in ,

Quiz: Η χώρα με τον πιο αχάριστο λαό;

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

1. Δεν υπήρχαν λογαριασμοί ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο ηλεκτρισμός ήταν δωρεάν για όλους τους πολίτες της.

2. Δεν υπήρχαν τόκοι στα δάνεια. Οι τράπεζες της ήταν κρατικές και τα δάνεια δίνονταν, σύμφωνα με το νόμο, σε όλους τους πολίτες της με μηδενικό (0%) επιτόκιο.

3. Η κατοικία θεωρείτο ένα ανθρώπινο δικαίωμα στη χώρα.

4. Όλα τα νεόνυμφα ζευγάρια λάμβαναν 60.000 δηνάρια (περίπου 50.000 δολάρια ΗΠΑ) από τη κυβέρνηση για να αγοράσουν το πρώτο τους διαμέρισμα και για να βοηθηθούν στο ξεκίνημα της οικογένειας τους.

5. Η παιδεία και οι ιατρική περίθαλψη ήταν δωρεάν. Πριν την άνοδο του ηγέτη τους στην εξουσία, μόνον το 25% των κατοίκων ήξεραν ανάγνωση και γραφή.
Σήμερα το ποσοστό αυτό είναι 83%.

6. Όσοι αποφάσιζαν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του αγρότη, λάμβαναν δωρεάν αγροτική γη, δωρεάν αγροτική κατοικία και δωρεάν εξοπλισμό για να ξεκινήσουν τις φάρμες τους.

7. Όσοι δεν μπορούσαν να βρουν την εκπαίδευση ή την ιατρική περίθαλψη που χρειάζονταν στη χώρα, λάμβαναν χρηματοδότηση από τη κυβέρνηση για να πάνε στο εξωτερικό (συν 2.300 δολάρια/μήνα για έξοδα διαμονής και μετακινήσεων).

8. Η κυβέρνηση της χώρας επιδοτούσε το 50% του κόστους αγοράς ιδιωτικής χρήσης οχημάτων.

9. Η τιμή της βενζίνης ήταν 0,14 δολάρια/λίτρο.

10. Η χώρα δεν έχει εξωτερικό χρέος και τα συναλλαγματικά της αποθέματα φτάνουν τα 150 δισ. δολάρια (σήμερα, τα κεφάλαια αυτά έχουν “παγώσει” παγκοσμίως).

11. Αν κάποιος κάτοικος δεν μπορούσε να βρει εργασία μετά την αποφοίτηση του, το κράτος του κατέβαλε το μέσο μισθό του επαγγέλματος που θα λάμβανε αν ήταν εργαζόμενος, μέχρι ότου έβρισκε εργασία.

12. Ένα μέρος των πωλήσεων πετρελαίου της χώρας, πιστωνόταν απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς όλων των πολιτών.

13. Κάθε μητέρα που γεννούσε ένα παιδί λάμβανε 10.000 δολάρια ΗΠΑ.

14. Σαράντα καρβέλια ψωμί κόστιζαν 0,15 δολάρια.

15. Το 25% των κατοίκων έχουν πανεπιστημιακό πτυχίο.

16. Ο δολοφονημένος πια ηγέτης της είχε ξεκινήσει το μεγαλύτερο αρδευτικό έργο του κόσμου, γνωστό ως Great Man-Made River, ώστε να υπάρχει πρόσβαση σε νερό σε ολόκληρη την ερημώδη χώρα.

Και να η απάντηση:

Η “κακή” Λιβύη του “δικτάτορα” Καντάφι…
Αυτή η Χώρα λοιπόν έπρεπε να εκδημοκρατιστεί στα πρότυπα του Σιωνισμού…

και το χειρότερο είναι πως η προπαγάνδα των ΜΜΕ έπιασε τόπο..

Και ακόμη και σήμερα μερικοί νομίζουν ότι οι Λίβυοι απαλλάχθηκαν από έναν αιμοσταγή-δολοφόνο “φασίστα”…

Όταν ο λαός δεν αξίζει κανένας ηγέτης και κανένα μέτρο δεν τον σώνει…

Όλα είναι στο Αίμα

http://parapona-rodou.blogspot.com/

Report

What do you think?

Written by Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Comments

Leave a Reply
 1. ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ-ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΗ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ. ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΩ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΗΓΗΤΟΡΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑΚΑ.Το εγραψα ετσι και ας γραφτει στα κιταπια των απογονων της παλαιας διαθηκης τα καθικια δολοφονους , ετσι ?

  • Καταρχάς οι βάρβαροι δε ξέρουν τι σημαίνει δημοκρατία γι αυτό και την επικαλούνται ενώ ο θεσμός αυτός πουθενά δεν εφαρμόζεται.
   Ας μας πουνε, σε πια χώρα δύναται ο πολίτης μέσω των Δήμων: 1. Να χει άμεση αντιπροσώπευση; 2. Να δύναται άμεσα να εκλεγεί απ τους δημότες του; 3. Να δύναται άμεσα να παρουσιάσει κάποιο σχέδιο/ πρόγραμμα/ πρόταση, ”Project που λέμε” και να δύναται να σχηματίσει αυτός και οι μετέχοντες επιτροπή για την εφαρμογή του εφόσον υπερψηφιστεί απ τους δημότες; 4. Να δύναται άμεσα ν’ανακαλέσει ο δημότης έναν διαχειριστή/ δημόσιο πρόσωπο/ αντιπρόσωπο που δεν τήρησε τους όρους της συμφωνίας της εκλογής του, η που δεν εφαρμόζει αυτά για τα οποία εκλέχτηκε, η που κάνει κατάχρηση εξουσίας; 5. Να μην πληρώνεται μισθό ο εκλεγόμενος και να μην παίρνει σύνταξη επαγγελματία πολιτικού καρεκλοκένταυρου; 6. Να συμβαίνει αυτό σε όλη την χώρα, ανά δήμο, περιφέρια κλπ. κλπ. μέχρι να φτάνουμε σε ένα κεντρικό εθνικό συμβούλιο; 7. Να εκλέγει τον ηγέτη του και τους υπουργούς του ο κάθε πολίτης με βάση τα προγράμματα/ σχέδια που παρουσιάσανε; ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ! Διότι όλα τα προαναφερόμενα, τα κάνει μια βουλή, μια κεντρική εξουσία, που απλά υπόσχεται και δεν μπορεί να την ελέγξει άμεσα κανείς… Συνεπώς, δεν έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν τον όρο δημο-κρατία, διότι αποτελλούν ολιγαρχία. Αυτό σημαίνει ο όρος/ μηχανισμός/ θεσμός Δημο-Κρατία, δεν είναι ούτε ιδεολογία, ούτε τίποτα και όποιος τον χρησιμοποιεί για άλλον λόγο, η δεν κατανοεί τα προαναφερόμενα, είναι ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ και ΑΝΙΚΑΝΟΣ και δεν πρόκειται να με κυβερνήσει ποτέ, γιατί όσοι τα γνωρίζουμε αυτά, είμαστε ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ, ΙΚΑΝΟΤΕΡΟΙ και κυρίως, ΑΝΩΤΕΡΟΙ απ αυτούς!

   • Aυτό δυστυχώς το πρόβλημα έχω και με τους Χρυσαυγίτες, εκεί ακριβώς βρίσκεται η διαφορά μας. Και λέω: ΌΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΤΑ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ, δεν είναι Έλλην, διότι δεν έχει Ελληνική παιδεία και ΠΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝ ΒΑΡΒΑΡΟΣ!

  • ετσι !!! οταν ελεγα τα καλα για τον κανταφι ενω ηξερα απο φιλους λιβιους πως περνουσαν στην χωρα τους με λεγανε οι δηθεν δημοκρατες προοδευτικοι ΦΑΣΙΣΤΑ επειδη ελεγα την αληθεια !!! ποιοι ; αυτοι που δεν ηθελαν με τιποτα τους αμερικανους ιμπεριαλιστες … βρε πως αλλαζουν τα πιστευω του καθε ενος σε μηδεν χρονο αρκει να τον συμφερει …

 2. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΛΙΒΥΗΣ , ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΦΑΓΩΜΑ…ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ , ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ( ΠΟΥ ΕΙΣΒΑΛΛΟΝ ΠΑΝΤΟΥ….ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΛΠ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ… ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΠΗΡΕ ΜΠΡΟΣΤΑ…. ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΒΛ. ΣΑΡΚΟΖΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ…

  • δεν ξερω αν θυμασαι τι ειχε πει η χιλερι που εγω την θεωρω αιμοσταγη δολοφονο δινοντας μου αυτη το δικαιωμα λεγοντας αυτο το περιβοητο ( ηρθαμε εμεις ;; θα γεμισετε αιμα ) το θυμασαι; και βεβαια οι φιλοι πανε ολοι μαζι το λεω για τους γαλλους που ηθελαν και αυτοι απο την πιτα της λιβυης..

 3. Απο τον τιτλο και τις πρωτες γραμμες ηξερα ποιοι ειναι οι αχαριστοι ηλιθιοι.. Ο Κανταφι ηταν ενας και μοναδικος. Αυτη η χωρα δεν θα ξανα γινει χωρα ουτε θα ξαναδει ειρηνη τοθλαχιστον για τα επομενα 20 χρονια εκτος αν γινει κανενα θαυμα η καμια ζημιογωνα για την χωρα συμφωνια που την πλασαρουν ως θαυμα! Εμεις ζησαμε το θαυμα πριν 200 χρονια και μεχρι σημερα ζοθμε στην λαμψη του!

  • ΜΗ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΟΠΙΑ!!!!! ΕΤΣΙ ΗΤΑΝ Η ΛΙΒΥΗ ΤΟΥ ΜΟΑΜΑΡ ΚΑΝΤΑΦΙ !!!!! ΠΡΟ ΚΑΝΤΑΦΙ,Ο ΙΤΑΛΟΣ ΑΠΟΙΚΟΣ ΚΡΕΜΑΓΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΛΙΒΥΟΥ ΕΜΠΑΙΝΕ ΤΟΥ ΓΑΜΑΓΕ ΟΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΞΩ ΜΕΧΡΙ Ο ΙΤΑΛΟΣ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ….!!!!!! ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ ΠΡΟ ΚΑΝΤΑΦΙ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!!!!! ΟΤΑΝ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΚΑΝΤΑΦΙ ΑΛΑΞΕ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΟΛΟΙ!!!!! ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ,ΝΑ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΜΙΟΝΙΑ…..!!!!!!

  • ολοι οι καλοι πρεπει να φυγουν απο τις εξουσιες παγκοσμιος πρεπει να δοιηκουνται απο νεοταξητες ολοι οι λαοι καποτε το ειχε επισημανη και ενας ισραηλινος μαλλον ο νετανιαχου;!! δεν θυμαμαι καλα , οτι οποιος αντιταχθει στην νεα εποχη (Ν.Τ.Π) θα μεινη φτωχος και μονος !! αυτα για τωρα

 4. ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙς ΜΑ ΤΙΠΟΤΕ ΔΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ

  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΛΟΓΟΣ

  ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΧΥ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΩΣ ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ.

  Θα αναστηλωθεί η Μία Αγία Αποστολική και Καθολική Εκκλησία σε ένα σώμα, που τώρα είναι διαμελισμένη κάτω στην Γη σε νέο και παλαιό και δεκάδες σχίσματα και αιρέσεις. Οι κληρικοί που δεν έφεραν υγιή καρπό θα απομακρυνθούν.

  ΚΗΡΥΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ. ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

  Οι άξιοι ρασοφόροι θα βγουν να κηρύξουν την Αγάπη του Θεού. Το κήρυγμα δεν θα γίνεται μόνο στις εκκλησιές, αλλά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος. Όπου αλλού μπορούν να βοηθήσουν τον λαό θα συμβάλλουν. Κληρικοί που έχουν οικογένεια θα επιδοτούνται από το κράτος για να συντηρούν την οικογένειά τους.

  Θα συλληφθούν όλοι οι κλέφτες της περιουσίας της Ελλάδος και των Ελλήνων και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά. Όλες οι περιουσίες όσων έκλεψαν θα κατασχεθούν. Οι περιουσίες εκείνων που έκλεψαν και κυβερνούν τους Έλληνες ενώ δεν είναι Έλληνες θα κατασχεθούν μέχρι 5ης γενεάς. Θα επιστρέψουν πίσω όσοι Έλληνες έφυγαν στο εξωτερικό.

  Αν δεν μας επιστρέψουν οι γείτονες τις 7 Εκκλησίες μας στην Ασία με τις περιουσίες που ανήκουν ισόβια στον Ελληνισμό, και δεν μας ανοίξουν την πόρτα της Αγίας Σοφίας, τούρκικος μιναρές στην Ελλάδα να μην ξαναηχήσει.

  Οι μετανάστες θα επιλέξουν ή θα φύγουν από την Ελλάδα ή θα χρησιμοποιηθούν για την εξόρυξη του ορυκτού μας πλούτου ή για την καλλιέργεια της ελληνικής γης.

  Όλα τα χρέη των Ελλήνων θα χαριστούν και οι Έλληνες θα πάψουν να χρωστούν. Δημόσιες σπατάλες δεν θα υπάρχουν πια. Οι εισαγωγές θα ελαχιστοποιηθούν, καθότι η Ελλάδα μπορεί να παράγει όλα τα ωφέλιμα για τους Έλληνες, και οι Έλληνες επιστήμονες και εφευρέτες θα ωθηθούν. Πάσης φύσεως τεχνολογίες (ιατρικές, γεωργικές κλπ) θα δημιουργηθούν στην Ελλάδα για τους Έλληνες. Δημιουργία και χρησιμοποίηση τεχνολογίας μη ρυπογόνου για το περιβάλλον σε πάσης φύσεως μηχανές. Όλες οι ρυπογόνες για το περιβάλλον τεχνολογίες καταργούνται.

  Η Ελλάδα θα τιμωρήσει την ευρωπαϊκή ένωση για την απάτη που στήθηκε σε βάρος των Ελλήνων. Η Ελλάδα θα φύγει από την ευρωπαϊκή ένωση και από το ευρωπαϊκό νόμισμα και θα κοπούν χρυσές δραχμές. Ο πλούτος της Ελλάδος είναι τόσο μεγάλος που μόνο από ένα σημείο ορυκτού πλούτου φτάνει να έχει ο κάθε Έλληνας 96 δις ευρώ.

  Θα δημιουργηθεί νέα Βουλή Ελλήνων, όπου θα υπάρχουν πένητες ερημίτες και γέροντες κλητοί που δωρεάν θα καθοδηγούν τους Έλληνες ακολουθώντας το σύνταγμα του Αγίου Ιωάννη Γ’ Δούκα Βατατζή.

  Τα σύνορα θα θωρακιστούν με πολύ ισχυρό τρόπο και κανείς δεν θα μπαίνει μέσα χωρίς άδεια και πολύ συγκεκριμένο λόγο (θέματα τα οποία θα έχουν να κάνουν με τουρισμό, με φοίτηση ξένων – για να μπορούν να μεταδώσουν μετά το Ελληνικό Ορθόδοξο πνεύμα στους λαούς τους με συνοδεία Ελλήνων – σε συγκεκριμένο αριθμό ατόμων και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, και με εμπόριο) ούτε από στεριά, ούτε από αέρα, ούτε από θάλασσα.

  Δυνατό κράτος είναι αυτό που έχει ισχυρή γεωργία και κτηνοτροφία. Το νέο κράτος θα φροντίσει να έχει τροφή για τον λαό δωρεάν, με καλλιέργεια γης και ανάπτυξη κτηνοτροφίας. Ένα μέρος της γης της Ελλάδος – εκτός από αυτό που θα δοθεί στους Έλληνες που δεν έχουν – θα καλλιεργείται για να μην πεινάσουν ποτέ οι Έλληνες, και για να δημιουργηθεί η αντίστοιχη ελληνική βιομηχανία. Το ίδιο θα ισχύσει και με την κτηνοτροφία και τα παράγωγά της.

  Η εθνική βιομηχανία θα δημιουργηθεί εκ νέου και ξένες βιομηχανίες δεν θα υπάρχουν στην Ελλάδα. Ενίσχυση ναυτιλίας και θαλασσίου εμπορίου.

  Η Εκκλησία ως βασιλεύουσα θα φροντίσει να δοθεί γη δωρεάν σε όσους δεν έχουν για να μπορούν να καλλιεργούν. Τα κτήματα που θα δοθούν θα ανήκουν αιώνια στον κάθε Έλληνα που θα πάρει και θα μεταφέρονται από γενεά σε γενεά, δηλαδή από τον πατέρα στον υιό του κοκ, με μόνη δέσμευση να μην πωληθούν ποτέ σε τρίτον. Η κυριότητα θα είναι της Εκκλησίας. Η Εκκλησία επίσης, θα φροντίσει δωρεάν να στεγαστούν με σπίτι όσοι δεν έχουν. Η ίδια ρήτρα της μη πώλησης σε τρίτον θα ισχύει και εδώ.

  Η Εκκλησία θα φροντίσει να δοθεί στους Έλληνες δωρεάν η ελληνική παιδεία των άγιων πατέρων μας και ενδόξων προγόνων μας. Όλοι μας θα ζούμε αδελφωμένοι με οδηγό το Φως του Χριστού και τα μέτρα και τα σταθμά που όρισαν οι πρόγονοί μας. Κάθε Έλληνας θα διδαχθεί την ολοκληρωμένη ελληνική γλώσσα και το ελληνικό αλφάβητο, καθώς και την γνώση της θεάσεώς του. Επίσης, θα ξεκινήσουν ιεραποστολές για να μοιραστεί το Φως του Χριστού και της Ορθοδοξίας στον υπόλοιπο κόσμο. Θα ανοίξουν τα σχολεία και τα πανεπιστήμια δωρεάν σε όλους τους Έλληνες. Θα υπάρχει εθνική παιδεία. Ιδιωτική παιδεία θα έχουν μόνο οι ξένοι.

  Τα ναρκωτικά θα κοπούν μαχαίρι και οι χρήστες θα λάβουν δωρεάν θεραπεία. Θα ενταχθούν στον στρατό και θα γεμίσουν τα βουνά με δέντρα, θα αναλάβουν να φροντίζουν και να προστατεύουν τα δάση.

  Ο στρατός θα διδάσκει τον κόσμο πώς να καλλιεργούν την γη με τάξη και με παιδεία στρατιωτική.

  Δικαστήρια, δικαστές δεν θα υπάρχουν πια, γιατί κανείς δεν θα αδικεί κανέναν. Την τάξη θα την αναλάβουν να την δίνουν πνευματικοί ιερείς όταν χρειάζεται.

  Θα εφαρμοστούν άλλες πηγές ενέργειας (από τον ορυκτό και φυσικό πλούτο της Ελλάδος) που δεν θα μολύνουν το περιβάλλον και θα δοθούν δωρεάν στους Έλληνες για χρήση. Κανείς δεν θα πληρώνει για το ρεύμα του ή το νερό του ή για να βάλει καύσιμο για το αυτοκίνητό του εντός Ελλάδος.

  Όσοι Έλληνες δεν έχουν μεταφορικό μέσο και θα επιθυμούν να μετακινηθούν οπουδήποτε, αυτό θα γίνεται δωρεάν από τα μέσα του κράτους.

  Η διατροφή θα αλλάξει με σκοπό να εξαλειφθεί το 95% των ασθενειών που σήμερα οφείλονται σε αυτήν. Υβρίδια και μεταλλαγμένα απαγορεύονται να υπάρχουν και να καλλιεργούνται. Μεταλλαγμένες τροφές για τα ζώα και τους ανθρώπους απαγορεύονται.

  Νοσοκομειακή περίθαλψη, φάρμακα, και ό,τι άλλο μπορεί να χρειαστεί ασθενής Έλλην θα παρέχεται δωρεάν από το κράτος.

  Τα πάντα των Ελλήνων θα είναι μόνο για τους Έλληνες. Ξένη ιδιοκτησία και εκμετάλλευση στην Ελλάδα θα πάψει να υπάρχει. Όπου υπάρχει τώρα θα επιστραφεί.

  Επιστροφή των Ελλήνων στους τόπους τους με πλήρη ενίσχυση περιφέρειας. Γρήγορη αποσυμφόρηση των πόλεων, όπου θα διαμένουν πια μόνο οι εκ γενετής εγγεγραμμένοι. Διευθέτηση των θεμάτων της περιφέρειας τοπικά στους τοπικούς φορείς με αναφορά στην κεντρική διοίκηση του κράτους.

  Θα κτισθούν γηροκομεία, νοσοκομεία και πτωχοκομεία σε όλη την επικράτεια και κανείς δεν θα είναι πένης πια.

  Η Ολυμπιακή φλόγα θα ανάψει στην Ελλάδα και δεν θα ξαναμεταφερθεί σε ξένους λαούς, αλλά θα παραμένει στον ελληνικό χώρο και θα ανάβει αιώνια.

  Οι 2 βραχονησίδες των Ιμίων θα δοθούν μόνο για χρήση στην αδερφή μας Ορθόδοξη Εκκλησία της Ρωσίας και στο όνομα της ειρήνης και της ανθρωπιάς θα αναλάβουν τον εκεί ορυκτό πλούτο για το καλό της ανθρωπότητας.

  Όλοι οι αρχαίοι ναοί θα αναστηλωθούν. Θα κτισθούν 12 εκκλησίες όμοιες με την Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης στην Ελλάδα.

  Για τα πρώτα τουλάχιστον 10 χρόνια κανένας Έλληνας δεν θα πληρώσει φόρο (οποιασδήποτε φύσεως) στο κράτος.

  ΟΛΑ ΑΥΤΑ και ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΟΥΣΙΟ ΚΡΑΤΟΣ.

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

  • Κάπου πρέπει να χάνεις; Δεν εξηγείται αλλιώς. Η εκκλησία;;; Ποιά εκκλησία;;; Αυτή που προσκυνάει τον Τούρκο και προσεύχεται για το καλό αποτέλεσμα της εισβολής του στη Συρία;;; Αυτή που ευλογάει αυτούς που κλέβουν χρόνια τον ελληνικό λαό;;; Μάλλον ρίξε λίγο νερό στο κεφάλι σου και ξύπνα. Δεν υπάρχει εκκλησία για τον Έλληνα, μόνο αλητεία…

 5. Ολα ειναι στο αιμα… ακριβως, οι διαφορες μας με τους τις νεγροειδεις ρατσες δεν περιοριζεται μονον στο χρωμα του δερματος, παει πιο βαθια, στο αιμα , και συγκεκριμενα στις πρωτεινες του αιματος, οι οποιες ειναι υπευθυνες για την ποιοτητα των συναισθηματων μας , δεν εχουν οι διαφορετικες μεταξυ τους φυλες ανθρωπων τις ιδιες πρωτεινες στο αιμα.. με λιγα λογια, τον αραπη κι’αν τον πλενεις το σαπουνι σου χαλας οπως ελεγαν οι παππουδες μας… μια χαρα ειναι τωρα στην Λιβυη , στην φυσικη τους κατασταση .

 6. ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,

  Χρειάζεσαι δάνειο! Προσφέρουμε όλους τους τύπους δανείων σε είδος
  2% ενδιαφέρον, παρακαλώ στείλτε μας ένα email για να πάρετε περισσότερα
  πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή σήμερα εάν
  ενδιαφερόμενα Τα δάνειά μας είναι καλά ασφαλισμένα για το μέγιστο
  ασφάλεια, η οποία είναι προτεραιότητα μας … επικοινωνήστε μαζί μας τώρα @

  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com
  ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: johnsonfutureloanlender@gmail.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

0

Οικονομική κρίση εε; Που διαπραγματεύτηκαν πατριώτες εε; Οπου σώθηκαν οι τράπεζες εε;

Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς οι στρατεύσιμοι με την 2018 B/ΕΣΣΟ, από 12 έως και 15 Μαρτίου 2018