13:48 - 12/08/2017

Προφητεία του 1994 προειδοποιεί ότι η Β.Κορέα θα καταστρέψει τη γη και θα εγκαταστήσει το φως» .

Προφητεία του 1994 προειδοποιεί ότι η Β.Κορέα θα καταστρέψει τη γη και θα εγκαταστήσει το φως» .

Σύμφωνα με αυτή τη νέα ιστορία από τον Paul Joseph Watson ,στο Infowars, ότι η Έκθεση Drudge συνδέεται την Πέμπτη το πρωί, οι επερχόμενες πανεθνικές «ασκήσεις Earth Ex» που θα προσομοιώσουν μια «παρατεταμένη διακοπή ρεύματος μεγάλης διάρκειας» με ασυνεχείς αποτυχίες σε όλες τις άλλες υποδομές. Θα μπορούσε να είναι ένα σημάδι για να κάνουμε σκόνη τις παλιές γεννήτριες και να διαθέτουμε αποθηκευτικό φαγητό.

Για όσους δεν έχουν ακούσει τις ασκήσεις Earth Ex, που έρχονται στις 23 Αυγούστου σε ολόκληρη τη χώρα, οι «κίνδυνοι του μαύρου ουρανού» αφθονούν στον κόσμο του 21ου αιώνα, στον οποίο ζούμε, με φυσικά ή ανθρωπογενή γεγονότα που είναι αναπόφευκτα κάποια στιγμή. Μελλοντικοί εμπειρογνώμονες, που θα μπορούσαν να καταργήσουν το ηλεκτρικό μας δίκτυο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Γεγονότα που προειδοποιήσαμε προηγουμένως από το ANP, τα οποία θα μπορούσαν να στείλουν αμέσως τη χώρα μας στις «σκοτεινές εποχές» … πίσω σε μια εποχή χωρίς ηλεκτρισμό, διαδίκτυο, ATM, τις ανέσεις των σύγχρονων μπακάλικων και την παγκόσμια επικοινωνία.

Όπως διαβάζουμε παρακάτω σε ένα απόσπασμα από την ιστορία του Infowars, οι ειδικοί πιστεύουν ότι δεν πρόκειται για «εάν» αλλά «πότε» θα συμβούν τέτοια γεγονότα και θεωρούμε ότι μπορεί να είναι κάτι περισσότερο από σύμπτωση ότι η προετοιμασία λαμβάνει χώρα τώρα για «ένα γεγονός «Την ίδια στιγμή οι εντάσεις επιταχύνουν την παγκόσμια σκηνή με τη Βόρεια Κορέα. Όπως διαβάζουμε από τον Watson, εκφράζεται τώρα ανησυχία στα ανώτατα επίπεδα της κυβέρνησης ότι μπορεί να είναι μπροστά μας ένας τεράστιος κατακλυσμός.

Οι “εκδηλώσεις μαύρου ουρανού” ορίζονται σαν “Καταστροφικά περιστατικά που προκαλούνται από τον άνθρωπο ή τη φύση, που φέρνουν την κοινωνία στα γόνατά της”.

“Τα αυτοκίνητα δεν θα έχουν καύσιμα. Τα εστιατόρια και τα παντοπωλεία θα ήταν γυμνά. Η ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσε να είναι σταματημένη για μήνες σε μια τέτοια περίπτωση », γράφει ο Mike Vasilinda.

Λόγω των αυξανόμενων εντάσεων μεταξύ των Ηνωμένων Πολιτειών και της Βόρειας Κορέας, η οποία απειλούσε να επιτεθεί στην επικράτεια των ΗΠΑ, στο Γκουάμ, η χρονική στιγμή της άσκησης EarthEX2017 δεν θα ήταν καταλληλότερη. Σύμφωνα με τον πρώην συνάδελφο της Φλόριντα Michelle Rehwinkel Vasilinda, η σπαθιά του σάουντερ της Βόρειας Κορέας κάνει το ανώτερο ορείχαλκο «ανήσυχο» για πιθανές καταστροφές που θα αλλάξουν την κοινωνία.

“Δεν είναι” αν “αλλά” πότε “θα συμβεί ένα γεγονός του Black Sky,” γράφει η Vasilinda,μια ανησυχητική δήλωση δεδομένου ότι συζητά τη συνάντηση με “μέλη του στρατού των ΗΠΑ, Γενικός Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Φρουράς, , FEMA, NOAA και εμπειρογνώμονες από τους τομείς της κοινής ωφέλειας, της διανομής και του εφοδιασμού », σε μια ιδιωτική σύνοδο κορυφής που πραγματοποιήθηκε στην Ουάσιγκτον.

Η σύνοδος κορυφής συγκλήθηκε για να μελετήσει τον αντίκτυπο ενός μαζικού κατακλυσμού που «διαταράσσει σοβαρά την κανονική λειτουργία των κρίσιμων υποδομών μας σε πολλές περιοχές για μεγάλες χρονικές περιόδους».

Δεδομένου ότι η FEMA έχει αποθηκεύσει έτοιμα φαγητά, κουβέρτες και σάκους σώματος για χρόνια, ίσως ήρθε η ώρα να ξεσκονίσουμε αυτές τις παλιές γεννήτριες και να αποθηκεύσουμε τα αποθηκευμένα τρόφιμα.
Εξετάζουμε επίσης μια πρόβλεψη του 1994, από έναν εβραίο ραβίνο, που πρόβλεψε σωστά τον «πόλεμο των 6 ημερών», τον πόλεμο του Κόλπου και τον πόλεμο του 1973 και προειδοποίησε πριν από 22 χρόνια ότι η Κορέα θα κατέχει το πυρηνικό κλειδί στον επερχόμενο πόλεμο Μεταξύ του Τωγ και του Mαγόγ, ενός πυρηνικού «κλειδιού» το οποίο δεν είχαν μέχρι τότε.

Ο Rabbi Nachmani πέθανε μέσα σε ένα μήνα, αφού εξέδωσε την προειδοποίηση που ακούστηκε στο 1ο βίντεο στο κάτω μέρος αυτής της ιστορίας.Σε αυτό το πρώτο βίντεο, ο ραβίνος Levi Saadia Nachmani, ένας άνδρας που είχε προβλέψει προηγουμένως τον πόλεμο των 6 ημερών, τον πόλεμο στον Κόλπο και τον πόλεμο του 1973, μοιράζεται μαζί μας την εκπληκτική προφητεία του για την Κορέα και τα πυρηνικά της όπλα, που ο ραβίνος Nachmani προέβλεπε ότι θα φέρουν την καταστροφή στον κόσμο, φέρνοντας τον πόλεμο του Γωγ και Μαγόγ.

Ενώ το Πεντάγωνο μόλις αποκάλυψε τα σχέδια για προληπτικό κτύπημα στη Βόρεια Κορέα και η Βόρεια Κορέα εξακολουθεί να επιβάλλει απειλές εναντίον των ΗΠΑ και των συμφερόντων μας στο εξωτερικό, θα δούμε σύντομα «φωτιά και οργή» στις οθόνες της τηλεόρασης και των ηλεκτρονικών υπολογιστών.Αυτό στους δικούς μας δρόμους εδώ στην Αμερική; Σε αυτήν την ημέρα και ώρα που ζούμε τώρα, προσευχόμαστε για την Αμερική. Προσευχόμαστε για τον Πρόεδρο Tραμπ. Προσευχόμαστε για τους «αθώους» ανθρώπους της Βόρειας Κορέας. Προσευχόμαστε για τον κόσμο.

http://allnewspipeline.com/North_Korea_Prophecy_Black_Sky_Days.php
Corfiatiko
ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatiko.blogspot.com

Σταμάτησα επιτέλους το κάπνισμα, χωρίς άγχος, οργή και καμία ενόχληση!!! Πλέον κάνω έναν υγιή ύπνο και δεν έχω εξάρτηση στη νικοτίνη!!! Θέλεις κι εσύ να το κόψεις;

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα

Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε …αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια!
Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

 1. ΠΑΠΑΡΑΣ ΟΧΙ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ 12 Αυγούστου 2017 @ 14:26
  10
  10
  ….χαιρομαι που τα μογγολακια θα γαμισουν για τεταρτη φορα τους ασιατες χριστιανομωαμεθανους..
 2. 5
  1
  Πολλά έχουν γραφτεί για το τι είναι Γωγ και Μαγώγ. Πιστεύω από ότι έχω μελετήσει, ότι Γωγ και Μαγώγ είναι αυτοί που έφεραν τους εβραίους πίσω στην Παλαιστίνη και ανακύρηξαν το κράτος του Ισραήλ. Και ποιοί είναι αυτοί; Είναι φυσικά ο παγκόσμιος εβραιο-σιωνισμός, οι χριστιανο-σιωνιστές (οι χριστιανοί δηλαδή που πιστεύουν στην ύπαρξη του Ισραήλ και στην ηγεμονία του) και μερικά άλλα στοιχεία διασκορπισμένα στον πλανήτη. Αυτοί είναι οι Γωγ-Μαγώγ. Και φυσικά δεν είναι οι Ρώσσοι ούτε η Ρωσσία. Γωγ-Μαγώγ, είναι αυτοί ποι αντιτίθενται στο θέλημα του θεού και υπηρετούν τον σατανά και τα σχέδια του. Για αυτό στην Αποκάλυψη του Ιωάννη, στο σημείο 20:7, λέει ότι όταν τελειώσουν τα 1000 χρόνια θα λυθεί ο σατανάς από την φυλακή του και θα πλανέψει τον Γωγ και τον Μαγώγ. Ετσι φαίνεται καθαρά ότι Γωγ και Μαγώγ, είναι αυτοί που προωθούν τα σχέδια του σατανά. Τώρα όσο αφορά την Βόρειο Κορέα, πολλοί αναρωτιούνται γιατί γίνεται τόση φασαρία με την Βορειο Κορέα, ενώ για παράδειγμα, όσο αφορά το Πακιστάν που έχει και αυτό πυρηνικά όπλα και που είναι και μουσουλμανικό κράτος, δεν ακούγεται τόσος θόρυβος. H γνώμη μου είναι, και όπως αυτό το δημοσίευμα λέει, http://www.jewishvirtuallibrary.org/north-korea-military-threat-to-israel ότι η Βόρειος Κορέα πουλά προηγμένη στρατιωτική τεχνολογία στον Ιράν, στην Συρία, στην Υεμένη και σε μερικές άλλες χωρες, και για αυτό αποτελεί στρατιωτικά απειλή για τον Ισραήλ. Και επίσης επειδή φαίνεται ότι το καθεστώς της Βορείου Κορέας δεν μπορεί να εξαγοραστεί από τους δυτικούς, όπως έχει γίνει με όλα σχεδόν τα αραβικά κράτη (και όχι μόνο), οι δυτικοί (με κύριο υποκινητή τους εβραίους φυσικά), έχουν βάλει στον στόχο εδώ και πολύ καιρό την Βόρειο Κορέα. Τώρα αν θα ξεκινήσει ο 3ος παγκόσμιος πόλεμος από την Βόρειο Κορέα, δεν το νομίζω, πιστεύω, όπως έγραψα και σε παλαιότερο σχόλιο, ότι από την Βόρειο Συρία θα αρχίσει. Η Κίνα που συνορεύει με την Βόρειο Κορέα, δεν θα αφήσει, πιστεύω, να ανοιχτεί μέτωπο πολέμου τόσο κοντά στα σύνορα της.
 3. 19
  0
  Ας μού λύσει κάποιος μιαν απορία που έχω. Μιλάνε για μια προφητεία που υπάρχει από το 1994 και λέει ότι “η Βόρειος Κορέα θα καταστρέψει τον κόσμο και θα εγκαταστήσει το φως”. Μάλιστα. Εσείς είχατε ακούσει ποτέ γι’ αυτήν την προφητεία πριν διαδραματισθούν όλα αυτά τα γεγονότα στην Βόρειο Κορέα εφέτος; Όχι. Πότε ήρθε στο φως αυτή η “προφητεία”; Τώρα που ακούγεται ότι πάει να γίνει το μεγάλο μακελειό εκεί. Κολοκύθια με την ρίγανη λέω εγώ. Δεν ξέρω τι ακριβώς θα παιχτεί εκεί, η προφητεία όμως αυτή για μένα δεν υπάρχει, την θεωρώ απολύτως κατασκευασμένη. Και τον Μάρτιο τού 2014 που είχε πέσει το αεροπλάνο των Μαλαισιανών Αερογραμμών και είχαμε ταυτοχρόνως και τα γεγονότα από Ουκρανία μεριά, κάποιοι εξυπνάκηδες ξεφύτρωσαν προφητεία τού κώλου που έλεγε ότι “όταν πέσει το πουλί με τούς σχιστομάτηδες…” κλπ κλπ, τότε θα επέλθει ο Γ’ΠΠ. Έγινε τίποτα; Κάποιοι βλέποντας ένα εκκωφαντικό γεγονός σε ένα μέρος τού κόσμου, ανασύρουν από τα κιτάπια τους προφητείες για γέλια, που πριν συμβεί αυτό το γεγονός δεν είχε ακουστεί απολύτως τίποτα. Δεν είναι λίγο περίεργο αυτό;
 4. 7
  1
  ΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!!!!
 5. 5
  1
  Το ερώτημα είναι γιατί η Ελλάδα δεν έχει προετοιμαστεί για “Ηλεκτρομαγνητική Επίθεση Άγνωστης Προέλευσης”;;; Θα μπορούσαμε να σωθούμε αν είχαμε μυαλό.
 6. 1
  0
  Ένα μικρό μέρος της ομιλίας του Rabbi Levi Saadia Nahmani, απευθυνόμενος στους Εβραίους του Ισραήλ, χωρίς τις σάλτσες με τα οπτικά εφέ. https://youtu.be/Q6DfrhPh0Bs […] Θα σας πω την αλήθεια, νομίζεται πως θα υπάρξει ειρήνη, απατάστε… Ξέρετε τι θα συμβεί Θεός φυλάξει; Κορέα. Ξέρετε ποια είναι η Κορέα; Ο Άδης θα καταφθάσει εδώ. Όχι η Συρία, όχι η Περσία, όχι η Βαβυλώνα (Ιράκ) και όχι ο Καντάφι. Η Κορέα θα καταφθάσει εδώ. Θεός φυλάξει, είθε ο Θεός να μας σώσει. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ! Θα είναι πολύ σκληρό για εμάς εάν δεν μετανοήσουμε. Καταλάβετέ το! Μάθετε ότι αυτό θα είναι χειρότερο από το ολοκαύτωμα! Γνωρίζετε ποια είναι η Shĕ’owl (Sheol); Είναι η πρωτεύουσα της Κορέας. Θα έρθει εδώ Δευτ. 32,22 Διότι άναψε πλέον η φωτιά του θυμού μου• το πυρ της οργής μου θα φθάση κάτω έως στον ΑΔΗΝ, θα καταφάγη την γην και τα προϊόντα της, θα καταφλέξη και θα ζώση με φλόγες τα θεμέλια των ορέων. Δευτ. 32,23 Πολυαρίθμους θα επισωρεύσω εναντίον των θλίψεις και συμφοράς• θα εξαντλήσω τα βέλη μου κτυπών αυτούς […] Ψαλμ.9-18 ἀποστραφήτωσαν οἱ ἁμαρτωλοὶ εἰς τὸν ΑΔΗΝ, πάντα τὰ ἔθνη τὰ ἐπιλανθανόμενα τοῦ Θεοῦ. strong’s concordance Η7585 https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=h7585 Άδης = Sheol (שְׁאוֹל) ή shĕ’owl = → Seoul [ομόηχο Σεούλ] Αυτό που αποκόμισα από την παραπάνω ομιλία, δεν είναι ότι θα επιτεθεί η Κορέα στο Ισραήλ, αλλά ότι εάν δεν μετανοήσουν, οι Εβραίοι θα ριφθούν στις οδύνες του Sheol…. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ… Ψαλ. 9,18 Ας καταδικασθούν και ας ριφθούν εις τας οδύνας του ΆΔΟΥ οι αμετανόητοι αμαρτωλοί, όλα τα ειδωλολατρικά έθνη, τα οποία λησμονούν και καταφρονούν τον Θεόν.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί