Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:11 - 01/12/2021

Πώς σχεδιάζουν να σκοτώσουν ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ με την κοινή γρίπη, τα εμβόλια Covid προκαλούν ανεπάρκεια του ανοσοποιητικού συστήματος του (AIDS), ανοίγοντας την πόρτα στο θάνατο μέσω κοινών στελεχών γρίπης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα εμβόλια Covid αναγνωρίζονται όλο και περισσότερο ως όπλα αποπληθυσμού που αναπτύσσονται κατά της ανθρωπότητας. Αλλά ο μηχανισμός λειτουργίας τους μόλις τώρα γίνεται σαφής.

Οι ερευνητές που κατασκεύασαν αυτό το βιολογικό όπλο -όλοι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας- δεν ήθελαν να σκοτώνει τους ανθρώπους πολύ γρήγορα, διότι αυτό θα γινόταν αμέσως αντιληπτό.

Χρειάστηκαν λοιπόν έναν μηχανισμό που θα επέτρεπε στις ενέσεις πρωτεϊνών αιχμής να σκοτώνουν τους ανθρώπους αργά, με τρόπο που θα μπορούσε να αποδοθεί σε κάτι άλλο.

Η απάντησή τους; Καταστολή του ανοσοποιητικού συστήματος που προκαλείται από τον εμβολιασμό. Δεν είναι πραγματικά “εμβόλιο”, φυσικά, και χρησιμοποιούμε αυτόν τον όρο σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην πραγματικότητα είναι μια ένεση mRNA που τροποποιεί γονίδια και προγραμματίζει τα ανθρώπινα κύτταρα να παράγουν μη ανθρώπινες πρωτεΐνες, οι οποίες είναι, οι ίδιες, παθογόνα βιολογικά όπλα που προκαλούν αγγειακές, νευρολογικές και αναπαραγωγικές βλάβες. Εκτός από την πρόκληση σοβαρών αγγειακών βλαβών σε όλο το σώμα – όπως επιβεβαιώνεται σε μια πρόσφατα δημοσιευμένη εργασία στο περιοδικό Circulation – αυτές οι πρωτεΐνες αιχμής καταστρέφουν την έμφυτη ανοσολογική απόκριση, και αυτός ακριβώς είναι ο λόγος για τον οποίο τα εμβόλια mRNA αποτυγχάνουν πλέον με επιταχυνόμενο ρυθμό.

Από το συμπέρασμα της εν λόγω επιστημονικής εργασίας που δημοσιεύθηκε στο Circulation:

Καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση του καρδιακού μυός από Τ κύτταρα και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό.

Με άλλα λόγια, τα εμβόλια mRNA προκαλούν εκτεταμένη αγγειακή φλεγμονή, η οποία οδηγεί σε θάνατο μέσω καρδιακών προσβολών, θρόμβων αίματος, εγκεφαλικών επεισοδίων κ.ο.κ.
Οι κυβερνήσεις ισχυρίζονται ότι τα εμβόλια δουλεύουν πολύ καλά αν δεν τα έχετε κάνει ακόμα… αλλά μόλις τα κάνετε, σας λένε ότι δεν δουλεύουν, οπότε χρειάζεστε αναμνηστική δόση

Αυτό φέρνει τις κυβερνήσεις του κόσμου στη θέση να προσπαθούν να πείσουν τους ανεμβολίαστους ανθρώπους ότι τα εμβόλια κατά του ιού της κοβιντ λειτουργούν πολύ καλά και πρέπει να λαμβάνονται από όλους… ενώ την ίδια στιγμή λένε στους εμβολιασμένους ανθρώπους ότι οι ενέσεις που έκαναν δεν λειτουργούν και επομένως χρειάζονται μια ατελείωτη σειρά αναμνηστικών εμβολίων.

Ακόμα και το γεγονός ότι τα αναμνηστικά εμβόλια απαιτούνται τώρα κάθε 3 μήνες στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια σαφής παραδοχή ότι τα αναμνηστικά εμβόλια σταματούν να λειτουργούν σε περίπου 3 μήνες. Διαφορετικά, γιατί να χρειάζονται νέα;

Η πραγματική απάντηση πίσω από την 3μηνη επανάληψη των αναμνηστικών εμβολίων είναι ότι τα εμβόλια κατά της κοβιντ εξαλείφουν το ανοσοποιητικό σύστημα και καθιστούν τους ανθρώπους απολύτως ανήμπορους να οργανώσουν μια ανοσολογική απάντηση κατά των παθογόνων μικροοργανισμών.

“Τα στοιχεία του Ηνωμένου Βασιλείου δείχνουν ότι τα εμβόλια ΔΕΝ σώζουν καθόλου ζωές. Μηδέν. Μηδέν. Nada”, γράφει ο Steve Kirsch μέσω του Substack.com. “Ο Mathew Crawford μόλις έκανε μια ανάλυση που δείχνει ότι τα δεδομένα από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι τα εμβόλια δεν σώζουν καθόλου ζωές. Μηδέν. Zip. Nada. Δηλαδή σκοτώνουμε πάνω από 150 χιλιάδες ανθρώπους για να μην σώσουμε καμία ζωή. Ουάου.”
Όταν το ανοσοποιητικό σύστημα είναι εξασθενημένο, αρκεί μια ήπια γρίπη για να σε σκοτώσει

Σημαντικό είναι ότι τα αποτελέσματα της ανοσοκαταστολής ισχύουν και για μη-κοβιντ παθογόνα. Έτσι, ένα άτομο που έχει κάνει ένεση με τα εμβόλια γονιδιακής θεραπείας mRNA θα έχει μειωμένη ανοσία και έναντι των κοινών στελεχών της γρίπης.

Στην ουσία, έχουν μετατραπεί σε εμβολιασμένους ασθενείς με “AIDS” με καταρρέουσα ανοσία έναντι των πάντων. Και αυτό τους καθιστά ιδιαίτερα ευάλωτους σε μια σκόπιμη απελευθέρωση ενός μέτριου στελέχους γρίπης που κανονικά θα σκότωνε μόνο τους αδύναμους και ηλικιωμένους… αλλά όταν απελευθερώνεται με φόντο την ανοσοκαταστολή που έχει προκληθεί από το εμβόλιο, θα μπορούσε να σκοτώσει εκατοντάδες εκατομμύρια εμβολιασμένους ανθρώπους παγκοσμίως.

Η ατζέντα της ερήμωσης επιτεύχθηκε. Όχι με κτύπημα, αλλά με κλαψούρισμα.

Και καθώς οι άνθρωποι πεθαίνουν σε όλο τον κόσμο, τα μέσα ενημέρωσης θα κατηγορήσουν τους ανεμβολίαστους ως την τελευταία πράξη προδοσίας κατά της ανθρωπότητας. Θα πουν ότι περισσότεροι άνθρωποι πρέπει να κάνουν εμβόλια για να σταματήσει ο μαζικός θάνατος. Όποιος είναι αρκετά αφελής για να κάνει τα εμβόλια, φυσικά, θα ενωθεί με τις μάζες που πεθαίνουν με έναν πρόωρο τάφο.

Γιατί οι παγκοσμιοποιητές επέλεξαν αυτή την οδό; Επειδή δεν ήθελαν να “βομβαρδίσουν” τον πλανήτη με ένα πραγματικά μοχθηρό παθογόνο που θα απειλούσε μακροπρόθεσμα τα δικά τους παιδιά. Θέλουν να κρατήσουν τους πραγματικά επικίνδυνους παθογόνους μικροοργανισμούς στην κατάψυξη, ενώ παράλληλα να βρουν τρόπο να σκοτώνουν τους ανθρώπους με ήπιους παθογόνους μικροοργανισμούς. Μόνο πείθοντας τις εύπιστες μάζες να παραταχθούν στην ουρά για ενέσεις πρωτεϊνών mRNA spike θα μπορούσαν να το πετύχουν αυτό. Και μόνο με τη διάδοση μαζικής υστερίας μέσω των ελεγχόμενων εταιρικών μέσων ενημέρωσης θα μπορούσαν να πανικοβάλουν αρκετούς ανθρώπους για τις ενέσεις “εμβολίου”.

Συντονισμένος φόβος -> Ενέσεις -> Καταστολή του ανοσοποιητικού -> Ήπιες λοιμώξεις -> Μαζικός θάνατος

Τώρα ξέρετε την πραγματική ατζέντα της αποανάπτυξης και πώς λειτουργεί. Τα καλά νέα είναι ότι αν είπατε ΟΧΙ στο εμβόλιο, δεν μπορείτε να σκοτωθείτε εύκολα από αυτό το σχέδιο. Όσοι συμμορφώνονται θα πεθάνουν, αλλά όσοι αντιστέκονται θα επιβιώσουν.

Πλήρεις λεπτομέρειες στο σημερινό ισχυρό podcast Ενημέρωσης της Κατάστασης (λιγότερη κωμωδία σήμερα, περισσότερη ανάλυση):

naturalnews.comΜην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. AΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/01/2021 @ 11:26 ΜΜ

  ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
  ΤΟΥ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ
  ———————
  ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ επικίνδυνοι κ αδίστακτοι!

  “100€ πρόστιμο στους ανεμβολίαστους”: Η κυβέρνηση θέσπισε ένα παράδειγμα προς αποφυγή..


  H IΔΕΑ ΗΤΑΝ του MΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

  ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ……
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΩΝ ΔΙ(ΑΝΟΗΤΩΝ)

 2. ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ 12/02/2021 @ 3:06 ΠΜ

  Σχεδόν οι μισοί από όλους τους θανάτους από «εμβόλια» του Covid συμβαίνουν μέσα στις δύο πρώτες εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό: `Ερευνα

  https://www.naturalnews.com/2021-12-01-vaccine-deaths-occur-within-first-two-weeks.html

 3. Προσοχή στο εμβόλιο 12/02/2021 @ 4:15 ΠΜ

  Κάτι θέλουν να βάλουν μέσα στο σώμα του ανθρώπου με το εμβόλιο. Δε στέκει αλλιώς, γιατί με κάθε μετάλλαξη ο ιός εξασθενεί και πλέον ούτε το 0,02% δε θα πεθαίνει. Τώρα που η επιδημία έφτασε στο τέλος της και δεν πρόλαβαν να εμβολιάσουν όλο τον κόσμο, τώρα μιλάνε για παγκόσμια υποχρεωτικότητα. Πολύ περίεργο. Βρε κόβω το χέρι μου πλέον ότι κάτι ύποπτο έχει το εμβόλιο και πολλοί δεν βάζουν την κριτική τους σκέψη κάτω πριν αποφασίσουν για το μέλλον τους, μόνο να παπαγαλίζουν φράσεις σαν ρομπότ ξέρουν

 4. Traveler (ΜΑΝΤΗΣ) 12/02/2021 @ 8:38 ΠΜ

  Θα μπορουσαν να πεταξουν κι εναν αλιθηνο ιο στον αερα αν ηθελαν να σκοτωσουν βεβαια θα γινοταν ο χαμος και δεν θα υπηρχε εγγυηση. Δεν θελουν να σκοτωσουν να προσκυνησουμε θελουν ειδικα ανθρωποι με ιδαιτεροτητες ειναι ο βασικος στοχος.
  Φυσικα και υπαρχουν βιολογικα οπλα οπως στο μελλον θα ερθει αυτο που θα τρωει το δερμα.
  Απλα ως τοτε θα εχουμε επιλεξει την πλευρα μας για την ωρα τα συναισθηματα ειναι αναμικτα…

 5. Φορείς των ιών Ebola και Marburg προμηνύουν δραματικές παρενέργειες στο προσεχές μέλλον

  https://rumble.com/vpw90h-43495073.html?fbclid=IwAR0Hph0C5sJGPETLvEa05mGCrZyS4mTAp_V5bH9MI-hDJ6U92Q5sRnmH7XY

 6. ΛΕΩΝΙΔΑΣ 12/02/2021 @ 6:42 ΜΜ

  Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ, ΝΑ ΛΟΓΙΣΤΕΙ ΩΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ, ΟΠΟΥ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΕΣ! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΛΗΣΜΟΝΕΙΤΕ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΕΝΤΑ 060606!!

 7. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ ΕΠΙ ΑΥΤΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ.
  ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΙΚΟΤΑΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ! ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ.
  ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ. ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ. ΜΠΡΟΣ ΓΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΥΜΑ. ΟΣΟΙ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ. ΟΣΟΙ ΕΠΙΛΕΞΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*