Πολυπολιτισμική προπαγάνδα σε χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

Πολυπολιτισμική προπαγάνδα περασμένη σε χριστουγεννιάτικη διαφήμιση από την Πολωνία: ο Πολωνός παππούς που μαθαίνει αγγλικά για να επικοινωνήσει με την Αφρικανή εγγονή του… Το Σύστημα σταθερά στοχεύει στο να εγείρει το συναίσθημα και να καταστείλει τη λογική.

antizitro

Loading...

3 thoughts on “Πολυπολιτισμική προπαγάνδα σε χριστουγεννιάτικη διαφήμιση

  1. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

    triklopodia.gr/%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%83%CE%BF%CF%85%CE%B7%CE%B4%CE%B9%CE%B1-%CE%BB/

  2. ΑΝΩΝΥΜΟΣ says:

    Τζάμπα τα λεφτά για την διαφήμιση. Πιο πιθανό είναι πρώην χώρες του Ανατολικού μπλοκ να ξαναγίνουν κομμουνιστικές οικειοθελώς, παρά να δεχτούν «πολυπολιτισμικό εμπλουτισμό». Ειδικά οι Πολωνοί ούτε έχουν την οικονομική δυνατότητα, αλλά πάνω απ’ όλα, ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ να φιλοξενήσουν πρόσφυγες/λαθρομετανάστες στην χώρα τους. Η παρούσα πολωνική κυβέρνηση είναι ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ και μέλος των χωρών του Βίσεγκραντ που συμφώνησαν στο κλείσιμο των ελληνο-σκοπιανών συνόρων ώστε να εγκλωβιστούν οι πρόσφυγες/λαθρομετανάστες στην Ελλάδα. ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑ «ΕΓΚΥΡΑ» ΔΥΤΙΚΑ ΜΜΕ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ «ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ»; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ!!! Το ΝΑΤΟ χρειάζεται μια εθνικά ομοιογενή και ισχυροποιημένη Πολωνία ως ενισχυμένο αντι-ρωσικό προπύργιο. Γι’ αυτό και της επιτρέπουν να ακολουθεί ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ @@ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗΣ ΕΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ «ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *