21:01 - 11/05/2017

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ

 

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πριν από λίγο καιρό ένας μουσουλμάνος κάτοικος της Δαμασκού, μελετώντας ένα γνωστό χαρτονόμισμα αξίας 100 μονάδων, με έκπληξη έκανε μια σημαντική για αυτόν ανακάλυψη.

Το εντυπωσιακό είναι ότι την ίδια ανακάλυψη και στο ίδιο συμπέρασμα με τον μουσουλμάνο της Δαμασκού κατέληξε και ένας Εβραίος από το Ισραήλ. Πως συνδέονται οι δύο αυτές περιπτώσεις;

 

Το κοινό στοιχείο των δύο αυτών «ερευνητών» ήταν ότι στο νόμισμα στο οποίο αναφέρονταν, ήταν το σσσς αξίας 100 μονάδων του Ισραήλ.

Μελετώντας αυτό το νόμισμα, διαπιστώνουμε κάποια πολύ «περίεργα» πράγματα: στο κάτω αριστερό μέρος του χαρτονομίσματος υπάρχει ένα περίεργο και εξαρχής ακατανόητο σχήμα.

Μεγεθύνοντας την περίεργη αυτή εικόνα διαπιστώνει κανείς με έκπληξη ότι αναπαριστά ένα ανθρώπινο πρόσωπο, μια σκοτεινή και μοχθηρή μορφή. Ποιο είναι αυτό το πρόσωπο, τι εκπροσωπεί και γιατί έχει μπει σε αυτό το σημείο του χαρτονομίσματος.

Όπως αναφέρουν οι ερευνητές το πρόσωπο αυτό αναπαριστά το περίφημο Μαϊτρέγια.

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - Εικόνα1

Το συγκεκριμένο κτίριο στην παρακάτω εικόνα είναι αυτό που απεικονίζεται σε αυτό νόμισμα.

 

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - Εικόνα2

Αλλά ποιος είναι αυτός ο Μαϊτρέγια. Σύμφωνα με την θεοσοφία, τους μασόνους, τους Ιλλουμινάτι και τις ανατολικές ειδωλολατρικές θρησκείες όπως ο Ινδουισμός κ.τ.λ., ο Μαϊτρέγια είναι ο αναμενόμενος μεσίτης της Νέας Τάξης Πραγμάτων. δηλαδή ο «ανάποδος Μεσσίας», δηλαδή ο Αντίχριστος.

Τώρα γιατί αυτός εμφανίζεται σε ένα επίσημο νόμισμα του Ισραήλ, εδώ υπάρχουν κάποιες εξηγήσεις.

Το Ισραήλ όπως είναι γνωστό, είναι δημιούργημα του σιωνισμού και τον σιωνιστικών μασονικών κινημάτων ένα τέτοιο κράτος που από τότε που ιδρύθηκε αφενός μεν είναι εστία μιας συνεχούς παγκόσμιας αναταραχής και αφετέρου ένα μεγάλο βήμα για την εκπλήρωση τον σιωνιστικών επιδιώξεων για παγκόσμια κυριαρχία.

ΠΟΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΠΡΟΔΙΔΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ - Εικόνα3

Βεβαία αυτά τα σιωνιστικά σχέδια στην πορεία τους έχουν συναντήσει πολλές αντιδράσεις και ένα σημαντικό σημείο εδώ είναι να επισημάνουμε ότι, μεγάλο μέρος των Εβραιών της διασποράς δεν συμμερίζεται τα σιωνιστικά σχέδια, αλλά και ένα τμήμα του ίδιου του ισραηλινού λαού που έχει κουραστεί από τις αλλεπάλληλες πολεμικές αναμετρήσεις τα έχει απαρνηθεί.

Παρόλα αυτά, αυτό το σύμβολο του Μαϊτρέγια, δηλαδή του Αντιχρίστου που εκφράζεται και σε μια οικονομική διάσταση στο χαρτονόμισμα του Ισραήλ, εξακολουθεί να είναι ο σημαιοφόρος της παγκόσμιας συνομωσίας που αναμένει αυτόν που θα ποιμάνει τα έθνη δια σιδηράς ράβδου της σατανικής Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Στο βίντεο αυτό εμφανίζεται μαζί με τον Τραμπ ένας επίδοξος Μαϊτρέγια.

 

 

 

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ www.nikosxeiladakis.gr

 

nikosxeiladakis.gr

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. Ανώνυμος 05/11/2017 @ 9:36 ΜΜ

  βρειτε γυναικα/ανδρα και κοψτε τα ναρκωτικα

 2. Χρηστος(Χ)«Εάν ο Υιός σάς ελευθερώσει θα είστε πραγματικά ελεύθεροι» 05/11/2017 @ 9:38 ΜΜ

  Εγραψε επίσης ξεκάθαρα ότι αυτός θα είναι ο Αντίχριστος:

  « Οι περιστάσεις που αφορούν τη γέννηση του παιδιού από την ανατολή και τα γεγονότα που έχουν λάβει χώρα από τότε στη ζωή του μοιάζουν τόσο με του Χριστού αλλά είναι και τόσο διαφορετικά (άρα ομολογεί ευθέως πως ο Μετρέγια είναι διαφορετικό πρόσωπο από τον Κύριο Ιησού Χριστό,ακόμη μια απόδειξη γιατί οι πραγματικοί χριστιανοί δεν πρέπει να πλανηθούν από τις ψευτοδιδασκαλίες του που πλασσάρονται με εξωτερικά όμορφα περιτυλίγματα παγκοσμίως)που θα εξαπατήσει τον κόσμο στο όνομα του Σατανά(κυνική ομολογία!)Τότε θα επεκταθεί η επιρροή του και αυτοί που θα βρίσκονται δίπλα του θα δημιουργήσουν ένα πυρήνα αφοσιωμένων οπαδών όταν θα φτάσει στην ηλικία των 19 (1981) θα εργαστεί σιωπηλά με αυτούς μέχρι να γίνει 29-30 (1991-1992),όταν η δύναμη και η επιρροή της δύναμής του στον κόσμο θα αρχίσει να φέρνει τον απαγορευμένο καρπό.Με τον ίδιο τρόπο που ο Χριστός και οι μαθητές του διέδωσαν το Ευαγγέλιο,έτσι και το παιδί και οι μαθητές του θα διαδώσουν τη θρησκεία του ψευδούς θεού.Η διαφορά είναι πως δε θα είναι μόνοι αλλά θα έχουν τη δύναμι και την προπαγανδιστική ισχύ της μηχανής των ΗΠΑ πίσω τους,που θα προωθούν τους σκοπούς τους.Ολα τα έθνη του δυτικού κόσμου θα αποστατήσουν και θα παρασυρθούν από τον Αντίχριστο…»
  7. Το όνομά του είναι Μουμπάρακ Ραχμάντ(το όνομα έχει διάφορα νοήματα,βαθιά αποκρυφυστικά, που θα εξηγήσω αλλού) Αχμάντ(Αχμέντ) αναλόγως με την προφορά του απόγονος του ΓΚΙΟΥΛΑΜ ΑΧΜΑΝΤ.
  8. Μερικές φορές πηγαίνει σε κάποιο μουσουλμανικό τέμενος,δε μπορεί όμως να θεωρηθεί ορθόδοξος μουσουλμάνος.
  9. Είναι ψηλός,αδύνατος,με μακριά μύτη,μακρύ πρόσωπο και μεγάλα μάτια.
  10. Δίνει εβδομαδιαίες διαλέξεις μπροστά σε κοινό στη διάλεκτο της Βεγγάλης και στα Ουρντού.
  11. Με το Ινδουιστικό του όνομα αναφέρεται ως «Κάλκι ο Καταστροφέας»(Ινδουιστική θεότητα αρσενικό της Θεάς Κάλι)
  12. Οι δισεκατομμύρια οπαδοί του στον πλανήτη προσεύχονται στο όνομά του και τον καλούν να εμφανιστεί το γρηγορότερο στη με την ακόλουθη επίκληση:
  «Αφήστε τον καβαλλάρη από το μυστικό του τόπο να έλθει»
  13. Κανείς εκτός των μαθητών του δε γνωρίζει που βρίσκεται η κατοικία του
  14. Ο Μετρέγια σύμφωνα με τις απανταχού διδασκαλίες των Νεοεποχιτών οπαδών του, κατέχεται ήδη «από το κακό πνεύμα (Σατανάς) της κορυφής της Σαμπάλλα(Κόλαση)»

 3. Ανώνυμος 05/11/2017 @ 10:01 ΜΜ

  Το ονομα του θηριου θα πρεπει στα ελληνικα ή στην γλώσσα που θα ειναι γραμμένο να βγάζει 666 λεξάριθμο.Μέχρι στιγμής δύο τέτοια ονόματα υπάρχουν,αλλά ενδεχομένως και να του αποδοθεί κάποιος ειδικός τίτλος προσφώνησης ώστε να βγαίνει το 666 ,οπότε και θα μπορεί να είναι οποιοσδήποτε.
  α) IOANNES PAVLVS SECVNDO 1 + 5 + 50 + 5 +100 + 5 + 500 = 666 ΜΕ βαση τη λατινικη αριθμιση αλλα ειναι ψιλοαυθαιρετο καθοτι δε λαμβανονται υποψιν ολα τα γραμματα παρα μονο οσα ειναι και αριθμοι ταυτοχρονα
  β)Μαιτραγιας (και οχι μαιτρεγια ) που παλι ειναι αυθαιρετο δικο μου συμπερασμα,εφοσον μονο ετσι βγαινει ο λεξαριθμος.

  • Κοιταξε στη βικιπαιδια τα οναματα του αλλαχ,στην ετοιμολογια θα βρεις το ονομα αλλεχ που σημενει υψιστος αλλεχ=666,και ο μεγαλος ψευδοπροφητης της αποξαλυψης ειναι ο μωαμεθ…

 4. Η βλακεία δεν πάει στα βουνά….???

 5. ΓΙΑΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΧΡΕΙΣΤΟΝ?
  ΕΙ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΟΥΡΕΥΟΝΤΑΙ.
  ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ,ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΛΕΙ.

 6. Δωρεάν βάση δεδομένων για την αναζήτηση λεξαρίθμων σύμφωνα με την αριθμοσοφία των αρχαίων Ελλήνων

  http://www.arithmosofia.com

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*


Μην συνεχιζεις να βοηθας της σελιδες που θελουν να σου προσφερουν προπαγανδα !

Παρακαλώ απενεργοποιήστε τον AdBlocker σας! Το να εχεις adBlocker σε ανεξαρτητες σελιδες ειναι σαν να θες αυτες οι σελιδες να σταματησουν να προσφερουν δωρεαν της υπηρεσιες τους η να κλεισουν!.. Αν μας εκτιματε σαν σελιδα σας παρακαλουμε απενεργοποιηστε τον AdBlocker σας!

How to disable? Refresh