in

Ρομά σε γάμο τους στην Σερβία κερνούν την τραγουδίστρια 500ευρα

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Ρομά σε γάμο τους στην Σερβία κερνούν την τραγουδίστρια 500ευρα

Θέμα προέκυψε πριν από λίγες ημέρες με τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν από γάμο Ρομά στην Σερβία. Οι Ρομά κερνούσαν την τραγουδίστρια μέχρι και χαρτονομίσματα των 500 ευρώ. Σε μια χώρα η οποία προέρχεται από δύο μεγάλες συμφορές (κομμουνισμό και βομβαρδισμό), σε μια χώρα εκτός ευρώ, σε μια χώρα φτωχή, σε μια χώρα ευρωπαϊκή που είναι εκτός Ευρώπης, σε μία χώρα με δικό της νόμισμα, σε μια χώρα που η οικονομία της είναι υπανάπτυκτη, τα 500ευρα κατάντησαν κεράσματα των Ρομά σε γάμο τους σε τραγουδίστριες, αν και υπάρχουν υπόνοιες ότι όλ’ αυτά είναι μαύρο χρήμα από αγνώστου τύπου δραστηριότητες.

Σε μία άλλη χώρα χώρα, νοτιότερα της Σερβίας, που είναι στην Ευρώπη, σε μια χώρα που είναι στο ευρώ, σε μια χρεωκοπημένη χώρα που οι Ρομά επιδοτούνται από την ψυχορραγούσα κυβέρνησή της, και το 99% των κατοίκων της δεν έχει δει 500ευρω.

Έχεις και τον Αμανατίδη του ΣΥΡΙΖΑ που δήλωσε ότι «οι παραδώσεις των Ρομά αποτελούν παράδειγμα για όλους εμάς», φυσικά το ότι αποτελούν παράδειγμα για όλους αυτούς το καταλάβαμε και δεν χρειάζεται να μας το λένε, πλην όμως στην Σερβία οι Ρομά δεν επιδοτούνται.

Χ Ρ Η Σ Τ Ο Σ

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

3 Comments

Leave a Reply
  1. Δύο φορές μου ανοίξανε το σπίτι. Μία στις 8 Νοεμβρίου και μία στις 15 Μαΐου. Κλέψανε τα πάντα. Την πρώτη φορά μόνο χρήματα και κοσμήματα, τη δεύτερη φορά μέχρι ηλεκτρονικές συσκευές, αντίκες και μικροέπιπλα. Πάνω από 50.000 συνολική ζημιά (έσπασαν τα πάντα) και λεία. Ε, αν μη δώσουν ένα 500 άρικο στη νύφη από τα λεφτά μου; Δικά τους ήταν σάμπως; Είχαν δουλέψει πολύ να τα βγάλουν; Ή ξέρουν πώς βγαίνει το 500 άρικο; Οι Γ@ΙΟΥΦΤΟΙ είναι υπ΄αριθμόν ένα μάστιγα των ελληνικών νοικοκυριών σήμερα, είναι ανθέλληνες, μη εντάξιμοι στην ελληνική κοινωνία η οποία αν δεν λάβει άμεσα μέτρα πάταξης των κλοπών, των διακεκριμένων ληστειών και των ληστειών μετά φόνου, πολύ φοβάμαι ότι θα λάβουμε το ΝΟΜΟ στα χέρια μας, όπως στην περίπτωση της Κορίνθου, αν συνεχιστεί αυτό το βιολί και το χάιδεμα των ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ αυτών που τρέφουμε στον κόρφο μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Παραιτηθηκε Στρατηγος, γιατι θελουν να ξεπουλησουν το Αιγαιο στους Τουρκους, μεσα στην προεκλογικη περιοδο…

ΦΥΓΑΔΕΥΤΗΚΕ Η ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΗ! ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ: ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΜΑΛΛΙ ΜΕ ΜΑΛΛΙ Η OΛΓΑ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΔΗΜΑΡΧΙΝΑ – ΕΦΕΥΓΑΝ ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ – «ΕΣΠΑΣΕ» ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ MΠΟΤΟΞ!