Προφητείες του Νοστράδαμου που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα το 2017 [Βίντεο]

Για πολλά χρόνια ακούμε για ανθρώπους με την ικανότητα να προβλέπουν μελλοντικά γεγονότα. Μερικοί άνθρωποι είναι απλώς τυχεροί, ενώ άλλοι φαίνεται ότι πραγματικά μπορούν να δουν το μέλλον.

Μερικές εκπληρωμένες προφητείες προέρχονται από μία μακρινή εποχή, κατά τη διάρκεια του 16ου αιώνα, στη Γαλλία όταν ο μάντης γνωστός ως Μιχαήλ Νοστράδαμος, έχει προβλέψει πολλά σημαντικά και καταστροφικά γεγονότα, όπως την άνοδο του Αδόλφου Χίτλερ στην εξουσία, τον παγκόσμιο πόλεμο, και την πτώση των Δίδυμων Πύργων.

Έχει κάνει όμως και αρκετές άλλες προβλέψεις οι οποίες θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα το 2017:

Στην παγκόσμια σκηνή, η Κίνα θα μπορούσε να κάνει τολμηρές κινήσεις για να θεραπεύσει την «οικονομική ανισορροπία» με εκτεταμένες συνέπειες.

Η Ιταλία θα μπορούσε να αντιμετωπίσει οικονομικές δυσκολίες καθιστώντας την το «επίκεντρο» μιας νέας κρίσης στην Ευρωζώνη.

Η «σημερινή υπερδύναμη», που πιστεύεται ότι είναι οι ΗΠΑ, αναμένεται να γίνει όλο και περισσότερο ακυβέρνητη κατά την κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ


Pendant «Black Knight»

ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΜΕΝΤΑΓΙΟΝ ΟΡΓΟΝΙΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μια άλλη προφητεία προβλέπει μια νέα εκεχειρία μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας, η οποία θα είναι αντίθετη από τις ΗΠΑ, αλλά σύμφωνη από την ΕΕ.

Στη Λατινική Αμερική, οι κυβερνήσεις αναμένεται να απομακρυνθούν από τις πολιτικές της αριστεράς, κάτι το οποίο θα βοηθήσει μία πολιτική αναταραχή.

Η πιο τρομακτική από τις υποτιθέμενες προφητείες είναι ένας «καυτός πόλεμος» κατά της υπερθέρμανσης του πλανήτη και της μείωσης των πόρων, με τις μεγαλύτερες απειλές να είναι ο βιολογικός πόλεμος και η τρομοκρατία.

Με πληροφορίες από την express.co.uk

© Αποκάλυψη

apocalypsejohn.com

Loading...

3 thoughts on “Προφητείες του Νοστράδαμου που θα μπορούσαν να γίνουν πραγματικότητα το 2017 [Βίντεο]

  1. Ανώνυμος says:

    Από το 1996 που θυμάμαι εγώ μέχρι και σήμερα όλο προφητείες του νοστραδαμου βγαίνουν.. Έχουμε ακόμη μέχρι το 3435 που θα καταστραφουμε ως πλανήτης.. Όμως θα ζούμε πλέον στο διάστημα… Οπότε ας καταστραφεί η γη το μας νοιάζει.. Θα πάμε να καταστρέφουμε άλλους πλανήτες.. Ρε τελικά μήπως εμείς ήμαστε οι κακοί εξωγήινοι ???

  2. Ανώνυμος says:

    Αποψη μου : Το κειμενο το Νοστραδαμου, οπως και της Αποκαλυψης, εναι δυσκολα να εξηγηθουν… Πιο ευκολα ειναι το εξασελιδο του Γεροντα Ιωσηφ Βατοπεδινου, και οτι εχει πει ο Αγιος Παισιος, που σχεδον συμφωνουν μεταξυ τους…

  3. Ηκ69 says:

    Πάντως τα πάντα τα αμφισβητούν οι ελληναρες! Τι να πεις όμως εφόσον είμαστε διάνοιες και χαρισματικοί που ούτε μία τόσο προικισμένη χώρα δεν μπορεσαμε να κρατήσουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *