ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τετάρτη, 09 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Πορεία κατά της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ στην Μαδρίτη!Στην Ελλάδα εκλογές

· Κατοχικά Νέα

Χιλιάδες διαδηλωτές βγήκαν στους δρόμους της Μαδρίτης για να διαδηλώσουν ενάντια στην Ατζέντα του ΟΗΕ 2030.
Οι διαδηλωτές πραγματοποίησαν πορεία στην πόλη από την Plaza de Espana προς το Υπουργείο Κοινωνικών Δικαιωμάτων.

Η Ατζέντα 2030 είναι ένα σχέδιο δράσης που εγκρίθηκε από 193 κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών και ορίζει 169 οικονομικούς, κοινωνικούς και περιβαλλοντικούς στόχους και στόχο έχει την επιβολή του λιτού βίου και της από-ανάπτυξης με πρόσχημα το περιβάλλον.

el.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

Simpsons, τραπεζικό μπλοκάρισμα και CBDC: Τι είναι πραγματικό και τι είναι ερμηνεία

ΔΙΕΘΝΗ

Η Γη επιταχύνει την περιστροφή της – Οι επιστήμονες εξετάζουν για πρώτη φορά αφαίρεση ενός δευτερολέπτου από τα ρολόγια

ΔΙΕΘΝΗ

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ – Anak Krakatau: Νέα έκρηξη, η τέφρα έφτασε έως την Τζακάρτα – Συνεχίζονται οι έρευνες για 5 δημοσιογράφους

2 απαντήσεις στο “Πορεία κατά της Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ στην Μαδρίτη!Στην Ελλάδα εκλογές”

  1. Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ: Υπάρχει ένα κίνημα αυτή τη στιγμή για να απευαισθητοποιήσει τον κόσμο στη σεξουαλικότητα των παιδιών. Υπάρχει μια κίνηση ομαλοποίησης, αποδοχής, επιτρεπόμενης και υποδοχής της Παιδοφιλίας. Διδάσκεται σε συνέδρια mainstream θεραπείας. Αυτός είναι ο κρυφός πόλεμος ενάντια στα παιδιά μας.

    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1669413838523908111

  2. Ρε παιδιά μου , ο «κανονικός» κόσμος ακόμα κοιμάται!!! Όλοι οι ανώμαλοι έχουν ξυπνήσει. Όλα μέλι-γάλα….. Άξιοι της μοίρας μας.!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά