18:51 - 17/09/2021

ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΡΙΖΑ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣΙΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΤΕΙΡΟΤΗΤΑ

Ο ισχυρισμός της Νίκι Μινάζ στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 ότι το εμβόλιο Covid μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα προκάλεσε σάλο που ξεπέρασε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς ο ίδιος ο υπουργός Υγείας του Τρινιντάντ & Τομπάγκο (γενέτειρας της διεθνούς φήμης ράπερ, τραγουδίστριας και τραγουδοποιού) δήλωσε ότι ήταν λανθασμένοι κι εξέφρασε τη λύπη του για το γεγονός ότι η ομάδα του έχασε χρόνο προσπαθώντας να εντοπίσει την πηγή αυτής της διάδοσης.

Σύμφωνα με την έρευνά μας όμως η ρίζα της διαμάχης μπορεί να εντοπιστεί στην έκθεση ΣΧΕΔΙΟ ΑΚΤΗ: ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΗΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥ ΑΠΑΡΤΧΑΪΝΤ του 2002 από το Ινστιτούτο Έρευνας Αφοπλισμού των Ηνωμένων Εθνών (UNIDIR).

Στη σελίδα 65 διαβάζουμε ότι σύμφωνα τις καταθέσεις που εδόθησαν το 1998 στην Επιτροπή Αλήθειας και Συμφιλίωσης (TRC) της Νότιας Αφρικής το ανατραπέν καθεστώς φυλετικού διαχωρισμού είχε διερευνήσει την παραγωγή εμβολίων καταστολής της γονιμότητας ανδρών και γυναικών και είχε συζητήσει τη δυνατότητα ανάπτυξης εμβολίου κατά της γονιμότητας που θα χορηγείτο στις μαύρες γυναίκες της χώρας χωρίς να το γνωρίζουν. Αν και ο Δόκτωρ Σαλκ βαν Ρένσμπουργκ, που επέβλεπε το πρόγραμμα, δήλωσε ότι εκτίμησή του ήταν ότι υπήρχε μικρή πιθανότητα η έρευνα να δώσει θετικά αποτελέσματα τα επόμενα 10 χρόνια, αναφορές των ΜΜΕ την εποχή των ακροάσεων ανέφεραν εσφαλμένα ότι το εμβόλιο είχε παραχθεί.

Σε κάθε περίπτωση δεδομένου ότι έχουν περάσει περισσότερα από 20 χρόνια από τότε, δεν είναι υπερβολικό κάποιος να υποθέσει ότι η έρευνα συνεχίστηκε και απέδωσε ‘θετικά αποτελέσματα’.

pantepikaira.blogspot.com

Loading...
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα ! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Τα χημικα που εχουν τα αντισηπτικα και οι βατωνετες και τα εμβολοα προκΛουν στειρωση.

  2. Παναγιώτης Πολίτης 09/17/2021 @ 9:48 ΜΜ

    Οι μελέτες έχουν ήδη δειξει ότι οι ακίδες που παράγει το εμβόλιο μαζεύονται σε μεγάλες ποσότητες στους όρχεις και τις ωοθήκες.

  3. Έλληνας 09/18/2021 @ 9:20 ΠΜ

    Ποια ρίζα της δοξασίας να μελετήσουμε τέτοιες ώρες. Εδώ τα εμβόλια άλλων δεκαετιών έφερναν στειρότητα, αυτή η σατανοδουλειά που σε πάει στον άλλο κόσμο δεν φέρνει;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*