτα του Ρώσου Πολίτη άρχισε να δίδεται στους Ρώσους από τον Ιανουάριο του 2013, αλλά δεν είναι υποχρεωτική, προς το παρόν, η παραλαβή της από τους πολίτες σύμφωνα με το άρθρο 22 του Νόμου 210-FZ, ο οποίος αφορά τα της ρωσικής κάρτας του πολίτου. Σύμφωνα με το συγκεκριμένο άρθρο η παραλαβή των καρτών από τους πολίτες δεν είναι υποχρεωτική και ο καθένας μπορεί να αρνηθεί να του εκδοθεί κάρτα УЭК διατηρώντας όμως τα δικαιώματά του απέναντι στο κράτος και μπορεί να συνεχίζει να απολαμβάνει υπηρεσίες και δικαιώματα παρουσιάζοντας συμβατικά έγγραφα σε χαρτί. Επισημαίνει επίσης, ότι για να παραλάβει κάποιος την κάρτα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας του.

Η κάρτα μπορεί να μην είναι υποχρεωτική για τους πολίτες, αλλά εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι μπορούν οι πολίτες σιγά-σιγά να εξωθηθούν, έμμεσα ή άμεσα, στην παραλαβή της με πολλούς τρόπους. Από την στιγμή που έχει επίσημα καθιερωθεί νομικά, πολύ εύκολα μπορεί να επιβληθεί σε όλους.

Η Ρώσικη Κάρτα του Πολίτου είναι εφοδιασμένη με ηλεκτρονικό στοιχείο (chip) και είναι ασύρματης σύνδεσης και επικοινωνίας με ανάλογα συμβατά μηχανήματα. Είναι για τον κάτοχο ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κάρτα υγείας, έχει την ηλεκτρονική υπογραφή του κατόχου, αναγράφει την πανεπιστημιακή εκπαίδευση, την συνταξιοδοτική κατάσταση, επιτρέπει την είσοδο σε βιβλιοθήκες, είναι πιστωτική και χρεωστική τραπεζική κάρτα, περιέχει τραπεζικά δεδομένα και δοσοληψίες, όλες τις αγορές του κατόχου, τυχόν σχέσεις με την αστυνομία, ποινικό μητρώο, ειδικές επισημάνσεις, νοσοκομειακή περίθαλψη, οδική ασφάλεια, μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα μέσα μεταφοράς, για ασφαλές ίντερνετ, περιέχει αριθμούς τηλεφώνων. Μπορεί δε να περιέχει ακόμη και έγγραφα. Είναι εναρμονισμένη πλήρως με την λειτουργία των κρατικές υπηρεσιών.

Η Ρωσία καθιέρωσε ήδη την Γενική Κάρτα του Πολίτη. Πόσο κοντά είναι το χάραγμα; - Εικόνα0

Τα στοιχεία του κατόχου που υπάρχουν στην κάρτα σε ηλεκτρονική μορφή είναι πάρα πολλά. Αυτό το έπραξαν όχι για να κάνουν την ζωή των πολιτών πιο εύκολη αλλά πιο δικτυωμένη, άρα πιο ελεγχόμενη. Ο ολοκληρωτικός έλεγχος της ζωής του πολίτη είναι πλέον πολύ κοντά. Επίσης, οι ορατές πληροφορίες που υπάρχουν τυπωμένες είναι πολλές και σημαντικές.

Η Ρωσία καθιέρωσε ήδη την Γενική Κάρτα του Πολίτη. Πόσο κοντά είναι το χάραγμα; - Εικόνα1

Συνολικά, στην Ρώσικη Κάρτα του Πολίτη φαίνονται (1) ο λογότυπος της τράπεζας, (2) ο λογότυπος του συστήματος πληρωμών (3) ο αριθμός της κάρτας УЭК, (4) ο τριψήφιος κωδικός αριθμός επαλήθευσης ταυτότητας κάρτας, (5) τα στοιχεία επικοινωνίας με εξουσιοδοτημένο οργανισμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, (6) προαιρετικά, ο λογότυπος του συστήματος πληρωμών, (7) – (8) – (9) το όνομα, επώνυμο, (10) το φύλο, (11) η ημερομηνία γεννήσεως, (12) η φωτογραφία του κατόχου, (13) η διάρκεια ισχύος της УЭК, (14) το δείγμα υπογραφής, (15) ο αριθμός που έχει οριστεί για τις τραπεζικές εφαρμογές, (16) ο αριθμός συνταξιοδοτικής ασφάλειας, (17) ο αριθμός υγειονομικής περίθαλψης (ο αντίστοιχος ΑΜΚΑ), (18) ο αριθμός του κατασκευαστή της κάρτας, και (19) αντίγραφο φωτογραφίας κατόχου.

Εκτός από τις κρατικές ή ιδιωτικές υπηρεσίες, ακόμη και ο ίδιος ο κάτοχος μπορεί να την χρησιμοποιήσει έχοντας ανάλογα μηχανήματα υποδοχής της κάρτας του, εκμεταλλευόμενος έτσι τις πάμπολλες δυνατότητές της λόγω του ηλεκτρονικού chip. Ο πολίτης αυτοφακελώνεται. Τι τέλεια παγίδα επινόησαν!

Η Ρωσία καθιέρωσε ήδη την Γενική Κάρτα του Πολίτη. Πόσο κοντά είναι το χάραγμα; - Εικόνα2

Με όλες αυτές τις πληροφορίες που υπάρχουν στο ενσωματωμένο chip δύσκολα ο κάτοχος της κάρτας αισθάνεται ασφαλής σ’ έναν κόσμο ανασφαλή, παράλληλα δε επιφορτίζεται με επιπλέον άγχος μην τυχόν την χάσει ή του την κλέψουν. Οπότε, οι επινοήσαντες το σύστημα του ολικού ελέγχου των πολιτών, γνωρίζουν ότι εύκολα πλέον οι κάτοχοι των καρτών θα δεχθούν κατόπιν να μπει το chip στο χέρι τους για να αποφύγουν όλες τις δυσάρεστες συνέπειες της απώλειας ή κλοπής της κάρτας τους. Οι ίδιοι οι εξουσιαστές ενθαρρύνουν εντέχνως την ανασφάλεια στις κοινωνίες διότι πάρα πολλοί πολίτες θα προσκολληθούν από μόνοι τους στην ισχυρή εξουσία αποδεχόμενοι τους όρους της και κυρίως θα δεχθούν να ανταλλάξουν την ελευθερία τους με την ασφάλειά τους. Συνεπώς όταν ζητηθεί από τους πολίτες να μπει το chip στο χέρι τους, οι έχοντες πάρει την Κάρτα θα το αποδεχθούν πιο εύκολα. Δηλαδή, θα δεχθούν πιο εύκολα το σφράγισμα του Αντιχρίστου.

Η Ρωσία καθιέρωσε ήδη την Γενική Κάρτα του Πολίτη. Πόσο κοντά είναι το χάραγμα; - Εικόνα3

