Ας πούμε μία ιστορία …

Εκκλ. 1,9 Ποίον είναι αυτό που έχει ήδη γίνει εν τη ροή του χρόνου; Αυτό το γεγονός θα γίνη και στο μέλλον. Ποιό είναι αυτό, που έχει πραγματοποιηθή και λάβει ύπαρξιν; Αυτό θα πραγματοποιηθή και στο μέλλον. Τίποτε το νέον δεν υπάρχει κάτω από τον ήλιον.

Η κυβέρνηση ανδρών – πρίγκιπες εκ γης – η γενεά της Συκής, δεν είναι τυφλή αλλά στείρα. Αυτοί οι «πρίγκιπες» ακολουθούν δεν δημιουργούν πρότυπα. Τα χρησιμοποιούν αντιστρέφοντας την έννοια του Λόγου – τον οποίο και κατανοούν πλήρως.
Η πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί, είναι γεωμετρική και ακολουθεί τα πρότυπα που επαναλαμβάνονται σε κύκλους που ονομάζονται χρόνος.
Κάθε ιστορία διδάσκει. Κάθε ιστορία έχει κάτι να μας πει. Αρκεί να έχουμε ανοιχτά μάτια και αυτιά – δεν είναι υποχρεωτικό να πιστεύουμε, αλλά να ενθυμηθούμε το πρότυπο.
Ας ταξιδέψουμε στο Χρόνο μέσα από τα κείμενα της Παλαιάς Διαθήκης επικεντρώνοντας στην ιστορία μίας συγκεκριμένη φυλής και μίας συγκεκριμένης Πατριαρχικής οικογένειας και Δήμου.

Η ΦΥΛΗ ΛΕΥΪ
… Όλα ξεκινούν με τον Πατριάρχη του Ισραήλ  Ιακώβ, ο οποίος ήταν πατέρας 12 γιων που έγιναν προπάτορες των 12 φυλών του Ισραήλ. Ο τρίτος γιός του Ιακώβ ήταν ο Λευΐ ο οποίος ήταν ο προπάτορας της φυλής Λευΐ  την «Ιερατική φυλή» του Ισραήλ.
http://users.sch.gr/aiasgr/Eguklopaideia/Israhl/Fulh_Leui.htm
Στη φυλή Λευΐ εμπιστεύτηκε ο Κύριος τη φύλαξη και τη διδασκαλία του Νόμου, ενώ στον απόγονο της φυλής Ααρών, το βαθμό του αρχιερέα.

Οι Λευίτες ήταν οι φύλακες της Σκηνής του Μαρτυρίου. Αυτοί μετέφεραν την Κιβωτό της Διαθήκης, τη Σκηνή του Μαρτυρίου και τα σκεύη της, υπηρετούσαν σ’ αυτήν και κατασκήνωναν γύρω απ’ αυτήν. Όταν η Σκηνή του Μαρτυρίου μετακινούνταν, οι Λευίτες τη έλυναν και όταν κατασκήνωναν κάπου, οι Λευίτες την έστηναν. Οποιοσδήποτε άλλος πλησίαζε τιμωρούνταν με θάνατο από τον Κύριο.

Ο Κύριος τους διάλεξε μέσα απ’ όλο το λαό για να τον υπηρετούν και ανήκαν σ’ Αυτόν. Όντας στην υπηρεσία του Κυρίου, ο Ιησούς του Ναυή τους εξαίρεσε από τη διανομή της Χαναάν και δεν πήραν μερίδιο, όπως οι άλλοι Ισραηλίτες, αλλά ο ίδιος ο Κύριος ήταν η κληρονομιά τους. Το μερίδιο τους περιορίζονταν στα ιερατικά τους καθήκοντα προς τον Κύριο. Έτσι η φυλή Λευΐ  διαμοιράστηκε σύμφωνα με την πρόβλεψη του Ιακώβ ανάμεσα στις άλλες φυλές, πέρνοντας 48 πόλεις, και η κάθε φυλή ανάλογα με την έκτασή της θα έδινε και τον αριθμό των πόλεων.


Προτασεις Προιοντων χρησιμων για το Αμεσο Μελλον σου :

Business Card Survival 100% ΔΩΡΕΑΝ!

Είναι το πιο ωραίο εργαλείο επιβίωσης που έχετε δει ποτέ ...Αυτό το έξυπνο εργαλείο είναι ένα ανεκτίμητο μικρό gadget που μπαινει στο πορτοφόλι σας που εξυπηρετεί 11 λειτουργίες. Είναι ένα:1. Ανοιχτήρι2. Άκρη μαχαιριού3. Κατσαβίδι με σχισμές / επίπεδη κεφαλή4. Χάρακας5. Ανοιχτήρι καπακιού6. 4 Θέσεις κλειδί7. Κλειδί Wingnut8. Λεπίδα πριονι9. Οδηγός βοηθητικού δείκτη10. 2 Θέσεις Wrench11. Τρύπα μπρελόκ / κορδόνιΠάρτε ένα σήμερα για να βεβαιωθείτε ότι δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε για να είστε πάντα προετοιμασμένοι σε μια κατάσταση έκτακτης ανάγκης.ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρέπει να είστε άνω των 18 ετών για να αγοράσετε αυτό το στοιχείο. Ο φορέας αυτού του εργαλείου αποδέχεται κάθε ευθύνη για τη χρήση ή την κακή χρήση του.

ΤΙΜΗ ΔΩΡΕΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Οι Λευίτες αρχικά ήταν βοηθοί του Ααρών και των γιων του, και αργότερα ήταν βοηθοί των ιερέων.
Μετά την αποπεράτωση του Ναού οι Λευίτες είχαν αναλάβει την επιστασία των πυλών του Ναού καθώς και την εποπτεία των οικονομικών και των θησαυρών του. Τέλος, εκτός από τις υπηρεσίες στο Ναό ήταν επιφορτισμένοι με τη διδασκαλία και την τήρηση του Νόμου.

Όταν ο Ιεροβοάμ ανέβηκε στην εξουσία επανέφερε την ειδωλολατρία στο λαό του Ισραήλ με ανέγερση βωμών προκειμένου ν’ ανταγωνιστεί την Ιερουσαλήμ. Έτσι η Βαιθήλ και η Δαν έγιναν ξακουστές ως κέντρα ειδωλολατρίας καθώς ο βασιλιάς είχε ανεγείρει σε αυτές χρυσά μοσχάρια ώστε να κάνει τον λαό να πάψει να πηγαίνει για λατρεία στον Ναό της Ιερουσαλήμ. Η πράξη όμως αυτή του Ιεροβοάμ έγινε η αφορμή να παρασυρθούν οι Ισραηλίτες του βορρά στην ειδωλολατρία και να εγκαταλείψουν το Ναό του Κυρίου. Ακόμη ο Ιεροβοάμ κατασκεύασε και ναούς στα ψηλότερα σημεία και τοποθέτησε ιερείς από το λαό, οι οποίοι δεν κατάγονταν από τη φυλή Λευΐ. ο Ιεροβοάμ μάλιστα πρόσφερε ο ίδιος τις θυσίες στο θυσιαστήριο που είχε κάνει στη Βαιθήλ, όπου και θυσίασε στα ομοιώματα που είχε κατασκευάσει

Ο ΚΟΡΕ και οι οι Κορεΐτες ή Κορίτες
http://users.sch.gr/aiasgr/Biblos/Proswpa_Palaias_Diathikhs_1/Kore_Dathan_kai_Abeirwn.htm
Ο Κορέ ήταν απόγονος του Λευΐ.  Δηλαδή ανήκε στη φυλή Λευΐ . Από τον Κορέ κατάγεται ο ομώνυμος δήμος και πατριαρχική οικογένεια  οι Κορεΐτες ή Κορίτες.

Α Παραλ. 9,19  …  υιοί του Κορέ, και οι αδελφοί του από την οικογένειαν του πατρός του οι Κορίται, είχον αναλάβει το έργον να φρουρούν τας θύρας της Σκηνής. Οι δε πατέρες αυτών είχον αναλάβει να φρουρούν την είσοδον του στρατοπέδου των Ισραηλιτών.

Ο Κορέ μαζί με τους Δαθάν και Αβειρών, επαναστάτησαν εναντίον του Μωυσή. Μαζί τους ήταν και 250 ονομαστοί άντρες από τους Ισραηλίτες, αρχηγοί της κοινότητας και εκπρόσωποι του λαού. Μαζεύτηκαν λοιπόν εναντίον του Μωυσή και του Ααρών, και τους έλεγαν: «Αρκετά μ’ εσάς! Όλα τα μέλη της κοινότητας είναι άγιοι και ο Κύριος είναι μαζί μας. Γιατί εσείς υψώνετε τον εαυτό σας παραπάνω από την κοινότητα του Κυρίου;» Κατηγόρησαν ακόμη τον Μωυσή, ότι τους έβγαλε από την Αίγυπτο και τους υποσχέθηκε μια χώρα, στην οποία ρέει γάλα και μέλι και αντί γι’ αυτή τους έφερε στην έρημο για να πεθάνουν.
Όταν ο Μωυσής το άκουσε αυτό, έπεσε με το πρόσωπο στη γη, και αφού τους επιτίμησε για την απιστία τους, είπε στον Κορέ και στην ομάδα του: «Αύριο το πρωί ο Κύριος θα μας δείξει ποιος ανήκει σ’ αυτόν και ποιος είναι άγιος, ώστε να του επιτρέπεται να τον πλησιάζει. Θα πάρετε θυμιατήρια, ο Κορέ και όλη η ομάδα του,  και αύριο, βάλτε τους φωτιά και ρίξτε τους λιβάνι ενώπιον του Κυρίου. Όποιον διαλέξει ο Κύριος, αυτός θα είναι άγιος» (Αριθμοί 16,1-17).

Την επόμενη μέρα πήραν, λοιπόν, τα θυμιατήρια τους, έβαλαν μέσα φωτιά, έριξαν θυμίαμα και στάθηκαν στην είσοδο της Σκηνής του Μαρτυρίου μαζί με το Μωυσή και τον Ααρών. Ο Κορέ είχε συγκεντρώσει όλη την κοινότητα εναντίον του Μωυσή και του Ααρών στην είσοδο της Σκηνής του Μαρτυρίου.
Τότε παρουσιάστηκε η δόξα του Κυρίου μπροστά σ’ όλη την κοινότητα και τους απείλησε με αφανισμό. Ο Μωυσής και ο Ααρών κατασίγασαν την οργή του Κυρίου, ώστε να μην αφανίσει όλη την κοινότητα. Τότε ο Κύριος είπε στο Μωυσή, να πει στους Ισραηλίτες να φύγουν μακριά από τις κατοικίες του Κορέ, του Δαθάν και του Αβειρών. Ο Μωυσής έκανε όπως του είπε ο Κύριος κι έτσι απομακρύνθηκαν οι Ισραηλίτες από εκεί (Αριθμοί 16,18-27).
Ο Δαθάν κι ο Αβειρών βγήκαν και στάθηκαν με αλαζονεία στην είσοδο των σκηνών τους μαζί με τις οικογένειές τους. Τότε ο Μωυσής είπε στο λαό, πως αν ο Κορέ, ο Δαθάν και ο Αβειρών πεθάνουν με φυσιολογικό θάνατο, τότε ο ίδιος δεν είναι απεσταλμένος του Θεού. Αν όμως ο Κύριος ανοίξει τη γη και τους καταπιεί μαζί με όλα τους τα υπάρχοντα, και κατέβουν ζωντανοί στον ΆΔΗ, τότε να ξέρουν ότι οι άνθρωποι αυτοί περιφρόνησαν τον Κύριο.

Καθώς ο Μωυσής τελείωνε τα λόγια αυτά, σχίστηκε γη κάτω απ’ τα πόδια τους και τους κατάπιε, αυτούς, τις οικογένειες τους και όλους όσους ήταν με τον Κορέ, τον Δαθάν και τον Αβειρών, μαζί με τα ζώα τους και όλα τους τα υπάρχοντα. Κατέβηκαν στον ΑΔΗ ζωντανοί και η γη έκλεισε από πάνω τους. Όλοι οι Ισραηλίτες που ήταν γύρω τους έφυγαν γιατί φοβήθηκαν μήπως τους καταπιεί κι αυτούς η γη. Μετά ο Κύριος έστειλε φωτιά και κατάκαψε τους 250 άντρες που είχαν προσφέρει το θυμίαμα (Αριθμοί 16,27-35. Ψαλμοί 105,17-18). Στην ανταρσία του Κορέ δεν συμμετείχαν όλοι οι γιοι του, αλλά υπήρχαν κάποιοι που έζησαν (Αριθμοί 26,9-11).

Ας ακούσουμε τώρα την ομιλία του Rabbi Levi Saadia Nahmani την 1η Δεκεμβρίου 1994. Μεταφέρω και γραπτώς ένα μέρος της ομιλίας

[…] Θα σας πω την αλήθεια, νομίζεται πως θα υπάρξει ειρήνη, μωροί … αυτό έχει αναφερθεί στο Δευτερονόμιο για εμάς σήμερα

Δευτ. 32,6 ταῦτα Κυρίῳ ἀνταποδίδοτε; οὕτω λαὸς μωρὸς καὶ οὐχὶ σοφός; οὐκ αὐτὸς οὗτός σου πατὴρ ἐκτήσατό σε καὶ ἐποίησέ σε καὶ ἔπλασέ σε;
Ξέρετε τι θα συμβεί Θεός φυλάξει; Κορέα. Ξέρετε ποια είναι η Κορέα;
Η Σεούλ θα καταφθάσει εδώ. Όχι η Συρία, όχι η Περσία, όχι η Βαβυλώνα (Ιράκ) και όχι ο Καντάφι.  Η Κορέα θα καταφθάσει εδώ.  Θεός φυλάξει, είθε ο Θεός να μας σώσει.  ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΕΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΒΛΕΠΕΙ ΕΜΑΣ. ΤΑ ΠΥΡΙΝΙΚΑ! Θα είναι πολύ σκληρό για εμάς εάν δεν μετανοήσουμε. Καταλάβετέ το!  Μάθετε ότι αυτό θα είναι χειρότερο από το ολοκαύτωμα!

Δευτ. 32,22 ὅτι πῦρ ἐκκέκαυται ἐκ τοῦ θυμοῦ μου, καυθήσεται ἕως ᾅδου κάτω,

Γνωρίζετε τι είναι  Shĕ’owl (στα εβραϊκά); Είναι η πρωτεύουσα της Κορέας. Θα έρθει εδώ

Δευτ. 32,22 καταφάγεται γῆν καὶ τὰ γενήματα αὐτῆς, φλέξει θεμέλια ὀρέων. Δευτ. 32,23  Πολυαρίθμους θα επισωρεύσω εναντίον των θλίψεις και συμφοράς• θα εξαντλήσω τα βέλη μου κτυπών αυτούς

Τι σημαίνει αυτό; Αφήσαμε τον Κύριο νομίζοντας πως ανήκουμε στους εαυτούς μας και ο πρωθυπουργός κάνει ότι θέλει,  λες και ο Κύριος δεν υπάρχει. Λες και η Γη του Ισραήλ είναι δική του και κάνει ότι θέλει με αυτή. Λες και οι άνθρωποι είναι δικοί του.

Δευτ. 32,9 καὶ ἐγενήθη μερίς Κυρίου λαὸς αὐτοῦ Ἰακώβ, σχοίνισμα κληρονομίας αὐτοῦ Ἰσραήλ.

Δεν ανήκετε στους εαυτούς σας, είστε δικοί Του

Ιεζ. 20,33  διὰ τοῦτο, ζῶ ἐγώ, λέγει Κύριος, ἐν χειρὶ κραταιᾷ καὶ ἐν βραχίονι ὑψηλῷ καὶ ἐν θυμῷ κεχυμένῳ βασιλεύσω ἐφ᾿ ὑμᾶς·

Δεν έχουμε έριδα με τους Άραβες, έχουμε έριδα με το Θεό του Ισραήλ.  Εάν δεν τον ακούσουμε, θα έχουμε ολοένα και περισσότερα προβλήματα και η κατάσταση θα χειροτερεύει.
Μην πιστεύετε αυτούς τους μωρούς, πρέπει να τους προσέχετε,  πρέπει να αποφύγετε την κακιά ξενόφερτη παιδεία που έφεραν εδώ. Και είστε Ιουδαίοι. Γιοί του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ. Που παραλάβατε την Τορά.  Πρέπει να την εκτιμάτε, να την σέβεστε και να πολεμάτε για αυτή. Όχι ασκώντας βία, αλλά ειρηνικά μέσω της «tshuva» (=μετάνοια).

Παράθεση

Σημαντικό
Ο Γιτζάκ Ράμπιν, Ήταν ο πρώτος πρωθυπουργός του Ισραήλ που γεννήθηκε στο εσωτερικό του, ο μοναδικός που δολοφονήθηκε και ο δεύτερος που απεβίωσε κατά τη διάρκεια της θητείας του μετά τον Λεβί Εσκόλ. Δολοφονήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1995, επειδή διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο στην υπογραφή των συμφωνιών του Όσλο με τις οποίες δημιουργήθηκε η Ανεξάρτητη Παλαιστινιακή Αρχή, στην οποία πέρασε ο μερικός έλεγχος περιοχών της λωρίδας της Γάζας και της Δυτικής Όχθης.
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%84%CE%B6%CE%AC%CE%BA_%CE%A1%CE%AC%CE%BC%CF%80%CE%B9%CE%BD

Μέσω της μετάνοιας, δεν θα χρειάζεται πλέον να πηγαίνουμε στρατό στα 18 αντί να παντρευόμαστε. Αντί να ευτυχείτε στο σπίτι σας στέλνουν στη μάχη. Αντί τα κορίτσια μας να βρουν ειρήνη, τα στρατολογούν.  Τι σκέπτεστε;  Ότι το κακό δεν θα σας βρει… μέχρι να σας βρει.  Γιατί σιωπούμε παραδίδοντας τη δύναμη στους μωρούς που μας σκοτώνουν;  Δεν καταλαβαίνω αυτήν τη σιωπή.  Η έφεση προς το κακό που έχετε μέσα σας, δεν είστε εσείς αλλά μία άλλη δύναμη που προσβάλει τα αυτιά σας. Έχετε υποστεί πλύση εγκεφάλου από το ράδιο και τον τύπο. […]

strong’s concordance Η7585 https://www.blueletterbible.org/lang/lexicon/lexicon.cfm?t=kjv&strongs=h7585

Η Εβραϊκή λέξη שְׁאוֹל μεταφράζεται ως Άδης και προφέρεται shᵉʼôwl.  Είναι δηλαδή μία λέξη ομόηχη – όπως ακριβώς προφέρεται η Σεούλ.

Ενώ οι Κορεάτες είναι οι Κορεΐτες ή Κορίτες και ηγέτης τους ο Κορέ.

Ψαλμ.9-18 ἀποστραφήτωσαν οἱ ἁμαρτωλοὶ εἰς τὸν ΑΔΗΝ, πάντα τὰ ἔθνη τὰ ἐπιλανθανόμενα τοῦ Θεοῦ.
Δηλαδή Ας καταδικασθούν και ας ριφθούν εις τας οδύνας του ΆΔΟΥ οι αμετανόητοι αμαρτωλοί, όλα τα ειδωλολατρικά έθνη, τα οποία λησμονούν και καταφρονούν τον Θεόν. 

Παράθεση

Εξαιρετικά ενδιαφέρον το σχόλιο του ΑΞΙΟΦΩΤΟΥ
Βορειος Κορεα=Ακραιο Ερεβος
http://katohika.gr/stranger-voice/sizitisi-krifon-theon/#comment-378360

Ως μία σημαντική επισήμανση
Η ομιλία του Rabbi Levi Saadia Nahmani έγινε τον Δεκέμβριο του 1994.
http://edition.cnn.com/US/9910/04/korea.brink/
Το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς,  η ΗΠΑ και Βόρεια Κορέα βρέθηκαν στο χείλος του πολέμου.  Μάλιστα το πεντάγωνο είχε προβλέψει και τους θανάτους …. Έως και 1.000.000.


Εξώφυλο του περιοδικού Time – Κιμ Ιλ Σουνγκ 13 Ιουνίου, 1994

Τελικά το Επιχειρησιακό Σχέδιο OPLAN5027, μπήκε στο ράφι
https://en.wikipedia.org/wiki/OPLAN_5027
και στις 21 Οκτωβρίου 1994, υπογράφεται σύμφωνο μεταξύ των ΗΠΑ και της Βόρειας Κορέας.

Παράθεση

http://www.globalsecurity.org/military/ops/oplan-5015.htm

Πολλοί, μεταξύ τους και ο αποκαλούμενος «προφήτης» Sadhu Sundar Selvaraj, είχαν χαρακτηρίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, ως «Κύρο» από το περσικό Kuruš που στα εβραϊκά αναφέρεται ως Κορές «כּ֣וֹרֶשׁ».  ….. «Όπως ο Κύρος χρησιμοποιήθηκε για να πειθαρχήσει το Ισραήλ και στη συνέχεια να αποκαταστήσει το Ισραήλ» …..
http://www.agnosto.gr/index.php?topic=305.msg1127#msg1127

Και πόσο μοιάζει αυτό που διεμήνυσε …. ότι η Πιονγιανγκ θα βρεθεί αντιμέτωπη με «φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει δει ποτέ πριν» αν απειλήσει ποτέ ξανά τη χώρα του. «Η Βόρεια Κορέα καλά θα κάνει να μην κάνει κι άλλες απειλές προς τις ΗΠΑ. Θα βρεθεί αντιμέτωπη με φωτιά και οργή που ο κόσμος δεν έχει ξαναδεί ποτέ»… Με την ιστορία της Παλαιάς διαθήκης.

Κατά τη προσωπική μου γνώμη, η Κορέα ήταν ανέκαθεν ένας αντιπερισπασμός. Ένας συμβολισμός που χρησιμοποιούν οι πρίγκιπες εκ γης και που απευθύνεται σε όλες τις χώρες του κόσμου.

Ένας άνθρωπος του σπαθιού

Loading...

9 thoughts on “Ας πούμε μία ιστορία …

 1. παραξενη αλεργια says:

  ειπα να το διαβασω ολο ,αλλα η αληθεια δεν μπορεσα ..Το  Ισραηλ και οι 12  φυλες του φιδιου με εκαναν να βγαλω σπυρακια
  Δεν φταιω εγω απλως μου εχει δημιουργηθει μια αλεργια απο την δευτερα γυμνασιου και μετα.
  Να σκεφτεις οτι μεγαλωσα στην εκκλησια ημουν ο καλυτερος στο κατηχητικο και στην πρωτη γυμνασιου ειχα 20 στα θρησκευτικα.

  • filarianna says:

   Γι’αυτό η προσπάθεια της οποιασδήποτε τυχόν έρευνας, σε όλα τα επίπεδα όχι μόνο της θρησκείας, μας είναι τόσο δύσκολη ορισμένες φορές. Ο καθένας, όπως και εγώ έχει τις δικές του προτιμήσεις, τα στοιχεία όμως δεν συγκεντρώνονται σε συγκεκριμένου τομείς. Στο παραπάνω σχόλιο, αναφέρονται και στοιχεία που δεν έχουν να κάνουν με φυλές αλλά γεωστρατηγικά κόλπα.

 2. ΦΑΤΕ ΓΙΑΧΒΕ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ says:

  ΕΒΡΑΙΟΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΟΜΒΡΙΟΥΣ.
  ΑΥΤΗ Η ΣΚΑΤΟΦΥΛΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΑΙΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΜΙΖΕΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ, ΜΙΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΑΛΛΩΝ ΦΥΛΩΝ.
  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΠΛΥΡΩΣΕΤΑΙ ΟΛΑ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ.
  ΑΥΤΟΙ ΣΚΑΤΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ ΜΠΟΥΦΕ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ?

  • filarianna says:

   1ον δεν είμαι αρθρογράφος, αλλά σχολιάστρια εδώ στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ. 2ον δεν είμαι εβραϊκής καταγωγής αλλά γεννήθηκα Ελληνίδα από Έλληνες γονείς. Και ως Ελληνίδα που είμαι και αισθάνομαι, δε θα καταφερθώ εναντίον σου κατ’αυτόν τον προσβλητικό τρόπο. 3ον Δεν ανήκω στους illuminati, αλλά προσπαθώ – στα όρια των γνώσεών μου, να τους εκθέσω. 4ον πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε πως δεν έχει σημασία τι πιστεύουμε εμείς, αλλά τι πιστεύουν οι λεγόμενοι πεφωτισμένοι. Γνωρίζουν τη Βίβλο καλύτερα και από τον ραβίνο και χρησιμοποιούν τα μοτίβα αντιστρέφοντάς τα προς όφελός τους. Όλα αυτά δεν θα ήταν απαραίτητα να στα γράψω, εάν πραγματικά κατανοούσες περί τίνος πρόκειται.

 3. πρωην μισθοφορος says:

  ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ Η ΟΕΑ ΤΟΥ ΑΛΑΤΙΟΥ!!!!!!!!! Η ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΡΟΠΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΡΑΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ!!!!!!!!!!!!ΒΒΒΒΒΒΒΖΖΖΖΖΖΖΖΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΠΛΕ!!!!!!!!! ΣΤΟ ΣΤΡΟΥΜΦΟΧΩΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ!!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *