22:45 - 27/12/2015

Ρωσία: Καταστρέψαμε 37 διυλιστήρια πετρελαίου και 2.000 φορτηγά των τζιχαντιστών (βιντεο)

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

oi-hpa-enteinoyn-toys-vomvardismoys-sta-diylisthria-poy-elegchei-to-isisΡωσία: Καταστρέψαμε 37 διυλιστήρια πετρελαίου και 2.000 φορτηγά των τζιχαντιστών (βιντεο)

Ένα νέο βίντεο έδωσε σε συνέντευξη Τύπου το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το οποίο ισχυρίζεται ότι μόνο την τελευταία εβδομάδα οι ρωσικές αεροπορικές επιδρομές στην Συρία κατάφεραν να καταστρέψουν 37 διυλιστήρια πετρελαίου, που βρίσκονται στην κατοχή του Ισλαμικού Κράτους.

Σύμφωνα με το Κρεμλίνο, το βίντεο που καταγράφηκε από drone, καταδεικνύει την παντελή καταστροφή των διυλιστηρίων, εγκαταστάσεων παραγωγής πετρελαίου καθώς και τον βομβαρδισμό ενός κονβόι φορτηγών που μεταφέρουν πετρέλαιο. Ο ρωσικός στρατός έχει επανειλημμένα υποστηρίξει ότι κονβόι φορτηγών που μεταφέρουν πετρέλαιο από τις περιοχές του Ισλαμικού Κράτους έχουν προορισμό την «μαύρη αγορά» στην Τουρκία.

Ο πτέραρχος Sergei Rudskoy δήλωσε ότι οι αεροπορικές επιδρομές των Ρώσων στην Συρία έχουν καταστρέψει την τελευταία εβδομάδα 37 διυλιστήρια πετρελαίου και 17 κονβόι φορτηγών που μετέφεραν πετρέλαιο, χωρίς, ωστόσο, να προσδιορίσει σε ποιες περιοχές της Συρίας έγιναν οι συγκεκριμένες καταστροφές.

Ο Ρώσος πτέραρχος δήλωσε ότι από την αρχή των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών σε περιοχές του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία οι Ρώσοι έχουν καταστρέψει συνολικά 2.000 κονβόι φορτηγών που μετέφεραν πετρέλαιο.

Την Παρασκευή κατά την διάρκεια των ρωσικών αεροπορικών επιδρομών σκοτώθηκε ο Zahran Alloush, ηγέτης της Jaysh al-Islam, της πιο ισχυρής ισλαμικής ομάδας ανταρτών στη Συρία.

Από τις 30 Σεπτεμβρίου, που η Ρωσία ξεκίνησε τις αεροπορικές επιδρομές στη Συρία, έχει κατηγορηθεί από τη Διεθνή Αμνηστία για επίθεση εναντίον αμάχων, ενώ το Συριακό Παρατηρητήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα έχει υποστηρίξει ότι από τις ρωσικές αεροπορικές επιδρομές έχασαν την ζωή τους συνολικά 403 άμαχοι, μεταξύ των οποίων και 97 παιδιά.

protothema.gr

Loading...
Σχετικά με ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ
O Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός είναι ένας "τρελός" από τη Μυτιλήνη. Η τύχη τον έφερε στην Αθήνα, όπου διαμένει σχεδόν 20 χρόνια και χαίρεται τη ζωή μέσα από την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Ζαχαρίας είναι Χριστιανός Ορθόδοξος, όμως δεν έχει καμία σχέση με την παπαδοκρατεία (Πατριάρχες, Αρχιεπισκόπους,Επισκόπους και μικρό - ευτυχώς- μέρος των ανάξιων ιερέων) που μαστίζει την πραγματικότητα μας. Ο Ζαχαρίας είναι ΕΛΛΗΝΑΣ, πατριώτης και πιστεύει ότι η λεφτεριά της πατρίδος είναι κοντά, έστω και αν χρειασθεί ολοκληρωτική επανεκκίνηση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*