Υπάρχει πολίτης σε ολόκληρο τον κόσμο ο οποίος να παίρνει, σε έγγραφα, όλα αυτά που περιέχει η Κάρτα του Πολίτη όταν πάει για κάποια δουλεία; Φυσικά και όχι. Τότε γιατί μπαίνουν όλα αυτά τα στοιχεία σε μια κάρτα; Θα προσπαθήσω να σας το εξηγήσω με ένα όσο τον δυνατό απλοϊκό παράδειγμα. Έστω ότι πηγαίνει ένας κάτοχος της Κάρτας στο super-market, βάζει στο καλάθι του αυτά που νομίζει ότι χρειάζεται και πάει στο Ταμείο. Δίνει πρώτα την κάρτα του για να πιστοποιηθεί η ταυτότητά του (γι αυτόν τον λόγο τα super-markets δίνουν κάρτες με παγίδα τα μπόνους και περνάνε πρώτα αυτές από το αντίστοιχο μηχάνημα σάρωσης και κατόπιν τα είδη) και κατόπιν η ταμίας αρχίζει να σκανάρει τα προϊόντα για να βγει ο λογαριασμός και να πληρωθεί. Με έκπληξη τότε ο πολίτης ακούει την ταμία να του λέει ότι δεν μπορεί να αγοράσει την μπύρα διότι πριν από δύο ημέρες πήγε στον γιατρό ο οποίος του απαγόρευσε πλέον το αλκοόλ και ότι αν παραβεί την εντολή του θα τιμωρηθεί ως συνεργός του πελάτου. (Τα ιατρικά δεδομένα που περιέχονται στην Κάρτα του τον πρόδωσαν). Ο πολίτης τότε θα σκεφθεί να ζητήσει χάρη από τον διπλανό του αλλά εκτός του ότι τον φοβάται από καιρό, πως θα του επιστρέψει τα χρήματα και επιπλέον οι κάμερες από πάνω «γράφουν». Τότε θα σκεφθεί ότι μπορεί κάποιος φίλος του να τον βοηθήσει. Έλα όμως που οι φίλοι του θα μπουν άμεσα σε καθεστώς επιτήρησης για το θέμα αυτό. Οι φίλοι του, που από μόνοι τους «αλληλοκαρφώθηκαν» στο facebook, καθίστανται ύποπτοι. Αυτοί που λένε ότι δεν έχουν να κρύψουν τίποτα και δεν φοβούνται να κοινοποιούν την ζωή τους στο facebook τότε θα καταλάβουν πολλά. Οι επινοήσαντες το facebook δεν είχαν και τόσο μεγάλη σκασίλα για τα προσωπικά του καθενός, πρωτίστως τούς ενδιέφερε να γίνει η δικτύωση των προσωπικών σχέσεων των ατόμων όσο το δυνατόν πιο λεπτομερής. Αν το facebook δεν είχε την δυνατότητα προσθήκης «φίλων» να είστε σίγουροι ότι δεν θα παρείχετο δωρεάν. Αν πάλι ο κάτοχος της Κάρτας σκεφθεί να αγοράσει υλικά για να παρασκευάσει ο ίδιος την μπυρίτσα του, καλύτερα να το ξεχάσει. Γνωρίζουν τις γραμματικές του γνώσεις, τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και γνώσεις, το τι λέει στο τηλέφωνο (δωρεάν συνομιλίες) και ποιες ιστοσελίδες επισκέπτεται στο internet. Γι αυτόν τον λόγο φρόντισαν να υπάρχουν όλα αυτά τα στοιχεία στην Κάρτα του. Τώρα μπορείτε να αναλογιστείτε πολλά περισσότερα με βάση αυτά.

Είναι εξέχουσας προτεραιότητος και σπουδαιότητος η άμεση διασπορά και διαχείριση πληροφοριών για τον ολικό έλεγχο του ανθρώπου, ώστε αυτός αγανακτισμένος, αλλά κυρίως εξαναγκασμένος, θα προσκυνήσει το νέο θεό (Αντίχριστο) που θα υποσχεθεί στην ανθρωπότητα την λύση όλων των προβλημάτων της.

Η καθιέρωση της Γενικής Ηλεκτρονικής Κάρτας του Πολίτου στην Ρωσία μᾶς παρακινεί να αποδεχθούμε το γεγονός ότι η Ρωσία εφαρμόζει στους Ορθοδόξους τις αρχές της Νέας Τάξης με τον δικό της τρόπο.

Χρήστος Μαντζιάρης

pentapostagma

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΠΩΣ ΑΠΑΤΟΥΝ!!!
  ΕΙΔΑΤΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΥΣ ΠΛΟΥΤΟΣ!!!ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΜΕΓΑΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ,ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ,ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ!!!
  ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ!!!
  ΕΙΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ,ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΜΗ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΕΙΣΤΟΥ.

  • ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. Ο ανωθεν κυριος με το ψευδωνυμο croif BΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ειναι ενας ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ο οποιος δεν δεχεται ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΩΣ ΣΩΤΗΡΑ ..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ [νεο συγκλονιστικο μηνυμα] [ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ,ΑΛΛΑ ΕΚ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.
   ΔΛΔ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!!!]……………………..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ [Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού:

   α) Σφοδρή πολεμική στάση με σκληρή και ενίοτε υβριστική (ακόμη και χυδαία) γλώσσα.
   β) Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος.
   γ) Ήταν ένας από τους θεούς του Ελληνικού Δωδεκαθέου.
   δ) Μαζί Χριστός και Δωδεκάθεο και Νέα Εποχή]
   http://www.egolpion.com/jesus_paganns.print.el.aspx …Συμφωνα με την ΕΚΚΛΗΣΙΑ υπαρχουν ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ —ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΣ—Ο εν λογω κυριος με την συμμετοχη του στα σχολια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ……..Κατα την χριστιανικη πιστη το ονομα Ιησους Χριστος σημαινει ο ΙΗΣΟΥΣ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ …[ΧΡΙΣΤΟΣ=ΣΩΤΗΡΑΣ]
   Προς Τιτον 2.13 …Ο κυριος croif ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡ[ΕΙ]ΣΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ [ΣΩΤΗΡΑΣ] αλλα κατα το νεοπαγανιστικο κινημα που ακολουθει μπορει να σημαινει ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ….Ετσι ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ croif …Επισης τον καλω να ερθει στο ιατρειο μου να του προσφερω μια δωρεαν ενεση η οποια θα μειωσει αποτελεσματικα την αντιληψη του εγκεφαλου του ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …

   • ΡΕ ΓΙΑΤΡΕ…
    ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ CROIF 101 ΣΤΡΑΒΩΝΩ ΑΛΛΛΑ…

    ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ [ Ο ΕΧΩΝ ΑΞΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΘΕΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ = ΧΡΙΣΜΑ …ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ]…Ο ΑΞΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ …

    ΙΗΣΟΣ [ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ] ΧΡΙΣΤΟΣ [ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ ]…
    ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ …Ο ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ [ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ] ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΗΤΑΝ ΕΣΣΑΙΑ [ ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ] ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΙΡΑ [ = Η ΘΑΛΑΣΣΙΝΗ ]…

    ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  • ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ ? ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ 101 .ΜΗΠΩΣ 11 . 101 -ΑΝΑΠΟΔΑ ΠΑΛΙ 101 .ΓΙΑΤΙ 101 ΚΑΙ ΟΧΙ 102 .ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ croif ΣΤΗΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ Γιόχαν Κρόιφ: Ο Ιησούς του ποδοσφαίρου . ΑΝΤΕ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΓΟΡΑΚΙ .

  • ΙΑΤΡΙΚΗ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ. Ο ανωθεν κυριος με το ψευδωνυμο croif BΕΒΑΙΩΝΩ ΟΤΙ ειναι ενας ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΗΣ ο οποιος υποστηριζει οτι ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ [νεο συγκλονιστικο μηνυμα] [ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΩ ΟΤΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΖΑΡΕΤ,ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΟΥΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝ,ΑΛΛΑ ΕΚ ΑΓΕΝΝΗΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ.
   ΔΛΔ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ,ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝ!!!]……………………..ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΤΙΑΙΡΕΤΙΚΟΝ ΕΓΚΟΛΠΙΟΝ [Στα ελληνικά νεοπαγανιστικά κινήματα συναντάμε τέσσερις διαφορετικές τοποθετήσεις έναντι του προσώπου του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού:

   α) Σφοδρή πολεμική στάση με σκληρή και ενίοτε υβριστική (ακόμη και χυδαία) γλώσσα.
   β) Ήταν Έλληνας και όχι Εβραίος.
   γ) Ήταν ένας από τους θεούς του Ελληνικού Δωδεκαθέου.
   δ) Μαζί Χριστός και Δωδεκάθεο και Νέα Εποχή]
   http://www.egolpion.com/jesus_paganns.print.el.aspx …Συμφωνα με την ΕΚΚΛΗΣΙΑ υπαρχουν ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΑ ΚΙΝΗΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ —ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΒΡΑΙΟΣ—Ο εν λογω κυριος με την συμμετοχη του στα σχολια ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΘΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ……..Κατα την χριστιανικη πιστη το ονομα Ιησους Χριστος σημαινει ο ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΩΤΗΡΑΣ …[ΧΡΙΣΤΟΣ=ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ]
   Προς Τιτον 2.13 …Ο κυριος croif ΕΠΙΝΟΗΣΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΧΡ[ΕΙ]ΣΤΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ [ΧΡΙΣΜΕΝΟΣ] αλλα κατα το νεοπαγανιστικο κινημα που ακολουθει μπορει να σημαινει ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ….Ετσι ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ croif …Επισης τον καλω να ερθει στο ιατρειο μου να του προσφερω μια δωρεαν ενεση η οποια θα μειωσει αποτελεσματικα την αντιληψη του εγκεφαλου του ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ …

  • ΕΞΕΤΑΣΗ . Εισαι ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ η ΜΗΠΩΣ εισαι
   χρ[ει]στιανος ? Δεδομενου της φυσης της ερωτησης εχεις περιθωριο μια ολοκληρη μερα για να δωσεις απαντηση .Μετα το περας της διοριας αν δεν εχεις καταφερει να δωσεις απαντηση στην ερωτηση αυτη ΤΟΤΕ ΠΑΣΧΕΙΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΨΥΧΙΚΟ ΝΟΣΗΜΑ .

  • Χαλαρωσε !

   Πλακα κανει ο Βλαδιμηρος…

   ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ !
   ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2016, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ,
   ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΕΤΑ Η ΡΩΣΣΙΑ.

   ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΑΡΑ ΠΡΙΣ ΤΙΣ 8 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2016, ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΓΕΩΛΟΓΙΚΗ-ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΗΠΑ…

   ΑΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΡΑΠΕΔΙΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΔΙΜΗΝΟ ΑΚΟΜΑ….
   ΔΙΟΤΙ ΜΕΤΑ … ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΑΚΙΑ !

   ΜΠΗΚΕ Ο ΦΟΡΟΣ Ο ΒΑΡΥΣ ΚΑΙ ΔΥΣΒΑΣΤΑΤΟΣ ! ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ?

   ΑΛΛΑ ….. “ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ” !!! ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ

   ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ !

 2. Αν επαληθευτει τελικα θα εχω απολυτο δικιο.ο ρωσος κοιτα μονο το συμφερον.το ειπα πολλες φορες.τι αν ειναι ορθοδοξος η κατι αλλο? Ποιος το ειπε οτι ολα ειναι μονο για τους ορθοδοξους? Αγιους ανθρωπους μπορουμε να βρουμε παντου,ασχετως θρησκειας.επι του θεματος τωρα.Ηπα- Ρωσσια ειναι δηθεν στα μαχαιρια! Ειναι για να κοιμιζουν τα πληθη- σφαιρες επιροης με την δηθεν αντιπαλοτητα! Και οι δυο εχουν το ιδιο αφεντικο!

 3. ΑΓΟΡΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ
  Έλα έχω έχω, έλα πάρε πάρε!

  “Από επάνω θε να ρθει,
  και στην Τουρκιά να πέσει,
  θα πάει το γένος το ξανθό,
  με κώλο να τους χέσει.”
  ΓΕΡΟΝΤΑΣ KUNG FU PANDA

  Όταν παν στα εξαμίλια,
  οι αλήτες οι μογγόλοι,
  θα φωνάζουνε τα χείλια,
  θα την πάρουμε την… πόλη.
  ΓΕΡΟΝΤΙΣΑ Τουμπουζά Ζίου Ζίτσου

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟ…ΦΥΤΕΙΕΣ ΚΑΝΑΒΗΣ, ΕΙΝΑΙ
  ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΝΙΒΑΛΙΣΜΟΙ, ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΤΟΝ ΑΝΤΙ…ΑΧΡΗΣΤΟ!!!

  Χαμός σας λεω, ΧΑΜΟΣ!
  Τρόμαξε και γριά Μπάμπα Βάνγκα με τέτοιες… ΜΑΝΤΕΨΙΕΣ!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Πρεσβεία των ΗΠΑ!!!Εντολή απομάκρυνσης στους Αμερικανούς από Τουρκία!!!

ΕΙΔΗΣΗ-ΒΟΜΒΑ! Κλείνει τα σύνορα της η Γερμανία; – 4 φονικές επιθέσεις σε 7 ημέρες!