13:15 - 21/01/2021

Πότε σχεδίασε η ελίτ το τελικό σχέδιο;

Βρισκόμαστε κατά τη γνώμη μου στο τέλος του έργου που έχει σχεδιάσει η ελίτ για την υποδούλωση της ανθρωπότητας. Ένα ερώτημα που με έχει απασχολήσει πάρα πολύ καιρό είναι το πότε σχεδίασε η ελίτ αυτό το έργο του οποίου τα τελικά στάδια παρατηρούμε τώρα.

Πρέπει να λάβουμε υπόψη ότι οι βάσεις για τις “σύγχρονες” φυσικές επιστήμες δόθηκαν περίπου από το 1600 και έπειτα από μασόνους. Ο Νεύτωνας, ο Φραγκλίνος, ο Γαλιλαίος, ο Κοπέρνικος, ο Δαρβίνος (η οικογένειά του ήταν μασόνοι) ήταν όλοι μασόνοι. Δηλαδή οι βάσεις των φυσικών επιστημών τέθηκαν από μασόνους. Μας δίνουν την εντύπωση τα σχολικά βιβλία ότι υπήρξε μια σταδιακή ανάπτυξη των γνώσεων και της τεχνολογίας. Ήταν έτσι τα πράγματα ή υπήρχε ήδη κρυμμένη αυτή η γνώση από αρχαίους πολιτισμούς και την έδιναν σταδιακά ώστε να φτάσουν στο τελικό στάδιο που βλέπουμε σήμερα;

Για παράδειγμα, ο Φραγκλίνος δεν μπορώ να φανταστώ ότι έπαιζε με χαρταετούς ερευνώντας τις ηλεκτρικές εκκενώσεις στην ατμόσφαιρα και ότι δεν είχε βαθύτερες κρυφές γνώσεις πολύ ανώτερες από αυτές που ήταν ευρέως γνωστές. Ο άνθρωπος ήταν πανεπιστήμονας και είχε πολύ έντονη πολιτική δράση και μασονική παρουσία όπως φαίνεται στη συστημική Wikipedia. Έχουν βγει κατά καιρούς βίντεο που αναφέρουν ότι οι ιδρυτές της Αμερικής, μεταξύ των οποίων και ο Φραγκλίνος, ήταν όλοι μασόνοι και δεν πίστευαν στα χριστιανικά ιδεώδη όπως ήταν εδώ και αιώνες αποδεκτό.

Ουσιαστικά οι μασονικές στοές κατείχαν πολύ ανώτερες γνώσεις για την τεχνολογία από πολύ παλιά, εγώ θεωρώ χιλιάδες χρόνια πριν, ούτε καν εκατοντάδες. Μέσω του προφητικού προγραμματισμού μας ενημερώνουν για τους σκοπούς τους, όπως με τους λίθους της Georgia όπου αναφέρεται η μείωση του πληθυσμού σε 500 εκατ. Με βάση αυτή τη θεώρηση, πρόκειται για τεχνολογικές γνώσεις που προέρχονται από ανώτερους πολιτισμούς πριν από τον δικό μας και στις οποίες η ελίτ είχε από παλιά πρόσβαση, παρά τις ενδεχόμενες φυσικές καταστροφές σκόπιμες ή τυχαίες.

Έμπνευση για αυτό το άρθρο αποτέλεσε το παρακάτω ντοκιμαντέρ που είναι σε τρία επεισόδια και ονομάζεται “Age of deceit” (Η εποχή της εξαπάτησης). Θα αναφερθώ σε επόμενο άρθρο περιγραφικά στις αλήθειες που αναφέρονται σε αυτό.

Παρατηρώντας τη συμπεριφορά πολιτικών (οι οποίοι είναι πιόνια της ελίτ και ανήκουν σε αυτή), οικονομικών κροίσων, σημαντικών παραγόντων σε μεγάλες ενώσεις κρατών (ΕΕ) κλπ. που δεν έχουν συμπόνια για τον λαό, τις σχέσεις τους με μεγάλες εταιρείες, τις διαπλοκές τους με οικονομικά συμφέροντα συμπεραίνεται ότι αυτοί αισθάνονται ότι ανήκουν σε μια ανώτερη κάστα, ψηλότερα από τους κοινούς ανθρώπους που υπερέχει ως προς τις γνώσεις και τα προνόμια που διαθέτουν.

Με βάση δική μου έρευνα και πληροφορίες από διάφορες πηγές φαίνεται ότι η ελίτ αποσκοπεί στην πλήρη υποδούλωση των ανθρώπων, στο κλείδωμά μας σε πόλεις-φυλακές με πρόσχημα πανδημίες, κλιματική αλλαγή κλπ., στην αλλαγή του DNA μας μέσω εμβολίων κλπ. και τη σύνδεσή μας σε μια υπεροντότητα (hive, cloud) μέσω της οποίας θέλουν να ελέγχουν κάθε βιολογική και διανοητική λειτουργία μας, σαν να είναι ΘΕΟΙ. Αυτός θεωρώ ότι είναι ο απώτερος σκοπός τους, να γίνουν θεοί μέσω της τεχνολογίας και να ζήσουν στη γη ως ενισχυμένοι οργανισμοί για πάρα πολλά χρόνια. Αυτή είναι η υπόσχεση που όπως φαίνεται παίρνουν στις στοές όπου ανήκουν και προέρχεται από τα αρχαία χρόνια, αυτή είναι η αρχαία υπόσχεση.

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. ιωαννης 01/21/2021 @ 2:44 ΜΜ

    παρακαλω οποιος μπορει ας τα ανεβασει με ελληνικουσ υποτιτλους!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh