Ακολουθηστε το Κατοχικα Νεα στο Τελεγκραμ καναλι του για να κερδισουμε μαζι το δικαιωμα στην Ελευθερια του λογου! https://t.me/+NoMgL8s9g7g1Y2Zk
09:40 - 23/06/2022

«ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ να σας δείξει ΕΛΕΟΣ ο Θεός»! Χαμός στις ΗΠΑ με τα εμβόλια και τον FDA – ΗΧΗΤΙΚΟ «ΒΟΜΒΑ»

Οι ισχυρισμοί παρατίθενται δημοσιογραφικά χωρίς να λαμβάνεται η παραμικρή θέση υπέρ ή κατά αυτών…

Ο Sam Dodson, ένας ηλεκτρολόγος μηχανικός, έψεξε τον FDA (Αμερικανικός Οργανισμός Τροφίμων και Φρμάκων) ότι δεν έκανε τίποτα σχετικά με τα «μαζικά σήματα ασφαλείας» που συνδέονται με τα πειραματικά εμβόλια Covid, σε συνεννόηση με φαρμακευτικές εταιρείες για να καταστείλουν δεδομένα δοκιμών για 75 χρόνια, αγνοώντας ανεπιθύμητα συμβάντα όπως μυοκαρδίτιδα, ασθένειες πριόν και αγνόηση ζητημάτων υπογονιμότητας.

«Αν σας έχει απομείνει ένα ίχνος ανθρωπιάς, θα συστήσετε άμεση παύση όλων των εμβολίων και θα προσευχηθείτε ο Θεός να δείξει έλεος στις ψυχές σας!!!!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τονίζει μεταξύ άλλων:

«Ονομάζομαι Sam Dodson. Διευθύνω μια διαδικτυακή ραδιοφωνική εκπομπή που ονομάζεται To The Lifeboats και δεν έχω καμία σχέση με τα καρτέλ των φαρμακευτικών. Έχω σπουδάσει ηλεκτρολογία και μέχρι πριν 2 χρόνια δεν είχα ακούσει ποτέ περί του mRNA.

Αλλά επιτρέψτε μου να σας πω τι έμαθα έκτοτε.

Αρχίζει με το εμβόλιο. Μας είπατε: ”Παραμένει στο σημείο της ένεσης.” Γνωρίζουμε ότι αυτό δεν ισχύει. Γνωρίζατε ότι δεν ίσχυε.

Οι μελέτες βιοκατανομής καταδεικνύουν ότι πηγαίνει σε κάθε μείζον όργανο κυρίως στην καρδιά, στο ήπαρ και στον σπλήνα όπου εξαιτίας του πολύ φλεγμονώδους λιπιδικού νανοσυμπλέγματος, διαμολύνει τα κύτταρα.

Αυτό το σύμπλεγμα περιέχει ένα πεγκυλιωμένο λιπίδιο που ενίεται μαζικά στους ανθρώπους για 1η φορά στα χρονικά ενώ οι μελέτες σε ζώα έδειξαν εμφράγματα σε γουρούνια μετά την 2η ένεση.

Η πρωτεΐνη-ακίδα ρέει ελεύθερα μέσα στο αγγειακό δίκτυο βρίσκοντας τον δρόμο της μέσα στον εγκέφαλο, στο μητρικό γάλα και στο περιβάλλον καθώς το σώμα αποβάλλει αυτήν την πρωτεΐνη σε εξωσώματα αρρωσταίνοντας όσους περιστοιχίζουν τους εμβολιασμένους.

Η πρωτεΐνη-ακίδα επηρεάζει ευθέως τους υποδοχείς τύπου Toll και τα CD4 Τ-λεμφοκύτταρα που είναι απαραίτητα στην άμυνα του ανοσοποιητικού ενάντια σ’ αυτούς ακριβώς τους ιούς».

Δείτε την συνέχεια στο παρακάτω βίντεο:

el.gr

Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*