Πολεμική προβοκάτσια Αλβανών: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα για Βομβιστική επίθεση κατά του «προέδρου της Τσαμουριάς» και καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού!

ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν από τις Αλβανούς το τελευταίο διάστημα με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο τα οποία σαφώς  στοχοποιούν την Ελλάδα.

Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο , μέλη της ελληνικής Χρυσής Αυγής  φέρονται από προκλητικό δημοσίευμα να προέβησαν σε «βομβιστική επίθεση» στην κατοικία του «προέδρου» της αποκαλούμενης Τσαμουριάς, Φεστίμ Λάτο  στις Κάτω Χώρες.

Τα μέλη  της Χρυσής Αυγής, διότι αυτό το κόμμα κατονομάζουν,  σύμφωνα  πάντα με τους Αλβανούς  φέρονται να ανέλαβαν κιόλας  την ευθύνη της επίθεσης. Καμία ανακοίνωση όμως δεν υπήρξε ούτε στα ελληνικά ούτε στα ξένα ΜΜΕ που να δικαιολογεί αυτό τον ισχυρισμό των Αλβανών για οποιοδήποτε  .

Πολεμική προβοκάτσια Αλβανών: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα για Βομβιστική επίθεση κατά του «προέδρου της Τσαμουριάς» και καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού! - Εικόνα0

Το πρωί της ημέρας 22 Αυγούστου  2017 γύρω στις 2:00 μετά τα μεσάνυχτα σημειώθηκε έκρηξη στην κατοικία του προέδρου του ανύπαρκτου «κράτους» της Τσαμουριάς στην Ολλανδία.

Η έκρηξη προκάλεσε μεγάλες υλικές ζημιές , αλλά ευτυχώς κανένα άτομο δεν τραυματίστηκε. Σε αυτή την έκρηξη χρησιμοποιήθηκαν εκρηκτικά τύπου C4.

Η ολλανδική αστυνομία σε χρόνο ρεκόρ κατέστησε δυνατή την εξουδετέρωση των δραστών. ΄Ενα άτομο έχει συλληφθεί και είναι  στη φυλακή, ενώ το άλλο μέλος πρόλαβε  δραπέτευσε .

Ο συλληφθείς φέρεται από το αλβανικό δημοσίευμα να είναι  «ελληνικής καταγωγής» , και ο οποίος κατά τη στιγμή της σύλληψης φέρεται να  επαναλαμβάνει τις λέξεις «Θάνατος στους Αλβανούς».

Η παράταξη  της Χρυσής Αυγής, παρουσιάζεται στον αλβανικό τύπο να  έχει (!!!)  αναλάβει την ευθύνη της βομβιστικής επίθεσης  στις Κάτω Χώρες, πράγμα που δεν υπάρχει όμως στον ελληνικό τύπο ή αλλού .

Ο χώρος όπου έγινε η επίθεση είναι ένας από τους πιο καλά φυλασσόμενους τομείς στην Ολλανδία μιας και διαμένουν διπλωμάτες , από τότε που ξεκίνησαν τα λαμβάνονται δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ελέω ισλαμικής τρομοκρατίας στις περιοχή .

Σε αυτήν την περιοχή φέρεται ότι μένει και ο συγκεκριμένος Αλβανός «πρόεδρος» με μεγαλοϊδεατικές  τάσεις που θέλει να δημιουργήσει το κράτος της Τσαμουριάς στα πρότυπα του κράτους του Κοσσυφοπεδίου .

Πολεμική προβοκάτσια Αλβανών: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα για Βομβιστική επίθεση κατά του «προέδρου της Τσαμουριάς» και καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού! - Εικόνα1

Το άτομο που συνελήφθη μέχρι στιγμής, δεν έχει δείξει τίποτα για το ποιοι ήταν  οι συνεργάτες του, συνεχίζει παρακάτω το άρθρο , αλλά οι Αλβανοί φαίνεται ότι είναι σίγουροι ότι πίσω από την πράξη αυτή ευρίσκονται Έλληνες υπήκοοι.

Ο «Πρόεδρος»  της Δημοκρατίας  των Τσάμηδων όταν ρωτήθηκε  για το γεγονός , και το ποιος πιστεύει ότι βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση, απάντησε : «Πιστεύω στην ολλανδική δικαιοσύνη ότι θα το επισημάνει ως  σοβαρό γεγονός. Πιστεύω στη θεία δικαιοσύνη της Ευρώπης  που θα είναι μαζί μας στο δρόμο που έχουμε ξεκινήσει. Δεν φοβόμαστε κανέναν.

Παροτρύνω όλους τους Αλβανούς  να μην δρουν από του κεφαλιού τους . Η δικαιοσύνη θα καταδικάσει τα κακόβουλα άτομα, όπως έκαναν το ίδιο με τους παππούδες τους ( αναφέρεται μάλλον στους Έλληνες)   . Είμαστε ισχυρότεροι από ποτέ. Είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουμε» .

Η βομβιστική επίθεση έρχεται τη στιγμή που ο αποκαλούμενος  «Πρόεδρος» του απίθανου κράτους της Τσαμουριάς,  είχε μόλις επιστρέψει από ένα θριαμβευτικό  ταξίδι στο Πριγκιπάτο του Μονακό, το Σαν Μαρίνο και το Βατικανό, όπου έλαβε υποστήριξη  από τις χώρες αυτές για την ανεξαρτησία της Τσαμουριάς .

Για την πραγματοποίηση της επίθεσης μπορεί να υπήρχε  συντονισμός από  ριζοσπαστικές ομάδες Σέρβων και  Σκοπιανών, καταλήγει το αλβανικό άρθρο που έχει στόχο να προκαλέσει την αντίδραση όσο πιο πολλών  Αλβανών κατά των Ελλήνων  .

Την ίδια στιγμή ένα άλλο γνωστό μας «παλικάρι»,  ο Ταχήρ Βελίου,  γνωστός εθνικιστής απειλεί για επεισόδια αύριο που είναι ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στην περιοχή Κολικόντασι της Βορείας Ηπείρου.

Νέες προκλήσεις σε βάρος της ελληνικής εθνικής μειονότητας φαίνεται να σχεδιάζει ο ακραίος εθνικιστής Βέλιου με αφορμή την γιορτή του Αγίου Κοσμά, η οποία τιμάται με ιδιαίτερη κατάνυξη στην Αλβανία, όπου άλλωστε βρίσκεται και ο τάφος του Αγίου.

Πολεμική προβοκάτσια Αλβανών: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα για Βομβιστική επίθεση κατά του «προέδρου της Τσαμουριάς» και καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού! - Εικόνα2

Ο Ταχίρ Βέλιου, ο οποίος επιδίδεται σε σειρά προκλήσεων σε βάρος της Ελλάδας καλεί αυτή την φορά τους βετεράνους του UCK, του Απελευθερωτικού Στρατού Κοσυφοπεδίου, να βρίσκονται σε ετοιμότητα.

Επικαλείται είσοδο στην Αλβανία μελών της «Χρυσής Αυγής» προκειμένου να απευθύνει το κάλεσμα για συμμετοχή σε συλλαλητήριο στα σύνορα, ωστόσο όλοι βλέπουν πίσω από την ενέργεια αυτή, ότι αποσκοπεί στην παρεμπόδιση κάθε πιθανού προσκυνητή από την Ελλάδα.

Η ουσία όμως είναι, και από την στάση πολλών Ευρωπαίων αξιωματούχων , ότι   μετά την ανακήρυξη του ψευδοκράτους  των Σκοπίων και την προσπάθεια υφαρπαγής της ελληνικής ιστορίας, οι μυστικές υπηρεσίες της δύσης  και της νέας τάξης ..προετοιμάζουν την δημιουργία νέου Αλβανικού «μορφώματος» στα Βαλκάνια,  με το όνομα κράτος της ΤΣΑΜΟΥΡΙΑΣ , το οποίο απειλεί με υφαρπαγή εδαφών , την Σερβία, το Μαυροβούνιο , την ΠΓΔΜ, αλλά  και την Ελλάδα.

Κύριος στόχος αυτού του κρατιδίου θα  είναι , Έλληνες , Σλάβοι, και φυσικά η Ορθοδοξία . Η δύση θέλει να αλώσει την περιοχή ώστε οι Ρώσοι να μην μπορούν να ελέγχουν χώρες μέσω της θρησκείας και της καταγωγής.

Οφείλουμε  για αυτό τον λόγο και παρά τα προβλήματα μας στην πατρίδα μας να έχουμε τα «μάτια και τα αυτιά μας ορθάνοιχτα για να μην βρεθούμε ξανά εξ απήνης» στα άνομα  αυτά σχέδια των δυτικών.

pentapostagma

15 thoughts on “Πολεμική προβοκάτσια Αλβανών: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα για Βομβιστική επίθεση κατά του «προέδρου της Τσαμουριάς» και καλούν τον UCK να δράσει την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού!

 1. ΤΣΑΤΙΖΟΜΑΙ says:

  Γεμίσαμε Οrc από την μέση ανατολή, Uruk Hai από την Αφρική που θα σπείρουν χάος μαζί τους και τώρα θα χουμε και Goblin από τον βορρά, σε συνδυασμό με τους ανατολικούς ”γείτονες” μας από την Mordor.
  Φφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφφ……
  0  0
 2. ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ says:

  Λετε για τους αλβανους αλλα εδω μας απειλουν εμμεσως πλην σαφως οι ελληνες (τροπους του λεγειν) κομ-μουνιστες αν δεν εισαι μαζι τους σε σκοτωνουν και αυτο ειναι καλο στην δικη τους ιδεολογια και δεν κουνιεται φυλλο

  http://www.el.gr/top-news/117-top-news/87076-ti-allo-tha-akoysoyme-nea-apisteyth-dhlwsh-gia-ta-kommoynistika-egklhmata,-me-megales-alhtheies-binteo
  0  0
  • Νικητας says:

   ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ…Η ΜΟΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ , Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ…Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ !!!———Υ.Γ…και οταν λεμε φωτια και τσεκουρι , ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ !!!!….ΕΝΝΟΟΥΜΕ πρωτιστως ,ΤΗΝ ΑΠΑΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΓΡΑΨΙΜΟ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ , ΣΕ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ , ΧΑΡΑΤΣΙΑ , ΔΗΜΑΓΩΓΙΕΣ !!!……………ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ !!!!!!
   0   0
  • λαζικ says:

   δεν υπαρχουν ελληνες κομουνιστες φιλε. ουτε γαλοι ουτε ρωσοι ουτε ολανδοι. απο τη στιγμη που γινεσαι κομουνιστης παυεις να εισαι ελληνας στη συνηδειση(παυεις να εισαι και ανθρωπος) και γινεσαι μελος μιας διεθνους σεκτας φανατικων οπως και οι γιαχωβαδες και οι σλαμιστες. μαθετε τι εστι μπολσεβικισμος και τι επιδιωκει… ειναι ο υπαριθμον ενα θανασιμος εχθρος της πατριδας μας και του λαου μας παλι σημερα. μετα οι τουρκοι και λοιπα κτηνη του πλανητη…
   0   0
 3. ΣΚΕΝΤΕΡΜΠΕΟΠΟΥΛΟΣ says:

  Οι Αλβανοι εδω και διακοσια πενηντα χρονια οδηγουνται σαν κοπαδια αναλογα με τις ευρωπαικες γεωπολιτικες καταστασεις και ειδικα αυτοι ποτε δεν ”θαχουν” κρατος διοτι ποιοι θα διοικουν ? οι Γαλατες της ΣΚΟΡΔΑΣ ? Οι Καυκασιοι εναπομειναντες ? ΟΙ Νορμανδοι ? ΟΙ πετσενεγκες ” ΟΙ Σλαυοι ? Οι ρουμανοβλαχοαθιγγανοι ? Οι απογονοι του Αλαριχου ?[κεντρικη ασια] Οι Αραβες ? [και ομως ναι..]…..οι περισσοτεροι ειναι γαλατες και βορειοασιατες. Αυτους οι Γαλλοι και οι Γερμανοι τους εχουν για την π….. ενω γ….. και δερνουν οι του Βατικανου ….
  0  0
 4. Νικητας says:

  Θρασυδειλα ανθρωπακια ,ΑλβανοΤουρκακια ,σας εχουμε φαει στην μαπα τοσα χρονια !!! ΠΙΣΩΠΛΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΤΕ ΚΑΤΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ , τοσο σε ατομικο οσο και σε ΕΘΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ !!!…………..ΓΥΦΤΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ…ΤΟΛΜΙΣΤΕ …ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ , ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΓΥΦΤΟΜΟΓΓΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΛΑΒΟΜΟΥΝΟΠΑΝΑ !!!————–ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ , ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΕΡΙ !!!!!!!!!
  0  0
 5. John says:

  Πολεμική προβοκάτσια των ΗΠΑ: Κατηγορούν ελληνικό κόμμα με διασυνδέσεις με Ρωσία-Κίνα για βομβιστική επίθεση κατά του δοτού «προέδρου της Ψευτοτσαμουριάς» και καλούν τους UCK και ISIS να δράσουν την ημέρα εορτής του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού κάτω από την “ομπρέλα” του ΝΑΤΟ!!!!!!
  0  0
 6. ΟΥΣΤ ΡΕ says:

  Πάρτε φόρα Αλβανοί, τηγανοκέφαλοι, με τα πρησμένα αυτιά και τις πρησμένες μύτες, αλλά και σεις είστε ψεύτες και κότες όπως οι φίλοι σας οι Τούρκοι. Μας περικυκλώσατε, τι άλλο θέλετε; Τι σας κάνει και φοβάστε;; Απλά σας είναι πιο εύκολο να σκοτώνεται γέρους, μέχρι εκεί μπορείτε.
  0  0

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.