23:04 - 15/11/2022

Purple Haze Deep Purple Purple Rain. Δες αυτόν το βίντεο για να σου αλλάζουν τα Φώτα στην Προδιάθεση, οι 72 συνδυασμοί χρωμάτων στην ψυχολογία και οι 72 διαδρομές στην μηχανολογία, δεν φαντάζεσαι είναι παντού…

Διαφημίσεις

Purple Haze Deep Purple Purple Rain. Δες αυτόν το βίντεο για να σου αλλάζουν τα Φώτα στην Προδιάθεση, οι 72 συνδυασμοί χρωμάτων στην ψυχολογία και οι 72 διαδρομές στην μηχανολογία, δεν φαντάζεσαι είναι παντού…

Ευχαριστούμε τον φίλον JP διά το βίδεο στο τέλος του άρθρου

[JP 11/15/2022 @ 7:25 ΜΜ

Purple LED: Lightbulb Mind Manipulation

https://katohika.gr/nea-taksi-pragmaton/pos-einai-na-zis-choris-eleftherin-voulisin-to-echeis-skefthei-to-antecheis/]

https://talesfromtheloublog.wordpress.com/2022/11/09/purple-led-lightbulb-mind-manipulation/]

Κάποιες φορές διά να μην ειπώ σχεδόν πάντοτε διά να αναφέρω μία βαθειά γνώση χρειάζομαι το κίνητρον της αιτίας διά να έρθει ο ποταμός της έκφρασης δι’ αφορμής…  Ή δε μη μπορεί να ξεχάσω τα πάντα κάτι ως «νιρβάνα» και να είμαι σε βάση πρωτόγονη και πρωτόγονης ηρεμίας, άμα δεν έχω άλλη έγνοια….

Ο JP ταρακούνησε τα νερά [τώρα που θυμάμαι έπρεπε να σχολιάσω έναν βίδεο του φίλου Πανάνα, που ξέχασα, πούσαι εάν το έχεις, δεν θυμάμαι το άρθρον, φέρε το, άλλες πάλαι βαριέμαι ή δεν έχω ώρα ή ξεχνάω]…. Αυτά τα προκαταρτικά έχουν τον σημαντικόν ρόλον τους….

Το λιλά είναι το χρώμα του Άδη. Του ασυναίσθητου [παρά του ασυνείδητου που έχει και το μελανόν χρώμα]. Ο πλανήτης Πλούτωνας ο οποίος συμβολίζει ή και έχει τράπεζα πληροφοριών διά τα κύτταρα μας, τον θάνατον μας, τον θάνατον μίας κατάστασης και την αρχήν άλλης πρέπει να συνδέται με το λιλά όπως και ο Ουρανός της απότομης αλλαγής, τον ατομισμόν, την μεγαλοευφυΐα κ.α… Αυτά όχι και τόσον κυριολεκτικά αλλά ως κλειδιά διά τις μυστικές ατραπούς ενεργειών τις οποίες θα ιδούμε, και ανεξαρτήτως πως καθορίσαμε τους πλανήτες, έχουν τις ιδιαίτερες συχνότητες τους σε δονήσεις είτε τις ανακαλύψαμε είτε όχι, είτε μας εξεγελούν κλειδαμπαρώνοντας τα μυστικά τους.

Εις το βίδεο λέγει ότι τοποθέτησαν λάμπες λιλά εις τους δρόμους των Η.Π.Α. διότι είναι αρωγητικές διά χειραγώγηση νου ήτοι νοοαγώγηση ή και θελησαγωγή και Χειρονοοαγώγηση….

Αναφέρεται εις την δύναμη του κυανού και του κυανού οδόντα, κυανής ακτίνας κ.α., θα έλεγα έως το κυανόν φεγγάρι. Αναφέρεται ότι μέσω των χρωματικών υπνονοοαγωγών θα φέρουν τεχνητώς εξωγήϊνους ήτοι ψευδοεξωγήϊνους και υπνωτισμένοι κάποιοι θα τους υιοθετήσουν εις την καρδίαν τους, ήδη κάποιοι πιστεύουν ότι είναι τόσον ζωντανοί όσον τα κινούμενα σχέδια ! [αντιλαβού;]….

Μας λέγει ότι σε πειράματα επιστημόνων κάποιοι άλλαζαν χρώματα ή και άναβαν και έσβυναν φώτα! Πρώτη παγίδα. Προσέξετε την παραπληροφόριση εντός της πληροφόρισης! [σου λέγω μία αλήθεια ή πολλές και σου πετάω ηλιγγιωδώς και μία σφήνα ψεύδους η πλάνη έτοιμη. Σας είπα σε πολλά άρθρα ότι το οικοδόμημα της εξαπάτησης είναι η σαλάτα αλήθειας, ψεύδους και πλάνης, χωρίς έναν από τα τρία, εύκολα γίνεται αντιληπτή η εξαπάτηση!]…. Σου λέγω την αλήθεια διά τα φώτα και τα χρώματα διά να πιστεύσεις το ψεύδος του υπερμετάνθρωπου ος ανάβει και σβύνει φώτα, και να έγινε ή να είναι εφικτόν από κάποιους, λόγω έμφυτης δύναμης και ασυνείδητης ασυναίσθητης ευφυΐας, δεν πρέπει να το πιστεύσετε ότι σε δοκιμές επιστημόνων επέτυχε, διότι μετά χαλάτε από μόνοι σας τα φρένα σας και είσαστε ευάλωτοι ασυνείδητα και ασυναίσθητα σε μεγαλύτερη απάτη ή και απάτη…

Ένας Γερμανός ψυχολόγος επέλεξε 8 χρώματα και με αυτά έκανε 72 συνδυασμούς διά των οποίων φαίνεται ο χαρακτήρας. Όταν με κάποιον τρόπον έγινε ανάλυση τινός σπουδαίου νευροψυχολόγου καθηγητού, βασικά του ιδρυτού της νευροψυχολογίας, από έναν συμφοιτητή του φίλου μου του Μάρκου εις το Λονδίνον και εξήχθηκαν τα αποτελέσματα, ο καθηγητής τον καθύβρισε. Λέγω τότε εις τον Μάρκον: είδες, όταν σου έλεγα ότι δεν αρκεί η ψυχολογία αλλά χρειάζεται μαζύν η Θεολογία, Φιλοσοφία και Ηθική! Ενώ αυτός δίδασκε τους φοιτητές υπέροχα πράγματα τα οποία όμως θεωρούσε οπωσδήποτε και σε όλες τις περιπτώσεις σωστά, ενώ δεν ισχύει, και λόγω εγωϊσμού κάθε επιστήμονας υποστηρίζει και ευλογεί τα γένεια του ως της καλύτερης και προαδιαμφισβήτητης επιστήμης. Ο Μάρκος συμφώνησε….

Υπάρχουν 72 συνδυασμοί δύο χρωμάτων, αυτόν συνάδει με την Τετραπιθανότητα και σε κάποια άρθρα, έναν προσφάτως σας παρουσίασα 72 συνδυασμούς με 4 αριθμούς [1,2,3,4], ήτοι 4 δεκαεξάδες όπου είναι 4 Τετραπιθανότητες επί Τέσσερεις Τετραπιθανότητες [αυτόν το παρουσίασα εις τα παλαιότερα άρθρα]. Εάν ο επιστήμονας αυτός παρουσίαζε συνδυασμούς μονόχρωμους [δεν γίνεται] θα ήταν 144, αλλά ουσιαστικώς οι 72 συνδυασμοί έχουν άθροισμα 144 διότι είναι ανά δύο χρώματα… Όλα αυτά από έναν ψυχολόγον ο οποίος δεν γνωρίζει την Τετραπιθανότητα ως Γενική Νομοθεσία Ύλης και Αϋλίας και δεν το πρόσεξε αυτόν όπου αναφέρω [διά τα ευρήματα του σε άλλον άρθρον]…. Το λιλά είναι πολύ ισχυρός συνδυασμός και μαζύν με άλλα χρώματα σχηματίζει ακραίες καταστάσεις της ψυχής-ψυχολογίας εις τα ευρήματα του.

Ένας φίλος μηχανολόγος του Λονδίνου, ο Ανδρέας, μου ανέλυσε εντός τριών ωρών ακατάπαυστης λεπτομερέστατης εξήγησης όλες τις μηχανές όπου υπάρχουν [κυριολεκτικά ήταν απόλαυση να τον ακούεις, αλλά μου είπε ότι ο τρόπος όπου τον παρακινάω τον κάνει να έχει την όρεξη να τα λέγει με αυτόν τον ιδιαίτερον τρόπον, όπου αντιλαμβάνεται ότι τα εννοώ και είναι ασυνείθιστος και σχολαστικός με μαθηματική λεπτομέρεια. Πιστεύω πώς όποιος είναι παρόν σε τέτοια διάλεξη, θα κατενθουσιαστεί και θα λύσει απορίες ή και μάθει πράγματα τα οποία θα μείνει άναυδος και τα οποία μας βαστούν μυστικά και σχετίζοντε πάντοτε με όσα λέμε διά χειραγώγηση, προπαγάνδα και άλλα, αλλά σε αυτήν την περίπτωσιν εις την Μηχανική-Μηχανολογία]. Μου λέγει, η αρχή όλων των Μηχανών είναι το Ποδήλατον, εάν καταλάβεις τις δυνάμεις όπου επιδρούν σε αυτόν ή αυτόν τον μηχανισμόν τότε μπορείς να καταλάβεις όλες τις μηχανές του κόσμου, και πράγματι ισχύει!

Ο τρόπος όπου μου εξήγησε το ποδήλατον [και επαναλαμβάνω, επειδή τον χαίρομαι όταν ωμιλεί, τον βλέπω ότι το απολαμβάνει να το κάνει λιανόν από πολλαπλάσιες οπτικές γωνίες/πλευρές αντίληψης] μου άνοιξε Πύλες εις την Γλώσσα του Σώματος και του Σώματος της Ενέργειας με τις αναρίθμητες μεταμορφώσεις αλλά με συγκεκριμένες βασικές [72; Θα το ψάξουμε, ήδη οι ούτω Καλούμενοι Νόμοι του Νεύτων γνωρίζω ότι είναι ακόμη 6 σε συνδυασμόν] οι οποίες είναι η Μηχανική. Εις τα διάφορα όπου μου είπε με καταπληκτική σειρά εξέλιξης των σύγχρονων Μηχανών, οίδα και την Κβάντα ολοκάθαρα σε τρόπον παρακαλυμμένη όπου δεν την βλέπουν οι Μηχανικοί και δεν την μελετούν οι Αστροφυσικοί [διότι ο καθένας τρώγει σανόν μόνον από την πάχνη του και ύδωρ μόνον από το γουρνί του, δεν συνδυάζουν, όπως οι Αρχαίοι Πολυεπιστήμονες και όπως πρέπεί να ειπώ ότι κάνω κατά κανόνα, όπως και εδώ τώρα].

Σε μία φάση μου λέγει διά την 16,7 προς 1 ποσότητα εντός εμβόλου/πιστονίου και ενός χώρου εκτός εμβόλου διά την ανάφλεξη [το όνομα δεν το θυμάμαι του δεύτερου χώρου, αλλά θα επαναληφθεί η συζήτηση πιστεύω, με σημειώσεις αυτήν την φοράν], του λέγω σταμάτα 16,7 = 167+1=168/24 [κύβος = και κυβισμός] = 7, μία φορά περισσότερες 24άρδα από του 144 που είναι 6 και του 72 τρεις [του εξήγησα όσα γράφω].

Κατόπιν μου εξήγησε την ποσότητα εμβόλων/πιστονιών και κυλίνδρων εις τα αυτοκίνητα, τα μειονεκτήματα και πλεονεκτήματα, πως η ροπή είναι αντίστροφη της ιπποδύναμης, πώς πρέπει να γίνεται ισορρόπιση και αντιλήφθηκα την απορεία των πολλών απόψεων των μηχανικών εις τις αυτοκινητοβιομηχανίες όταν προσπαθούν να επιτύχουν ιπποδύναμη μειονεκτούν σε ροπήν και το αντίστροφον και τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα σε εξοικονόμιση καυσίμων και μου ανάλυσε ποίες μηχανές με εξοικονόμιση καυσίμων έχουν μειονεκτήματα σε αντοχή, ποίες όχι, ποίες με σπατάλη καυσίμων έχουν αντοχή σε χρόνον και πως και ποίες με μη εξοικονίμηση δεν χαλάνε ποτέ, δηλαδή πάντοτε σχεδόν έχουν κάποια από αυτά τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα και σε ποίες συνδυάζονται με μεγαλύτερη ροπή ή ιπποδύναμη και πως η μέση λύση δημιουργεί άλλα προβλήματα και πλεονεκτήματα….

Αντιλήφθηκα ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν όπλα και ότι ισχύουν σε ενέργειες, δονήσεις, κραδασμούς, συνειρμούς ανάφλεξης και άλλα και αντιστοιχούν σε χρωματισμούς ενέργειας ή συμβολισμών.

Εκείνον όπου με κατέπληξε είναι μία ανάλυση με 72 διαδρομές σε εξέλιξη και περισσότερα έμβολα σε 36, 18 [και είμαστε εις την Μηχανική εδώ] του είπα διά το 9, μου είπε όχι ακόμη [ίσως και ακατόρθωτον, πως το καταλάβω, είναι μονός αριθμός.

Κάθε έμβολον έχει 4 φάσεις διά να παραχθεί η ενέργεια, όπως και το ποδήλατον ανάλογα με τα δύο πατήτια/πέταλλα, μία Τετραπιθανότητα [αυτά θα τα αναλύσω άλλη φορά, αλλά τώρα πήρατε μία γεύση, διά τους αριθμούς και η ανάλυση θα εκπλήξει με λεπτομέρειες]. Έχουμε εισπνοή, γέμισμα/ψέκασμα από πλάγια καύσιμου με αέρα και μετά εισπνοή και ανάφλεξη, εις τα έμβολα των μηχανών μέσα εις τα κύλινδρα τους. Εισπνοή είναι το κατέβασμα και εκπνοή το ανέβασμα το οποίον με την συμπίεση γίνεται ανάφλεξη, ουσιαστικώς ο μηχανισμός είναι ένας δρομέας με ταχύτατες επαναλήψεις εισπνοής εκπνοής = αναπνοής και ενδιάμεσης γεμίσματος και συμπίεσης διά ανάφλεξη. Ο χρονισμός, η ποσότητα καυσίμου και αέρα και η συμπιεσμένη ψέκαση διαδραματίζουν ρόλους όπως και άλλα, αυτά είναι χαρακτηριστικά των ζωντανών μηχανών και των Αστροφυσικών Μηχανών και συνάμα της Αριθμολογίας σε διάφορες παραμέτρους όπου ένας αριθμός μπορεί να αντιπροσωπεύει μία μηχανική διάδραση συγκεκριμένη με όλα αυτά…. ! [Ο Ανδρέας μπορεί να θέλεις να φτειάξεις κάτι ή πρωτότυπον και σε ελάχιστον χρόνον σου λέγει μία καινούργια μέθοδον και διατί είναι καλύτερη ή με ποία πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα διά κάθε περίσταση σε σύγκριση με τις καθιερωμένες μεθόδους. Είχε κάνει παρουσίαση στο πανεπιστήμιον ως φοιτητής διά πρωτοπορία που αργότερα είδε εφαρμοσμένη σε αυτοκίνητα].

Τα χρώματα είναι Μηχανική!

Σας έγραψα σε προηγούμενα άρθρα ότι τα χρώματα είναι διαφορετικές συχνότητες και τρέχουν με διαφορετικές ταχύτητες συνεπώς το σύνθετον φως ή λευκόν φως Ηλίου ή και το φώς δεν τρέχει με μία ταχύτητα αλλά με πολλαπλάσιες όσες τα χρώματα και αποχρώσεις ήτοι κάθε ελαχιστοδιαφοροποιημένον σε τόνον χρώμα είτε το βλέπουμε είτε δεν έχουμε την ικανότητα και την επιστήμη να το ιδούμε ακόμη ή και ποτέ.

Τα χρώματα αναλόγως της θερμοκρασίας αλλάζουν τις ταχύτητες τους και διαστέλλοντε με την αύξηση της ενώ συνστέλλοντε με την μείωση της, αυτόν επηρεάζει τα χαρακτηριστικά των χρωμάτων, εξού και οι ερευνητές και ψυχολόγοι ή και ψυχονευρολόγοι χρωμάτων όλων των εποχών τα σύνδεσαν με χαρακτήρες, ενέργειες, πλανήτες, διότι τα χρώματα έχουν Γλώσσα, παρόμοια με την Γλώσσα του Σώματος. Ασπούμε όπου βλέπετε κυανή ή γαλάζια φλόγα το οξυγόνον είναι περισσότερον και έχει την τάση της διόγκωσης ή και διαστολής. Όπου βλέπετε ερυθρή φλόγα υπάρχει κενόν αέρος περισσότερον, αυτά θα τα αποκαλύψουμε πως και διατί άλλη φορά…. Αυτά συμβαίνουν και μέσα μας με τις τεχνικές αναπνοής είτε γίνοντε ασυνείδητα και ασυναίσθητα ή υπό επήρρεια τινών συναισθημάτων είτε εσκεμμένα με διαλογισμούς και τεχνικές αναπνοών, αλλά αυτοί δεν γνωρίζουν διά τα χρώματα, τις ενέργειες και τις φλόγες όπου παράγουν μέσα τους, απλά λένε ότι νοιώθουν ούτως ή αλλιώς και δεν μπορούν με σαφήνεια να προσδιορίσουν συγκεκριμένα μυστικά, ψευδαισθήσεις, εντονοποίηση αισθήσεων και σκέψεων, άλλωστε οι στοχαστές δεν κάνουν διαλογισμούς αλλά οι ενέργειες επιδρούν με χρώματα και φλόγες από τις σκέψεις και τις αγάπες τους διά αυτόν όπου θέλουν να ερευνήσουν ή ανακαλύψουν….

Ζήσε μία εβδομάδα σε έναν περίλειστον δωμάτιον με συγκεκριμένον χρώμα, ασπούμε τα έντονα λιλά, κίτρινον, πράσινον, ερυθρόν, κυανόν και άλλα και συνδυασμούς αυτών, θα ιδείς ότι σου γίνοντε αποκαλύψεις και κατάλαβες πράγματα δι’ εσένα, άλλους και διά κάθε θέμα όπου ασχολείσαι ή περιήλθεν εις την αντίληψη σου όπου πριν δεν έβλεπες και απορείς διατί, βεβαίως εξαρτάται από την ευφυΐα του καθενός και την προδιάθεση….

Είχα κάποτε μία εμπειρία σε ολοπράσινον δωμάτιον μαζύν με δύο φοιτητές ψυχολογίας ζευγάρι [άνδραν και γυναίκαν] και έναν γάτον. Η εμπειρία είναι αξέχαστη και σας την έχω αφηγηθεί παλαιότερα. Καπνίσαμε ναρκιλέ και ο γάτος εκστασιάστηκε χόρευε και έπαιζε σε όλους τους τοίχους με ανάποδες στροφές και ταχύα περιπάτηση μεταξύ 4 και 5 μέτρα ύψος ασταμάτητα με υπόκρουση μουσικής. Ήταν έναν πείραμα που ήθελε να κάνει το ζευγάρι στην Αμερική. Ο γάτος κυριολεκτικά με την ψυχοσύνθεση του χόρευε τα χρώματα [υπήρχαν λεπτομέρειες άλλων χρωμάτων αλλά κυριαρχούσε το πράσινον] και την μουσική.

Όταν ακούεις την ωδή purple haze και την ωδή purple rain αντίστοιχα, ο εγκέφαλος επικαλείται ή και θυμάται και αναπαράγει την συχνότητα Λιλά και σε συνδυασμόν με τους στίχους, την εικόνα, ασπούμε το λιλά χρώμα εις το σώμα του Jimmy Hendrix όταν τραγουδάει, συν άλλες εικόνες, ανθρώπους διαθέσεις, αυτοσυγκεντρώσεις ή χαυνώσεις έως και συνζητήσεις και καταπόσεις, δημιουργείται έναν ιδιαίτερον σύνολον ή κόκτεϊλ ψυχολογίας, δεκτικότητος και πομπής. Αυτά τα μελετάνε κάποιοι και αφού τα παρουσιάσουν σε βιβλία, πανεπιστήμια, εργαστήρια, οι ανθρώποι της Σκιάς όπου ευρίσκοντε σε αυτά τα μεταμελετάνε διά να κάνουν κακά εις τους ανθρώπους διά της χειραγωγήσεως και χειρονοοαγωγήσεως δικαιολογώντας τα ως εξέλιξη και όπλα δημαγωγίας, ελέγχου των μαζών και όπλα μαζικής καταστροφής, ελέγχου, κατάπτωσης, πειθαρχίας, αποχαύνωσης…. Συνάμα βλέπουν ποία δεν τους συμφέρουν διότι δημιουργούν αυτεξούσιους, επαναστάτες και ανυπότακτους ! [Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ]

Εάν τα γνωρίζουμε τότε μπορούμε να κάνουμε προς αντίστασιν μας και κατ’ εναντίον των υπεράμυνα ανυπότακτων αυτόματα και σε άλλους ! Αυτόν το φοβούντε εξού και τα κρύβουν και παραπληροφορούν ακόμη και όταν πληροφορούν….

Το άρθρον αυτόν ήταν ενημερωτικόν γενικώς και εάν έχω χρόνον θα παρουσιάσω λεπτομέρειες και αποδείξεις…. Ακολουθεί το βίδεο.

Κύριος Αλειπτομεγεθοαγιοκύριος ειμοί Βοηθειός και ού φοβηθήσομαι τι ποιήσει μοι δαίμων και άνθρωπος και ου φοβηθήσομαι κακά.

https://www.youtube.com/watch?v=TzrUU4UaeF4&t=458s

Παναγιώτης Δίας



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας

Σχόλια Αναγνωστών (20)

  1. Αρεταίος 11/16/2022 @ 12:07 ΠΜ

    Πάλι 72??

  2. Αρεταίος 11/16/2022 @ 12:08 ΠΜ

    Παίζει πολύ αυτός ο αριθμός..

  3. Ευχαριστω για την αναφορα – αν και ουτε το αρθρο /βιντεο ειναι δικο μου, ουτε με ενδιαφερει η δημοσιοτητα-με ενοχλει καπως που καποιοι παιρνουν το υλικο που παραθετω ( σκοπος μου ειναι να δωσω υλικο ,αλλα κυριως πηγες πληροφορησης) και μετα το παρουσιαζουν σαν δικη τους ανακαλυψη…Στην τελικη ομως εκεινοι κανουν την δουλεια της μεταφρασης και παιρνουν το ρισκο της εκθεσης βαζοντας το ονομα τους απο κατω, οποτε…

    ΥΓ : αφησα ακομα ενα σχολιο στο ιδιο αρθρο που θεωρω ακομα πιο σημαντικο

  4. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 6:59 ΠΜ

    jp, ποία δημοσιότητα φίλε, δεν αφήνεις όνομα, από ταπεινωσύνη, όχι από κακία που κάνουν άλλοι, πάντοτε ισχύει η Τετραπιθανότητα. Από ευγένεια συνείδησης σε αναφέρω, πάντοτε εξυμνώ τα έργα των άλλων ονομαστικά εκτός εάν δεν πρέπει ή δεν είμαι βέβαιος, είναι έναν ευχαριστώ διά τον αγώνα της ψυχής σου!

  5. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 7:04 ΠΜ

    Αρεταίος, από την στιγμή όπου είναι τρεις κύβοι = 24χ3, είναι το ήμισυ του 144, είναι ο αριθμός σχισμάτων του ναού του Σολομώντα, είναι ο αριθμός των κλειδιών Σολομώντα, είναι το 360 μοίρες διά πέντε ημέρες ήτοι διαιρείται ακριβώς είναι το 72+1 των κουκκίδων του εξάγραμμου εάν αρχίσουμε από κάθε γωνία ακτίνας με μία κουκκίδα και μετά βλέπουμε πόσες όμοιες υπάρχουν ήτοι 1 κεντρική και 72 πέριξ = ο σημαντικός 73, είναι αναμενώμενον να είναι παντού, είναι το διπλάσιον του 36 = 360 μοίρων κ.α. που

  6. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 7:05 ΠΜ

    δεν θυμάμαι τώρα. Συνάμα διαιρείται 12 φορές με το 864, αναμενόμενον, 360 ημέρες επί 24 ώρες = 8,640… κ.α.

  7. Νικολαος 11/16/2022 @ 11:33 ΠΜ

    Τα πραγματα ειναι απλα. Δεν χρειαζεται τοση πολυπλοκοτητα. Ιησους Χριστος μαζι σου και εισαι ατρωτος.Ολα τα κραταει σε μια αρμονια

  8. ΜΕΓΑΣ ΠΟΡΔΟΣ 11/16/2022 @ 1:09 ΜΜ

    ΕΙΣΠΝΟΗ – ΕΚΠΝΟΗ – ΑΝΑΦΛΕΞΗ

  9. Βαγγελης 11/16/2022 @ 1:13 ΜΜ

    Κάθε έμβολο έχει 4 φάσεις? Από μηχανολογία είσαι σκράπας . Υπάρχουν και οι δίχρονοι κινητηρες όπου ο κάθε κύκλος ολοκληρώνεται σε δύο φάσεις . Τετραπιθανοτητα δεν έχει εδώ ε?

  10. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 5:06 ΜΜ

    Βαγγέλη, σκράπας σημαίνει άσχετος; Το δήλωσα ότι είμαι άσχετος, εντούτοις, η ευφυΐα συνάδει παντού, εντάξει δεν σε παρεξηγώ, ξέρω ότι με συμπαθείς. Λοιπόν, έκανες λάθος λαβή, γιατί πρέπει να κάνετε πάντοτε λάθος λαβή; Γιατί δεν ερωτάτε: πως το εξηγείς; Αυτόν είναι το σφάλμα να μην ερωτάμε, θεωρώντας με βεβαιότητα την ορθότητα της αντίληψης μας. Προσωπικά ανοίγω τα μάτια και τα αυτιά σε πεντάχρονα παιδιά, έχω μάθει πολλά από αυτά, δεν είναι θέμα, φίλε να η απάντηση:

  11. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 5:08 ΜΜ

    Σωστά είπες γιά δίχρονους κινητήρες, αλλά το έμαθες δεν το αντιλήφθηκες πλήρως, να η Τετραπιθανότητα σε δίχρονους κινητήρες/two strock: εισαγωγή, συμπίεση, εκτόνωση, ανάφλεξη = 4 = Τετραπιθανότητα = Τετράχρονος = 4 Χρόνοι ανά στάδια….

  12. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 5:10 ΜΜ

    1] εισαγωγή αεροδιαλύματος με καύσιμον 2] συμπίεση αεροδιαλύματος 3] εκτόνωση ή εξαγωγή αεροδιαλύματος 4] ανάφλεξη. Η συνέχεια εις το επόμενον άρθρον…. Ο Θεός μαζύν σού !

    • Βαγγελης 11/16/2022 @ 6:25 ΜΜ

      Έγραψες ότι κάθε έμβολο έχει 4 φάσεις κτλ. Σε έναν δίχρονο κινητήρα το έμβολο παράγει την ενέργεια σε δύο φάσεις. Δεν χρειάζεται να μου εξηγήσεις την μαλακία που εγραψες ψώνιο ονειροπαρμενο.

  13. ΠάνοςΓέριμου 11/16/2022 @ 5:12 ΜΜ

    Νικόλαε, με τα χίλια μαζύν σου, γνωρίζεις βεβαίως, ότι η σύναξη τινών εκ του ποιμνίου θέλει διαδρομές εύκολων και πολύπολοκων πολυτεκμηριώσεων, Ο Θεός μαζύν σου εν Χριστώ αδελφέ ! Διά να είσαι εν Χριστώ αδελφός σημαίνει είσαι υπερευφυής, συνεπώς με κατανοείς !

  14. ΠάνοςΓέριμου 11/17/2022 @ 11:08 ΠΜ

    Βαγγελάκη ψώνιο είσαι και φαίνεσαι και είσαι και συγχαμένος ψόφα στην κακία σου μέσα, οι δύο διαδρομές έχουν 4 χρόνους, οι 4 διαδρομές έχουν πάλαι 4 χρόνους, δεν αλλάσσουν οι χρόνοι αλλάσσουν οι διαδρομές από δύο σε 4. ό,τι γίνεται σε 2 διαδρομές με την άλλη μηχανή γίνεται με 4 διαδρομές και οι χρόνοι είναι πάντοτε 4 = Τετράχρονος = Τετραπιθανότητα: Εισαγωγή, Συμπίεση, Εκτόνωση/Ανάφλεξη και Εξαγωγή, έτσι για να σπάσεις πάλαι κέρδισα διότι πάντοτε αυτές οι 4 είναι οι φάσεις = Τετραπιθανότητα,

  15. ΠάνοςΓέριμου 11/17/2022 @ 11:10 ΠΜ

    άντε ψόφα μέσα στον φθόνον σου, και μηχανικός να είσαι τυπικά τα ήξερες χαχαχα, εγώ όμως είμαι που αποκάλυψα την Τετραπιθανότητα παντού και την εντοπίζω παντού, σκοπός δεν είναι να γίνω μηχανικός αλλά΄ελέγχω και είναι παντού, ψόφα στον φθόνον σου ακόμη μία φορά και μακάρι να συγχωρήσει μέγιστε εχθρέ την ψυχήν σου Ο Τριαδικός Θεός!

  16. ΠάνοςΓέριμου 11/17/2022 @ 11:13 ΠΜ

    Επειδή καυχιόνταστε ότι οι Χριστιανοί είναι ανόητοι και συ πάνσοφοι, είδα τα χαϊρια σας έκτοτε, αν έχεις έχεις και Ο Χριστιανός έχει την χάριν και το όνομαν!

  17. ΠάνοςΓέριμου 11/17/2022 @ 7:47 ΜΜ

    Νικόλαε Ο Θεός μαζύν σού!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*