Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί

Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί

Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί2Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί3Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί4Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί5

Με το χάος , τις καταστροφές και τις σφαγές της Γαλλικής Επανάστασης… ζημιώθηκαν έστω μισό ευρώ οι Rothschild; Γκρέμισαν εκκλησίες, δήμευσαν της εκκλησιαστική περιουσία, σκότωσαν ιερείς, επέβαλλαν τη θρησκεία του Υπέρτατου Όντος του Τεκτονισμού. Ακούμπησαν έστω το κάγκελο μίας Συναγωγής; Με το χάος της Ρωσικής Επανάστασης που είχε ως αποτέλεσμα να καταστραφούν χιλιάδες εκκλησίες και να εκτελεστούν χιλιάδες ιερείς … ακούμπησε κανείς έστω το χορταράκι έξω από κάποια συναγωγή; Όπως και στη Γαλλική Επανάσταση …έτσι κι ο Μαρξ …αφηρημένος όπως ήταν …δεν ανέφερε ούτε μισή φορά τη λέξη Rothschild στα «επαναστατικά»του βιβλία. Την εποχή που οι Rothschild κατείχαν τον μισό πλούτο του πλανήτη … ο Μαρξ «δεν» είχε ακούσει το παραμικρό. Το πρόσεξε ο Μπακούνιν αλλά οι αναρχικοί της εποχής ..κι αυτοί αφηρημένοι …δεν έχουν ιδέα τι σημαίνει το όνομα Rothschild.

Με το χάος του Δεκέμβρη του 2008 … οι «επαναστάτες» βανδάλισαν εκκλησίες και δημόσια περιουσία. Πέρασαν έστω από έξω από κάποια Συναγωγή; Ζημίωσαν έστω και κατά μισό ευρώ περιουσία των Rothschild ή των πρακτόρων τους ; Όχι μόνο δεν βανδάλισαν από λάθος περιουσία των αφεντικών αλλά είχαν πάντα και ομάδες περιφρούρησης που θα απέτρεπαν τους χρήσιμους ηλίθιους να ζημιώσουν τα αφεντικά τους λόγω άγνοιας.
Γι’ αυτό όλες οι επαναστάσεις υπηρέτησαν με συνέπεια την παγκοσμιοποίηση όπως τη σχεδίασαν οι τοκογλύφοι. Καθόλου τυχαία ενώ οι Γάλλοι ήταν καθ’ολοκληρία καθολικοί κι απαγόρευαν τη συμμετοχή των Προτεσταντών και των Εβραίων στον κρατικό μηχανισμό … οι επαναστάτες που φυσικά δεν δούλευαν για τους Γάλλους επιτέθηκαν με μανία μόνον στην Καθολική Εκκλησία, τη θρησκεία της πλειοψηφίας δηλαδή… καθιστώντας ξεκάθαρο την μειονοτική προέλευση των εντολών που ακολουθούσαν.

Από τα πράγματα φυσικά που διευθέτησε η «επανάσταση» ήταν η απόκτηση δικαιωμάτων από τους εβραίους … όπως η άσκηση του επαγγέλματος της τοκογλυφίας που τους απαγορευόταν μέχρι τότε. Όπως υποστήριζαν τότε…«Η επανάσταση δεν θα έχει ολοκληρωθεί ωσότου οι Εβραίοι αποκτήσουν ίσα δικαιώματα με τους Γάλλους. Και βέβαια το πρόβλημα των Γάλλων της εποχής εκείνης , όπως και των Γερμανών από τον Μεσαίωνα μέχρι και τον Β’ΠΠ ήταν να πείσουν τους Εβραίους να ασχοληθούν με παραγωγικές εργασίες κι όχι με τις παρασιτικές εργασίες όπως θεωρούσαν την τοκογλυφία και το εμπόριο.

Αν διαβάσει κανείς την επιστολή του ΜΗ Ρώσου Λένιν προς τον Molotov http://www.loc.gov/exhibits/archives/ae2bkhun.html
θα διαπιστώσει πάλι ένα απύθμενο μίσος για τον Χριστιανισμό , τη θρησκεία της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ρώσων. Καθόλου τυχαία το 80% των Ηγετών Επαναστατών της Ρωσικής Επανάστασης … δεν ήταν Ρώσοι και είχαν αλλάξει όλοι τα επίθετά τους με Ρωσικά … Πως γίνεται άραγε μία ασήμαντη εθνοτική μειοψηφία να πάρει τον έλεγχο μίας Αυτοκρατορίας από την εθνοτική της πλειοψηφία;
Και βέβαια για τον ρόλο των Rothschild πίσω από «αυθόρμητες» εξεγέρσεις κι ανατροπές είχε μιλήσει ο Λόρδος Byron …
https://goo.gl/d5Cohi

αλλά δεν είναι χαζοί να μας διδάσκουν τέτοιες πληροφορίες-κλειδιά που θα μας βοηθούσαν να αποκωδικοποιήσουμε και να καταλάβουμε την πανηγυρική νίκη των παγκοσμιοποιητών , τη συνεχή αύξηση του αριθμού των μελών του ΝΑΤΟ κλπ κλπ και για ποιον λόγο ο «επαναστάτης» Τσίπρας επισκέφθηκε κρυφά τους Rothschild χωρίς να ενημερώσει κανέναν από την κυβέρνηση.
Δεν θα μπορούσε να ολοκληρωθεί η «επανάσταση» του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να κάνει ακόμα πλουσιότερους κι ισχυρότερους τα πραγματικά τους αφεντικά.

Grothia

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

4 thoughts on “Ψεύτικες Επαναστασεις της Τραπεζικής Ελιτ που πληρώνουν μόνον οι λαοί

 1. Πσντοτε το ιδιο αφεντικο πισω απο ολα says:

  Δεν εννοώ  ως αφεντικό το φυσικό πρόσωπο κάποιου.Ως αφεντικό εννοώ τα παγκόσμια συμφέροντα τα οποία ειναι αλληλένδετα. και αποσκοπούν στην υποταγή των πάντων.Η ΚΟΡΥΦΉ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΊΔΑΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΈΣΗ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΆΣΧΕΤΑ ΠΌΣΑ ΣΚΑΛΟΠΆΤΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΘΆΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ.
   Η ΠΥΡΑΜΊΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ .ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΉ ΜΙΑ.
   ΣΑΝ ΠΑΡΆΔΕΙΓΜΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΈΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΈΚΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΊΑ .ΑΠΟΔΕΊΧΤΗΚΕ ΟΤΙ Η ΕΞΟΥΣΊΑ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΜΙΚΗ ΔΎΝΑΜΗ ΑΝΉΚΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΊΑ 412 ΧΡΌΝΙΑ ΣΤΙΣ ΊΔΙΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ .ΈΧΕΙΣ ΔΏΣΕΙ ΒΆΣΗ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΌΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΉΣ ΕΧΟΥΝ ΚΆΠΟΙΑ ΣΥΓΓΈΝΕΙΑ ΜΕΤΑΞΎ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΉ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΊΑΣ ? Η ΔΎΝΑΜΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΈΡΙΑ .ΠΑΡΑΜΈΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ(εννοω γενολογικα) ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΊΕΣ ΘΈΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΊΔΑΣ.ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΎΣ ΑΙΏΝΕΣ ΤΏΡΑ.Εαν διάβαζες το ημερολόγιο των νεανικών χρόνων της βασίλισσας Βικτωρίας το οποίο συνέχισε σχεδόν μεχρι το τελος της ζωής της.ΘΑ ΈΒΛΕΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΒΑΣΙΛΕΊΣ ΕΞΑΡΤΏΝΤΑΙ ΑΠΟ ΆΛΛΟΥΣ .ΈΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΜΈΣΑ ΣΕ ΑΤΕΛΕΊΩΤΟΥΣ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΎΣ ΣΤΟΝ ΔΕΎΤΕΡΟ ΠΑΓΚΌΣΜΙΟ ΠΌΛΕΜΟ.ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΆΣΤΡΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΉΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ ΟΥΤΕ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΊΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΧΤΗΚΑΝ.ΑΛΛΆ ΔΕΣΠΟΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΊΟ.
  ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΜΈΝΟΥΝ ΣΤΑ ΧΈΡΙΑ ΤΩΝ ΊΔΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.ΈΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΊΕΣ ΔΙΈΛΥΣΑΝ ΤΟ ΒΥΖΆΝΤΙΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΌΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΣ. .ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΛΑΦΥΡΑ ;.ΕΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΆΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ .ΚΆΠΟΤΕ ΈΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΌΛΟΙ ΟΙ ΔΡΌΜΟΙ ΟΔΗΓΟΎΝ ΣΤΗΝ  ΡΏΜΗ.ΕΑΝ ΑΡΧΊΣΕΙΣ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΎΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ ..ΌΣΟ ΚΑΙ ΜΕΓΆΛΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ .ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΊΝΑΙ ΜΙΑ ΚΛΩΣΤΉ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΉ ΜΈΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.  ΡΙΞΕ  ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΓΕΤΑΙ WALL STREET .ΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΕΚΕΙ ?ΚΑΙ.ΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΚΕΙ .ΣΕ ΠΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΧΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΟΗΕ.ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ.?ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ? WASHINGTON DC ..VATICAN CITY.CΙTY ΟF LΟNDΟN …ΠΟΙΑ Η ΣΧΈΣΗ ΤΟΥΣ ? Ο ΑΓΓΛΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΕΒΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ GEΟRGE WASHIΝGTON HTAN KAI ΑΥΤΟΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ MASONIC LODGE ΠΟΥ ΗΤΣΝ Ο GEORGE .W (στηνενο δηλαδη) ΟΙ ΠΡΏΤΕΣ ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΈΦΘΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΉ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΠΛΕΓΜΈΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΛΙΤ;. ΆΣΕ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ ΕΊΝΑΙ ΜΑΚΡΎ. ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΈΣ ΕΠΑΝΑΣΤΆΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΙΝΉΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΈΣ ΘΕΩΡΊΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΟΤΙ ΠΆΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΊΔΙΑ  ΕΊΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΈΣ  ΕΝΑ ΣΟΙ..ΕΚΤΌΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΒΑΝΈΖΙΚΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ..
  .ΈΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΊ ΓΙΑΤΙ ΑΚΌΜΑ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΆΝΕ?ΕΔΩ Η ΑΜΕΡΙΚΉ ΕΧΕΙ ΑΓΚΑΛΙΆΣΕΙ ΌΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΆΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΦΟΝΙΆΔΕΣ ..ΓΙΑΤΊ Ο ΤΡΑΜΠ   
  ΑΚΎΡΩΣΕ ΤΟ ΆΝΟΙΓΜΑ ΤΟ ΟΒΑΜΑ ΣΤΗΝ ΚΟΎΒΑ ..ΑΜΈΣΩΣ ΑΜΈΣΩΣ..
  ΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΌ ΕΊΧΕ Η ΚΟΥΒΑΝΈΖΙΚΗ ΕΠΑΝΆΣΤΑΣΗ?
  .ΓΙΑΤΊ ΤΌΣΟ ΜΈΝΟΣ ΕΝΑΝΤΊΟΝ ΤΟΥΣ;
   Η ΣΟΒΙΕΤΙΚΉ ΈΝΩΣΗ ΠΟΎΛΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ ΣΤΗΝ ΣΙΑ ?ΟΤΑΝ ΠΉΓΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΊΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΊΖΕΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ?ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΟΎΛΗΣΑΝ ΟΙ  ΒΟΛΙΒΙΑΝΟΙ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΕΣ? ΆΣΕ ΜΕΓΆΛΟ ΤΟ ΚΟΥΒΆΡΙ…   Οι Ισλαμιστές ερχονται να κατακτήσουν την Ευρώπη  και να την καταστήσουν αδύναμη.  Η κρίση των προσφύγων δημιουργήθηκε για να καλύψει τον πραγματικό λόγο. Το ίδιο  συνέβη  με τους Εβραίους κατά τη διάρκεια του πολέμου. Επρεπε να τους αναγκασουν για να μετακινηθούν από την Ευρώπη στην Παλαιστίνη και να δημιουργήσουν το Ισραήλ.Απο την άλλη μεριά ο κομμουνισμός δημιουργήθηκε και στηρίχτηκε πάλι απο Εβραίους για να μπορέσει να  ποδηγετησει τα χαμηλότερα κοινωνικά στρώματα εναντιον των πλουσιοτερων και να μαζέψει τον πλούτο στα χέρια της κρατικής εξουσίας ώστε να περάσει στα χέρια των αφεντικών.Το είδαμε με την πτώση της ΣΟΒΙΕΤΙΚΉΣ ΈΝΩΣΗΣ..ΣΕ ΠΟΙΩΝ ΤΑ ΧΈΡΙΑ ΈΠΕΣΕ Ο ΚΡΑΤΙΚΌΣ ΠΛΟΥΤΟΣ.ΟΛΟΙ ΟΙ  ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΕΚΤΌΣ ΕΝΟΣ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΊΟΙ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΘΌΛΟΥ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ ΑΠΛΆ ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΉΣ.ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΊ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΈΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΊΝΗΜΑ ΤΩΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΊΛΩΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΤΖΈΝΤΑ  .ΤΑ ΊΔΙΑ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΊΔΙΑ ΑΦΕΝΤΙΚΆ  .  (Ο ΙΔΙΟΣ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΥΝΕΊΔΗΣΗΣ   Η ΙΔΙΑ ΜΙΣΑΛΟΔΟΞΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΣ ΕΝΑΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜ ΣΤΟΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΜΟ ΚΑΙ Σ
  ΤΕΛΙΚΆ ΟΥΤΕ ΦΎΛΛΟ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΈΤΑΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ .ΌΜΩΣ ΝΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΜΆΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ….ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΕΧΕΙ ΑΡΧΊΣΕΙ ΚΑΙ ΘΥΜΏΝΕΙ ΜΑΖΊ ΤΟΥΣ….

  • ΕΛΛΗΝΙΣ says:

   ΕΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΎΡΙΟ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΌ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΚΆΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΉ .—————————————————————Ετσι γραφεις.
   Ακριβως ολα ειναι ετσι φιλε μου. Ολα οπως τα γραφεις.
   Το μονο που δεν μπορεις να εκφρασεις και σκεψου το λιγο.
   Ο ενας στην κορυφη, ειναι ο ιδιος ο Σατανας-Σαμαελ- Διαβολος. Κυριολεκτικα και πιο σιγουρα δεν γινεται.
   Σκεψου το. Δεν θα μπορουσε να ειναι η ελιτ γιατι αυτοι ειναι πολλοι και ειναι τα πιονια του.

 2. ΜΝΗΚΑΝΔΡΟΣ says:

  Ο κάστρο ηταν εβραιοποδαριλας και τα αφεντικά έχασαν την παρτίδα και τα μικρά και τα μεγαλα,κάθε σκατιαρης… στον παγκο του.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *