ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ μας οδηγούν στον όλεθρο: Ο Ιταλός ΥΠΕΘΑ απείλησε τους Ρώσους με ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ

· Κατοχικά Νέα

Σαν άλλος Μουσολίνι…

Ο Ιταλός υπουργός Άμυνας Crosetto απείλησε την Ρωσία με Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο εάν ρωσικά τανκς εισέλθουν στο Κίεβο. 

Ουκρανή δημοσιογράφος*** που εγκατέλειψε το Κίεβο σχολιάζει:

 

Ενώ όλος ο κόσμος συνεχίζει να τονίζει ότι το πιο σημαντικό καθήκον αυτή την στιγμή είναι να αποτραπεί ένας παγκόσμιος πόλεμος, τα ρολόγια δείχνουν να χτυπούν διαφορετικά στην Ιταλία. Τώρα ο νέος υπουργός Άμυνας της Ιταλίας, Guido Crosetto, απείλησε την Ρωσία : «Εάν τα ρωσικά τανκς έρθουν στο Κίεβο ή «στα σύνορα της Ευρώπης», θα ξεσπούσε ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος». 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

“Ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος θα μπορούσε να ξεκινήσει όταν τα ρωσικά τανκς φτάσουν στο Κίεβο και στα σύνορα της Ευρώπης. Το να μην τα αφήσουμε να έρθουν είναι ο μόνος τρόπος για να το αποτρέψουμε.”

 

Τι ακριβώς εννοεί με αυτό ο Ιταλός, πώς φαντάζεται την έναρξη του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου; Σε κάθε πόλεμο υπάρχει κάποιος που τον ξεκινά και κάποιος που χτυπά πρώτος. Μερικές φορές ο εμπνευστής και ο επιτιθέμενος είναι πανομοιότυποι, μερικές φορές αυτός που δέχεται επίθεση από τον εμπνευστή χτυπά πρώτα και μετά οι ρόλοι καταρρέουν.

 

 Χρησιμοποιώντας την απαγωγική μέθοδο, καταλαβαίνουμε τι είπε πραγματικά ο Ιταλός υπουργός: εάν τα ρωσικά τανκς εισβάλουν στο Κίεβο, το ΝΑΤΟ θα ξεκινήσει τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. 

Αυτή η παραδοχή είναι ένα πολύ διαφορετικό είδος απειλής από αυτό που έχουμε ακούσει πριν. Είναι αλήθεια ότι θα ακουγόταν πιο επικίνδυνο αν προερχόταν από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή τουλάχιστον τη Γαλλία – κάποιον που έχει πυρηνικά όπλα και επομένως έχει λόγο για το αν θα συμβεί ή όχι ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τίθεται τότε το ερώτημα: ο Ιταλός υπουργός ξεστόμιζε απλώς αξιολύπητες ανοησίες ή αποκάλυψε άθελά του τα μυστικά σχέδια του ΝΑΤΟ; 

 

***Η Τατιάνα Μοντιάν  είναι γνωστή Ουκρανή δικηγόρος και δημοσιογράφος. Πριν από την έναρξη της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το Κίεβο αφού μίλησε στον ΟΗΕ για την κατάσταση στην Ουκρανία. Αυτή την στιγμή ζει στο Donbass, ασχολείται με την ανθρωπιστική βοήθεια και διατηρεί καθημερινά βίντεο blog

el.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Κονγκό: Πάνω από 6.000 κρούσματα και 2.911 νεκροί από τη νέα επιδημία ΈμπολαΔΙΕΘΝΗ

Κονγκό: Τουλάχιστον 24 μαθητές νεκροί από πυρκαγιά που έκαψε δύο σχολεία στο Μπουκάβου

ΔΙΕΘΝΗ

Ελβετία: Πολύνεκρο τροχαίο με τουριστικό λεωφορείο στο Σους – Νεκροί και τραυματίες

ΔΙΕΘΝΗ

The Economist 2026: Τι «προέβλεψε» το εξώφυλλο, τι έχει ήδη συμβεί και τι παραμένει απλώς σύμβολο – Έρευνα 9 μηνών μετά

5 απαντήσεις στο “ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ μας οδηγούν στον όλεθρο: Ο Ιταλός ΥΠΕΘΑ απείλησε τους Ρώσους με ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ”

  1. Καιρο τωρα αναρωτιομουν τι θα κανουν οι νατοικοι οταν ξεκινησει η αναμενομενη μεγαλη ρωσικη επιθεση και αρχισει να καταρεει η ουκρανια.
    Μαλλον ελαβα την απαντηση μου απο ιταλια μερια

  2. δεν ειναι ψυχοπαθεις κατι τετοιοι — τα πηραν χοντρα γι αυτες τις δηλωσεις, την προπαγανδα τους κανουν και τσεπωνουν τον αμπακο…

  3. Το αμφιλεγόμενο έργο μεγα-πόλης της Σαουδικής Αραβίας: The Line

    https://www.youtube.com/watch?v=b6GgaJWcbww

    Οι κατασκευαστές του έργου έχουν ήδη υποσχεθεί ότι όλοι οι κάτοικοι έχουν όλες
    τις απαραίτητες εγκαταστάσεις μόλις πέντε λεπτά με τα πόδια από τα σπίτια τους.

  4. ψυχωπαθης ο νεομουσουλινι μακαρονας που απειλει με πολεμο τωρα…ο δικος μας ο αντινατιβιστης αντι…ελληνιστης ειναι ηδη σε πολεμο με τη ρωσια…και στελνει τανκς εναντων του πουτιν..εμεις ειμαστε εναντιων του κουλη και υπερ του πουτιν τι μπορουμε να κανουμε τιποτα,.ελπιζουμε ο πουτιν να κανει το σωστο να καψει τους σατανισμενους ψυχοανωμαλους διαβολικ να καθαρισει ο πλανητης οτι γεγονοτα γινουν να χαιρεστε γιατιμας περιμενει ευθανασια μπολι εποικισμος σκλαβια μολις φανε τον πουτιν” the end”.

  5. ΕΛΠΙΖΩ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΩΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΜΜΙΑ 10 ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά