ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»
⌂

«Πόλεμος Tούρκικων Υποβρυχίων και Ρώσικων Πολεμικών» σε Δαρδανέλλια και ανοιχτά της Συρίας!

· Κατοχικά Νέα

2259065

Ένα πλοίο εφοδιασμού που ανήκει στο ρωσικό πολεμικό ναυτικό είχε να αντιμετωπίσει & ένα τουρκικό υποβρύχιο που διερχόταν από τα Δαρδανέλια προς τη θάλασσα του Μαρμαρά, συνοδευόμενο το Ρωσικό από ένα τουρκικό σκάφος της ακτοφυλακής.
eikona2222
Το πλοίο εφοδιασμού 133 μέτρων, το Yauda, ​​έφτασε στα Δαρδανέλια από το Αιγαίο περίπου στις δέκα το πρωί, στις 30 Νοεμβρίου. Μια τεταμένη στιγμή ήταν όταν το πολεμικό πλοίο «αντιμετώπισε «το τουρκικό υποβρύχιο περνώντας δίπλα του & απέναντι από τις ακτές της Eceabat του Τσανάκκαλε.
ka-27ps-0041

Το Yauda έφτασαν στις ακτές του Τσανάκκαλε σε μία ώρα και πέντε λεπτά να διασχίζει τα στενά στις 13:15 Η διάβαση είναι επίσης αξιοσημείωτο λόγω του χρονισμού, καθώς ήρθε σε μια περίοδο κατά την οποία οι Τουρκο-ρωσικές σχέσεις είναι τεταμένες λόγω της κατάρριψης της Τουρκίας ενός ρωσικού Βομβαρδιστικού «λόγω παραβίασης του τουρκικού εναέριου χώρου» στις 24 του Νοεμβρίου σύμφωνα πάντα με τους Τούρκους!

Την ίδια ώρα στο στόχαστρο φαίνεται ότι έχουν μπει και δύο Τουρκικά υποβρύχια που επιχειρούν κάτω από την θάλασσα ανοιχτά της Συρίας κοντά στο Καταδρομικό «Moskva» που είναι πλέον δίπλα από στις ακτές της Συρίας!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σύμφωνα με το τουρκικό Γενικό Επιτελείο, τα δύο Τουρκικά υποβρύχια περιπολούν στην ανατολική Μεσόγειο και τα υποβρύχια είναι τα «Dolunay» και «Burakreis».(φώτο)..Σήμερα το μεσημέρι ένα άλλο Τουρκικό Υποβρύχιο πέρασε απο τα Στενά και βγήκε στο Αιγαίο Πέλαγος!

n_91883_1
Το Ελικόπτερο του Καταδρομικού «Moskva» το «Ka-27″ ειδικευμένο στον ανθυποβρυχιακό αγώνα πετά συνεχώς γύρω απο το καταδρομικό ενώ η ετοιμότητα των Ρώσων είναι σε υψηλό επίπεδο!

veteranos.gr

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου για ερευνητικό άρθρο 9ΔΙΕΘΝΗ

Το σήμα Wow! του 1977: 72 δευτερόλεπτα ραδιοφωνικού μυστηρίου που ακόμη δεν έχουν οριστική εξήγηση

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου για ερευνητικό άρθρο 8ΔΙΕΘΝΗ

Λίμνη Νιός: Η νύχτα του 1986 που ένα αόρατο νέφος σκότωσε περίπου 1.700 ανθρώπους στο Καμερούν

Ενδεικτική φωτογραφία αρχείου για ερευνητικό άρθρο 6ΔΙΕΘΝΗ

Το ηφαίστειο Ταμπόρα και το «έτος χωρίς καλοκαίρι»: Πώς μία έκρηξη το 1815 άλλαξε τον κόσμο

Μία απάντηση στο “«Πόλεμος Tούρκικων Υποβρυχίων και Ρώσικων Πολεμικών» σε Δαρδανέλλια και ανοιχτά της Συρίας!”

  1. Κοιτα να δεις οου μοορει αντι για τουρκικο αεροσκαφος μπορει να είναι τουρκικό υποβρύχιο το πρωτο θύμα της αρκουδας….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *