Που είναι το λάθος με το να φορολογησουμε τα ρομπότ;

Σε αυτό το βίντεο, ο Vin Armani μιλάει για την επικείμενη ατζέντα φορολόγησης στα ρομπότ σαν να είναι εργατες γιατι ετσι και αλλιως αντικαθιστούν ανθρωπους σε δουλειές. Πόσες δουλειές καταργηθηκαν εξ αιτιας τον ρομποτικων συστηματων; Πρέπει οι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να πληρώνουν με φόρους μισθοδοσίας σαν να είχαν ακόμα έναν λογιστή πχ; Το μόνο που θα κάνει η ατζεντα φορολογησεις ρομποτ ειναι να κανει τον επιχειρηματία να πληρωνει για την ανάπτυξη εργαλείων.

Αυτές της πληροφορίες στης φέρνουμε για να κατανοήσεις το που παει η βαλίτσα σιγά σιγά με την τεχνητή νοημοσύνη, αν ξεκινήσουν και φορολογικοί νόμοι κατανοείς ότι ο πολιτισμός της χεστρας έχει βάλει κατευθείαν πλώρη στον να αντικαταστήσει τον εργαζόμενο με ρομπότ! Και αυτό όπως έχουμε εξηγήσει θα είναι απλά η αρχή μιας άσπονδης σχέσης που δεν θα καταλήξει σε καλό για την ανθρωπότητα !

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑNicoin

ΚΟΨΕ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΕΥΚΟΛΑ, με το σπρέι Nicoin..!

Το σπρέι Nicoin – ένα φυσικό προιόν ,το οποίο βοηθάει να απαλλαγείτε απο τον έθισμο στη νικοτίνη μόνο σε 3 εβδομάδες..

Χωρίς έμπλαστρα, Χωρίς βιομαγνήτες, Χωρίς φάρμακα και συμπλήρωμα διατροφής, Χωρίς βιβλία και υπνοθεραπεία!..

Βοηθάει να κόψετε τσιγάρο εύκολα, Εξαλείφει τα στερητικά συμπτώματα ,Χωρίς αύξηση του σωματικού βάρους, Ηρεμεί τα νεύρα, Εξαλειφθεί την πίσσα και την νικοτίνη από τον οργανισμό!.

ΤΙΜΗ 49,00

ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Powered by WebCash


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *