Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-4D της ιρανικής Αεροπορίας κατέπεσε και συνετρίβη στην περιοχή του Χαμεντάν, ανακοίνωση εκπρόσωπος της IRIAF.
🔴 BREAKING
Moments ago the regime in Iran confirmed that one of its f-4 phantoms has crashed in Hamedan due to malfunction.
One of the pilots is dead.
Iran’s incredibly old and aging aircrafts are already falling apart before a potential war with US. pic.twitter.com/WkW5CM22oJ
— Throwback Iran (@Tarikh_Eran) February 19, 2026
Σύμφωνα με τον ίδιο η πτώση οφείλεται σε μηχανική βλάβη ενώ ένας εκ των δύο πιλότων δεν κατάφερε να κάνει έγκαιρα χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματος με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.
Πηγή: www.pronews.gr
Στήριξε το έργο μας!
Η σελίδα μας βασίζεται στις δικές σου δωρεές για να παραμένει ανεξάρτητη και να προσφέρει υψηλής ποιότητας εναλλακτικές ειδήσεις. Υποστήριξέ μας σήμερα και βοήθησέ μας να συνεχίσουμε!