ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2026
«Οι λαοί που
ξεχνούν την ιστορία τους
είναι καταδικασμένοι
να την ξαναζήσουν.»
Κ
ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
«Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ.
ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ.»

Ποιά είναι η αστροπύλη της Αόρνου Πέτρας που πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος;

· Κατοχικά Νέα

Ποιά είναι η αστροπύλη της Αόρνου Πέτρας που πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος;

Ένα περίεργο εναλλακτικό ανάγνωσμα κάνει τον γύρο του διαδικτύου διαμέσου της μπλογκόσφαιρας, το τελευταίο καιρό.

Είναι ένα μικρό απόκρημνο ύψωμα με τρεις κορυφές, η ψηλότερη των οποίων έχει ύψος 741 μ και είναι αντέρεισμα του ορεινού όγκου Μαχαμπάν κοντά στον Ινδό ποταμό.

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

– “Πάνω από την Άορνο Πέτρα και σε μέγα ύψος, υφισταται μια σκοτεινή ουράνια πύλη, ένα απόλυτο κενό χωροχρόνου, ένας τεράστιος διαστατικός δίαυλος, που αρχίζει από τα όρη Ινδοκούχ του Αφχανιστάν, διέρχεται από το Ιράν και το Ιράκ και καταλήγει στην Ιερουσαλήμ. Τον δίαυλο αυτόν χρησιμοποιούν ο Γιαχβέ και οι αποστάτες για να κατέρχονται στη Γη, υλοποιώντας σκάφη και προσωπικό.”

Η δραστηριότητα των ΗΠΑ και του Ισραήλ τα τελευταία χρόνια στην Μ. Ανατολή, αποσκοπούσε στην διάνοιξη του διαύλου, όμως απέτυχαν, αφού δεν μπόρεσαν να καταβάλουν και το Ιράν. Ο δίαυλος δεν μπορεί να λειτουργήσει, ένεκα των εκπομπών προς τα άνω υψηλής ψυχικής ενέργειας των θρησκευόμενων Μουσουλμάνων.

Σήμερα σε διάφορες περιοχές της Ασίας έχουν ανοίξει οι πύλες που είχε σφραγίσει ο Μ.Αλέξανδρος κατά την εκστρατεία του και εξέρχονται άψυχες ανθρωπόμορφες οντότητες οι οποίες ενισχύουν τις δυνάμεις των “Τζιχαντιστών” του ISIL ή ISIS οι οποίες προβαίνουν στις γνωστές φρικαλεότητες τους τελευταίους μήνες στην Συρία, Ιράκ, Λιβύη κλπ. Δυνάμεις από το μητρικό σκάφος “Πήγασος” επεμβαίνουν συνεχώς, αλλά οι εξερχόμενοι είναι πολλές χιλιάδες.

ΠΗΓΗ :periergaa

ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΗ ΓΝΩΣΗ • Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ
Facebook X WhatsApp Viber Telegram
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ

ΜΗ ΦΥΓΕΙΣ ΑΚΟΜΑ

Τρία σχετικά θέματα που αξίζει να δεις

ΔΙΕΘΝΗ

25 χρόνια από την 11η Σεπτεμβρίου: Η MI5 προειδοποιεί ότι το επόμενο μεγάλο σοκ ίσως ήδη σχεδιάζεται

ΔΙΕΘΝΗ

Υεμένη: Οι Χούθι κατέλαβαν τη Μόκα – Σαουδαραβικά πλήγματα και νέα απειλή για το Bab el-Mandeb

Πετρέλαιο: Πάνω από τα 91 δολάρια το Brent μετά την κλιμάκωση ΗΠΑ–ΙράνΔΙΕΘΝΗ

Πετρέλαιο πάνω από 100 δολάρια: Νέο κύμα ακρίβειας απειλεί την Ευρώπη και την Ελλάδα

5 απαντήσεις στο “Ποιά είναι η αστροπύλη της Αόρνου Πέτρας που πήγε ο Μέγας Αλέξανδρος;”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

elΕλληνικά