Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:50 - 12/08/2018

Πρώην φούρναρης με αγάπη στα ταξίδια ο κλέφτης του αεροπλάνου στο Σιάτλ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ο εργαζόμενος σε αεροπορική εταιρεία, ο οποίος έκλεψε αεροπλάνο από το αεροδρόμιο του Σιάτλ για μια πτήση που ολοκληρώθηκε με τον θάνατό του, είχε κάποτε ένα αρτοποιείο μαζί με τη γυναίκα του.

Ο Ρίτσαρντ Ράσελ, στον οποίο άρεσε να τον αποκαλούν Μπίμπο, ήταν ένας 29χρονος που ζούσε στο Σάμνερ της Πολιτείας της Ουάσινγκτον, είχε γεννηθεί στο Κι Γουέστ της Φλόριντα και είχε μετακομίσει στο Ουασίλα της Αλάσκας όταν ήταν 7 ετών, σύμφωνα με μια ιστοσελίδα την οποία είχε δημιουργήσει στο πλαίσιο μαθήματος επικοινωνίας σε κολλέγιο. Οι αρχές δεν ανακοίνωσαν επισήμως το όνομά του, όμως η οικογένειά του και πολλά ειδησεογραφικά μέσα ενημέρωσης έκαναν γνωστή την ταυτότητά του.

Ο Ράσελ εργαζόταν για την Horizon Airlines, αδελφή αεροπορική εταιρεία της Alaska Airlines, ως μέλος των υπηρεσιών εδάφους. Βοηθούσε τους χειριστές των αποσκευών και ανήκε στην ομάδα ρυμούλκησης της Horizon, η οποία μετακινούσε αεροπλάνα στην πίστα του αεροδρομίου. Ήταν μια δουλειά που του έδινε το προνόμιο «να μπορώ να πετάω στην Αλάσκα όποτε θέλω», είχε γράψει στην ιστοσελίδα.

Σε βίντεο που είχε αναρτήσει στο YouTube τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ράσελ δείχνει αποσκευές να βγαίνουν από και να φορτώνονται σε αεροκάφη και περιγράφει τι μπορεί να συνεπάγεται η ζωή στις υπηρεσίες εδάφους του αεροδρομίου. «Αυτό σημαίνει πως σηκώνω πολλές βαλίτσες, πολλές βαλίτσες, τόσες πολλές βαλίτσες», λέει και προσθέτει, «μού επιτρέπει επίσης να κάνω μερικά ωραία πράγματα».

Στη συνέχεια υπάρχουν φωτογραφίες από ταξίδια που έκανε, ανάμεσα στα οποία μια πτήση πάνω από την Αλάσκα, επίσκεψη σε χωράφια λεβάντας στη Γαλλία, περιοδεία στο Γιουκατάν του Μεξικού, παρακολούθηση ενός ματς χέρλινγκ στο Δουβλίνο της Ιρλανδίας. «Στο τέλος υπάρχει ισορροπία», λέει στο τέλος του βίντεο.

Δεν υπάρχει καμιά αναφορά στις καταχωρίσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι μελετά για να γίνει πιλότος, όμως σε ορισμένες μιλάει για την χριστιανική πίστη του και το ενδεχόμενο να καταταγεί στις ένοπλες δυνάμεις.

Οι αρχές λένε πως έκλεψε τη νύκτα της Παρασκευής ένα κενό ελικοφόρο αεροσκάφος Bombardier Q400, μήκους 32,61 μέτρων, από την περιοχή συντήρησης του Διεθνούς Αεροδρομίου Σιάτλ-Τακόμα. Πέταξε για περίπου μια ώρα, συχνά αλλοπρόσαλλα και κάνοντας απόπειρες για εναέριους ελιγμούς, πριν συντριβεί στο νησί Κέτρον στο Πάτζετ Σάοντ, περίπου 40 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά.

Φαίνεται πως ενήργησε μόνος και πως είχε τάσεις αυτοκτονίας, σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη. Μέλη της οικογένειάς του ανέφεραν σε δήλωση που εξέδωσαν πως είναι κατάπληκτα και συντετριμμένα. «Μπορεί να φαίνεται δύσκολο να το πιστέψουν αυτοί που παρακολουθούν από το σπίτι τους, όμως ο Μπίμπο ήταν ένας ζεστός, πονόψυχος άνθρωπος», αναφέρεται στη δήλωση.

Οι καταχωρίσεις του Ράσελ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης συχνά τον δείχνουν σε περιπέτειες με τη σύζυγό του, την οποία αναφέρει πως γνώρισε το 2010 στο Όρεγκον. «Παντρευτήκαμε έναν χρόνο μετά και έναν μήνα αργότερα ανοίξαμε ένα αρτοποιείο, το οποίο λειτουργήσαμε με επιτυχία για 3 χρόνια», έγραψε στην ιστοσελίδα του. «Θεωρούμε τους εαυτούς μας ειδήμονες της αρτοποιείας και δοκιμάζουμε κάτι καινούριο σε κάθε μέρος που πηγαίνουμε».

Το ζευγάρι μετακόμισε αργότερα στην Πολιτεία της Ουάσινγκτον, όπου εκείνος προσελήφθη από την Horizon. Δεν κατέστη άμεσα δυνατή η επικοινωνία με τη σύζυγό του για να σχολιάσει. Η εφημερίδα Seattle Times αναφέρει πως ο Ρικ Κρίστενσον, ένας επιθεωρητής της αεροπορικής εταιρείας που συνταξιοδοτήθηκε τον Μάιο, είπε πως ο Ράσελ ήταν ένας συμπαθητικός, ήσυχος άνθρωπος.

Κατά τις τελευταίες του στιγμές, όπως μπορεί κανείς να τις παρακολουθήσει από τις τμηματικές ηχογραφήσεις των συνομιλιών του με τους ελεγκτές της εναέριας κυκλοφορίας που αναρτήθηκαν στο Broadcastify.com, ο Ράσελ μιλάει ήρεμα και λέει πως λυπάται που απογοητεύει ανθρώπους που νοιάζονται γι’ αυτόν και περιγράφει τον εαυτό του σαν έναν «τσακισμένο άνθρωπο».

«Έχω μερικές λασκαρισμένες βίδες, υποθέτω», ακούγεται να λέει στην ηχογράφηση. «Δεν το ήξερα ποτέ πραγματικά μέχρι τώρα».

ΑΠΕ-ΜΠΕ

defence-point.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*