Πολύτιμα κοσμήματα των Rothschild κλάπηκαν στην Γαλλία

Πολύτιμα κοσμήματα των Rothschild κλάπηκαν στην Γαλλία

Σε ένα κτίριο ιδιοκτησίας της πλούσιας οικογένειας Rothschild στην Γαλλία, κλάπηκαν κοσμήματα και άλλα αντικείμενα αξίας 200.000 έως 400.000 ευρώ. Οι κλέφτες, σύμφωνα με την αστυνομία μπήκαν μέσα σε στην βίλα τους που βρίσκεται δίπλα στο κάστρο των Ferrières-en-Brie μέσα από ένα παράθυρο στον πρώτο όροφο. Οι κάτοικοι της βίλας, ο Edouard de Rothschild και η σύζυγός του δεν βρίσκονταν αυτή την στιγμή εκεί.

Το κάστρο Ferrières-en-Brie, ειναι κοντά στο Παρίσι, και ήταν ιδιοκτησία του Γάλλου τραπεζίτη, οινοποιού και συλλέκτη έργων τέχνης, Alphonse James de Rothschild (1827-1905).

ΚΟΡΑΞ…την είδηση αυτή την βρήκαμε στον ξένο τύπο και μας έκανε εντύπωση το γεγονός ότι οι ληστές μπόρεσαν να μπουν στην βίλα των Ροτσιλντ και άρπαξαν την περιουσία τους.

Με την ΔΩΡΕΑ ενος "καφε" το μήνα βοηθάς στον αγώνα κατα της φίμωσης της ελευθερίας του λόγου , βοηθάς το Κατοχικα ΝΕΑ
Loading...

6 thoughts on “Πολύτιμα κοσμήματα των Rothschild κλάπηκαν στην Γαλλία

  1. ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ. says:

    ΠΟΣΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΑΙΜΑ ΕΧΕΙ ΧΥΘΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΕΧΕΙ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ; ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.

  2. Αριστοφάνης says:

    Τί αμοιβή για τους κλέφτες και πράσινα άλογα, αμνηστία πρέπει να τους δοθεί διότι χαίρεται και κάποιος άλλος τους κόπους των ηλιθίων που αρμέχτηκαν από το σύστημα για να γίνουν «επένδυση σε κοσμήματα» της ελίτ.
    Εδώ στη ληστεία – πάλι στη Γαλλία – της κυρα-Καρντάσιαν, βρέθηκαν τα κοσμήματα και οι κλέφτες και τί άλλο νομίζετε? – 250000 ευρώ μετρητά! Τα έψαξε κανείς πώς τα ξαργύρωσε και τα έσερνε επάνω της η κυρά-Καρντάσιαν? Δεν σας τα είπαν αυτά στην Ελλάδα? Κι άλλη παράλειψη των ΜΜΕ…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *