18:04 - 31/05/2019

Ράπερ στη Γαλλία τραγουδά εναντίον της χώρας

Ένας ράπερ στη Γαλλία στο τελευταίο του δίσκο έχει στίχους που σε κάποιους μπορεί και να μην άρεσαν. Τέχνη είναι βρε κουτά μην τον παρεξηγείτε, θα έλεγε κάποιος προοδευτικός.

Εγώ πάλι σαν μισαλλόδοξος που είμαι θα πω πως ο Καμερουνέζος “τραγουδιστής” δείχνει τη μέγιστη ασέβεια στο λαό που τον υποδέχτηκε σαν ισότιμο μέλος στη χώρας τους. Στο βιντεοκλίπ μάλιστα πνίγει και μια λευκή γυναίκα κάτι καθόλου ασυνήθιστο καθώς σε προηγούμενο δίσκο του έλεγε πως θα “καθαρίσει” τα μωρά των λευκών.

Εμπρός για την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση σύντροφοι.

Η πηγή: “I Fuck France, I Burn France”, sings Rapper as he strangles a White Woman in his brand new music video

Loading...
Σχετικά με Chris_
Κανείς δεν είναι τέλειος και Τίποτα δεν είναι τυχαίο, γιαυτο ψάξε κάτω από την επιφάνεια.. Οτι δεν καταλαβαίνεις δεν ειναι μαλακία και μπορείς να γίνεις καλύτερος, αρκεί να προσπαθήσεις. Μην κάνεις οτι δεν θες να σου κάνουν. Μας αξίζει καλύτερη ζωή και αρκεί μόνο να την ζητήσουμε, φανταστούμε.. Το κλειδί είναι η Πίστη.!!!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. ΘΕΟΔΩΡΟΣ 05/31/2019 @ 6:12 ΜΜ

  Nobodys

  Βαρέθηκες να επιλέγουν “κάποιοι” πια νέα, πότε και αν πρέπει να τα μάθεις? Τότε τα νέα του κανένα είναι για εσένα.

  ”…ποιά νέα…”,είναι το σωστό.Τυρόπιτες τρώγατε στο δημοτικό όταν είχατε το μάθημα της ”Γλώσσας”;

 2. Ο Καμερουνέζος τα λέει αυτά γιατί έχει την άδεια του καθεστώτος που βγάζει τα μάτια των Γάλλων. Πώς βρέθηκε ο Καμερουνέζος όμως στη Γαλλία; Με τον ίδιο τρόπο που βρίσκονται στη Γαλλία όλοι όσοι προέρχονται από τις πρώην αλλά ουσιαστικά ΝΥΝ αφρικανικές αποικίες. Όλοι αυτοί που έφυγαν από την πατρώα γη τους εξαθλιωμένοι επειδή η Γαλλίτσα τους τα πήρε όλα κ συνεχίζει να τους τα παίρνει. Η Γαλλία κλέβει κάθε χρόνο το 80% του ΑΕΠ των 14 δήθεν πρώην αποικιών ως φόρο για τα οφέλη από την αποικιοκρατία, μαζί με ένα σωρό άλλες ρήτρες όπως ότι οι πολίτες τους θα έπρεπε να πολεμούν στο πλευρό της γαλλίας όπου αυτή αποφάσιζε να κάνει πόλεμο, οι γαλλικές εταιρείες να αναλαμβάνουν αποκλειστικά τα δημόσια έργα στις χώρες τους, οι γαλλικές εταιρείες να πουλάνε τα αυτοκίνητα προϊόντα ή ό,τι άλλο. Οι γαλλικές εταιρείες να έχουν τον πρώτο λόγο για την εκμετάλλευση σε προνομιακότατη, μην πούμε εξευτελιστική τιμή, οποιουδήποτε προϊόντος ή πόρου, κ μόνον αν η Γαλλία δεν ενδιαφέρεται τους επιτρέπεται να ψάξουν για άλλο εμπορικό εταίρο. Το μονόι ταϊτής το βρίσκεις σε κανέναν άλλον εκτός απο γαλλικές εταιρείες;
  http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2015/11/French-military-bases-in-africa.png
  Αυτή η απάνθρωπη εκμετάλλευση δημιούργησε μίσος εξαθλίωση, μιζέρια η οποία τελικά επέστρεψε πίσω στην πηγή απο την οποία εκπορεύθηκε κ τώρα χρησιμοποιείται από το ίδιο πάντα απάνθρωπο καθεστώς (γιατί όταν είσαι απάνθρωπος δεν είσαι επιλεκτικά απέναντι σε κάποιον, είσαι συλλογικά απέναντι στους πάντες) κ ως εργαλείο εθνοκάθαρσης εναντίον του γαλλικού λαού, που έχει απολαύσει στο παρελθόν, χωρίς καμμία ηθική αναστολή, προνόμια κ πλούτο τροφοδοτούμενο από την λεηλασία των πόρων του πλούτου κ της εργασίας άλλων χωρών.

 3. Ανωνυμος 06/01/2019 @ 1:59 ΜΜ

  Αυτόν τον πολιτισμό άρχισε να γκρεμίζει ο Χιτλερ στην προπολεμική Γερμανία χρησιμοποιώντας την αντί προπαγάνδα του Γκεμπελς Για την εκστρατεία καταπολέμησης αυτού του πολιτισμού διασύρθηκε ως απάνθρωπος ρατσιστής μισαλοδοξος αιμοδιψής δολοφόνος , και παραποιήθηκε ολόκληρη η ιστορία του β’ππ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh