Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:31 - 24/05/2024

Πρώην στέλεχος του ΠΟΥ αποκαλύπτει: «Δεν υπήρξε ποτέ πανδημία, όλα ήταν μία απάτη»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Άρθρο του καθηγητή επιδημιολογίας Dr Paul E. Alexander

Γνωρίζαμε μετά τις πρώτες δύο εβδομάδες ότι το ποσοστό θανάτου ήταν ελάχιστο για τα άτομα ηλικίας κάτω των 70-75 ετών! Κανένα (σ.σ. υγιές) παιδί στις ΗΠΑ δεν πέθανε μέσα σε τρία χρόνια! Το προσδόκιμο ζωής είναι 79 χρόνια, ενώ η μέση ηλικία θανάτου από COVID είναι 83.

Ο COVID ήταν μια πλαστή πανδημία, που δημιουργήθηκε χάρη στα τεστ PCR. Μια πλάνη. Ένα ψέμα. Η μεγαλύτερη απάτη εις βάρος των λαών στην ιστορία. Ανιχνεύαμε ένα παθογόνο που κυκλοφορούσε ανέκαθεν, δεν ήταν «καινούργιο», δεν ήταν «καινοφανές», το ανοσοποιητικό μας σύστημα το αντιμετώπιζε παλαιότερα με κάποιο τρόπο. (βλ. Diamond Princess πιο κάτω)

Οι εξελίξεις υποκινήθηκαν από το τεστ PCR που ήταν υπερβολικά ευαίσθητο και με το οποίο η συντριπτική πλειονότητα όσων αποκλείστηκαν από τα σχολεία και την κοινωνία δεν ήταν πραγματικά θετικοί σε μολυσματικό ή θανατηφόρο παθογόνο. Αυτό το σημείο είναι κομβικό.

Ο COVID σκότωσε άτομα υψηλού κινδύνου, ευπαθή, ευάλωτα άτομα πάνω ​​από το προσδόκιμο ζωής. Δεν συντόμευσε τη ζωή. Συνειδητοποιήστε το! Ο COVID έμοιαζε με κάτι μεταξύ κοινού κρυολογήματος και βαριάς γρίπης, με ποσοστό θνησιμότητας από μόλυνση (IFR) 0,05% για τα άτομα κάτω των 70 ετών. (σ.σ. το ποσοστό της κοινής γρίπης για το σύνολο του πληθυσμού είναι διπλάσιο: 0,10%). Δεν υπήρξε καμία υπερβάλλουσα θνησιμότητα το 2020, στο απόγειο της κυκλοφορίας του παθογόνου, αλλά υπήρξε υπερβάλλουσα θνησιμότητα όταν κυκλοφόρησε το εμβόλιο και από τις παρανοϊκές πολιτικές του lockdown καθώς και από τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερθήκαμε στους ανθρώπους στα νοσοκομεία.

Δεν ήταν πανδημία, ήταν μια απάτη.

Μια πανδημία τσακίζει τον πληθυσμό, τις κοινωνικές δομές και την κοινωνία σε όλες τις ηλικιακές ομάδες. Αυτό δεν συνέβη. Τα παιδιά δεν έπαθαν τίποτα. Τίποτα από όσα έκαναν οι κυβερνήσεις μας, τίποτα, ούτε μία περίπτωση lockdown, κλεισίματος σχολείων ή επιχειρήσεων, τίποτα, μηδέν, τίποτα δεν λειτούργησε! Ήταν μια αποτυχία που, αντίθετα, έπληξε τρομερά τους ανθρώπους και θα υποστούμε τις συνέπειες αυτής της τρέλας για δεκαετίες με μερικούς, π.χ. τα παιδιά μας, που δεν θα αναρρώσουν (σ.σ. ψυχο-διανοητικά) ποτέ.

Το Diamond Princess (3700 στο πλοίο, 800 μολυσμένοι, 10 περίεργοι θάνατοι, αυτή ήταν μια γρίπη, ή κάτι λιγότερο κι από γρίπη) αποτέλεσε τον δοκιμαστικό μας σωλήνα, και προσποιηθήκαμε ότι δεν υπήρξε. Το μόνο που χρειαζόμασταν να γνωρίζουμε για αυτό το παθογόνο το γνωρίζαμε από το Diamond, όμως συγκαλύφθηκε σε μεγάλο βαθμό.

Οι κυβερνήσεις και οι υγειονομικοί τους αξιωματούχοι, οι υγειονομικές υπηρεσίες με τους ανίκανους, κακοποιητικούς πολιτικούς ηγέτες και αξιωματούχους τους, τα διαπλεκόμενα μέσα ενημέρωσης του πολιτικού βάλτου, οι γιατροί, οι πανεπιστημιακοί, οι τηλεοπτικές ομιλούσες κεφαλές κ.λπ. ήταν εκείνοι που ΟΝΤΩΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ. Όχι ο ιός. Όχι, τους περισσότερους ανθρώπους τους χάσαμε όχι από τον ιό COVID, τους περισσότερους τους χάσαμε εξαιτίας:

  1. Της άρνησης θεραπείας για χρόνιες ασθένειες όπως καρδιακές παθήσεις, καρκίνος, διαβήτης, μεταβολικές διαταραχές κ.λπ., καθώς όλες οι κλίνες και οι κλινικές ονομάστηκαν εγκληματικά και παράνομα κλίνες και υπηρεσίες «μόνο για COVID».
  2. Των δεινών από την τρέλα του lockdown, το κλείσιμο σχολείων, το κλείσιμο επιχειρήσεων κ.λπ. Πολλοί άνθρωποι αυτοκτόνησαν.
  3. Της ίδιας της απατηλής, αναποτελεσματικής και θανατηφόρου γονιδιακής ένεσης κατά του COVID (μιας γονιδιακής ένεσης βασισμένης στην τεχνολογία mRNA των Malone, Kariko, Weissman et al.)Δείτε σχετικά το άρθρο του Dr. Malone: Τα εμβόλια σκότωσαν 17.000.000 ανθρώπους παγκοσμίως έως τώρα
  4. Και κυρίως, λόγω του τρόπου με τον οποίο το ιατρικό σύστημα αντιμετώπισε τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους μας μέσω πρωτοκόλλων DNR (απαγόρευση καρδιο-αναπνευστικής ανάνηψης), μέσω άρνησης χορήγησης αντιβιοτικών, όταν οι περισσότεροι προχωρημένοι ασθενείς με COVID είχαν σοβαρή βακτηριακή πνευμονία και χρειάζονταν αντιβιοτικά, μέσω της διενέργειας των ψευδώς θετικών, απατηλών τεστ PCR (κατά 95% ψευδώς θετικά, όταν το όριο μέτρησης κύκλου ήταν άνω των 24), μέσω της καταστολής με χρήση διαμορφίνης, μιδαζολάμης, μέσω της απομόνωσης, του υποσιτισμού, της αφυδάτωσης των ηλικιωμένων μας, εγκλωβισμένων στη «μαύρη τρύπα» του COVID («Πρωτόκολλο COVID») στο πίσω μέρος των γυάλινων δωματίων του νοσοκομείου, μέσω της χορήγησης του θανατηφόρου Remdesivir (τοξικό για νεφρά και συκώτι), μέσω της διασωλήνωσης και στη συνέχεια προσθέστε και τον θανατηφόρο αναπνευστήρα που ανατίναζε τους πνεύμονες.

Δημιούργησαν μια κάλπικη πανδημία χρησιμοποιώντας το ψευδώς θετικό τεστ PCR που «έτρεχε» στους 40 και τους 45 κύκλους, και έτσι αυτό που ανιχνεύαμε δεν ήταν στ’ αλήθεια κάποιος μολυσματικός και θανατηφόρος ιός. Ήταν όλα μια απάτη, που σχεδιάστηκε σε μεγάλο βαθμό για κακόβουλους λόγους και για να ανατρέψει τον Τραμπ. Μια αναπνευστική νόσος που έμοιαζε με την κοινή γρίπη, η ύπαρξη της οποίας οφείλεται σε ό,τι κατασκεύασαν οι Fauci και Francis Collins και οι οργανισμοί NIH και DoD, μέσω των πειραμάτων ‘‘gain of function’’, ή οτιδήποτε άλλο κι αν ήταν (σημειώστε ότι χρησιμοποιώ τον όρο «oτιδήποτε άλλο» γιατί αυτό που νομίζουμε ότι γνωρίζουμε σήμερα, θα αλλάξει αύριο), και η συγκεκριμένη αναπνευστική ασθένεια δεν ήταν ασυνήθιστη. Στην πραγματικότητα ήταν σε ευθυγράμμιση με το «αναμενόμενο».

Ισχυρίζομαι ότι με τα τεστ PCR εντοπίζαμε κάτι που οι αυτοί οι κακόβουλοι παλιάνθρωποι γνώριζαν ότι κυκλοφορούσε ήδη, καθώς το είχαν κυκλοφορήσει χρόνια πριν (εσκεμμένα ή τυχαία, και πάλι δεν ξέρουμε ακόμα). Ήξεραν ότι ήμασταν ήδη σε μεγάλο βαθμό άνοσοι (βλ. Diamond Princess).

Οι υπερβάλλοντες θάνατοι σήμερα οφείλονται στο ψευδο-εμβόλιο και στην καταστροφική υγειονομική διαχείριση του πληθυσμού, σε συνδυασμό με τις πολιτικές της παρανοϊκής θωράκισης μέσω lockdown, και την άρνηση θεραπείας, που καταλήγουν τώρα στο να αυξάνονται οι θάνατοι.

Οι υπερβάλλοντες θάνατοι είναι πλέον εμφανείς και μπορούν να εντοπιστούν σε αντιστοιχία με κάθε δόση εμβολίου. Αυξημένοι σε όλες τις χώρες που διενήργησαν εκτεταμένο εμβολιασμό του πληθυσμού.
Γιατί άραγε;

Ο Dr. Alexander είναι διδάκτωρ ιατρικής. Έχει εμπειρία στην επιδημιολογία και στη διδασκαλία κλινικής επιδημιολογίας, της ιατρικής βασισμένης σε στοιχεία, και της μεθοδολογίας της έρευνας. Ο Δρ. Alexander είναι πρώην Επίκουρος Καθηγητής στο Πανεπιστήμιο McMaster στην ιατρική και τις ερευνητικές μεθόδους που βασίζονται σε δεδομένα, πρώην σύμβουλος σύνθεσης αποδεικτικών στοιχείων για την πανδημία COVID στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας-PAHO Ουάσιγκτον, DC (2020) και πρώην ανώτερος σύμβουλος για την πολιτική πανδημίας COVID στην υγεία και τις ανθρώπινες υπηρεσίες (HHS) Ουάσιγκτον DC, για την κυβέρνηση των ΗΠΑ. Εργάστηκε/διορίστηκε το 2008 στον ΠΟΥ ως περιφερειακός ειδικός/επιδημιολόγος στο περιφερειακό γραφείο της Ευρώπης στη Δανία, εργάστηκε για την κυβέρνηση του Καναδά ως επιδημιολόγος για 12 χρόνια. Εργάστηκε από το 2017 έως το 2019 στην Εταιρεία Λοιμωδών Νοσημάτων της Αμερικής (IDSA) στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ ως εκπαιδευτής ανάπτυξης κατευθυντήριων γραμμών συστηματικής ανασκόπησης για τη σύνθεση αποδεικτικών στοιχείων.

karditsastakra.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

  • Select Your Subscription Plan

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*