21:07 - 02/12/2019

Πυροβολισμοί σε σχολείο στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ

Στήριξε το εργο του Κατοχικά Νέα

Συναγερμός σήμανε στο Ουισκόνσιν των ΗΠΑ, μετά από αναφορές για πυροβολισμούς σε σχολείο, το πρωί της Δευτέρας (τοπική ώρα).

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός υπόπτου μετά από «σοβαρό περιστατικό» σε σχολείο στην πόλη Γουκέσα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Η αστυνομία, κάνει λόγο για μεμονωμένο περιστατικό, ενώ υπάρχουν αναφορές για τη μεταφορά ενός νεαρού άνδρα σε νοσοκομείο.

«Το κτήριο είναι ασφαλές. Ο ύποπτος είναι υπό κράτηση», ανέφερε μέσω του Twitter η τοπική αστυνομία. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*